Exposantenlijst 2016

Hieronder ziet u de voorlopige exposantenlijst van de liever thuis! beurs die plaatsvond van 24 t/m 26 november 2016 in het Beursgebouw te Eindhoven. In september zal de exposantenlijst van de 2017 editie online worden geplaatst.

4-ever yours

Iedereen heeft iets te vertellen, iedereen heeft een eigen verhaal: Wat heb ik gedaan in mijn leven; welke beslissingen die ik heb genomen zijn cruciaal geweest? Hoe is mijn levensweg verlopen en wat wil ik doorgeven? Dit is mijn leven, dit is ’Mijn Verhaal.’ Alleen zijn er maar weinig men..
Website: 4ever-yours.nl/
Lees verder

4WIELER.NL

De 4wielfietsen van 4Wieler (zie www.4wieler.nl) worden al jaren en met volle tevredenheid gebruikt, voornamelijk door ouderen en mensen met een beperking. Onze fietsen zijn in het bijzonder voor deze doelgroepen geschikt omdat men er net zo op- en afstapt, op zit en op rijdt als op een gewone fiets..
Website: 4wieler.nl/
Lees verder

Aangenaam slapen

Iedereen is uniek! Een veel gehoorde uitspraak, maar helaas is het binnen de slaapwereld geen ‘standaard’. Bij Aangenaam Slapen is onze gehele collectie op maat, persoonlijk voor u samen te stellen. Niet alleen de buitenkant, maar ook de basis (bodem of box) en de matras worden helemaal uniek vo..
Website: aangenaamslapen.nl/
Lees verder

Ananz – wonen, welzijn, zorg

Ananz bestaat uit vier woonzorgcentra in Geldrop en Heeze en is onderdeel van de St. Anna Zorggroep. Door het gevarieerde aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg voor ouderen speelt Ananz in op de individuele behoefte van iedere cliënt. Uitgangspunt daarbij is om de zelfstandigheid van cliënten t..
Website: ananz.nl
Lees verder

ANBO

ANBO is een onafhankelijke vereniging die bestaat bij de gratie van haar leden. Voor een ledenorganisatie zijn ledenraadplegingen de legitimatie op belangrijke dossiers en beleidsterreinen. De stem van alle leden, actief en niet-actief, moet daartoe worden gehoord. Niet alleen de politieke belang..
Website: anbo.nl
Lees verder

apetito

apetito biedt al meer dan 50 jaar maatwerkoplossingen voor maaltijden aan huis en gezond eten voor senioren thuis en tafeltje dekje, organisaties en bedrijven...
Website: apetito.nl
Lees verder

Archipel

Archipel heeft een brede dienstverlening in zorg, welzijn en wonen en is al jaren een bekende organisatie op het gebied van verzorging en verpleging, in Eindhoven en omgeving. Gaat het om een prettige woonomgeving, meer sociale contacten of om zorg: bij iedere vraag zoeken we samen met de cliënt na..
Website: archipelzorggroep.nl
Lees verder

Automobielbedrijf Dingen

Autobedrijf Dingen is gevestigd in Oerle (gemeente Veldhoven) Vanaf 1964 een familiebedrijf dat meer dan 40 jaar Fiat ervaring heeft. Klant tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dit is mede de reden dat u bij ons geen 3 maatskostuum hoeft te verwachten maar meer een ongedwongen sfeer. ..
Website: autobedrijfdingen.nl/
Lees verder

Bartiméus

Bent u zelf of is iemand uit uw omgeving visueel beperkt? Wilt u graag de krant blijven lezen en zelfstandig op pad kunnen? U zoekt ondersteuning bij (zelfstandig) wonen of in uw werk? Neem contact op met onze medewerkers via 088 – 88 99 888. Bartiméus; voor revalidatie bij leven met een visuele ..
Website: bartimeus.nl
Lees verder

bofrost*

Bij bofrost* kunt u eenvoudig en gemakkelijk uw favoriete producten online bestellen, met slechts enkele muisklikken. Onze vriendelijke verkopers leveren de bestelde producten gratis bij u thuis. Met diepvriesproducten hebt u "versheid op voorraad". Door de bewezen schokvriesmethode zorgen wij er..
Website: bofrost.nl/
Lees verder

Brabant, Region of Smart Health

Wanneer u op de liever thuis! beurs even uitrust met een kopje koffie of thee op het horecaplein, kijkt u recht op onze bruisende stand “Brabant, Region of Smart Health”. Oftewel: Brabant, regio van slimme zorg. In onze stand presenteren verschillende ondernemers hun nieuwe producten die u helpe..
Website: brabant.nl
Lees verder

Casenio

Casenio is een innovatieve oplossing voor iedereen die langer, veiliger, comfortabeler of zelfstandiger thuis wil blijven wonen. Op onze stand kunt u kennis maken met deze producten. Wij zullen deze voor u demonstreren zodat u zelf kan zien hoe deze gebruiksvriendelijke producten uw leven makkelij..
Website: casenio.nl
Lees verder

CDA Brabant

CDA Brabant staat op de liever thuis! beurs om van u te horen wat er beter kan op het gebied van comfortabel, veilig en zelfstandig thuis wonen voor ouderen. Grijp uw kans om kennis te maken met CDA-politici en om uw zorgen of tips met hen te delen. Wij staan open voor uw opmerkingen: waar het bete..
Website: cdabrabant.nl
Lees verder

Centrale24

Centrale24 legt de verbinding tussen mensen met een zorgvraag, hun familie & vrienden en professionele zorgorganisaties. Door gebruik te maken van slimme technologie bieden we aandacht en zorg op afstand. Persoonlijk, gebruiksvriendelijk en op maat. We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week para..
Website: centrale24.nl
Lees verder

Commap – communicatie apparatuur BV

Commap levert allerlei communicatiehulpmiddelen aan mensen die een belemmering ervaren in de communicatie. Commap communicatie apparatuur BV geeft advies bij de selectie van hulpmiddelen en begeleidt het gehele traject van aanvraag en het gebruik van het hulpmiddel. We werken samen met de meeste zor..
Website: commap.nl
Lees verder

Correct Slapen

Verbeter uw nachtrust, verminder uw klachten. Specialist in maatwerk slaapcomfort. Zowel voor bedrijven als particulieren. Uitgebreid assortiment in matrassen, toppers, bedden, kussens en alle aanverwante artikelen...
Website: correctslapen.nl
Lees verder

Croonenburgh Comfortmeubelen

Himolla en andere kwaliteitsmerken voor lage prijzen. Dat is de Croonenburgh formule! U bespaart al snel 20% op de adviesprijs van een sta op stoel of relaxfauteuil. Op onze website kunt u uw eigen fauteuil samenstellen. U ziet direct de prijs en wat u betaalt voor de extra opties. Zo krijgt u altij..
Website: croonenburgh.nu
Lees verder

CuraNovum

De meest innovatieve scootmobiel ter wereld, met een levensduur van minstens 10 jaar. De ATTO kan eenvoudig in twee delen gesplitst worden, hetgeen het transport nog eenvoudiger maakt. Eenmaal uitgevouwen is de ATTO een volwaardig medium-size scootmobiel, zonder daarbij aan enige vorm van comfort..
Website: curanovum.nl
Lees verder

De Beddenwinkel

Sinds 1997 geven we onze klanten slaapadvies op maat! Dit doen we natuurlijk in een gezellige en ongedwongen sfeer. Door onze ruime keuze aan slaapsystemen kunnen we voor iedere klant het juiste slaapcomfort bieden. Of je nu een nieuw kussen, matras of een complete boxspring combinatie wilt gaan ..
Website: debeddenwinkel.nl/
Lees verder

De Schans Support B.V.

De Schans is actief in productie, verkoop en verhuur van tijdelijke huisvesting met ervaring van ruim 36 jaar. Met name de laatste 10 jaar zijn de activiteiten van de Schans gespecialiseerd op het gebied van tijdelijke zorgwoningen. Hierin heeft de Schans inmiddels een bekende naam met referenti..
Website: deschans.com
Lees verder

De Woningwachter

Bespaar moeite, tijd, energie en geld met het zoeken naar een geschikte en betrouwbare klusdiensten. Met één telefoontje wordt u klus goed en voordelig geklaard. De Woningwachter: ‘een wegenwacht, maar dan voor onderhoudswerkzaamheden in en rondom uw huis’. De Woningwachter ontzorgt u landeli..
Website: dewoningwachter.nl/
Lees verder

De Zorgboog

De Zorgboog biedt verschillende mogelijkheden voor zorg en ondersteuning thuis. Want met wat extra hulp, gemaksdiensten of verzorging kunt u vaak gewoon thuis blijven wonen. En als het nodig is, bieden onze verpleegkundigen of behandelaren uitkomst. Of u nu alleen een helpende hand kunt gebruiken of..
Website: dezorgboog.nl
Lees verder

DGA Care BV

DGA Care is een kleine organisatie met een focus op innovatieve producten die het individu beschermen en/of bewust maken van zijn/haar omgeving. 1. www.hip-hope.com Gordel die de heup beschermt bij vallen. 2. www.uprightpose.com Product om houding te verbeteren bij rugklachten en/of de z.g. app-..
Website: dga.care (Under construction)
Lees verder

Doorduyn Seniorenmode

Doorduynmode.nl is de webwinkel van Doorduyn Mode uit Bodegraven. In onze winkel, vindt u een grote collectie eigentijdse mode. Een groot deel van ons assortiment vindt u in deze webwinkel. Wilt u liever persoonlijk geadviseerd worden? Dan bent u van harte welkom in onze winkel, of u kunt telefonis..
Website: seniorenmode.nl/
Lees verder

Duits isolatie bv

Duits isolatie bv is uw partner als het gaat om het isoleren van de spouwmuur , vloer , dak of het glas. 39 jaar uw aanspreekpunt voor alle energetische of onderhouds vraagstukken met betrekking tot vastgoed. IKOK/SGK KOMO gecertificeerd Neopixels en Knauf verwerker..
Website: duitsgroep.nl
Lees verder

Ekozijn

Wij van Ekozijn vinden het vooral belangrijk rekening te houden met de mening en wensen van onze klanten. Hierdoor stellen wij hoge eisen aan onszelf om topkwaliteit met de best mogelijke voordelen te leveren en te garanderen. U kan steeds rekenen op de permanente hulpvaardigheid en hoge bereidhe..
Website: ekozijn.eu
Lees verder

Electric Comfort

Vloerverwarming is de meest behaaglijke manier van verwarmen. Warmte die door vloerverwarming wordt afgegeven, verspreidt zich zo gelijkmatig in de leefruimte dat het nauwelijks te voelen is waar het nu precies vandaan komt. Het is er gewoon, heel comfortabel. Overal waar je zit, staat, loopt of lig..
Website: electriccomfort.nl/
Lees verder

Forza Fietsen

Ons doel is dat een ieder fluitend gebruik kan maken van de elektrische fiets. Met de elektrische fiets grotere afstanden af leggen, naar bijvoorbeeld het werk, school of andere bestemmingen. Er mag best wat meer gebruik worden gemaakt van de fiets. Onze missie is daarom: groener en flexibeler op we..
Website: forzafietsen.nl/
Lees verder

Freenergics

Freenergics is een full service bureau voor al uw vraagstukken met betrekking tot energiebesparing. Bij ons krijgt u middels persoonlijke advisering van experts de juiste combinatie van energieonafhankelijkheid, comfort en rendement met behoud van een esthetische uitstraling van uw woning of gebouw...
Website: freenergics.nl
Lees verder

Gezonderwinkelen.nl

Gezonderwinkelen.nl is een jong en dynamisch bedrijf met een historie in de drogisterij en reformbranche. Naast Gezonderwinkelen.nl zijn er ook fysieke winkels waardoor een actueel assortiment goed te onderhouden is en er constant vernieuwing is door vragen van de consument. Ook is het kennisniveau ..
Website: gezonderwinkelen.nl/
Lees verder

GrondVrij BV

GrondVrij koopt grond onder bestaande woningen of appartementen met geen of weinig hypotheek en maakt daarmee overwaarde vrij. De woningeigenaar mag de grond gebruiken zolang hij wil of terugkopen wanneer hij wil. Datzelfde geldt voor een volgende eigenaar en let wel: terugkopen mag, het hoeft niet...
Website: grondvrij.nl
Lees verder

HandyLegs BV

HandyLegs BV is een jonge organisatie die zich specifiek richt op de marktintroductie, instructie, begeleiding en verkoop van het innovatieve hulpmiddel HandyLegs. HandyLegs is dé steunkoushulp voor het zelfstandig aan- en uittrekken van therapeutische elastische kousen, vooral bij mensen die mo..
Website: handylegs.com
Lees verder

hazoo

Hallo en welkom bij hazoo Veel mensen denken dat we steunkousen verkopen, maar dat doen we niet. We behandelen steunkousen met een hazoo behandeling waardoor ze makkelijker aan en uit gaan! Of u nu kniekousen, armkousen of zelfs een complete steunpanty heeft, zowel nieuw als bestaand, voor on..
Website: hazoo.nl
Lees verder

HeatFun

Om prettige te kunnen wonen is een comfortabel klimaat van groot belang. Maar omdat ieder mens verschillend is en iedereen dus ook een ander klimaat prettig vindt, is het soms lastig om zo’n comfortabel klimaat te creëren. HeatFun biedt hierbij de oplossing. De infraroodpanelen van HeatFun zorgen..
Website: heatfun.eu
Lees verder

Hodes Bouwsystemen

Hodes is gespecialiseerd in het realiseren van flexibele huisvesting. Door de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) komen mensen met lichamelijke beperkingen en/of een progressief ziektebeeld in aanmerking voor aanpassingen en speciale voorzieningen voor hun woning. Hodes Bouwsystemen biedt hierv..
Website: hodeswmounit.nl/
Lees verder

Home Instead Thuisservice

Home Instead Thuisservice maakt het mogelijk dat senioren zelfstandig kunnen blijven wonen en leven in hun vertrouwde thuisomgeving. Home Instead Thuisservice biedt een grote diversiteit aan niet-medische diensten die zijn ingedeeld in de categorieën: Met gezelschap, In&Om Huis, Persoonlijke ve..
Website: homeinstead.nl/eindhoven
Lees verder

HSPO Zorgpunt

HSPO LUISTERT NAAR UW PERSOONLIJKE WENSEN HSPO Zorgpunt kijkt goed om zich heen en ziet dat er veel mensen zorg nodig hebben. Achter ieder mens schuilt een verhaal. Of u nu jong of oud bent, of het nu gaat om een lichamelijke beperking, psychische of verstandelijke beperking of tijdelijke hulp, ..
Website: hspozorgpunt.nl/
Lees verder

Huka

Huka is een Nederlandse fabrikant van speciale fietsen en andere mobiliteitsproducten. Met onze meer dan 35 jarige ervaring bouwen wij driewiel fietsen, tandems, rolstoelfietsen en rolstoel scooters. Wij verpakken vakmanschap in hedendaags gestylde en vormgegeven producten. Bij Huka concentreert all..
Website: huka.nl
Lees verder

Hulpmiddelwereld

Zelfstandig wonen, leven en mobiel zijn is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom biedt Hulpmiddelwereld tal van uitgekiende hulpmiddelen. Voor woon- en slaapkamer, badkamer en toilet, trap en keuken. Maar ook diverse oplossingen om mobiel te blijven en waarmee u kunt gaan en staan waar u wilt. ..
Website: https://hulpmiddelwereld.nl
Lees verder

Invitalis BeNeLux

De massagekussens van Invitalis BeNeLux kunnen uw gehele lichaam vitaliseren, het bouwt stress af, bevorderd bloedcirculatie en nog veel meer. Bent u die vervelende kleine klachtjes ook liever kwijt? Investeer dan in uw lichaam. De infrarood stimuleert ook uw hand- en voetreflexzones...
Website: invitalisbenelux.com
Lees verder

IQ Wellness center

Veel mensen beschouwen hun lichamelijke en mentale gezondheid als vanzelfsprekend en zullen pas wanneer zij klachten of pijn ervaren naar een huisarts of specialist gaan. Echter wanneer u pijn voelt betekent dit dat het betreffende orgaan nog slechts voor vijfendertig procent functioneert. Iedereen ..
Website: iqwellness.nl/
Lees verder

Ixxi Haarwerken & Pruiken

Een haarwerk (pruik) of haarstukje is een goede oplossing voor iedereen die last heeft van geheel of gedeeltelijk haarverlies. U kunt bij ons terecht voor confectie- en maathaarwerken. Varierend van haarstukjes tot volledige pruiken. Voor mannen, vrouwen en kinderen...
Website: ixxi-haarwerken.nl/
Lees verder

KBO Brabant

In de komende gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 is de zorg voor ouderen een van de in het oog springende onderwerpen. Daarom vindt er een debat plaats waarin vertegenwoordigers van Eindhovense politieke partijen hun beleid zullen toelichten. Tijdens het debat wordt aan de hand van stellin..
Website: kbo-brabant.nl/
Lees verder

KPN Smartlife

KPN SmartLife maakt je leven makkelijker met diensten voor in en om het huis. Met de betrouwbaarheid die je gewend bent van KPN. Met de KPN SmartLife-app heb je altijd zicht op wat er thuis gebeurt. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding thuis. Deze hoeft niet van KPN te zijn.

Kroon Kozijn Eindhoven

Kroon Kozijn Eindhoven is hét adres in de regio Eindhoven voor kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien. Uiteraard leveren wij op basis van een vakkundig advies! Bij Kroon Kozijn Eindhoven bent u aan een vertrouwd adres voor wat betreft montage en verbouwen. Ook levert Kroon Kozijn Eindhoven op v..
Website: kroonkozijn.nl/dealers/eindhoven
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

LekkerLeven

LekkerLeven is een online platform waarop diverse soorten goede, betaalbare dienstverlening aan huis aangeboden wordt. LekkerLeven bemiddelt tussen mensen die een dienst aan huis zoeken en mensen die hun dienstverlening aanbieden. Heeft een klant bijvoorbeeld een huishoudelijke hulp nodig dan kan hi..
Website: lekkerleven.nl
Lees verder

M’bility

Wij geloven in een wereld waar ieder mens met een lichamelijke beperking, aangeboren of niet, ongeacht afkomst, religie, leeftijd en financiële situatie recht heeft om zolang mogelijk onafhankelijk te blijven en te kunnen deelnemen aan alle dagelijkse activiteiten zonder enige beperking van mobil..
Website: mbility.nl/
Lees verder

Maaltijdservice.nl

Een verse en gezonde maaltijd in een handomdraai op tafel. Dat is Maaltijdservice.nl. Alles heel gemakkelijk en snel online besteld via www.maaltijdservice.nl. Op werkdagen voor 12 uur besteld is de volgende dag al in huis! Ons assortiment is heel divers; van Hollandse pot tot de buitenlandse keu..
Website: maaltijdservice.nl/
Lees verder

Malsovit

Gezond leven begint bij het maken van gezonde keuzes. Wordt het de auto of de fiets? Op tijd naar bed of toch nog even tv-kijken? ´s Ochtends een uitgebalanceerd ontbijt of een snelle boterham? Malsovit VezelMuesli maakt de gezonde keuze voor je ontbijt of tussendoortje in ieder geval makkelijk, le..
Website: malsovit.nl/
Lees verder

MAX welzijnswinkel

De firma MAX welzijnswinkel is een jong en dynamisch familiebedrijf wat zich richt op een ieder die een lichamelijk ongemak ondervind, van jong tot oud. Wij zijn een zeer gedreven firma zonder dure managers en panden, waardoor wij u een eerlijke en lage prijs kunnen bieden! De bedrijfsvisie van MAX ..
Website: maxwelzijnswinkel.nl
Lees verder

Orthovitaal

Orthovitaal is al meer dan 30 jaar een autoriteit op het gebied van vitamines en voedingssupplementen, zowel in Nederland als daarbuiten. Bekijk op deze website onze producten, of laat u adviseren door onze product-specialisten...
Website: https://orthovitaal.nl/
Lees verder

PasAan

PasAan realiseert in overleg met u woonoplossingen die erop gericht zijn om zelfstandig te blijven wonen in het eigen sociale netwerk, zoals de verplaatsbare mantelzorgwoning en de aanbouw-zorgkamer. De mantelzorgwoning zorgt ervoor dat familieleden buren worden, doordat in de tuin of plantsoen t..
Website: pasaan.nl
Lees verder

pchulp.com

pchulp.com lost de meest uiteenlopende computerproblemen op, een laptop of vaste computer, zowel Windows en Mac. Met 12,5 jaar ervaring kent pchulp.com je computer. We gaan door totdat alles weer optimaal werkt, met vooraf een inschatting van de kosten. Al jaren worden de meest voorkomende problemen..
Website: pchulp.com
Lees verder

PORTAS

PORTAS is sinds 1974 uw specialist op renovtiegebied en wij, het PORTAS-vakbedrijf in uw buurt staan graag voor u klaar voor informatie en advies. Wij renoveren alles om en in uw woning, geheel naar uw smaak en individuele wensen. Duurzaam, snel, schoon en persoonlijke service, dat zijn de kenmerken..
Website: bjw.portas.nl
Lees verder

Proflebo BV

Proflebo, uw expert in aantrekhulpmiddelen! Ons assortiment bestaat o.a. uit: Aantrekhulpmiddelen voor benen & armen om therapeutische elastische kousen open- & gesloten teenstuk aan- en uit te trekken. Daarnaast zijn wij exclusief distribiteur van de HandyLegs, Dé hulpmiddel voor het ze..
Website: proflebo.nl
Lees verder

Pronk ergo

Of u nu voor uzelf of een huisgenoot een aanpassing of hulpmiddel nodig heeft, bij Pronk ergo vindt u hiervoor de oplossing. U kunt bij ons terecht voor keukens, sanitair, meubilair, til- en verplaatshulpmiddelen. Wij nodigen u van harte uit om eens met onze deskundige adviseurs door te praten ov..
Website: pronkergo.nl/producten/overzicht
Lees verder

Pure Solar

PureSolar is een bedrijf gespecialiseerd in enkel en alleen zonnepaneelsystemen. Dit is een bewuste keuze. Hierdoor kunnen wij tegen zeer concurrerende tarieven hoogwaardige service en kwaliteit leveren. PureSolar vindt dat een zonnepaneel systeem maatwerk dient te zijn. De adviseurs van PureSolar k..
Website: puresolar.nl/
Lees verder

PVGE Vereniging voor senioren

Voor iedereen van 50 jaar en ouder: – Plezier en voldoening voor ieder lid – Ieder lid op zijn eigen manier – Actief participeren in de samenleving – Belangenbehartiging op alle niveaus..
Website: pvge.nl
Lees verder

Rinette Zorg

Thuiszorg met een lokaal accent, dat wilt u toch ook? In onze visie krijgt u niet zorg van een organisatie, maar van mensen: de medewerkers van Rinette. Gemotiveerde, betrokken en zelfstandige medewerkers, die er alles aan doen om u de passende zorg te geven waar u van op aan kunt. Dag in, dag uit...
Website: rinettezorg.nl/
Lees verder

Saar aan Huis Eindhoven en omgeving

Saar aan Huis zorgt voor persoonlijke hulp en dienstverlening aan huis om ouderen zolang mogelijk zelfstandig te laten wonen in hun eigen woonomgeving. Samen met de klant zorgen wij er voor dat het ouder worden onbezorgd, gezellig en plezierig kan zijn in de eigen vertrouwde leefomgeving. Saar aan H..
Website: saaraanhuis.nl
Lees verder

SafeThuis

SafeThuis is specialist op het gebied van advies, levering, montage en onderhoud van producten en diensten voor comfort en veiligheid in en rond uw huis. Wij hebben er bewust voor gekozen om u een totaal pakket te bieden waardoor u voor alle aspecten variërend van advies, levering, montage en o..
Website: safethuis.nl
Lees verder

Savant Zorg

Fijne, goede zorg in de buurt Savant Zorg is een grote, gecertificeerde regionale zorgaanbieder in Zuidoost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor professionele verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding. Daarnaast levert Savant diensten voor wonen en welzijn. Dit doen we zowel bij u thuis ..
Website: savant-zorg.nl/
Lees verder

Senior Service

Senior Service is in 1995 opgezet om in de behoefte van aanvullende mantelzorg te kunnen voorzien. De organisatie bestaat inmiddels twintig jaar. In de afgelopen jaren is Senior Service uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie die actief is in maar liefst twintig regio’s. In elke regio..
Website: seniorservice.nl
Lees verder

Senioren Society

Dankzij Senioren Society vinden senioren makkelijk antwoorden op hun langer zelfstandig thuis-vragen. Senioren Society is een route kaart naar comfortabel ouder worden. (Senioren kunnen tegenwoordig dankzij de techniek en de Domotica langer zelfstandig wonen maar ook plezieriger en comfortabeler.) ..
Website: seniorensociety.nl
Lees verder

Sensara

Beter weten, beter zorgen! De slimme sensoren van Sensara HomeCare analyseren continu het dagelijkse bewegingspatroon in huis. Dit zelflerende systeem stuurt de informatie naar een overzichtelijke app, die inzicht geeft in de activiteit in huis, ongebruikelijke situaties meldt en alarm slaat als ..
Website: https://sensara.eu/
Lees verder

Sint Annaklooster

Sint Annaklooster biedt hartverwarmende zorg aan iedereen die dat nodig heeft, zodat mensen zelf invulling kunnen blijven geven aan hun leven. De zorg en begeleiding van Sint Annaklooster draagt bij aan het versterken van de eigen regie en de zelfredzaamheid van cliënten en maakt langer thuiswonen..
Website: sintannaklooster.nl/.
Lees verder

Sissel Benelux

SISSEL Benelux adviseert producten ter bevordering van een gezondere levensstijl:
  • Gezond slapen
  • Gezond zitten
  • Zitten / Oefenen / Balanceren
  • Hot-Cold-Therapie
  • Massage
  • Omron
..
Website: sissel.be/nl
Lees verder

Smienk Trapliften

Smienk Trapliften levert gebruikte trapliften op maat met 5 jaar garantie tegen de helft van de nieuwprijs. Op die manier is een traplift voor iedereen bereikbaar en worden er niet onnodig trapliften afgedankt...
Website: smienktrapliften.nl
Lees verder

SP

De actie 'Nationaal ZorgFonds' is een initiatief van de SP en een brede maatschappelijke coalitie van mensen en organisaties die zich uitspreken voor een beter zorgstelsel...
Website: https://nationaalzorgfonds.nl/
Lees verder

Sta Op Stoel aan huis

Met een complete collectie relaxfauteuils met een sta-op functie brengen wij vrijblijvend een bezoek bij u aan huis. U kunt dan in uw eigen omgeving zien of de stoel bij uw interieur past en of de maat en het zitcomfort voor u geschikt zijn. Eerst kijken we welke maat voor u geschikt is, dan kunt ..
Website: staopstoel-aanhuis.nl
Lees verder

Steunpunt Mantelzorg Verlicht

Steunpunt Mantelzorg Verlicht is er ter ondersteuning voor mantelzorgers in Eindhoven. Maar ook mantelzorgers buiten Eindhoven die mantelzorg geven aan een inwoner van Eindhoven, kunnen zich inschrijven bij ons steunpunt. Wij helpen je je weg te vinden in de zorg, bieden praktische en emotionele on..
Website: https://mantelzorgverlicht.nl/
Lees verder

Stichting WensAmbulance Brabant

Nog een laatste maal het ouderlijk huis zien, naar familie toe of een dagje naar het strand. Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet lang meer te leven hebben, is dat echt niet altijd vanzelfsprekend. WensAmbulance Brabant brengt terminaal zieke mensen nog ..
Website: wensambulancebrabant.nl
Lees verder

SummaZorg Lokaal+

Lokaal+ is een ontmoetingsruimte voor senioren. Het wordt gerund door studenten van Summa Zorg en Summa Welzijn, onder begeleiding van docenten. Senioren kunnen hier terecht voor een kopje koffie of een praatje. Ook bieden wij vaste activiteiten op het gebied van ontspanning, sport en welzijn, zoals..
Website: samenslimzorgenthuis.nl
Lees verder

Tandprothetische Praktijk Reuvers

Uw (nieuwe) kunstgebit is in goede handen bij Tandprothetische praktijk Reuvers. TP Reuvers is opgericht door Jeroen Reuvers, een door het ONT erkend tandprotheticus. Samen met een team van ervaren tandprothetici en KPT’ers (prothese specialisten) maken wij alle soorten kunstgebitten. Wij ..
Website: tpreuvers.nl
Lees verder

Thijssen Elektro

Thijssen Elektro is een installatiebedrijf, welke zich reeds 50 jaar bezig houdt met het aanleggen van elektrische installaties. Dit in zowel woningbouw (particulier en seriematig) als in de utiliteitsbouw. Hierin zijn wij actief in zowel nieuwbouw als renovatie en onderhoud. Naast de elektris..
Website: thijssenelektro.nl/
Lees verder

Thuisborg

Thuisborg biedt een vorm van dienstverlening, waarmee u uw woning verkoopt en terug huurt. Daarmee maakt u discreet het vermogen vrij dat u nodig heeft om uw zelfstandigheid te waarborgen. Het vrijgekomen vermogen kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld: - Uw woning aanpassen voor de toekomst - Uw..
Website: thuisborg.nl/
Lees verder

thyssenkrupp Encasa NV

thyssenkrupp is met meer dan 60 jaar ervaring dé leverancier van trapliften. Dat ziet u aan de Swing traplift die zowel aan de binnen als aan de buitenzijde geplaatst kan worden. De binnenkant van de trap heeft de voorkeur omdat u dan de trapleuning kunt laten zitten. Door de gepatenteerde ASL-Tech..
Website: tkencasa.nl
Lees verder

Twizzler Balancerende Rolstoelen BV

Twizzler toont de fraaie en stoere balancerende Scootmobielen of Rolstoelen. Door de GYRO techniek rijden ze op 2 grote aangedreven wielen en ontstaan enorme voordelen. Het wordt weer mogelijk op zandpaden te rijden en van het strand te genieten. De balanceertechniek maakt het mogelijk om comfortabe..
Website: twizzler.nl
Lees verder

Uithuisservice

Bij Uithuisservice doen we ons best om onze dienstverlening zo simpel mogelijk te maken en te houden. Wanneer er verhuisd of ontruimd wordt zijn er namelijk genoeg andere zaken die u aandacht vragen. Bij Uithuisservice is een telefoontje of e-mail genoeg om het proces in gang te zetten. Natuurlijk k..
Website: uithuisservice.nl/
Lees verder

Van Boxtel Hoorwinkel

Bij Van Boxtel hoorwinkels nemen we graag de tijd om samen te zoeken naar de vraag achter de vraag. Pas als we de mens achter de cliënt kennen, kunnen we het beste advies geven. Slechter horen is niet alleen een fysiek probleem, het is vooral ook een sociaal probleem. Iedereen wil graag vitaal en a..
Website: vanboxtelhoorwinkels.nl
Lees verder

Van Gilst Sanitair

Een op maat gemaakte inloopdouche in 1 dag! Wilt u uw bad of douche het liefst vervangen door een inloopdouche, maar heeft u geen zin in een enorme verbouwing? Dan hebben wij dé oplossing voor u! Van Gilst Sanitair tovert uw huidige badkamer binnen 1 dag om in een badkamer met inloopdouche. De ..
Website: vangilstsanitair.nl/contact/
Lees verder

Van Nunen Mondzorg

Van Nunen Mondzorg is een full service tandtechnisch lab met een specialisatie in de tandprothetiek. Ons team, met een groot aantal jaren ervaring binnen de tandtechniek, heeft als doel u maximale zorg en advies te geven voor uw tand-, en gebitsprothetische aanpassingen. Hierbij maken wij gebruik v..
Website: vannunen-mondzorg.nl
Lees verder

Vcura

Uw hulp om zelfstandig thuis te blijven wonen. Vcura biedt bijna onbeperkte ondersteuning om uw thuiswonen zo prettig mogelijk te laten zijn, thuis waar u controle heeft over uw eigen wil en welzijn. Of het nu gaat om gezellig samen een kopje koffie drinken of om samen op stap te gaan, het verlenen..
Website: vcura.nl
Lees verder

Vegro

Vegro is al bijna dertig jaar de specialist in hulpmiddelen. Bij Vegro kan men terecht voor het lenen (via zorgverzekeringswet), huren of kopen van hulpmiddelen zoals hoog/laagbedden, drempelhulpen, hometrainers, sta-opstoelen en meer. Met bijna 60 Thuiszorgwinkels, 26 uitleenpunten, een webwinke..
Website: vegro.nl
Lees verder

Veilig Douchen

Wij van Zwaluw Comfortsanitair zijn gespecialiseerd op het gebied van comfortsanitair op maat. Het aanpassen van uw toilet of badkamer naar een veilige en comfortabele omgeving is onze passie. Om iedereen hierbij te kunnen helpen, heeft Zwaluw Comfortsanitair sanitairspecialisten door heel Nederland..
Website: veiligdouchen.nl
Lees verder

Vereniging van Klussenbedrijven, VLOK

De VLOK is sinds de oprichting in 1983 uitgegroeid tot dé brancheorganisatie voor klussenbedrijven. De VLOK hecht veel waarde aan kwaliteit en persoonlijke service. De VLOK wil een bindende factor zijn voor de klussenbranche...
Website: vlok.nl
Lees verder

Vilans

Als u ouder wordt of een ziekte of beperking hebt, gaan dagelijkse handelingen niet altijd meer vanzelf. Gelukkig zijn er honderden hulpmiddelen die u kunnen helpen. Maar om iets te kiezen dat bij u past, heeft u eerlijke informatie nodig. Onafhankelijk en betrouwbaar. Die informatie vindt u op de H..
Website: hulpmiddelenwijzer.nl
Lees verder

Vitamineb12nu

Vitamine B12 - De koning der vitamines moet bij veel mensen aangevuld worden De belangrijkheid van Vitamine B12 voor het menselijk lichaam is te vergelijken met motorolie voor een benzinemotor. Als de benzinemotor zonder olie komt te zitten loopt deze langzaam maar zeker de vernieling in. Bij ..
Website: https://vitamineb12nu.nl/
Lees verder

WoonincPlusVitalis

Wooninc plus Vitalis. Twee partijen die hun producten en diensten voor senioren en ouderen hebben gebundeld. Waar u met al uw vragen over wonen, zorg en welzijn terecht kunt. Daarbij richten we ons op uw wensen. Dat doen we samen met u en de mensen om u heen. Het gaat om wat u nodig heeft en wat u w..
Website: woonincplusvitalis.nl/
Lees verder

Woonservice senioren

Veilig in uw eigen (t)huis Zou het niet fantastisch zijn om jaren langer in uw eigen thuis te kunnen blijven wonen? Woonservice Senioren regelt en maakt het mogelijk om op een prettige manier alle aanpassingen in en rond uw huis mogelijk te maken. Onze medewerkers hebben jarenlang ervaring in o..
Website: woonservicesenioren.nl
Lees verder

Zembro

Het Zembro horloge is een modern personenalarm dat familie waarschuwt in geval van nood. In binnen- en buitenland. Met een batterijduur van meer dan 1 week kunt u het Zembro horloge dag en nacht dragen, net zoals een gewoon horloge. Bij een noodgeval ontvangt de familie de gps-locatie via de bijbeho..
Website: https://zembro.com
Lees verder

Zorg&Co

Wanneer u op zoek bent naar een zorgverlener voor persoonlijke verzorging, verpleging of begeleiding, bent u bij Zorg&Co aan het juiste adres. Zorg&Co is een coöperatie van en door zorg-zzp’ers. De coöperatie heeft een groot en gevarieerd ledenbestand met zelfstandige zorg- en hulpverlen..
Website: zorgenco.nl
Lees verder

Zorgmed Thuiszorg

Zorgmed Thuiszorg biedt verpleging, verzorging, huishoudelijke hulp, begeleiding en dagbesteding in Eindhoven en omstreken. Daarnaast hebben wij ook een afdeling Kraamzorg. Ons team wijkverpleegkundigen houdt zich bezig met indicatiestellingen verpleging en verzorging voor de Zorgverzekeringswet..
Website: zorgmed.nl
Lees verder

ZORGPLUS Schuifdeursystemen

ZORGPLUS Schuifdeursystemen kenmerkt zich door zijn hoge kwaliteit in combinatie met een concurrerende prijsstelling. De hoogwaardige schuifdeuren zijn uitermate geschikt voor toepassing in zorg gerelateerde projecten (woonzorgcentra, verpleeghuizen, ziekenhuizen, hospices, etc). Naast het feit d..
Website: zorg-plus.com/
Lees verder

Zorgzelf

Comfortabeler en veilig wonen in uw eigen huis? Zorgzelf is uw partner voor persoonlijk advies. Van senioren telefoon en personenalarmen tot beugels en bredere deuren. Samen met u kijken de professionals van Zorgzelf naar wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot de situatie in en rondom uw huis..
Website: zorgzelf.com
Lees verder

ZuidZorg

ZuidZorg is er voor u en uw naasten met professionele zorg in elke fase van uw leven. ZuidZorg biedt kraamzorg, jeugdgezondheidszorg, voedingsvoorlichting en dieetadvisering, zorg thuis (zoals huishoudelijke hulp, verzorging en verpleging) in Eindhoven en omliggende gemeenten. Ook verzorgen wij vers..
Website: zuidzorg.nl
Lees verder