Exposantenlijst 2017

Hieronder ziet u de exposantenlijst van de liever thuis! beurs 2017.

In september is de exposantenlijst van 2018 zichtbaar.

ABN AMRO

Wij doen er alles aan om u als oudere klant goed te ondersteunen. Zo organiseren we regelmatig bijeenkomsten waarin we een bepaald onderwerp aan de orde stellen, bijvoorbeeld schenken aan kinderen. Ook helpen we u om uw dagelijkse bankzaken te blijven doen. Als u niet meer zelf uw geldzaken kunt reg..
Website: https://abnamro.nl/nl/prive/senioren/ondersteuning.html
Lees verder

AED-Partner

AED-Partner is een samenwerkingsverband tussen Vivon Nederland B.V. in Nederland en AED Partner in België. Beide partijen zijn al sinds 2003 een toonaangevende en merk-onafhankelijke leverancier van AED’s, elektroden, batterijen, AED kasten, reanimatiepoppen en accessoires. Gezamenlijk hebbe..
Website: aedpartner.nl
Lees verder

ANBO

ANBO is een onafhankelijke vereniging die bestaat bij de gratie van haar leden. Voor een ledenorganisatie zijn ledenraadplegingen de legitimatie op belangrijke dossiers en beleidsterreinen. De stem van alle leden, actief en niet-actief, moet daartoe worden gehoord. Niet alleen de politieke belang..
Website: anbo.nl
Lees verder

apetito

apetito biedt al meer dan 50 jaar maatwerkoplossingen voor maaltijden aan huis en gezond eten voor senioren thuis en tafeltje dekje, organisaties en bedrijven...
Website: apetito.nl
Lees verder

Archipel

Archipel heeft een brede dienstverlening in zorg, welzijn en wonen en is al jaren een bekende organisatie op het gebied van verzorging en verpleging, in Eindhoven en omgeving. Gaat het om een prettige woonomgeving, meer sociale contacten of om zorg: bij iedere vraag zoeken we samen met de cliënt na..
Website: archipelzorggroep.nl
Lees verder

Bever autoaanpassingen

Omdat mobiliteit voor elke automobilist belangrijk is! In 1973 was Bever een van de pioniers op het gebied van autoaanpassingen voor mensen met een lichamelijke beperking. Sindsdien is er veel veranderd. Bever is uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie. De zorg voor de klant is echte..
Website: beverautoaanpassingen.nl/
Lees verder

Bibliotheekservice Passend Lezen

Bibliotheekservice Passend Lezen is de bibliotheek voor mensen met een leesbeperking. Of je nu blind, slechtziend of dyslectisch bent, het lezen van boeken, kranten en tijdschriften moet volgens ons altijd mogelijk kunnen zijn! De collectie van Passend Lezen bestaat uit ruim 75.000 gesproken boek..
Website: https://passendlezen.nl/
Lees verder

bofrost*

Bij bofrost* kunt u eenvoudig en gemakkelijk uw favoriete producten online bestellen, met slechts enkele muisklikken. Onze vriendelijke verkopers leveren de bestelde producten gratis bij u thuis. Met diepvriesproducten hebt u "versheid op voorraad". Door de bewezen schokvriesmethode zorgen wij er..
Website: bofrost.nl/
Lees verder

Brabant, Region of Smart Health

Wanneer u op de liever thuis! beurs even uitrust met een kopje koffie of thee op het horecaplein, kijkt u recht op onze bruisende stand “Brabant, Region of Smart Health”. Oftewel: Brabant, regio van slimme zorg. In onze stand presenteren verschillende ondernemers hun nieuwe producten die u helpe..
Website: brabant.nl
Lees verder

CasaLinga Ontzorgt B.V.

CasaLinga Ontzorgt een kleine organisatie die zich bezig houdt met het ontzorgen van cliënten. Wij werken niet alleen bij oudere maar ook bij jongere cliënten die langer zelfstanding thuis willen blijven wonen. In de particuliere sector werken wij o.a. bij cliënten die het prettig vinden om zich ..
Website: casalingaontzorgt.nl
Lees verder

Commap – communicatie apparatuur BV

Commap levert allerlei communicatiehulpmiddelen aan mensen die een belemmering ervaren in de communicatie. Commap communicatie apparatuur BV geeft advies bij de selectie van hulpmiddelen en begeleidt het gehele traject van aanvraag en het gebruik van het hulpmiddel. We werken samen met de meeste zor..
Website: commap.nl
Lees verder

Correct Slapen

Verbeter uw nachtrust, verminder uw klachten. Specialist in maatwerk slaapcomfort. Zowel voor bedrijven als particulieren. Uitgebreid assortiment in matrassen, toppers, bedden, kussens en alle aanverwante artikelen...
Website: correctslapen.nl
Lees verder

Cubigo

Cubigo biedt u en uw naasten een betrouwbaar platform waarmee u kosteloos toegang krijgt tot allerlei kwaliteitsvolle producten, diensten, toepassingen en informatie die u helpen om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen. Dit aanbod kunt u afstemmen op uw persoonlijke noden en behoefte..
Website: cubigo.nl/nl
Lees verder

CuraNovum

De meest innovatieve scootmobiel ter wereld, met een levensduur van minstens 10 jaar. De ATTO kan eenvoudig in twee delen gesplitst worden, hetgeen het transport nog eenvoudiger maakt. Eenmaal uitgevouwen is de ATTO een volwaardig medium-size scootmobiel, zonder daarbij aan enige vorm van comfort..
Website: curanovum.nl
Lees verder

Dance for health

‘Change people’s life through movement’ Onder dit motto zet de stichting zich in met dans de kwaliteit van leven, in bijzonder dat van mensen met Parkinson, te verbeteren. Stichting Dance for Health werd in 2012 opgericht door Marc Vlemmix en Andrew Greenwood. Marc is naast gepassioneerd da..
Website: danceforhealth.nl
Lees verder

DomusCura

Bij “Domuscura” wordt praktisch nagedacht over de diverse oplossingen om een echte “ZORGwoning voor u te bouwen voor een alleszins redelijke prijs. Expert in mantelzorgwoningen Ervaren: Onze adviseur heeft ruime ervaring in de bouw (..
Website: https://domuscura.nl/
Lees verder

Fideel Dienstverlening B.V.

De regie in eigen handen kunnen houden is zeer belangrijk zeker bij het ouder worden. Om langer thuis te kunnen blijven wonen biedt onze professionele Huishoudelijke Hulp uitkomst. Deze is op vele manieren mogelijk. Onze ondersteuning verlenen wij zowel particulier, als de aangeboden huishoudelijke ..
Website: fideel.nl
Lees verder

fireblocking systems

Bij de intrede van de scootmobiel in Nederland had geen enkeling verwacht dat deze zo snel en massaal in ons straatbeeld opgenomen zou worden. Dit revolutionaire voertuig zorgde voor veel mensen als u, met een beperkte mobiliteit, dat u hierdoor uit uw dagelijkse isolement wordt bevrijd. Maar zoals ..
Website: fireblocker.nl/
Lees verder

Forza Fietsen

Ons doel is dat een ieder fluitend gebruik kan maken van de elektrische fiets. Met de elektrische fiets grotere afstanden af leggen, naar bijvoorbeeld het werk, school of andere bestemmingen. Er mag best wat meer gebruik worden gemaakt van de fiets. Onze missie is daarom: groener en flexibeler op we..
Website: forzafietsen.nl/
Lees verder

Freedom Auto Aanpassingen

Wij zijn gespecialiseerd in zowel autoaanpassingen als busaanpassingen voor individueel- en groepsrolstoelvervoer. Ons doel is om mensen in een rolstoel een stuk mobiliteit terug geven. Daarom heeft Freedom Auto Aanpassingen een aantal oplossingen bedacht die hieraan bijdragen. Tevens zijn wij gecer..
Website: freedomautoaanpassingen.nl
Lees verder

GrondVrij BV

Visie
In Nederland ligt een bedrag van 600 miljard euro. Ongebruikt. Overwaarde van onze woningmarkt, opgebouwd door: - de 55+ generatie – verantwoordelijk geleefd, schulden afgelost en nu geconfronteerd met verhoging pensioenleeft..
Website: https://grondvrij.nl
Lees verder

hazoo

Hallo en welkom bij hazoo Veel mensen denken dat we steunkousen verkopen, maar dat doen we niet. We behandelen steunkousen met een hazoo behandeling waardoor ze makkelijker aan en uit gaan! Of u nu kniekousen, armkousen of zelfs een complete steunpanty heeft, zowel nieuw als bestaand, voor on..
Website: hazoo.nl
Lees verder

HERSENZ

OOK U KUNT LEREN OMGAAN MET HERSENLETSEL Een beroerte, ongeluk, hartstilstand of hersenaandoening kan leiden tot blijvend hersenletsel. Bent u als gevolg daarvan vaak moe, vergeetachtig, snel boos of kunt u zich niet goed meer concentreren? Met de behandeling van Hersenz leren u en uw naasten ..
Website:
Lees verder

Herstelhotel Stefaan

Wilt u in alle rust verblijven in een prachtige omgeving waar u de ruimte krijgt om veilig en ontspannen te herstellen? Wij bieden u graag de mogelijkheid tijdelijk te verblijven in Herstelhotel Stefaan. Op de unieke natuurlijke locatie van Glorieuxpark in Eindhoven biedt Herstelhotel Stefaan u e..
Website: herstelhotelstefaan.nl/
Lees verder

Home Instead Thuisservice

Home Instead Thuisservice maakt het mogelijk dat senioren zelfstandig kunnen blijven wonen en leven in hun vertrouwde thuisomgeving. Home Instead Thuisservice biedt een grote diversiteit aan niet-medische diensten die zijn ingedeeld in de categorieën: Met gezelschap, In&Om Huis, Persoonlijke ve..
Website: homeinstead.nl/eindhoven
Lees verder

Home8

Home8: betaalbaar en compleet alarmsysteem met zorgondersteuning Home8 heeft alles in huis voor een veiliger thuis. Dit slimme alarmsysteem biedt met verschillende camera's en sensoren, in combinatie met een overzichtelijke gratis app, bescherming tegen inbraak, brand, lekkage en..
Website: home8-alarm.nl/
Lees verder

Houdingzolen Smulders

Of het nu gaat om het spronggewricht, de knie, de wervelkolom, de hand, de elleboog of de schouder: als Uw gewrichten pijn doen, helpen Train actieve bandages van Smulders fysio- en podotherapie Enschede. Ze bestaan uit een rekbaar, ademend breiwerk met elastische pelotten. Ze geven steun en masse..
Website: vitaalcenter.nl/
Lees verder

HSPO Zorgpunt

HSPO LUISTERT NAAR UW PERSOONLIJKE WENSEN HSPO Zorgpunt kijkt goed om zich heen en ziet dat er veel mensen zorg nodig hebben. Achter ieder mens schuilt een verhaal. Of u nu jong of oud bent, of het nu gaat om een lichamelijke beperking, psychische of verstandelijke beperking of tijdelijke hulp, ..
Website: hspozorgpunt.nl/
Lees verder

Huishoudelijke Hulp & Co

Kunt u thuis wel een paar extra handen gebruiken? Kies dan voor een hulp van Huishoudelijke Hulp & Co. Wij bieden hulp bij vrijwel alle huishoudelijke zaken zoals schoonmaken, wassen, strijken, boodschappen doen en bijv. koken, voor slechts € 14,95 per uur...
Website: huishoudelijkehulpenco.nl/
Lees verder

Hulpmiddelwereld

Zelfstandig wonen, leven en mobiel zijn is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom biedt Hulpmiddelwereld tal van uitgekiende hulpmiddelen. Voor woon- en slaapkamer, badkamer en toilet, trap en keuken. Maar ook diverse oplossingen om mobiel te blijven en waarmee u kunt gaan en staan waar u wilt. ..
Website: https://hulpmiddelwereld.nl
Lees verder

IMS MEDICAL

IMS Medical B.V. is gevestigd in Grootebroek in Noord Holland. Het is een innovatieve organisatie die midden in de samenleving staat. Zij neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheden ook zéér serieus.   Een paar voorbeelden van onze innovatieve heathcare producten: https://imsmedical.nl/
Lees verder

Invent Automatische deuren

U wilt uw pand voorzien van een automatische deur. We ondersteunen u bij het maken van de juiste keuzes, komen met plannen én voeren ze uit. Van advies tot installatie We adviseren, berekenen, bestellen en leveren automatische deuren. We demonteren, monteren, installeren, integreren en programm..
Website: invent-automatischedeuren.nl/
Lees verder

KBO Brabant

In de komende gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 is de zorg voor ouderen een van de in het oog springende onderwerpen. Daarom vindt er een debat plaats waarin vertegenwoordigers van Eindhovense politieke partijen hun beleid zullen toelichten. Tijdens het debat wordt aan de hand van stellin..
Website: kbo-brabant.nl/
Lees verder

Kristalpad

Pijnloos ontharen met de Kristalpad, haartjes blijven langer weg en komen zachter terug. Het geheim van de originele Allure Kristalpad zit verborgen in het ultra-fijne kristalachtige ontwerp, welke ontwikkeld is in Zwitserland. Nooit meer scheren, harsen of epileren! De Kristalpad is zacht genoeg o..
Website: https://kristalpad.com/
Lees verder

Meubelzorg B.V.

Meubelzorg is al jaren bezig om het ultieme toppunt van comfort te leveren. Hier is Meubelzorg dan ook zeer geslaagd in. Wij zijn pas tevreden als u lekker zit! Uitstekende dienstverlening Wij bieden een uitstekende dienstverlening en kunnen voor elke klant een passende stoel vinden die jaren me..
Website: meubelzorg.nl/
Lees verder

MiBida

Het MiBida communicatieplatform is ontstaan uit jarenlange intensieve samenwerking met zorgverleners en zorgvragers zowel professioneel als informeel. we leren nog elke dag van de praktijk om ons platform te verbeteren. Met de grootste zorg hebben wij gewerkt aan de veiligheid, betrouwbaarheid en..
Website: mibida.nl/
Lees verder

Notariskantoor Heleen Vaarten

Testamenten - Levenstestamenten – Schenkingen Uw verhaal staat centraal. Ons kantoor richt zich met name op het familierecht, met bijzondere aandacht voor 55-plussers. Maar ook alle andere zaken verzorgen wij voor u met dezelfde persoonlijke benadering. De kracht van het kantoor zit in de kl..
Website: notarishv.nl
Lees verder

O4 Wheelchairs

In 2004 begonnen wij met het creëren van onze vernieuwende rolstoel. Onze prototypen zijn uitvoerig getest in de praktijk. Via nationale sportverenigingen voor gehandicapten hebben ervaren rolstoelrijders onze modellen getest. Door goed te luisteren naar rolstoelgebruikers en rolstoespecialisten he..
Website: https://rolstoel.nl/
Lees verder

Ouderen Appèl Eindhoven

Het Ouderen Appèl Eindhoven gaat voor: - Een dienstbare overheid, die samen met de inwoners van Eindhoven een verzorgingsstad maakt. - Een overheid die de Eindhovenaren ziet als partners voor het ontwikkelen, vaststellen en uitvoeren van beleid. - Het verminderen van armoede, het verbeteren v..
Website: ouderenappel.nl
Lees verder

Pom Revalidatietechniek B.V.

Pom Revalidatietechniek levert producten en oplossingen die de activiteiten in het dagelijks leven vergemakkelijken, comfortabeler maken en de mobiliteit en zelfstandigheid vergroten. We zijn leverancier van een zeer breed assortiment hulpmiddelen en fietsen. U krijgt van ons persoonlijk en deskundi..
Website: pomrevalidatietechniek.nl/
Lees verder

PORTAS

PORTAS is sinds 1974 uw specialist op renovtiegebied en wij, het PORTAS-vakbedrijf in uw buurt staan graag voor u klaar voor informatie en advies. Wij renoveren alles om en in uw woning, geheel naar uw smaak en individuele wensen. Duurzaam, snel, schoon en persoonlijke service, dat zijn de kenmerken..
Website: bjw.portas.nl
Lees verder

PVGE Vereniging voor senioren

Voor iedereen van 50 jaar en ouder: – Plezier en voldoening voor ieder lid – Ieder lid op zijn eigen manier – Actief participeren in de samenleving – Belangenbehartiging op alle niveaus..
Website: pvge.nl
Lees verder

PVVN

De PVVN zet zich in voor haar leden en geïnteresseerden door o.a. landelijk en regionaal bijeenkomsten te organiseren lotgenotencontact te onderhouden, een blad uit te geven en aanwezig te zijn op publieks- en vakbeurzen. Uiteraard kunt u ook met al uw vragen bij ons terecht!..
Website: pvvn.nl
Lees verder

Reisburo Vakantie & Zorg

Reizen is voor iedereen. Ook voor mensen met beperkingen. Het organiseren van een reis voor mensen met beperkingen brengt echter heel wat uitdagingen met zich mee. Reisburo Vakantie & Zorg wil deze uitdaging graag aangaan en de perfecte reis voor u organiseren. Onze zorgvakanties zijn helemaal t..
Website: https://vz-zorgvakanties.nl
Lees verder

REMEON Beveiliging

Zit jouw deur élke nacht op slot?
Misschien beantwoord je deze vraag wel met een ‘ja’. Dan zeggen wij: goed bezig! Het is erg belangrijk om je huis of bedrijfspand te voorzien van goede sloten en deze ook te gebruiken. Maar, is dit voldoende om ongenode gasten te weren? Nee, helaa..
Website: remeonbeveiliging.nl/
Lees verder

Rinette Zorg

Thuiszorg met een lokaal accent, dat wilt u toch ook? In onze visie krijgt u niet zorg van een organisatie, maar van mensen: de medewerkers van Rinette. Gemotiveerde, betrokken en zelfstandige medewerkers, die er alles aan doen om u de passende zorg te geven waar u van op aan kunt. Dag in, dag uit...
Website: rinettezorg.nl/
Lees verder

RSA-Footwear

RSA-Footwear is een specialist in moderne, comfortabele en duurzame werkschoenen in de maten 35 t/m 52. Wij distribueren via ons dealer netwerk en ondersteunen hen tot op de werkvloer...
Website: rsa-footwear.nl
Lees verder

RSZK ZorgProfessionals

De RSZK is een organisatie met woonzorgcentra, een Revalidatie Centrum voor Senioren, hospice en een zorgboerderij. Ons werkgebied omvat de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-de Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre. Zorg op maat, met een lokale kleur. Dat is..
Website: rszk.nl
Lees verder

Saar aan Huis Eindhoven en omgeving

Saar aan Huis zorgt voor persoonlijke hulp en dienstverlening aan huis om ouderen zolang mogelijk zelfstandig te laten wonen in hun eigen woonomgeving. Samen met de klant zorgen wij er voor dat het ouder worden onbezorgd, gezellig en plezierig kan zijn in de eigen vertrouwde leefomgeving. Saar aan H..
Website: saaraanhuis.nl
Lees verder

SafeThuis

SafeThuis is specialist op het gebied van advies, levering, montage en onderhoud van producten en diensten voor comfort en veiligheid in en rond uw huis. Wij hebben er bewust voor gekozen om u een totaal pakket te bieden waardoor u voor alle aspecten variërend van advies, levering, montage en o..
Website: safethuis.nl
Lees verder

Savant Zorg

Fijne, goede zorg in de buurt Savant Zorg is een grote, gecertificeerde regionale zorgaanbieder in Zuidoost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor professionele verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding. Daarnaast levert Savant diensten voor wonen en welzijn. Dit doen we zowel bij u thuis ..
Website: savant-zorg.nl/
Lees verder

Senioren Society

Dankzij Senioren Society vinden senioren makkelijk antwoorden op hun langer zelfstandig thuis-vragen. Senioren Society is een route kaart naar comfortabel ouder worden. (Senioren kunnen tegenwoordig dankzij de techniek en de Domotica langer zelfstandig wonen maar ook plezieriger en comfortabeler.) ..
Website: seniorensociety.nl
Lees verder

Silema Revalidatietechniek

Silema Revalidatietechniek is sinds 1982 een toonaangevend groothandel in onderdelen voor scootmobielen en rolstoelen en staat al meer dan 34 jaar voor kwaliteit, betrokkenheid en snelle service. Wij combineren vakmanschap met betrokkenheid en inzet. Ons specialisme omvat levering van onderdelen, r..
Website: silema.nl/
Lees verder

Sint Annaklooster

Sint Annaklooster biedt hartverwarmende zorg aan iedereen die dat nodig heeft, zodat mensen zelf invulling kunnen blijven geven aan hun leven. De zorg en begeleiding van Sint Annaklooster draagt bij aan het versterken van de eigen regie en de zelfredzaamheid van cliënten en maakt langer thuiswonen..
Website: sintannaklooster.nl/.
Lees verder

Smienk Trapliften

Smienk Trapliften levert gebruikte trapliften op maat, tegen de helft van de nieuwprijs. Door onze grote voorraad trapliften hebben wij altijd een passende traplift voor u. Zo is een traplift voor iedereen bereikbaar en worden er niet onnodig trapliften afgedankt...
Website: smienktrapliften.nl
Lees verder

Sta Op Stoel aan huis

Met een complete collectie relaxfauteuils met een sta-op functie brengen wij vrijblijvend een bezoek bij u aan huis. U kunt dan in uw eigen omgeving zien of de stoel bij uw interieur past en of de maat en het zitcomfort voor u geschikt zijn. Eerst kijken we welke maat voor u geschikt is, dan kunt ..
Website: staopstoel-aanhuis.nl
Lees verder

Steunpunt Mantelzorg Verlicht

Steunpunt Mantelzorg Verlicht is er ter ondersteuning voor mantelzorgers in Eindhoven. Maar ook mantelzorgers buiten Eindhoven die mantelzorg geven aan een inwoner van Eindhoven, kunnen zich inschrijven bij ons steunpunt. Wij helpen je je weg te vinden in de zorg, bieden praktische en emotionele on..
Website: https://mantelzorgverlicht.nl/
Lees verder

Stichting WensAmbulance Brabant

Nog een laatste maal het ouderlijk huis zien, naar familie toe of een dagje naar het strand. Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet lang meer te leven hebben, is dat echt niet altijd vanzelfsprekend. WensAmbulance Brabant brengt terminaal zieke mensen nog ..
Website: wensambulancebrabant.nl
Lees verder

SWZ Zorg

SWZ wil waarde toevoegen aan het leven van mensen met een beperking. Dit doen wij door merkbare mensgerichte zorg te bieden en samen de mogelijkheden van de cliënt te ontplooien. Die toegevoegde waarde komt tot stand in de relatie tussen medewerker en cliënt, van mens tot mens. Hoe daaraan invu..
Website: swzzorg.nl
Lees verder

Tomzorg

Tomzorg.nl biedt verschillende welzijns- en zorgproducten aan voor senioren om comfortabel te kunnen leven met voldoende bewegingsvrijheid. Onze producten lopen uiteen van rollators, rolstoelen, seniorenbedden en sta-op stoelen tot aan hulpmiddelen voor in de woonkamer, slaapkamer of in de badkamer...
Website: https://tomzorg.nl/
Lees verder

Uithuisservice

Bij Uithuisservice doen we ons best om onze dienstverlening zo simpel mogelijk te maken en te houden. Wanneer er verhuisd of ontruimd wordt zijn er namelijk genoeg andere zaken die u aandacht vragen. Bij Uithuisservice is een telefoontje of e-mail genoeg om het proces in gang te zetten. Natuurlijk k..
Website: uithuisservice.nl/
Lees verder

Van Boxtel Hoorwinkel

Bij Van Boxtel hoorwinkels nemen we graag de tijd om samen te zoeken naar de vraag achter de vraag. Pas als we de mens achter de cliënt kennen, kunnen we het beste advies geven. Slechter horen is niet alleen een fysiek probleem, het is vooral ook een sociaal probleem. Iedereen wil graag vitaal en a..
Website: vanboxtelhoorwinkels.nl
Lees verder

Van Rheenen Bed

Van Rheenenbed is slaapspecialist op niveau. We introduceren het mooiste van bed van de toekomst. Hét hoog-laagbed dat wél mooi is! Mooi, huiselijk, sfeervol , comfort en praktisch zijn de kernwoorden die wij gebruiken. Met praktisch bedoelen wij dat u met dit fantastische bed langer thuis kan bli..
Website: https://vanrheenenbed.nl
Lees verder

Veilig Douchen

Wij van Zwaluw Comfortsanitair zijn gespecialiseerd op het gebied van comfortsanitair op maat. Het aanpassen van uw toilet of badkamer naar een veilige en comfortabele omgeving is onze passie. Om iedereen hierbij te kunnen helpen, heeft Zwaluw Comfortsanitair sanitairspecialisten door heel Nederland..
Website: veiligdouchen.nl
Lees verder

Veilig Op Stap B.V.

‘VOS’ staat voor Veilig Op Stap VOS is een concept waarmee iemand in nood snel in staat is een hulpverlener op multimediale wijze op te roepen. VOS werkt in héél Nederland en behoeft geen externe bedrading; alles werkt mobiel. Een alarm wordt op vijf manieren verstuurd:
  1. als g..
    Website: https://veiligopstap.nl
    Lees verder

Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost

Wist u dat er jaarlijks zo’n 100.000 woningbranden zijn? Dat is een brand in 1 op iedere 76 woningen. De belangrijkste oorzaken? Defecte apparaten, roken in bed en koken. Het goede nieuws is dat brand meestal goed te voorkomen is. Maar mocht er tóch een keer brand ontstaan, dan is het van leve..
Website: brandweer.nl
Lees verder

Vemamed

VEMAMED is importeur en distributeur van hoogwaardige en innovatieve rehabilitatie producten. We staan voor het verhogen van de kwaliteit van leven en daarmee het plezier in het leven. Vemamed is gevestigd in het Groot Handels Gebouw te Rotterdam, actief op de Nederlandse en internationale markt, en..
Website: vemamed.nl
Lees verder

Vereniging van Klussenbedrijven, VLOK

De VLOK is sinds de oprichting in 1983 uitgegroeid tot dé brancheorganisatie voor klussenbedrijven. De VLOK hecht veel waarde aan kwaliteit en persoonlijke service. De VLOK wil een bindende factor zijn voor de klussenbranche...
Website: vlok.nl
Lees verder

Verzilvert B.V.

Met verzilvert richten wij ons op een ondergewaardeerde en desondanks zeer interessante doelgroep: de regionale senioren. Zij staan volop in het leven, zijn actief en participeren (vaak tot op zeer hoge leeftijd) volop in de maatschappij. Staat tegenover dat het voor veel media een ondergeschoven..
Website: https://verzilvert.nl
Lees verder

Vilans

Als u ouder wordt of een ziekte of beperking hebt, gaan dagelijkse handelingen niet altijd meer vanzelf. Gelukkig zijn er honderden hulpmiddelen die u kunnen helpen. Maar om iets te kiezen dat bij u past, heeft u eerlijke informatie nodig. Onafhankelijk en betrouwbaar. Die informatie vindt u op de H..
Website: hulpmiddelenwijzer.nl
Lees verder

Vivon Nederland BV

Vivon is de grootste merkonafhankelijke leverancier en service verlener in Nederland voor alle merken en types AED’s (Automatische Externe Defibrillatoren). Hierdoor kan Vivon u een onafhankelijk en objectief advies geven over de aanschaf van een AED. Vivon informeert en adviseert overheid, bed..
Website: https://vivon.nl/
Lees verder

Welzorg Nederland

Welzorg, onderdeel van de Louwman Group, is gespecialiseerd in advies, verkoop, service, aanpassing en verhuur van (revalidatie)hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een beperking. Naast hulpmiddelen levert Welzorg ook comfortartikelen. Dit zijn hulpmiddelen die het dagelijks leven vergemakkeli..
Website: welzorg.nl
Lees verder

Woonkompas

Dankzij WoonKompas kunt u langer thuis (blijven) wonen! Door de krachten van 3 ondernemingen, met dezelfde visie, te bundelen bieden wij klantgerichte maatwerkoplossingen om het woongenot te vergroten, voor nu en de toekomst. Mogen wij u helpen? WoonKompas ondersteunt u bij het beantwoorden v..
Website: woonkompas.nu/
Lees verder

Zorg en Wonen Glorieux

Zorg & Wonen Glorieux Glorieuxpark in Eindhoven biedt alle zorg op maat op één adres, van verzorging tot verpleging. Daardoor kunnen bewoners meestal op ons park blijven wonen, ook als hun zorgbehoefte verandert. Zorg & Wonen Glorieux ..
Website: glorieuxpark.nl
Lees verder

Zorgmed Thuiszorg

Zorgmed Thuiszorg biedt verpleging, verzorging, huishoudelijke hulp, begeleiding en dagbesteding in Eindhoven en omstreken. Daarnaast hebben wij ook een afdeling Kraamzorg. Ons team wijkverpleegkundigen houdt zich bezig met indicatiestellingen verpleging en verzorging voor de Zorgverzekeringswet..
Website: zorgmed.nl
Lees verder