liever thuis! is extra leuk in de ochtend én de namiddag

Dit jaar is er voor bezoekers ook een stukje extra entertainment te vinden op de liever thuis! beurs. Deelname is bovendien helemaal gratis!

Dat bewegen niet alleen goed is voor u, maar ook heel leuk laat Ananz zien op donderdag 24 en zaterdag 26 november. Door de begeleiding van een gespecialiseerde trainer iedereen meedoen. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende attributen en ook muziek speelt een rol. En een gezonde dag begint natuurlijk met een gezond ontbijt. Malsovit biedt bezoekers gratis een ontbijthapje boordevol belangrijke voedingsstoffen aan en Uzuma zorgt voor een vers, voedzame sapje. Zo kun je direct werken aan een gezond lichaam en gezonde geest.

Fris en fruitig
Op vrijdag 25 november zal Archipel een interactieve sessie verzorgen waardoor u gezond aan de dag begint. Bovendien leert u hier hoe u zich een actieve leefstijl kunt aanmeten tijdens uw dagelijkse routine. Daar zult u al snel de positieve effecten van ervaren! Ook de dansact van robot Zora zal een onvergetelijke ervaring zijn. Samen met u gaat ze de dag dansend van start en zult ook u Zora in uw hart sluiten. “Start de dag met een goed ontbijt” is een veel gehoorde zin. Maar waarom is dat ontbijt zo belangrijk en hoe ziet een gezond ontbijt eruit? Hier wordt op een leuke manier aandacht aan besteed, zodat u de dag er na zelf fris en fruitig kunt starten. Een gezond en gezellig begin van de vrijdag dus, dat mag u niet missen!

Gezellige dagafsluiting
Iedere dag is er in de namiddag een vermakelijk programma op liever thuis! Zo kunt u op donderdag 24 november de workshop’Handboek voor klein geluk’ volgen. Tijdens de workshop kunt u ervaren dat u binnen enkele minuten, nieuwe energie, rust en inspiratie kunt opdoen.

Op vrijdag 25 november is het tijd voor Ruud Muziek. Een bijzonder aanstekelijk optreden met liedjes van vroeger. Door de vele bekende Nederlandstalige muziek uit de oude doos die Ruud ten gehore brengt is het bijna onmogelijk om niet mee te zingen. Een geweldige show waarbij oude tijden herleven. Zorg dus dat u niets hoeft te missen en geniet mee van deze nostalgische middag!

Bingo!
Het is misschien wel het meest gespeelde spel ter wereld en het succes is nog lang niet voorbij. Op zaterdag 26 november is het tijd voor Bingo! De organisatie zorgt voor leuke prijzen en bezoekers krijgen gratis een bingokaart. Twijfel dus niet, iedereen kan meedoen.

De ochtend- en middagsessies vinden plaats in de activiteitenruimte van de liever thuis! beurs.