MAX welzijnswinkel

De firma MAX welzijnswinkel is een jong en dynamisch familiebedrijf wat zich richt op een ieder die een lichamelijk ongemak ondervind, van jong tot oud. Wij zijn een zeer gedreven firma zonder dure managers en panden, waardoor wij u een eerlijke en lage prijs kunnen bieden! De bedrijfsvisie van MAX welzijnswinkel is totaal gericht op uw leefgenot. Zo kunt u van MAX welzijnswinkel verwachten, dat u te allen tijde een duidelijk en eerlijk advies krijgt.

Doel van MAX welzijnswinkel
Het doel dat Max welzijnswinkel voor ogen heeft, is om uw leefomstandigheden
zo prettig mogelijk te maken. Omdat iedereen weleens een lichamelijk ongemak ondervindt en daar dan zo min mogelijk door belemmerd wil worden, bied MAX welzijnswinkel u een totaalconcept aan comfort artikelen. Zo heeft MAX welzijnswinkel een oplossing voor uw douche probleem wanneer u een lichaamsdeel in het gips heeft, maar ook als u niet meer veilig in uw instap bad kan. Dus als u op zoek bent naar een oplossing bij een lichamelijk ongemak om hier zo min mogelijk door belemmerd te worden, bied MAX welzijnswinkel u de oplossing. Om u zo goed mogelijk te kunnen bedienen, hebben wij mobiele showrooms. De mobiele showrooms zijn uitgerust met de door u geselecteerde artikelen en komen geheel kosteloos en vrijblijvend bij u langs voor een eerlijk en duidelijk advies.

De 5 MAXIMALEN van MAX welzijnswinkel

1. Maximaal leefgenot
De producten in ons assortiment hebben allen als doel uw leefgenot te vergroten.
2. Maximaal advies
De adviseur staat altijd klaar om u te adviseren in het vergroten van
uw leefgenot.
3. Maximale kwaliteit
Al onze producten zijn voorzien van een keurmerk dat garant staat voor een uitmuntende kwaliteit.
4. Maximale service
Met onze gediplomeerde monteurs streven wij naar tevreden klanten, door zo spoedig mogelijk eventuele problemen te verhelpen.
5. Maximale bereikbaarheid
De firma MAX welzijnswinkel is 24 uur per dag en 6 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Molenweg 44
8075 PA Elspeet
085 401 65 94
info@maxwelzijnswinkel.nl
http://www.maxwelzijnswinkel.nl

Bezoek ons op:


liever thuis! Eindhoven
Standnummer: 5