NIEUW: Boxspring SchlafGut: Langer ZELFSTANDIG THUISWONEN

Met een hoog/laag boxspring ontdekt u een wereld aan slimme mogelijkheden. De boxspring is automatisch in hoogte verstelbaar met een afstandsbediening. Dat is niet alleen handig bij het in- en uitstappen, maar ook bij het verschonen en opmaken van het bed. Bovendien kunt u er moeiteloos even met de stofzuiger onderdoor.

Volgens Wilco Ditta is het hoog/laag systeem een ideale oplossing voor iedereen die heerlijk wil slapen en fit wil opstaan. “Het geeft u net wat meer comfort en luxe dan u  gewend bent van een ‘normaal’ bed. Ook als u voor langere periode aan bed gebonden bent, is een hoog/laag boxspring een uitkomst.” Dat laatste heeft Wilco zelf ervaren toen zijn oma ziek werd en er geen goed bed voorhanden was. “Zo is het idee ontstaan om zelf een comfortabele en kwalitatief hoogwaardige boxspring te ontwikkelen met een verborgen hoog/laag functie. Er zijn namelijk wel hoog/laag bedden op de markt, maar niet met een comfortabele boxspring.”

FISCAAL VOORDEEL
Een hoog/laag bed kan onder voorwaarden in het kader van de WMo (Wet Maatschappelijke ondersteuning) worden aangevraagd. Bovendien is een hoog/laag bed fiscaal aftrekbaar wanneer het systeem u helpt om normale lichaamsfuncties te gebruiken, die u, voordat u de beschikking had over een hoog/laag bed, niet of slecht kon gebruiken. Het voordeel kan  oplopen tot wel 50% van de aanschafwaarde, afhankelijk van uw leeftijd, inkomen en gemaakte kosten voor andere hulpmiddelen. Daarnaast zijn er diverse zorgverzekeraars die voor de bedden van SchlafGut een zorgvergoeding geven.

JARENLANGE ERVARING

Hoog-laag-boxsprings.nl is een dochterbedrijf van Seniobed dat al 37 jaar hoogwaardige hoofdkussen, matrassen en boxsprings produceert. Het bedrijf wordt geleid door Wilco en zijn partner Sanne en samen met hun team zorgen zij ervoor dat steeds meer mensen zelfstandig kunnen blijven wonen. Hoewel de boxsprings primair zijn ontwikkeld voor mensen met een beperking ziet Wilco dat het bed ook zeer populair is onder mensen die helemaal niets mankeren, maar gewoon een bed willen hebben dat van alle gemakken is voorzien. In de showroom in Capelle aan den IJssel kunt u naast de SchlafGut boxsprings ook terecht voor matrassen op maat en beddengoed van Egyptisch katoen.

MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN

“Omdat wij het milieu hoog in het vaandel hebben, werken wij met een unieke cashbackactie om oude matrassen en bedden uit de markt te halen”, vertelt Sanne. “Wij demonteren uw bed en nemen het mee om het milieuvriendelijk te recyclen of via een goed doel een tweede leven te geven voor minderbedeelden in onze maatschappij.

VOORDELEN SCHLAFGUT BOXSPRING

De SchlafGut boxsprings hebben diverse verstelfuncties en zijn buitengewoon handig als u verzorgd dient te worden door uw partner of verpleging, maar ook bijvoorbeeld als u in bed tv wilt kijken of een boek wilt lezen. “De drukverdeling van onze boxsprings is ideaal en u wordt in elke stand uitmuntend ondersteund. Op een ‘SchlafGut’ slaapt u dan ook zeer comfortabel en heeft u een optimale ventilatie”, legt Wilco uit. “De hoogte van het bed kunt u eenvoudig met één druk op de knop van uw afstandsbediening  aanpassen om zo een rugontlastende verpleging mogelijk te maken. Ideaal voor eventuele zorg, maar eveneens goed te gebruiken als hulp bij het in en uit bed stappen. Bovendien heeft u thuis geen lelijk ziekenhuisbed meer nodig.” Indien gewenst zijn extra hulpmiddelen te leveren zoals een greepbeugel en een papegaai.

MAATWERK

“Wij verkopen geen gewone bedden, maar maken samen met u een boxspring op maat. Ieder mens is immers uniek en heeft unieke slaapwensen.” U kunt voor het laten aanpassen van een boxspring naar de showroom gaan, maar u kunt ook een afspraak maken voor een individueel advies op maat bij u thuis. “Ter plekke bekijken we dan welke oplossing het beste bij u past.”

Showroom: Sannes Bedderij
Koperwiek 25, Capelle aan den IJssel
T. 010-7528032
www.hoog-laag-boxsprings.nl

Wegens succes verlengd; aktie geldt alleen t/m eind januari 2018!

Let op: Een hoog-laag Boxspring begint al vanaf €1299,-*

Advertorial