Bibliotheekservice Passend Lezen

Bibliotheekservice Passend Lezen is de bibliotheek voor mensen met een leesbeperking. Of je nu blind, slechtziend of dyslectisch bent, het lezen van boeken, kranten en tijdschriften moet volgens ons altijd mogelijk kunnen zijn!

De collectie van Passend Lezen bestaat uit ruim 75.000 gesproken boeken, ruim 15.000 brailleboeken en een uitgebreide kiosk met circa 125 gesproken titels van populaire kranten en tijdschriften die beluisterd en/of elektronisch gelezen kunnen worden, waaronder De Telegraaf, De Volkskrant, de Margriet en De Libelle. Met de app van Passend Lezen – Daisylezer – kunt u waar en wanneer u maar wilt luisteren of elektronisch lezen. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om de lectuur thuis te ontvangen. Dankzij alle verschillende leesvormen en de uitgebreide collectie, is en blijft leesplezier voor iedereen mogelijk! Een abonnement kost 28 euro per jaar waarmee onbeperkt gebruikgemaakt kan worden van de collectie.

Wilt u meer informatie over wat Bibliotheekservice Passend Lezen allemaal te bieden heeft? Ga naar www.passendlezen.nl of kom op 23, 24, 25 november naar stand 206!

Wilt u eerder in contact komen met Bibliotheekservice Passend Lezen?
Vul het contactformulier in www.passendlezen.nl/contactformulier of bel op werkdagen tussen 09:00 en 16:00 uur naar 070 – 3381 500.

Volg ons ook op social media!
Facebook: https://www.facebook.com/passendlezen
Twitter: https://twitter.com/passendlezen

Zuid-Hollandlaan 7
2596 AL Den Haag
070 - 338 15 00

https://www.passendlezen.nl/

Bezoek ons op:


liever thuis! Eindhoven
Standnummer: 206