Aangepast tuingereedschap

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders van: aangepast tuingereedschap en tuingereedschap met een ergonomische handgreep.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

Handigvooru.nl

Handigvooru.nl is dé webwinkel met hulpmiddelen voor mensen met of zonder beperking. Hulpmiddelen voor binnen en buiten die u helpen de dagelijkse verrichtingen te vereenvoudigen om langer zelfstandig te blijven. Aangepast bestek, borden, bekers, hulpmiddelen voor in de keuken, woonkamer, slaapkame..
Website: handigvooru.nl
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

Tuincentrum Veldhoven

Tuincentrum Veldhoven is een tuincentrum en hoveniersbedrijf dat een breed scala aan producten en diensten aanbiedt op het gebied van huis en tuin. U kunt hierbij denken aan ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin en alle producten die je in een goed gesorteerd tuincentrum mag verwachten. Komend vo..
Website: tuincentrumveldhoven.nl
Lees verder