Auto aanpassingen

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders die uw auto kunnen aanpassen zodat u makkelijk met uw rollator, rolstoel of scootmobiel kunt reizen.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

Astorc Inklapbare Trailers

Astorc, de bedenker en leverancier van inklapbare trailers voor vervoer van alle soorten scootmobielen, e-bikes, driewielerfietsen, scooters, bakfietsen, handbikes en rolstoelen. De voordelen van Astorc aanhangwagens; een verrijking van uw mobiliteit, verticaal ruimtebesparend op te bergen door h..
Website: astorc.nl
Lees verder

Bever autoaanpassingen

Omdat mobiliteit voor elke automobilist belangrijk is! In 1973 was Bever een van de pioniers op het gebied van autoaanpassingen voor mensen met een lichamelijke beperking. Sindsdien is er veel veranderd. Bever is uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie. De zorg voor de klant is echte..
Website: beverautoaanpassingen.nl/
Lees verder

Derks Rolstoelbussen

Derks is een bedrijf met expertise, vakmanschap en bijna 25 jaar ervaring in het inrichten en aanpassen van voertuigen. Bij ons kunt u terecht voor zowel in- als verkoop, verhuur en lease. Wij beschikken over een Speciaalbouw werkplaats voor onze (rolstoel-)aanpassingen en daarnaast over een mode..
Website: rolstoelaanpassingen.nl
Lees verder

Freedom Auto Aanpassingen

Wij zijn gespecialiseerd in zowel autoaanpassingen als busaanpassingen voor individueel- en groepsrolstoelvervoer. Ons doel is om mensen in een rolstoel een stuk mobiliteit terug geven. Daarom heeft Freedom Auto Aanpassingen een aantal oplossingen bedacht die hieraan bijdragen. Tevens zijn wij gecer..
Website: freedomautoaanpassingen.nl
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

Luckysale Rolstoelauto’s

Luckysale is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd betaalbare rolstoelauto’s, rolstoelbussen en alle mogelijke aanpassingen. Wij hebben gemiddeld 80 occasions op voorraad. Ons werkgebied is Nederland en Belgie vanuit de vestigingen in Kaatsheuvel en Borculo. Naast de verkoop van gebruikte ..
Website: luckysale.nl
Lees verder

Welzorg Nederland

Welzorg, onderdeel van de Louwman Group, is gespecialiseerd in advies, verkoop, service, aanpassing en verhuur van (revalidatie)hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een beperking. Naast hulpmiddelen levert Welzorg ook comfortartikelen. Dit zijn hulpmiddelen die het dagelijks leven vergemakkeli..
Website: welzorg.nl
Lees verder