Communicatiesysteem

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders van: communicatiesystemen, mantelzorgcommunicatie.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

Aamatic

Aamatic heeft een innovatief communicatiemiddel ontwikkelt om het contact tussen senioren en haar naasten te optimaliseren, de Aamatic Care. Dankzij één druk op de knop zijn de naasten van senioren dagelijks op de hoogte van hun welzijn. Er wordt dagelijks een ‘het-gaat-goed-bericht’ verstuur..
Website: aamatic.nl
Lees verder

Casenio

Casenio is een innovatieve oplossing voor iedereen die langer, veiliger, comfortabeler of zelfstandiger thuis wil blijven wonen. Op onze stand kunt u kennis maken met deze producten. Wij zullen deze voor u demonstreren zodat u zelf kan zien hoe deze gebruiksvriendelijke producten uw leven makkelij..
Website: casenio.nl
Lees verder

Commap – communicatie apparatuur BV

Commap levert allerlei communicatiehulpmiddelen aan mensen die een belemmering ervaren in de communicatie. Commap communicatie apparatuur BV geeft advies bij de selectie van hulpmiddelen en begeleidt het gehele traject van aanvraag en het gebruik van het hulpmiddel. We werken samen met de meeste zor..
Website: commap.nl
Lees verder

Compaan

De Compaan is de meest complete tablet voor ouderen en senioren. Dankzij het toegankelijke ontwerp, de grote knoppen en de eenvoudige navigatie, kunnen we ouderen deelgenoot van onze digitale communicatie maken. Ervaring met computers is niet nodig, de Compaan is zo opgezet dat iedereen het kan ler..
Website: uwcompaan.nl
Lees verder

Connect Service

Mensen met een zorgbehoefte zo lang mogelijk thuis laten wonen, dat de missie van Connect Service. Connect Service is een kleinschalige organisatie waar goede dienstverlening belangrijk is. Ons eigen serviceteam komt bij u thuis om de apparatuur aan te sluiten. Wij ondersteunen thuiszorgorganisaties..
Website: connect-service.nl
Lees verder

Eurocom Group

De Eurocom Group ontwikkeld producten en diensten die erop gericht zijn om ouderen, mantelzorgers en professionele zorg met elkaar te verbinden om zo tot een optimale zorgsituatie te komen. Denkt u hierbij aan de CQ-3 Alarmzender. De perfecte online alarmeringsoplossing voor zelfstandig wonende mens..
Website: eurocom-group.eu
Lees verder

Gociety

Altijd en overal eenvoudig verbonden zijn met anderen, waar je ook gaat! De GoLivePhone® is in de eerste plaats een zeer gebruiksvriendelijke smartphone, ontworpen voor en door senioren. Het menu stelt u eenvoudig zelf samen, afhankelijk van uw ervaring en voorkeuren. Voorzien van een heleboel sli..
Website: gociety.eu
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

Low Vision Totaal b.v.

Low Vision Totaal adviseert, vervaardigt en levert hulpmiddelen voor slechtzienden. Tijdens een door een gespecialiseerde optometrist aan huis uitgevoerd oogonderzoek wordt een hulpmiddeladvies op maat gegeven. We kijken dan naar alle mogelijke hulpmiddelen(o.a. brillen, loupen, filters en beeldsche..
Website: lowvisionwebshop.nl
Lees verder

Lunet zorg

We doen al meer dan honderd jaar waar we sterk in zijn: mensen ondersteunen die onze hulp nodig hebben. We ondersteunen mensen professioneel, van harte, met bezieling en respect. Hun wensen, behoeften en keuzes bepalen ons werk. Dicht bij huis en in de wijk bieden en ontwikkelen we wonen, dagbestedi..
Website: lunetzorg.nl
Lees verder

PC-Basic B.V.

PC Basic levert computers en software speciaal ontworpen voor een zo eenvoudig mogelijke bediening. Wij kunnen vrijwel iedere bestaande computer voorzien van onze software en de computer hierdoor veel gebruiksvriendelijker maken. Onder 14 grote iconen zijn belangrijke functies van de computer gegroe..
Website: pcbasic.eu
Lees verder

RED – Langer thuis wonen

RED biedt oplossingen aan voor het langer thuis wonen, denk hierbij aan personenalarmering, veilige en comfortabele (elektronische) toegang, producten voor hulp in huis en digitale communicatie met de mantelzorg. RED maakt het mogelijk om ouderen op een veilige en gemakkelijke manier langer thuis..
Website: redlangerthuiswonen.nl/
Lees verder

SafeThuis

SafeThuis is specialist op het gebied van advies, levering, montage en onderhoud van producten en diensten voor comfort en veiligheid in en rond uw huis. Wij hebben er bewust voor gekozen om u een totaal pakket te bieden waardoor u voor alle aspecten variërend van advies, levering, montage en o..
Website: safethuis.nl
Lees verder

ShareCare

ShareCare helpt mantelzorgers om met elkaar én met professionals te communiceren over de zorg voor iemand. Communicatie is belangrijk, maar inzicht in elkaars planning ook. Wie doet wat op welk moment en wat is er nog meer nodig? Wie samenwerkt moet afstemmen. Voor deze afstemming heeft ShareCare w..
Website: sharecare.nl
Lees verder

Van Boxtel Hoorwinkel

Bij Van Boxtel hoorwinkels nemen we graag de tijd om samen te zoeken naar de vraag achter de vraag. Pas als we de mens achter de cliënt kennen, kunnen we het beste advies geven. Slechter horen is niet alleen een fysiek probleem, het is vooral ook een sociaal probleem. Iedereen wil graag vitaal en a..
Website: vanboxtelhoorwinkels.nl
Lees verder

Vegro

Vegro is al bijna dertig jaar de specialist in hulpmiddelen. Bij Vegro kan men terecht voor het lenen (via zorgverzekeringswet), huren of kopen van hulpmiddelen zoals hoog/laagbedden, drempelhulpen, hometrainers, sta-opstoelen en meer. Met bijna 60 Thuiszorgwinkels, 26 uitleenpunten, een webwinke..
Website: vegro.nl
Lees verder

Verkerk Service Systemen

Verkerk Service Systemen (VSS) houdt zich als onderdeel van de Verkerk Groep bezig met de ontwikkeling, productie, levering, het in bedrijf stellen en onderhoud van intelligente verpleegroepsystemen. Deze systemen worden zowel geleverd voor intramurale als extramurale zorg in woonzorgcentra, verplee..
Website: verkerkgroep.nl
Lees verder

Watchi

Maakt u zich wel eens ongerust over uw ouders of een geliefde? Vraagt u zich wel eens af waar ze zijn? Of bent u wel eens bang dat ze gevallen zijn? Een Watchi Care is de oplossing voor uw ongerustheid. Wanneer ze een Watchi Care dragen, weet u altijd waar ze zijn, kunt u altijd bellen en kunnen ..
Website: https://watchi.nl
Lees verder

Woonservice senioren

Veilig in uw eigen (t)huis Zou het niet fantastisch zijn om jaren langer in uw eigen thuis te kunnen blijven wonen? Woonservice Senioren regelt en maakt het mogelijk om op een prettige manier alle aanpassingen in en rond uw huis mogelijk te maken. Onze medewerkers hebben jarenlang ervaring in o..
Website: woonservicesenioren.nl
Lees verder

Wuzzi Alert

Mobiel alarm Wuzzi Alert is een mobiel alarm voor binnen en buiten. Wuzzi Alert zorgt voor een zeker en veilig gevoel, met een druk op de knop is hulp altijd dichtbij, dag en nacht. Met één druk op de knop staat u sociaal in contact met uw familie en mantelzorgers OF professioneel in contact me..
Website: vcura.nl/
Lees verder

Zembro

Het Zembro horloge is een modern personenalarm dat familie waarschuwt in geval van nood. In binnen- en buitenland. Met een batterijduur van meer dan 1 week kunt u het Zembro horloge dag en nacht dragen, net zoals een gewoon horloge. Bij een noodgeval ontvangt de familie de gps-locatie via de bijbeho..
Website: https://zembro.com
Lees verder

Zorg&Co

Wanneer u op zoek bent naar een zorgverlener voor persoonlijke verzorging, verpleging of begeleiding, bent u bij Zorg&Co aan het juiste adres. Zorg&Co is een coöperatie van en door zorg-zzp’ers. De coöperatie heeft een groot en gevarieerd ledenbestand met zelfstandige zorg- en hulpverlen..
Website: zorgenco.nl
Lees verder