(Driewiel)fiets

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders van: fietsen, elektrische fietsen, driewielfietsen, duo-fietsen en begeleid fietsen.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

4WIELER.NL

De 4wielfietsen van 4Wieler (zie www.4wieler.nl) worden al jaren en met volle tevredenheid gebruikt, voornamelijk door ouderen en mensen met een beperking. Onze fietsen zijn in het bijzonder voor deze doelgroepen geschikt omdat men er net zo op- en afstapt, op zit en op rijdt als op een gewone fiets..
Website: 4wieler.nl/
Lees verder

Astorc Inklapbare Trailers

Astorc, de bedenker en leverancier van inklapbare trailers voor vervoer van alle soorten scootmobielen, e-bikes, driewielerfietsen, scooters, bakfietsen, handbikes en rolstoelen. De voordelen van Astorc aanhangwagens; een verrijking van uw mobiliteit, verticaal ruimtebesparend op te bergen door h..
Website: astorc.nl
Lees verder

Forza Fietsen

Ons doel is dat een ieder fluitend gebruik kan maken van de elektrische fiets. Met de elektrische fiets grotere afstanden af leggen, naar bijvoorbeeld het werk, school of andere bestemmingen. Er mag best wat meer gebruik worden gemaakt van de fiets. Onze missie is daarom: groener en flexibeler op we..
Website: forzafietsen.nl/
Lees verder

Huka

Huka is een Nederlandse fabrikant van speciale fietsen en andere mobiliteitsproducten. Met onze meer dan 35 jarige ervaring bouwen wij driewiel fietsen, tandems, rolstoelfietsen en rolstoel scooters. Wij verpakken vakmanschap in hedendaags gestylde en vormgegeven producten. Bij Huka concentreert all..
Website: huka.nl
Lees verder

INCA Techniek

INCA Techniek bestaat al sinds 1919 als fabrikant van medische apparatuur en heeft zich sinds 1933 gespecialiseerd in gemotoriseerde gehandicaptenvoertuigen allen voorzien van CE keuring. INCA Techniek streeft er naar haar producten voortdurend te verbeteren en aan te passen aan de wensen en behoef..
Website: incatechniek.nl
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

Roll-on Mobilitycare

Roll-on Mobilitycare is een bedrijf wat gespecialiseerd is in onderhoud, reparatie en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte speciale fietsen en andere mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen. Roll-on beschikt over een ruime werkplaats waar al uw persoonlijke wensen omgezet worden in maatwerkaanpass..
Website: roll-on.nl
Lees verder

senZup

SenZup is een familiebedrijf en dat voelt u! SenZup is een familiebedrijf in alle goede betekenissen van het woord: betrokken, hard werkend, no-nonsens en met een familiehart voor elkaar, onze zaak en onze klanten. En dat voelt u! Jarenlang waren wij actief onder de naam VitaNed en InvaNed. S..
Website: senzup.nl/
Lees verder

Welzorg Nederland

Welzorg, onderdeel van de Louwman Group, is gespecialiseerd in advies, verkoop, service, aanpassing en verhuur van (revalidatie)hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een beperking. Naast hulpmiddelen levert Welzorg ook comfortartikelen. Dit zijn hulpmiddelen die het dagelijks leven vergemakkeli..
Website: welzorg.nl
Lees verder