Gehoorapparaat

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders van gehoorapparaten en audiciens.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

Beter Horen

Beter Horen wil de beste hoorzorg begrijpelijk, bereikbaar en betaalbaar houden voor iedereen. Ons doel is om overal en altijd de beste zorg en persoonlijke aandacht te garanderen. We brengen geluid tot leven...
Website: beterhoren.nl
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

LekkerLeven

LekkerLeven is een online platform waarop diverse soorten goede, betaalbare dienstverlening aan huis aangeboden wordt. LekkerLeven bemiddelt tussen mensen die een dienst aan huis zoeken en mensen die hun dienstverlening aanbieden. Heeft een klant bijvoorbeeld een huishoudelijke hulp nodig dan kan hi..
Website: lekkerleven.nl
Lees verder

NVVS

Wanneer u minder gaat horen en slechter gaat verstaan, dan is er voor u de Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden NVVS. De NVVS geeft u onafhankelijke voorlichting en onafhankelijk advies over wat u het beste kunt doen om met uw beperking zo goed mogelijk te leven. De NVVS is er niet alleen voo..
Website: nvvs.nl/denhaag
Lees verder

Van Boxtel Hoorwinkel

Bij Van Boxtel hoorwinkels nemen we graag de tijd om samen te zoeken naar de vraag achter de vraag. Pas als we de mens achter de cliënt kennen, kunnen we het beste advies geven. Slechter horen is niet alleen een fysiek probleem, het is vooral ook een sociaal probleem. Iedereen wil graag vitaal en a..
Website: vanboxtelhoorwinkels.nl
Lees verder