Incontinentiemateriaal

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders van diverse soorten incontinentiemateriaal.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

ABENA Healthcare

Actief blijven leven met incontinentie. Dat is mogelijk met de producten van Abena. Abena heeft voor iedere vorm van incontinentie een passende oplossing. Voor zowel verlies van urine als voor ontlastingsverlies. Abena biedt uitstekende service en instructies voor gebruiker, mantelzorger én profes..
Website: incontinentievragen.nl
Lees verder

DryMed Nederland

DryMed Nederland is de specialist in wasbaar incontinentiemateriaal. Onze producten zijn van de allerhoogste kwaliteit, worden gefabriceerd in Duitsland en voldoen aan de hoogste eisen als het gaat om comfort en pasvorm...
Website: drymed.nl
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

Lemar hulpmiddelen

Wij zijn een nieuwe leverancier op het gebied van hulpmiddelen zoals rollators, rolstoelen, verpleegartikelen en incontinentie materiaal. Onze producten leveren wij tegen zeer concurrerende prijzen en hiernaast staat service hoog bij ons in het vaandel. Graag adviseren wij bij de aanschaf van een h..
Website: lemarhulpmiddelen.nl
Lees verder

PuntZorg

Langer en comfortabel thuis wonen betekent bij het ouder worden dat er voorzieningen moeten worden getroffen, die dat ook mogelijk maken. Soms zijn dat ingrijpende voorzieningen en in andere gevallen kan worden volstaan met beperkte aanpassingen. Puntzorg biedt de mogelijkheid om uw woning aan te pa..
Website: https://puntzorg.nl/
Lees verder