Leeshulp

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders van: Leeshulp, elektronische leeshulp, loepen, audio-leesmateriaal, braille etc.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

Aangepast lezen

Kunt u de kleine lettertjes niet meer lezen? Wordt het lezen meer inspanning dan ontspanning? Stichting Aangepast Lezen is dé lectuurvoorziening voor mensen met een leesbeperking. Wij hebben een uitgebreide collectie gesproken boeken en een divers aanbod landelijke kranten, regionale dagbladen en p..
Website: aangepastlezen.nl
Lees verder

Bartiméus

Bent u zelf of is iemand uit uw omgeving visueel beperkt? Wilt u graag de krant blijven lezen en zelfstandig op pad kunnen? U zoekt ondersteuning bij (zelfstandig) wonen of in uw werk? Neem contact op met onze medewerkers via 088 – 88 99 888. Bartiméus; voor revalidatie bij leven met een visuele ..
Website: bartimeus.nl
Lees verder

Beter Zien

Beter Zien heeft een zeer uitgebreide en moderne & klassieke collectie brillen, zonnebrillen en sportbrillen. Maar ook over optisch vergrotende hulpmiddelen adviseren wij u graag. Wist u dat het belangrijk is om regelmatig naar de opticien te gaan? Merkt u dat u de ondertiteling van de televi..
Website: beterzien.info
Lees verder

Handigvooru.nl

Handigvooru.nl is dé webwinkel met hulpmiddelen voor mensen met of zonder beperking. Hulpmiddelen voor binnen en buiten die u helpen de dagelijkse verrichtingen te vereenvoudigen om langer zelfstandig te blijven. Aangepast bestek, borden, bekers, hulpmiddelen voor in de keuken, woonkamer, slaapkame..
Website: handigvooru.nl
Lees verder

Koninklijke Visio

Expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen Bij Visio kan iedereen terecht met vragen over slechtziend of blind zijn. Visio biedt informatie en advies, maar ook verschillende vormen van onderzoek, begeleiding, revalidatie, onderwijs en wonen. Deze diensten zijn er voor mensen die slechtzi..
Website: visio.org
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

Lemar hulpmiddelen

Wij zijn een nieuwe leverancier op het gebied van hulpmiddelen zoals rollators, rolstoelen, verpleegartikelen en incontinentie materiaal. Onze producten leveren wij tegen zeer concurrerende prijzen en hiernaast staat service hoog bij ons in het vaandel. Graag adviseren wij bij de aanschaf van een h..
Website: lemarhulpmiddelen.nl
Lees verder

Lexima Reinecker Vision

Reinecker Reha-Technik GmbH is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en verkoop van opto-elektronische beeldschermleessystemen, leesloepen en voorleessystemen voor slechtziende en blinde mensen. Onze opto-elektronische leessystemen zijn hulpmiddelen, die het ..
Website: lexima-reinecker.nl
Lees verder

Low Vision Totaal b.v.

Low Vision Totaal adviseert, vervaardigt en levert hulpmiddelen voor slechtzienden. Tijdens een door een gespecialiseerde optometrist aan huis uitgevoerd oogonderzoek wordt een hulpmiddeladvies op maat gegeven. We kijken dan naar alle mogelijke hulpmiddelen(o.a. brillen, loupen, filters en beeldsche..
Website: lowvisionwebshop.nl
Lees verder

Optelec

Optelec is ontwikkelaar en distributeur van makkelijk bedienbare producten die hulp bieden bij een slecht zicht. Heb je moeite om de krant of kleine letters te lezen? Dan heeft Optelec de oplossing voor jou. Optelec biedt producten aan om weer eenvoudig boeken, kranten en brieven te lezen, foto's te..
Website: https://optelec.com
Lees verder

Vegro

Vegro is al bijna dertig jaar de specialist in hulpmiddelen. Bij Vegro kan men terecht voor het lenen (via zorgverzekeringswet), huren of kopen van hulpmiddelen zoals hoog/laagbedden, drempelhulpen, hometrainers, sta-opstoelen en meer. Met bijna 60 Thuiszorgwinkels, 26 uitleenpunten, een webwinke..
Website: vegro.nl
Lees verder

Zorg&Co

Wanneer u op zoek bent naar een zorgverlener voor persoonlijke verzorging, verpleging of begeleiding, bent u bij Zorg&Co aan het juiste adres. Zorg&Co is een coöperatie van en door zorg-zzp’ers. De coöperatie heeft een groot en gevarieerd ledenbestand met zelfstandige zorg- en hulpverlen..
Website: zorgenco.nl
Lees verder