Opticien

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders van: brillen, lenzen en opticiens.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

Bartiméus

Bent u zelf of is iemand uit uw omgeving visueel beperkt? Wilt u graag de krant blijven lezen en zelfstandig op pad kunnen? U zoekt ondersteuning bij (zelfstandig) wonen of in uw werk? Neem contact op met onze medewerkers via 088 – 88 99 888. Bartiméus; voor revalidatie bij leven met een visuele ..
Website: bartimeus.nl
Lees verder

Beter Zien

Beter Zien heeft een zeer uitgebreide en moderne & klassieke collectie brillen, zonnebrillen en sportbrillen. Maar ook over optisch vergrotende hulpmiddelen adviseren wij u graag. Wist u dat het belangrijk is om regelmatig naar de opticien te gaan? Merkt u dat u de ondertiteling van de televi..
Website: beterzien.info
Lees verder

Koninklijke Visio

Expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen Bij Visio kan iedereen terecht met vragen over slechtziend of blind zijn. Visio biedt informatie en advies, maar ook verschillende vormen van onderzoek, begeleiding, revalidatie, onderwijs en wonen. Deze diensten zijn er voor mensen die slechtzi..
Website: visio.org
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

LekkerLeven

LekkerLeven is een online platform waarop diverse soorten goede, betaalbare dienstverlening aan huis aangeboden wordt. LekkerLeven bemiddelt tussen mensen die een dienst aan huis zoeken en mensen die hun dienstverlening aanbieden. Heeft een klant bijvoorbeeld een huishoudelijke hulp nodig dan kan hi..
Website: lekkerleven.nl
Lees verder

Low Vision Totaal b.v.

Low Vision Totaal adviseert, vervaardigt en levert hulpmiddelen voor slechtzienden. Tijdens een door een gespecialiseerde optometrist aan huis uitgevoerd oogonderzoek wordt een hulpmiddeladvies op maat gegeven. We kijken dan naar alle mogelijke hulpmiddelen(o.a. brillen, loupen, filters en beeldsche..
Website: lowvisionwebshop.nl
Lees verder

Opticien aan Huis By Crazz Optics

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wij zijn een organisatie met specialisten die oogmetingen op locaties verrichten. Ons unieke concept kijkt door heel Nederland. Dit omvat unieke-kwaliteitsbrillen voor een eerlijke prijs. Onze kracht komt voort uit het aan huis meten waar persoonlijk contact ..
Website: opticienaanhuis.com
Lees verder