Persoonsdetectie en -alarmering

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders van persoonsdetectie en -alarmering, gps sieraden, gps op de telefoon etc.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

Aamatic

Aamatic heeft een innovatief communicatiemiddel ontwikkelt om het contact tussen senioren en haar naasten te optimaliseren, de Aamatic Care. Dankzij één druk op de knop zijn de naasten van senioren dagelijks op de hoogte van hun welzijn. Er wordt dagelijks een ‘het-gaat-goed-bericht’ verstuur..
Website: aamatic.nl
Lees verder

Carinova

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 4000 medewerkers actief op vier zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg, Huishoudelijke Hulp en Aanvullende diensten. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” werken wij buurt- en wijkgericht ..
Website: carinova.nl
Lees verder

Casenio

Casenio is een innovatieve oplossing voor iedereen die langer, veiliger, comfortabeler of zelfstandiger thuis wil blijven wonen. Op onze stand kunt u kennis maken met deze producten. Wij zullen deze voor u demonstreren zodat u zelf kan zien hoe deze gebruiksvriendelijke producten uw leven makkelij..
Website: casenio.nl
Lees verder

Commap – communicatie apparatuur BV

Commap levert allerlei communicatiehulpmiddelen aan mensen die een belemmering ervaren in de communicatie. Commap communicatie apparatuur BV geeft advies bij de selectie van hulpmiddelen en begeleidt het gehele traject van aanvraag en het gebruik van het hulpmiddel. We werken samen met de meeste zor..
Website: commap.nl
Lees verder

DGA Care BV

DGA Care is een kleine organisatie met een focus op innovatieve producten die het individu beschermen en/of bewust maken van zijn/haar omgeving. 1. www.hip-hope.com Gordel die de heup beschermt bij vallen. 2. www.uprightpose.com Product om houding te verbeteren bij rugklachten en/of de z.g. app-..
Website: dga.care (Under construction)
Lees verder

Eurocom Group

De Eurocom Group ontwikkeld producten en diensten die erop gericht zijn om ouderen, mantelzorgers en professionele zorg met elkaar te verbinden om zo tot een optimale zorgsituatie te komen. Denkt u hierbij aan de CQ-3 Alarmzender. De perfecte online alarmeringsoplossing voor zelfstandig wonende mens..
Website: eurocom-group.eu
Lees verder

Florence

Gezondheid en Zorg. Dat is waarvoor 4.000 medewerkers en ruim 1.900 vrijwilligers van Florence zich iedere dag inzetten. Zo’n 35.000 inwoners van Delft, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar maken gebruik van de ondersteuning. De dienstverlening omvat onder me..
Website: https://florence.nl/
Lees verder

GPSTrackShop.com

"Het onzekere gevoel dat ouderdom met zich meebrengt geeft veel stress voor u, uw familie en verzorgers. Wij bieden dat extra beetje zekerheid, vrijheid en veiligheid waarnaar u opzoek bent. Met ons onopvallend senior GPS horloge kunt u bellen, gebeld worden, uw GPS positie volgen en om hulp vragen ..
Website: gpstrackshop.com/
Lees verder

HestiCare

HestiCare wil mensen helpen om op een zo prettig mogelijke manier, zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Tegelijkertijd wil HestiCare zorgaanbieders ondersteunen het zorgproces te verbeteren. Om deze missie te realiseren, zet HestiCare haar kennis en kunde in. De drie pijlers die HestiCare..
Website: hesticare.com
Lees verder

iAlert

Liever thuis, langer thuis is mogelijk met iAlert. iAlert maakt het mogelijk om in combinatie met moderne GPS en GSM technieken de locatie van een persoon te volgen. Voorzien van valalarm het ideale maatje om mee te nemen. Altijd bereikbaar, 4 voorkeuzenummers met één druk op de knop te bellen...
Website: ditisbeveiligen.nl
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

LekkerLeven

LekkerLeven is een online platform waarop diverse soorten goede, betaalbare dienstverlening aan huis aangeboden wordt. LekkerLeven bemiddelt tussen mensen die een dienst aan huis zoeken en mensen die hun dienstverlening aanbieden. Heeft een klant bijvoorbeeld een huishoudelijke hulp nodig dan kan hi..
Website: lekkerleven.nl
Lees verder

Levenu

Wilt u hulp bij het huishouden of de tuin? Iemand die boodschappen voor of met u doet of uw kat te eten geeft tijdens uw vakantie? Personenalarmering, hulp bij het gebruik van de iPad? Kleine karweitjes? Levenu helpt u met het invullen van uw leef – en woonsituatie. Daarbij draait het om uw wens: ..
Website: levenu.nl
Lees verder

RED – Langer thuis wonen

RED biedt oplossingen aan voor het langer thuis wonen, denk hierbij aan personenalarmering, veilige en comfortabele (elektronische) toegang, producten voor hulp in huis en digitale communicatie met de mantelzorg. RED maakt het mogelijk om ouderen op een veilige en gemakkelijke manier langer thuis..
Website: redlangerthuiswonen.nl/
Lees verder

Stichting 2109

Stichting 2109 heeft een gepatenteerd beeldmerk ontworpen wat dementie (h)erkend. Het beeldmerk is omgezet in een sierlijk speldje met een traceerbare code...
Website: 2109nl
Lees verder

Stichting Eykenburg

Vanuit onze twee locaties, Huize Eykenburg en Het Zamen bieden wij naast verpleeghuiszorg een optimaal pakket aan diensten. Van a tot z, van alarmering tot ziekenhuisbegeleiding. In de wijken Escamp, Centrum en Segbroek wordt door ons zorg aan huis geleverd en in geheel Den Haag in huis. Onze mis..
Website: eykenburg.nl
Lees verder

Uwzorgshop.nl

Welkom bij Uw Zorg Shop! De one-stop webwinkel voor al uw zorg artikelen en mobiele apparatuur. Uwzorgshop.nl onderscheidt zich van andere door het bieden van producten van uitstekende kwaliteit en een uitgebreide, eerlijke klanten service! Voor al uw producten kunt u bij onze zorg winkel terecht. ..
Website: uwzorgshop.nl
Lees verder

Vahlkamp International

Eenvoudig, functioneel en betaalbaar. Al ruim een kwart eeuw is Vahlkamp actief in het ontwikkelen en produceren van draadloze alarmsystemen. In onze bedrijfsfilosofie is ons streven er continu op gericht om ideale combinaties te maken tussen eenvoud, functionaliteit en betaalbaarheid; altijd vanui..
Website: vahlkamp.nl
Lees verder

Van Dorp zorg en welzijn

Van Dorp zorg en welzijn levert zorggerelateerde producten voor de intramurale en extramurale markt. Hierbij worden de zorgprocessen ondersteund en het welzijn van de cliënt verbeterd. Wij geloven dat zorg ook anders kan: kosten kunnen verlaagd worden, kwaliteit van zorg kan beter, persoonlijker en..
Website: vandorpzorgenwelzijn.nl
Lees verder

Vcura

Uw hulp om zelfstandig thuis te blijven wonen. Vcura biedt bijna onbeperkte ondersteuning om uw thuiswonen zo prettig mogelijk te laten zijn, thuis waar u controle heeft over uw eigen wil en welzijn. Of het nu gaat om gezellig samen een kopje koffie drinken of om samen op stap te gaan, het verlenen..
Website: vcura.nl
Lees verder

Veilig Op Stap B.V.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]‘VOS’ staat voor Veilig Op Stap VOS is een concept waarmee iemand in nood snel in staat is een hulpverlener op multimediale wijze op te roepen. VOS werkt in héél Nederland en behoeft geen externe bedrading; alles werkt mobiel. Een alarm wordt op vijf man..
Website: https://veiligopstap.nl
Lees verder

Watchi

Maakt u zich wel eens ongerust over uw ouders of een geliefde? Vraagt u zich wel eens af waar ze zijn? Of bent u wel eens bang dat ze gevallen zijn? Een Watchi Care is de oplossing voor uw ongerustheid. Wanneer ze een Watchi Care dragen, weet u altijd waar ze zijn, kunt u altijd bellen en kunnen ..
Website: https://watchi.nl
Lees verder

Woonservice senioren

Veilig in uw eigen (t)huis Zou het niet fantastisch zijn om jaren langer in uw eigen thuis te kunnen blijven wonen? Woonservice Senioren regelt en maakt het mogelijk om op een prettige manier alle aanpassingen in en rond uw huis mogelijk te maken. Onze medewerkers hebben jarenlang ervaring in o..
Website: woonservicesenioren.nl
Lees verder

Wuzzi Alert

Mobiel alarm Wuzzi Alert is een mobiel alarm voor binnen en buiten. Wuzzi Alert zorgt voor een zeker en veilig gevoel, met een druk op de knop is hulp altijd dichtbij, dag en nacht. Met één druk op de knop staat u sociaal in contact met uw familie en mantelzorgers OF professioneel in contact me..
Website: vcura.nl/
Lees verder

Zorg&Co

Wanneer u op zoek bent naar een zorgverlener voor persoonlijke verzorging, verpleging of begeleiding, bent u bij Zorg&Co aan het juiste adres. Zorg&Co is een coöperatie van en door zorg-zzp’ers. De coöperatie heeft een groot en gevarieerd ledenbestand met zelfstandige zorg- en hulpverlen..
Website: zorgenco.nl
Lees verder