Relaxstoel

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders van relaxstoelen, massagestoelen, massagekussens en massagematrassen.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

Croonenburgh Comfortmeubelen

Himolla en andere kwaliteitsmerken voor lage prijzen. Dat is de Croonenburgh formule! U bespaart al snel 20% op de adviesprijs van een sta op stoel of relaxfauteuil. Op onze website kunt u uw eigen fauteuil samenstellen. U ziet direct de prijs en wat u betaalt voor de extra opties. Zo krijgt u altij..
Website: croonenburgh.nu
Lees verder

Forever Home by Moments Furniture

Forever Home by Moments Furniture is een vernieuwend concept dat inspeelt op de sterk toenemende vergrijzing van onze bevolking, de tendens van zo lang mogelijk thuis blijven wonen en de opkomende trend van alternatieve woonvormen voor ouderen, met als doel: “Senioren langer zelfstandig te laten w..
Website: foreverhome.eu
Lees verder

Home Health Products

De firma Home Health Products heeft jaren ervaring met de ontwikkeling en verkoop van medische producten en is de grootste verkoper van medische massageproducten. Duizenden tevreden klanten over de hele wereld profiteren van onze producten die allemaal in Duitsland gemaakt worden. Zo garanderen wij..
Website: pijnklachtenvrij.nl
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

Meubelzorg B.V.

Meubelzorg is al jaren bezig om het ultieme toppunt van comfort te leveren. Hier is Meubelzorg dan ook zeer geslaagd in. Wij zijn pas tevreden als u lekker zit! Uitstekende dienstverlening Wij bieden een uitstekende dienstverlening en kunnen voor elke klant een passende stoel vinden die jaren me..
Website: meubelzorg.nl/
Lees verder

Profita Comfortabel Wonen

Bij familiebedrijf Profita Comfortabel Wonen vindt u alles voor uw woninginrichting op 6.000 m². Zo heeft u het gemak dat u uw gordijnen, vloerbekleding, slaapkamer en meubelen perfect kunt combineren in één winkel. “Voor uw gemak, alles onder één dak”. Persoonlijk advies, hoge kwaliteit va..
Website: profita.nl
Lees verder

Sta Op Stoel aan huis

Met een complete collectie relaxfauteuils met een sta-op functie brengen wij vrijblijvend een bezoek bij u aan huis. U kunt dan in uw eigen omgeving zien of de stoel bij uw interieur past en of de maat en het zitcomfort voor u geschikt zijn. Eerst kijken we welke maat voor u geschikt is, dan kunt ..
Website: staopstoel-aanhuis.nl
Lees verder

Uwzorgshop.nl

Welkom bij Uw Zorg Shop! De one-stop webwinkel voor al uw zorg artikelen en mobiele apparatuur. Uwzorgshop.nl onderscheidt zich van andere door het bieden van producten van uitstekende kwaliteit en een uitgebreide, eerlijke klanten service! Voor al uw producten kunt u bij onze zorg winkel terecht. ..
Website: uwzorgshop.nl
Lees verder

Vegro

Vegro is al bijna dertig jaar de specialist in hulpmiddelen. Bij Vegro kan men terecht voor het lenen (via zorgverzekeringswet), huren of kopen van hulpmiddelen zoals hoog/laagbedden, drempelhulpen, hometrainers, sta-opstoelen en meer. Met bijna 60 Thuiszorgwinkels, 26 uitleenpunten, een webwinke..
Website: vegro.nl
Lees verder

Welzorg Nederland

Welzorg, onderdeel van de Louwman Group, is gespecialiseerd in advies, verkoop, service, aanpassing en verhuur van (revalidatie)hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een beperking. Naast hulpmiddelen levert Welzorg ook comfortartikelen. Dit zijn hulpmiddelen die het dagelijks leven vergemakkeli..
Website: welzorg.nl
Lees verder

Zorgdrager

Een Zorgdrager-stoel is de uitkomst van het samenspel dat u en onze adviseur aangaan. Uw zitvraag vullen wij aan met onze expertise en gezamenlijk komen we tot een degelijk product.. – Zorgdrager heeft een eigen werkplaats. – Zorgdrager verkoopt geen fratsen. – Zorgdrager werkt graag same..
Website: zorgdrager.com
Lees verder