Rolstoel

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders van diverse soorten rolstoelen.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

De Scootmobielspecialist

De Scootmobielspecialist is een familiebedrijf wat gespecialiseerd in mobiliteit en rehabilitatiemiddelen. Wij heten u van harte welkom een van onze showrooms, waar u een breed assortiment aan drie, vier en vijf wiel scootmobielen van de hoogste kwaliteit vindt. Wij garanderen u de best mogelijke se..
Website: scootmobielspecialist.nl
Lees verder

Etac Holland

Etac Holland B.V. is de Nederlandse vestiging van Etac, een Zweeds bedrijf gespecialiseerd in medische hulpmiddelen: Douche- en toilethulpmiddelen, (handbewogen en elektrische) rolstoelen, ADL hulpmiddelen en transferproducten. Enkele bekende producten van Etac zijn de Swift douchestoel, de Cross ro..
Website: etac-holland.com
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

LekkerLeven

LekkerLeven is een online platform waarop diverse soorten goede, betaalbare dienstverlening aan huis aangeboden wordt. LekkerLeven bemiddelt tussen mensen die een dienst aan huis zoeken en mensen die hun dienstverlening aanbieden. Heeft een klant bijvoorbeeld een huishoudelijke hulp nodig dan kan hi..
Website: lekkerleven.nl
Lees verder

Lemar hulpmiddelen

Wij zijn een nieuwe leverancier op het gebied van hulpmiddelen zoals rollators, rolstoelen, verpleegartikelen en incontinentie materiaal. Onze producten leveren wij tegen zeer concurrerende prijzen en hiernaast staat service hoog bij ons in het vaandel. Graag adviseren wij bij de aanschaf van een h..
Website: lemarhulpmiddelen.nl
Lees verder

Meyra

Meyra brengt uw wereld in beweging U wilt van het leven blijven genieten, ook als u lichamelijke beperkingen heeft. Vrijheid en zelfstandigheid zijn dan heel belangrijk. Bij Meyra begrijpen we dat en ondersteunen u met adequate hulpmiddelen en een service waar u op kunt rekenen. Onze missie: met..
Website: meyra.nl
Lees verder

Preston Ability

Sinds 2004 importeur en exporteur van hulp- en revalidatiemiddelen. Wij staan bekend om onze kwalitatief hoogwaardige producten, flexibiliteit en goede service. Binnen de Benelux zijn wij leverancier van Topro, de eerste in de breedte opvouwbare rollator. Ook met de werkstoelen en Grijppalen van Hep..
Website: prestonability.com
Lees verder

PuntZorg

Langer en comfortabel thuis wonen betekent bij het ouder worden dat er voorzieningen moeten worden getroffen, die dat ook mogelijk maken. Soms zijn dat ingrijpende voorzieningen en in andere gevallen kan worden volstaan met beperkte aanpassingen. Puntzorg biedt de mogelijkheid om uw woning aan te pa..
Website: https://puntzorg.nl/
Lees verder

Roll-on Mobilitycare

Roll-on Mobilitycare is een bedrijf wat gespecialiseerd is in onderhoud, reparatie en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte speciale fietsen en andere mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen. Roll-on beschikt over een ruime werkplaats waar al uw persoonlijke wensen omgezet worden in maatwerkaanpass..
Website: roll-on.nl
Lees verder

RSR revalidatieservice

RSR revalidatieservice is al jaren een betrouwbare leverancier van hulpmiddelen aan particulieren, gemeenten en instellingen. RSR onderscheid zich door het geven van een goed advies met aandacht voor de klant. U krijgt bijvoorbeeld altijd een gratis rijles bij aflevering van uw scootmobiel. Andere p..
Website: rsr.nl
Lees verder

Tomzorg

Tomzorg.nl biedt verschillende welzijns- en zorgproducten aan voor senioren om comfortabel te kunnen leven met voldoende bewegingsvrijheid. Onze producten lopen uiteen van rollators, rolstoelen, seniorenbedden en sta-op stoelen tot aan hulpmiddelen voor in de woonkamer, slaapkamer of in de badkamer...
Website: https://tomzorg.nl/
Lees verder

Twizzler Balancerende Rolstoelen BV

Twizzler toont de fraaie en stoere balancerende Scootmobielen of Rolstoelen. Door de GYRO techniek rijden ze op 2 grote aangedreven wielen en ontstaan enorme voordelen. Het wordt weer mogelijk op zandpaden te rijden en van het strand te genieten. De balanceertechniek maakt het mogelijk om comfortabe..
Website: twizzler.nl
Lees verder

Uwzorgshop.nl

Welkom bij Uw Zorg Shop! De one-stop webwinkel voor al uw zorg artikelen en mobiele apparatuur. Uwzorgshop.nl onderscheidt zich van andere door het bieden van producten van uitstekende kwaliteit en een uitgebreide, eerlijke klanten service! Voor al uw producten kunt u bij onze zorg winkel terecht. ..
Website: uwzorgshop.nl
Lees verder

Van Oostveen Medical B.V., Romed Holland

Romed medische hulpmiddelen worden al bijna 30 jaar verkocht in binnen- en buitenland. Met een breed assortiment van ruim 100 kwaliteitsproducten hebben wij een totaal pakket aan service te bieden. Speciaal voor de Liever Thuis beurs heeft Romed een speciale selectie van hulpmiddelen gemaakt die ..
Website: romed.nl
Lees verder

Vegro

Vegro is al bijna dertig jaar de specialist in hulpmiddelen. Bij Vegro kan men terecht voor het lenen (via zorgverzekeringswet), huren of kopen van hulpmiddelen zoals hoog/laagbedden, drempelhulpen, hometrainers, sta-opstoelen en meer. Met bijna 60 Thuiszorgwinkels, 26 uitleenpunten, een webwinke..
Website: vegro.nl
Lees verder

Vemamed

VEMAMED is importeur en distributeur van hoogwaardige en innovatieve rehabilitatie producten. We staan voor het verhogen van de kwaliteit van leven en daarmee het plezier in het leven. Vemamed is gevestigd in het Groot Handels Gebouw te Rotterdam, actief op de Nederlandse en internationale markt, en..
Website: vemamed.nl
Lees verder