Scootmobiel

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders van diverse soorten scootmobielen.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

Beteractief.nl

Welkom bij Beteractief.nl! Wij helpen u een stapje verder als u extra comfort nodig hebt. U blijft in beweging met een opvouwbare scootmobiel of vaste scootmobiel, rollator, rolstoel of elektrische fiets. U woont comfortabeler met een sta-op-stoel, seniorenbed of traplift. U kunt alle producten op d..
Website: beteractief.nl
Lees verder

CuraNovum

De meest innovatieve scootmobiel ter wereld, met een levensduur van minstens 10 jaar. De ATTO kan eenvoudig in twee delen gesplitst worden, hetgeen het transport nog eenvoudiger maakt. Eenmaal uitgevouwen is de ATTO een volwaardig medium-size scootmobiel, zonder daarbij aan enige vorm van comfort..
Website: curanovum.nl
Lees verder

De Scootmobielspecialist

De Scootmobielspecialist is een familiebedrijf wat gespecialiseerd in mobiliteit en rehabilitatiemiddelen. Wij heten u van harte welkom een van onze showrooms, waar u een breed assortiment aan drie, vier en vijf wiel scootmobielen van de hoogste kwaliteit vindt. Wij garanderen u de best mogelijke se..
Website: scootmobielspecialist.nl
Lees verder

Ergoflex BV

Ergoflex B.V. is al 35 jaar actief met het op de markt brengen van hulpmiddelen voor de woningaanpassingen en zorginstellingen. Ergoflex levert en monteert producten, die het ouderen en mindervaliden mogelijk maakt risicovrij alledaagse handelingen te verrichten, aangenamer en met meer gevoel van
..
Website: ergoflex.nl
Lees verder

INCA Techniek

INCA Techniek bestaat al sinds 1919 als fabrikant van medische apparatuur en heeft zich sinds 1933 gespecialiseerd in gemotoriseerde gehandicaptenvoertuigen allen voorzien van CE keuring. INCA Techniek streeft er naar haar producten voortdurend te verbeteren en aan te passen aan de wensen en behoef..
Website: incatechniek.nl
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

Meyra

Meyra brengt uw wereld in beweging U wilt van het leven blijven genieten, ook als u lichamelijke beperkingen heeft. Vrijheid en zelfstandigheid zijn dan heel belangrijk. Bij Meyra begrijpen we dat en ondersteunen u met adequate hulpmiddelen en een service waar u op kunt rekenen. Onze missie: met..
Website: meyra.nl
Lees verder

Preston Ability

Sinds 2004 importeur en exporteur van hulp- en revalidatiemiddelen. Wij staan bekend om onze kwalitatief hoogwaardige producten, flexibiliteit en goede service. Binnen de Benelux zijn wij leverancier van Topro, de eerste in de breedte opvouwbare rollator. Ook met de werkstoelen en Grijppalen van Hep..
Website: prestonability.com
Lees verder

Roll-on Mobilitycare

Roll-on Mobilitycare is een bedrijf wat gespecialiseerd is in onderhoud, reparatie en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte speciale fietsen en andere mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen. Roll-on beschikt over een ruime werkplaats waar al uw persoonlijke wensen omgezet worden in maatwerkaanpass..
Website: roll-on.nl
Lees verder

RSR revalidatieservice

RSR revalidatieservice is al jaren een betrouwbare leverancier van hulpmiddelen aan particulieren, gemeenten en instellingen. RSR onderscheid zich door het geven van een goed advies met aandacht voor de klant. U krijgt bijvoorbeeld altijd een gratis rijles bij aflevering van uw scootmobiel. Andere p..
Website: rsr.nl
Lees verder

Tomzorg

Tomzorg.nl biedt verschillende welzijns- en zorgproducten aan voor senioren om comfortabel te kunnen leven met voldoende bewegingsvrijheid. Onze producten lopen uiteen van rollators, rolstoelen, seniorenbedden en sta-op stoelen tot aan hulpmiddelen voor in de woonkamer, slaapkamer of in de badkamer...
Website: https://tomzorg.nl/
Lees verder

Twizzler Balancerende Rolstoelen BV

Twizzler toont de fraaie en stoere balancerende Scootmobielen of Rolstoelen. Door de GYRO techniek rijden ze op 2 grote aangedreven wielen en ontstaan enorme voordelen. Het wordt weer mogelijk op zandpaden te rijden en van het strand te genieten. De balanceertechniek maakt het mogelijk om comfortabe..
Website: twizzler.nl
Lees verder

Uwzorgshop.nl

Welkom bij Uw Zorg Shop! De one-stop webwinkel voor al uw zorg artikelen en mobiele apparatuur. Uwzorgshop.nl onderscheidt zich van andere door het bieden van producten van uitstekende kwaliteit en een uitgebreide, eerlijke klanten service! Voor al uw producten kunt u bij onze zorg winkel terecht. ..
Website: uwzorgshop.nl
Lees verder

Vegro

Vegro is al bijna dertig jaar de specialist in hulpmiddelen. Bij Vegro kan men terecht voor het lenen (via zorgverzekeringswet), huren of kopen van hulpmiddelen zoals hoog/laagbedden, drempelhulpen, hometrainers, sta-opstoelen en meer. Met bijna 60 Thuiszorgwinkels, 26 uitleenpunten, een webwinke..
Website: vegro.nl
Lees verder

Welzorg Nederland

Welzorg, onderdeel van de Louwman Group, is gespecialiseerd in advies, verkoop, service, aanpassing en verhuur van (revalidatie)hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een beperking. Naast hulpmiddelen levert Welzorg ook comfortartikelen. Dit zijn hulpmiddelen die het dagelijks leven vergemakkeli..
Website: welzorg.nl
Lees verder