Slapen

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders van slaapoplossingen, van matrassen en kussens tot slaapkamerinrichting en slaapkamers met comfort.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

Beddenspecialist Topslapen

Beddenspecialist TOPSLAPEN is in Arnhem al bijna 30 jaar een begrip op het gebied van goed advies over ondersteunend en gezond slapen. Bij ons staat service, persoonlijke aandachten het eindresultaat: ,,DE KLANT MOET LEKKER SLAPEN” op de eerste plaats. Wij werken samen met de POM van het St. Maart..
Website: topslapen.nl
Lees verder

Beteractief.nl

Welkom bij Beteractief.nl! Wij helpen u een stapje verder als u extra comfort nodig hebt. U blijft in beweging met een opvouwbare scootmobiel of vaste scootmobiel, rollator, rolstoel of elektrische fiets. U woont comfortabeler met een sta-op-stoel, seniorenbed of traplift. U kunt alle producten op d..
Website: beteractief.nl
Lees verder

Correct Slapen

Verbeter uw nachtrust, verminder uw klachten. Specialist in maatwerk slaapcomfort. Zowel voor bedrijven als particulieren. Uitgebreid assortiment in matrassen, toppers, bedden, kussens en alle aanverwante artikelen...
Website: correctslapen.nl
Lees verder

DGA Care BV

DGA Care is een kleine organisatie met een focus op innovatieve producten die het individu beschermen en/of bewust maken van zijn/haar omgeving. 1. www.hip-hope.com Gordel die de heup beschermt bij vallen. 2. www.uprightpose.com Product om houding te verbeteren bij rugklachten en/of de z.g. app-..
Website: dga.care (Under construction)
Lees verder

easywandelstok.nl

Wij exposeren wandelstokken EN ons pilmanagement. Kijk ook even op onze webshop; www.easywandelstok.nl. We exposeren sowieso onze stokken uit onze categorieën “Design” EN “Sportief”. De wandelstokken uit de categorie “Design” zijn ontwikkeld in Silicon Valley in de U.SA en zijn van het ..
Website: easywandelstok.nl
Lees verder

Forever Home by Moments Furniture

Forever Home by Moments Furniture is een vernieuwend concept dat inspeelt op de sterk toenemende vergrijzing van onze bevolking, de tendens van zo lang mogelijk thuis blijven wonen en de opkomende trend van alternatieve woonvormen voor ouderen, met als doel: “Senioren langer zelfstandig te laten w..
Website: foreverhome.eu
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

Redactron Zorg

Of u nu senior bent, een blessure heeft, een kleintje verwacht of altijd bent aangewezen op zorgproducten: Redactron biedt uitkomst. Uw specifieke situatie bepaalt welke producten u nodig heeft. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om onze producten niet alleen te kopen, maar ook te huren of te le..
Website: redactron.com
Lees verder

Seniorenbeddenwinkel.nl VOF

Het familiebedrijf seniorenbeddenwinkel.nl is ontstaan in 2006. Vanuit één van de grootste beddenspeciaalzaken van Noord-Nederland. Omdat we merkten dat de vraag naar complete seniorenbedden en aanverwante producten, op korte termijn sterk toenam, zijn we de web shopseniorenbeddenwinkel.nl gestart..
Website: seniorenbeddenwinkel.nl
Lees verder

Sofiben dress your bedroom

Sofiben dress your bedroom stelt zich ten doel het bevorderen en ondersteunen van zelfstandigheid voor senioren en mensen met een beperking. Sofiben heeft een dekbedovertrek ontwikkeld dat het wisselen van het dekbed tot een fluitje van een cent maakt. Sofiben produceert standaard en afwijkende mate..
Website: sofiben.com
Lees verder

Uwzorgshop.nl

Welkom bij Uw Zorg Shop! De one-stop webwinkel voor al uw zorg artikelen en mobiele apparatuur. Uwzorgshop.nl onderscheidt zich van andere door het bieden van producten van uitstekende kwaliteit en een uitgebreide, eerlijke klanten service! Voor al uw producten kunt u bij onze zorg winkel terecht. ..
Website: uwzorgshop.nl
Lees verder

Vegro

Vegro is al bijna dertig jaar de specialist in hulpmiddelen. Bij Vegro kan men terecht voor het lenen (via zorgverzekeringswet), huren of kopen van hulpmiddelen zoals hoog/laagbedden, drempelhulpen, hometrainers, sta-opstoelen en meer. Met bijna 60 Thuiszorgwinkels, 26 uitleenpunten, een webwinke..
Website: vegro.nl
Lees verder

Well-Fair

Wij vinden het belangrijk dat senioren zich thuis voelen. En waar voelt u zich nu meer thuis dan in uw eigen huis? Daarom is het belangrijk dat senioren zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Onze meubelen en diensten zijn hierop speciaal ingericht. Ze leveren comfort en zorgen voor extra zelf..
Website: well-fair.nl
Lees verder

Welzorg Nederland

Welzorg, onderdeel van de Louwman Group, is gespecialiseerd in advies, verkoop, service, aanpassing en verhuur van (revalidatie)hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een beperking. Naast hulpmiddelen levert Welzorg ook comfortartikelen. Dit zijn hulpmiddelen die het dagelijks leven vergemakkeli..
Website: welzorg.nl
Lees verder