Steunkousen

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders van diverse soorten steunkousen.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

BeterHulp

BeterHulp maakt medische producten bereikbaar voor zorgconsumenten. Het assortiment van therapeutisch elastische kousen, steunzolen, braces, aantrekhulp en sportcompressie, bestaat uit de merken Arion, Bauerfeind, CEP, Mediven, Sigvaris, Varodem, Medix, Dimedix en Perfeet...
Website: beterhulp.eu
Lees verder

HandyLegs BV

HandyLegs BV is een jonge organisatie die zich specifiek richt op de marktintroductie, instructie, begeleiding en verkoop van het innovatieve hulpmiddel HandyLegs. HandyLegs is dé steunkoushulp voor het zelfstandig aan- en uittrekken van therapeutische elastische kousen, vooral bij mensen die mo..
Website: handylegs.com
Lees verder

hazoo

Hallo en welkom bij hazoo Veel mensen denken dat we steunkousen verkopen, maar dat doen we niet. We behandelen steunkousen met een hazoo behandeling waardoor ze makkelijker aan en uit gaan! Of u nu kniekousen, armkousen of zelfs een complete steunpanty heeft, zowel nieuw als bestaand, voor on..
Website: hazoo.nl
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

Respect Zorggroep

Respect Zorggroep biedt zorg thuis aan cliënten in Den Haag en verzorging, verpleging en behandeling aan cliënten die verblijven in één van onze woonzorgcentra of verpleeghuizen. Meer informatie vindt u op: www.respectzorggroep.nl...
Website: respectzorggroep.nl
Lees verder

Varodem

Varodem, the compression company richt zich al ruim 50 jaar op medische compressietherapie. Onze producten worden breed ingezet bij de behandeling van onder andere veneus oedeem, lymf- en lipoedeem en CVI. Daarnaast spelen onze producten een grote rol bij wondzorg zoals bij de compressie behandelin..
Website: varodem.nl
Lees verder

Vegro

Vegro is al bijna dertig jaar de specialist in hulpmiddelen. Bij Vegro kan men terecht voor het lenen (via zorgverzekeringswet), huren of kopen van hulpmiddelen zoals hoog/laagbedden, drempelhulpen, hometrainers, sta-opstoelen en meer. Met bijna 60 Thuiszorgwinkels, 26 uitleenpunten, een webwinke..
Website: vegro.nl
Lees verder