Steunzolen

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders van steunzolen, zowel de algemene steunzolen als de steunzolen precies op maat gemaakt.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

BeterHulp

BeterHulp maakt medische producten bereikbaar voor zorgconsumenten. Het assortiment van therapeutisch elastische kousen, steunzolen, braces, aantrekhulp en sportcompressie, bestaat uit de merken Arion, Bauerfeind, CEP, Mediven, Sigvaris, Varodem, Medix, Dimedix en Perfeet...
Website: beterhulp.eu
Lees verder

Fusselastic Nederland

Fusselastic is een hoogontwikkelde, elastische steunzool, die schokken dempt en gelijktijdig uw voeten masseert. Fusselastic steunzolen worden door ons met grote zorg voor uw voeten en rekening houdend met uw lichaamsgewicht op maat vervaardigd. U zult direct merken dat uw houding verbetert en uw vo..
Website: fusselastic.eu
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

Schiedon Orthopedische Schoentechniek

Schiedon verzorgt als orthopedisch schoentechnieker de mobiliteit van de mens te voet. Wij bieden Orthopedische schoenen, comfortschoenen en schoenen geschikt voor voetbedden en steunzolen. Daarnaast verzorgen wij huispantoffels, verbandpantoffels en bedschoenen. Wij maken steunzolen en voetbedden v..
Website: schiedon.nl
Lees verder