Telecom

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders van: telefoons, seniorentelefoons, aangepaste telefoons, en gps-functies via de mobiel.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

Eurocom Group

De Eurocom Group ontwikkeld producten en diensten die erop gericht zijn om ouderen, mantelzorgers en professionele zorg met elkaar te verbinden om zo tot een optimale zorgsituatie te komen. Denkt u hierbij aan de CQ-3 Alarmzender. De perfecte online alarmeringsoplossing voor zelfstandig wonende mens..
Website: eurocom-group.eu
Lees verder

Gociety

Altijd en overal eenvoudig verbonden zijn met anderen, waar je ook gaat! De GoLivePhone® is in de eerste plaats een zeer gebruiksvriendelijke smartphone, ontworpen voor en door senioren. Het menu stelt u eenvoudig zelf samen, afhankelijk van uw ervaring en voorkeuren. Voorzien van een heleboel sli..
Website: gociety.eu
Lees verder

iAlert

Liever thuis, langer thuis is mogelijk met iAlert. iAlert maakt het mogelijk om in combinatie met moderne GPS en GSM technieken de locatie van een persoon te volgen. Voorzien van valalarm het ideale maatje om mee te nemen. Altijd bereikbaar, 4 voorkeuzenummers met één druk op de knop te bellen...
Website: ditisbeveiligen.nl
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

ShareCare

ShareCare helpt mantelzorgers om met elkaar én met professionals te communiceren over de zorg voor iemand. Communicatie is belangrijk, maar inzicht in elkaars planning ook. Wie doet wat op welk moment en wat is er nog meer nodig? Wie samenwerkt moet afstemmen. Voor deze afstemming heeft ShareCare w..
Website: sharecare.nl
Lees verder

Vegro

Vegro is al bijna dertig jaar de specialist in hulpmiddelen. Bij Vegro kan men terecht voor het lenen (via zorgverzekeringswet), huren of kopen van hulpmiddelen zoals hoog/laagbedden, drempelhulpen, hometrainers, sta-opstoelen en meer. Met bijna 60 Thuiszorgwinkels, 26 uitleenpunten, een webwinke..
Website: vegro.nl
Lees verder

Watchi

Maakt u zich wel eens ongerust over uw ouders of een geliefde? Vraagt u zich wel eens af waar ze zijn? Of bent u wel eens bang dat ze gevallen zijn? Een Watchi Care is de oplossing voor uw ongerustheid. Wanneer ze een Watchi Care dragen, weet u altijd waar ze zijn, kunt u altijd bellen en kunnen ..
Website: https://watchi.nl
Lees verder