Wandelstok / loopkruk

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders van wandelstokken en loop krukken.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

Bartiméus

Bent u zelf of is iemand uit uw omgeving visueel beperkt? Wilt u graag de krant blijven lezen en zelfstandig op pad kunnen? U zoekt ondersteuning bij (zelfstandig) wonen of in uw werk? Neem contact op met onze medewerkers via 088 – 88 99 888. Bartiméus; voor revalidatie bij leven met een visuele ..
Website: bartimeus.nl
Lees verder

easywandelstok.nl

Wij exposeren wandelstokken EN ons pilmanagement. Kijk ook even op onze webshop; www.easywandelstok.nl. We exposeren sowieso onze stokken uit onze categorieën “Design” EN “Sportief”. De wandelstokken uit de categorie “Design” zijn ontwikkeld in Silicon Valley in de U.SA en zijn van het ..
Website: easywandelstok.nl
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

LekkerLeven

LekkerLeven is een online platform waarop diverse soorten goede, betaalbare dienstverlening aan huis aangeboden wordt. LekkerLeven bemiddelt tussen mensen die een dienst aan huis zoeken en mensen die hun dienstverlening aanbieden. Heeft een klant bijvoorbeeld een huishoudelijke hulp nodig dan kan hi..
Website: lekkerleven.nl
Lees verder

Lemar hulpmiddelen

Wij zijn een nieuwe leverancier op het gebied van hulpmiddelen zoals rollators, rolstoelen, verpleegartikelen en incontinentie materiaal. Onze producten leveren wij tegen zeer concurrerende prijzen en hiernaast staat service hoog bij ons in het vaandel. Graag adviseren wij bij de aanschaf van een h..
Website: lemarhulpmiddelen.nl
Lees verder

Preston Ability

Sinds 2004 importeur en exporteur van hulp- en revalidatiemiddelen. Wij staan bekend om onze kwalitatief hoogwaardige producten, flexibiliteit en goede service. Binnen de Benelux zijn wij leverancier van Topro, de eerste in de breedte opvouwbare rollator. Ook met de werkstoelen en Grijppalen van Hep..
Website: prestonability.com
Lees verder

senZup

SenZup is een familiebedrijf en dat voelt u! SenZup is een familiebedrijf in alle goede betekenissen van het woord: betrokken, hard werkend, no-nonsens en met een familiehart voor elkaar, onze zaak en onze klanten. En dat voelt u! Jarenlang waren wij actief onder de naam VitaNed en InvaNed. S..
Website: senzup.nl/
Lees verder

Van Oostveen Medical B.V., Romed Holland

Romed medische hulpmiddelen worden al bijna 30 jaar verkocht in binnen- en buitenland. Met een breed assortiment van ruim 100 kwaliteitsproducten hebben wij een totaal pakket aan service te bieden. Speciaal voor de Liever Thuis beurs heeft Romed een speciale selectie van hulpmiddelen gemaakt die ..
Website: romed.nl
Lees verder

Vegro

Vegro is al bijna dertig jaar de specialist in hulpmiddelen. Bij Vegro kan men terecht voor het lenen (via zorgverzekeringswet), huren of kopen van hulpmiddelen zoals hoog/laagbedden, drempelhulpen, hometrainers, sta-opstoelen en meer. Met bijna 60 Thuiszorgwinkels, 26 uitleenpunten, een webwinke..
Website: vegro.nl
Lees verder

Welzorg Nederland

Welzorg, onderdeel van de Louwman Group, is gespecialiseerd in advies, verkoop, service, aanpassing en verhuur van (revalidatie)hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een beperking. Naast hulpmiddelen levert Welzorg ook comfortartikelen. Dit zijn hulpmiddelen die het dagelijks leven vergemakkeli..
Website: welzorg.nl
Lees verder