Computerhulp

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders die u kunnen helpen met het oplossen van problemen met uw computer, laptop of tablet. Ook vindt u aanbieders die u uitleg kunnen geven over de werking van deze apparaten.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

LekkerLeven

LekkerLeven is een online platform waarop diverse soorten goede, betaalbare dienstverlening aan huis aangeboden wordt. LekkerLeven bemiddelt tussen mensen die een dienst aan huis zoeken en mensen die hun dienstverlening aanbieden. Heeft een klant bijvoorbeeld een huishoudelijke hulp nodig dan kan hi..
Website: lekkerleven.nl
Lees verder

Levenu

Wilt u hulp bij het huishouden of de tuin? Iemand die boodschappen voor of met u doet of uw kat te eten geeft tijdens uw vakantie? Personenalarmering, hulp bij het gebruik van de iPad? Kleine karweitjes? Levenu helpt u met het invullen van uw leef – en woonsituatie. Daarbij draait het om uw wens: ..
Website: levenu.nl
Lees verder

Optelec

Optelec is ontwikkelaar en distributeur van makkelijk bedienbare producten die hulp bieden bij een slecht zicht. Heb je moeite om de krant of kleine letters te lezen? Dan heeft Optelec de oplossing voor jou. Optelec biedt producten aan om weer eenvoudig boeken, kranten en brieven te lezen, foto's te..
Website: https://optelec.com
Lees verder

PC-Basic B.V.

PC Basic levert computers en software speciaal ontworpen voor een zo eenvoudig mogelijke bediening. Wij kunnen vrijwel iedere bestaande computer voorzien van onze software en de computer hierdoor veel gebruiksvriendelijker maken. Onder 14 grote iconen zijn belangrijke functies van de computer gegroe..
Website: pcbasic.eu
Lees verder

pchulp.com

pchulp.com lost de meest uiteenlopende computerproblemen op, een laptop of vaste computer, zowel Windows en Mac. Met 12,5 jaar ervaring kent pchulp.com je computer. We gaan door totdat alles weer optimaal werkt, met vooraf een inschatting van de kosten. Al jaren worden de meest voorkomende problemen..
Website: pchulp.com
Lees verder

Stichting SeniorWeb Arnhem

Wij, zijn een organisatie bestaande uit een twintigtal enthousiaste vrijwillig(st)ers, die over een bepaalde deskundigheid beschikken op computergebied. Wat is ons doel? Ons doel is kort gezegd het bevorderen van de digitale zelfstandigheid van de ouder wordende mens. Wat houdt dat in? Dat h..
Website: seniorwebarnhem.nl
Lees verder

Studentaanhuis.nl

Computerhulp en les aan huis Er zijn veel mensen in Nederland die te maken hebben met computerproblemen. En er zijn veel ICT-studenten die graag een leuke bijbaan willen in hun eigen vakgebied. Vanuit die gedachte is Studentaanhuis.nl enkele jaren geleden ontstaan. De ruim 400 ICT-studenten worde..
Website: studentaanhuis.nl
Lees verder