Cursussen

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders van cursussen gericht op diverse onderwerpen, zorg, welzijn, hobby, computer, vitaliteit, sport etc.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

Koninklijke Visio

Expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen Bij Visio kan iedereen terecht met vragen over slechtziend of blind zijn. Visio biedt informatie en advies, maar ook verschillende vormen van onderzoek, begeleiding, revalidatie, onderwijs en wonen. Deze diensten zijn er voor mensen die slechtzi..
Website: visio.org
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

Stichting SeniorWeb Arnhem

Wij, zijn een organisatie bestaande uit een twintigtal enthousiaste vrijwillig(st)ers, die over een bepaalde deskundigheid beschikken op computergebied. Wat is ons doel? Ons doel is kort gezegd het bevorderen van de digitale zelfstandigheid van de ouder wordende mens. Wat houdt dat in? Dat h..
Website: seniorwebarnhem.nl
Lees verder

Studentaanhuis.nl

Computerhulp en les aan huis Er zijn veel mensen in Nederland die te maken hebben met computerproblemen. En er zijn veel ICT-studenten die graag een leuke bijbaan willen in hun eigen vakgebied. Vanuit die gedachte is Studentaanhuis.nl enkele jaren geleden ontstaan. De ruim 400 ICT-studenten worde..
Website: studentaanhuis.nl
Lees verder

WijZ

WijZ is een organisatie die mensen in Zwolle uitdaagt om actief te zijn. Dat betekent dat wij mensen inspireren om hun talenten en mogelijkheden te gebruiken. Daardoor vinden zij balans in hun leven en kunnen zij betekenis hebben voor anderen. Wie zó actief is, houdt zelf het stuur in handen. Wi..
Website: wijz.nu
Lees verder