Dieetadvies

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders die u advies kunnen geven over uw dieet. Of u wilt aankomen, afvallen, op gewicht wil blijven, kampt met allergieën of voedingsstoffen tekort komt. Er is altijd wel een aanbieder die u kan helpen.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

Chef Martin

Thuis wil je gezond, lekker gevarieerd eten, ook als je niet zelf kookt. Chef Martin bereidt heerlijke en gezonde gerechten voor je. Met vertrouwde smaken van de beste culinaire kwaliteit. Goed eten is wat Chef Martin betreft gemaakt van verse ingrediënten, puur van smaak en geur en ziet er aantrek..
Website: chefmartin.nl
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

Nestlé Health Science Nederland

Nestlé Health Science is onderdeel van de Nestlé groep. Bij Nestlé Health Science ligt de nadruk op de voedingskundige ondersteuning van patiënten/cliënten met (risico op) ondervoeding en kauw- en slikproblemen en de complicaties die hieruit voortkomen. Nestlé Health Science biedt een breed as..
Website: eshop.nestlehealthscience.nl
Lees verder