Financiën

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders die kunnen adviseren over uw financiën, voor nu en in de toekomst.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

ABN AMRO Bank N.V.

Voor ons is het lange-termijnbelang van u de leidraad in al ons handelen. Wij bouwen aan bestendige klantrelaties door in te spelen op wat er in de wereld van onze klanten gebeurt. In elk gesprek is ons streven: ken je klant. Spreek zijn taal en voorzie op duurzame wijze in zijn behoeften. Biedt je ..
Website: abnamro.nl
Lees verder

Akto bv

Akto BV ondersteunt u op financieel/juridisch gebied, Akto BV helpt u de regie over uw leven te behouden ook als u dat zelf niet meer kan of wilt. wij helpen u met financiële keuzes, het voorkomen van schenk- en erfbelasting, bij het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting. Na uw overlijden ..
Website: akto.nu
Lees verder

GrondVrij BV

GrondVrij koopt grond onder bestaande woningen of appartementen met geen of weinig hypotheek en maakt daarmee overwaarde vrij. De woningeigenaar mag de grond gebruiken zolang hij wil of terugkopen wanneer hij wil. Datzelfde geldt voor een volgende eigenaar en let wel: terugkopen mag, het hoeft niet...
Website: grondvrij.nl
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

LekkerLeven

LekkerLeven is een online platform waarop diverse soorten goede, betaalbare dienstverlening aan huis aangeboden wordt. LekkerLeven bemiddelt tussen mensen die een dienst aan huis zoeken en mensen die hun dienstverlening aanbieden. Heeft een klant bijvoorbeeld een huishoudelijke hulp nodig dan kan hi..
Website: lekkerleven.nl
Lees verder

Optimaal Op Orde

Bent u op zoek naar zowel een vertrouwenspersoon, een deskundig adviseur als ook een persoonlijk, praktisch begeleider in één? Naar iemand die ook zelf de handen uit de mouwen wil steken? Dan sta ik 100% voor u klaar! En bent u MANTELZORGER? Ook dan ben ik er voor u!..
Website: optimaaloporde.nl
Lees verder

Per Saldo

Per Saldo is de belangenvereniging van en voor mensen met een persoonsgebonden budget. Zij ondersteunt haar 25.000 leden en abonnees met informatie over het pgb, met een helpdesk die vier dagen per week bereikbaar is, met cursussen en ledenvergaderingen in het land, met een uitgebreide website, bro..
Website: pgb.nl
Lees verder

Rabobank Eindhoven-Veldhoven

Zonder zorgen wonen. Daar zetten we onze kennis, ons netwerk en financiële oplossingen graag voor in. Want we willen mensen helpen om hun eigen woonsituatie te verbeteren. Zo ondersteunen we ouderen om langer zelfstandig te wonen en mantelzorgers met informatie en contacten via het platform IkWoonL..
Lees verder

Thuisborg

Thuisborg biedt een vorm van dienstverlening, waarmee u uw woning verkoopt en terug huurt. Daarmee maakt u discreet het vermogen vrij dat u nodig heeft om uw zelfstandigheid te waarborgen. Het vrijgekomen vermogen kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld: - Uw woning aanpassen voor de toekomst - Uw..
Website: thuisborg.nl/
Lees verder

Tiade, bemiddeling en advies

Tiade bemiddelt in zorg voor mensen die persoonlijke verzorging, begeleiding, verpleging, huishoudelijke hulp of terminale zorg nodig hebben, van 1-24 uur per dag. Zowel met als zonder indicatie, als ook PGB zorg. Tiade kan ook overbruggingszorg leveren tot opname. Wij leveren zorg in Noord- en Mi..
Website: tiade.nl
Lees verder

Vcura

Uw hulp om zelfstandig thuis te blijven wonen. Vcura biedt bijna onbeperkte ondersteuning om uw thuiswonen zo prettig mogelijk te laten zijn, thuis waar u controle heeft over uw eigen wil en welzijn. Of het nu gaat om gezellig samen een kopje koffie drinken of om samen op stap te gaan, het verlenen..
Website: vcura.nl
Lees verder

Verzilvermijvast

Verzilvermijvast biedt mensen van 55 jaar en ouder de gelegenheid om het vermogen dat vastzit in het eigen huis te verzilveren tegen terughuur van het 'thuis'. Wanneer u uw huis verkoopt aan Verzilvermijvast ontvangt u maximaal 100% van de marktwaarde plus 50% van de overwaarde. U gaat een marktcon..
Website: verzilvermijvast.nl
Lees verder