Huishoudelijke hulp

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders van huishoudelijke hulp.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

Actief Zorg

Actief Zorg is een deskundige thuiszorgorganisatie. Wij zijn thuis in uw omgeving en kunnen u goed de weg wijzen in de lokale zorgwereld. In overleg met lokale instanties zoeken wij voortdurend naar de beste oplossing voor uw. Ook al groeien wij hard, wij blijven werken met kleinschalige teams, want..
Website: actiefzorg.nl
Lees verder

Axxicom

Axxicom levert hulp bij u thuis, op basis van een indicatie die afgegeven is door uw gemeente. Wij zijn er voor iedereen die zelfstandig wil blijven wonen maar hiervoor ondersteuning nodig heeft. De diensten die wij aanbieden zijn huishoudelijke hulp, individuele begeleiding en zorg op afstand. W..
Website: axxicom.nl
Lees verder

Berkumstede

Onder het motto “Wij zijn het extra paar handen dat u nodig heeft” biedt Berkumstede u graag hulp aan op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Berkumstede is bekend als vertrouwde aanbieder in de wijk Berkum, met een vast team van vakkundige mensen zorgen wij voor hulp bij u thuis. Wij bieden..
Website: berkumstede.nl
Lees verder

BeterThuis

BeterThuis is een maatschappelijk gedreven initiatief van Kiki Hirschfeldt en Gervaise Coebergh. Wij hebben beiden onze sporen in het bedrijfsleven verdiend; voornamelijk in de communicatiebranche. BeterThuis hebben we opgezet naast ons eigen werk, gedreven door de behoefte om een betekenisvolle bij..
Website: beterthuis.nl
Lees verder

CareCrew

CareCrew is een initiatief van ons, Sheila, Jolanda en Rozana. Wij zijn ervan overtuigd dat de ouderenzorg beter kan. Ons uitgangspunt is: iedereen heeft recht op een kwalitatief goede oude dag. Deze kwaliteit kan door niemand anders bepaald worden dan uzelf. Bij ons staan u en uw persoonlijke w..
Website: carecrew.nl
Lees verder

Carinova

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 4000 medewerkers actief op vier zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg, Huishoudelijke Hulp en Aanvullende diensten. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” werken wij buurt- en wijkgericht ..
Website: carinova.nl
Lees verder

CasaLinga Ontzorgt B.V.

CasaLinga Ontzorgt een kleine organisatie die zich bezig houdt met het ontzorgen van cliënten. Wij werken niet alleen bij oudere maar ook bij jongere cliënten die langer zelfstanding thuis willen blijven wonen. In de particuliere sector werken wij o.a. bij cliënten die het prettig vinden om zich ..
Website: casalingaontzorgt.nl
Lees verder

Civic Amsterdam

Civic Amsterdam is verantwoordelijk voor de uitvoering van het welzijnswerk, de maatschappelijke dienstverlening en de schuldhulpverlening in Amsterdam Oost. Of u nu een baan of vrijwilligerswerk zoekt, een vraag hebt over de belastingaangifte, hulp zoekt bij financiële problemen, of een zorgvraag ..
Website: civicamsterdam.nl
Lees verder

De Wit Thuiszorg

De Wit Thuiszorg biedt betaalbare 24-uurs zorgservice op maat. Dankzij onze inwonende zorg-au-pairs kunnen vele ouderen of mensen met een ziekte of beperking gewoon thuis blijven wonen. De zorg wordt 100% vergoed uit het PGB. Meer weten? Neem contact op met de zorgcoördinator in uw regio voor een v..
Website: dewitthuiszorg.nl
Lees verder

De Zorgboog

De Zorgboog biedt verschillende mogelijkheden voor zorg en ondersteuning thuis. Want met wat extra hulp, gemaksdiensten of verzorging kunt u vaak gewoon thuis blijven wonen. En als het nodig is, bieden onze verpleegkundigen of behandelaren uitkomst. Of u nu alleen een helpende hand kunt gebruiken of..
Website: dezorgboog.nl
Lees verder

Familiae

Familiae ontzorgt ouders op leeftijd, hun kinderen en alleenstaande senioren. Familiae werkt met Familiae Managers, die persoonlijke assistentie op maat bieden. Zij bieden hulp bij comfortabel ouder worden, bij boedel en vastgoed of bij afscheid. Tijdens het gratis en vrijblijvende kennismakingsg..
Website: familiae.nl
Lees verder

Fideel Dienstverlening B.V.

De regie in eigen handen kunnen houden is zeer belangrijk zeker bij het ouder worden. Om langer thuis te kunnen blijven wonen biedt onze professionele Huishoudelijke Hulp uitkomst. Deze is op vele manieren mogelijk. Onze ondersteuning verlenen wij zowel particulier, als de aangeboden huishoudelijke ..
Website: fideel.nl
Lees verder

Florence

Gezondheid en Zorg. Dat is waarvoor 4.000 medewerkers en ruim 1.900 vrijwilligers van Florence zich iedere dag inzetten. Zo’n 35.000 inwoners van Delft, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar maken gebruik van de ondersteuning. De dienstverlening omvat onder me..
Website: https://florence.nl/
Lees verder

Home Instead Thuisservice

Home Instead Thuisservice maakt het mogelijk dat senioren zelfstandig kunnen blijven wonen en leven in hun vertrouwde thuisomgeving. Home Instead Thuisservice biedt een grote diversiteit aan niet-medische diensten die zijn ingedeeld in de categorieën: Met gezelschap, In&Om Huis, Persoonlijke ve..
Website: homeinstead.nl/eindhoven
Lees verder

Huishoudelijke Hulp & Co

Kunt u thuis wel een paar extra handen gebruiken? Kies dan voor een hulp van Huishoudelijke Hulp & Co. Wij bieden hulp bij vrijwel alle huishoudelijke zaken zoals schoonmaken, wassen, strijken, boodschappen doen en bijv. koken, voor slechts € 14,95 per uur...
Website: huishoudelijkehulpenco.nl/
Lees verder

Icare

Icare Verpleging & Verzorging biedt dag en nacht, altijd en overal, breed en specialistisch zorg. De zorg die Icare u biedt is afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden en thuissituatie. Welke zorg u ook krijgt, het is ons doel om u zo goed mogelijk te ondersteunen en te helpen. Wij zijn er wa..
Website: icare.nl
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

LekkerLeven

LekkerLeven is een online platform waarop diverse soorten goede, betaalbare dienstverlening aan huis aangeboden wordt. LekkerLeven bemiddelt tussen mensen die een dienst aan huis zoeken en mensen die hun dienstverlening aanbieden. Heeft een klant bijvoorbeeld een huishoudelijke hulp nodig dan kan hi..
Website: lekkerleven.nl
Lees verder

Levenu

Wilt u hulp bij het huishouden of de tuin? Iemand die boodschappen voor of met u doet of uw kat te eten geeft tijdens uw vakantie? Personenalarmering, hulp bij het gebruik van de iPad? Kleine karweitjes? Levenu helpt u met het invullen van uw leef – en woonsituatie. Daarbij draait het om uw wens: ..
Website: levenu.nl
Lees verder

Lunet zorg

We doen al meer dan honderd jaar waar we sterk in zijn: mensen ondersteunen die onze hulp nodig hebben. We ondersteunen mensen professioneel, van harte, met bezieling en respect. Hun wensen, behoeften en keuzes bepalen ons werk. Dicht bij huis en in de wijk bieden en ontwikkelen we wonen, dagbestedi..
Website: lunetzorg.nl
Lees verder

NovicareThuis

NovicareThuis biedt gecoördineerde (multidisciplinaire) behandeling voor mensen met chronisch complexe zorgvragen met als doel dat mensen zo lang mogelijk vitaal en met plezier in de eigen woonomgeving kunnen blijven wonen. Zij doen dit o.a. op verwijzing van de huisarts of specialist van het zieke..
Website: novicarethuis.nl
Lees verder

Optimaal Op Orde

Bent u op zoek naar zowel een vertrouwenspersoon, een deskundig adviseur als ook een persoonlijk, praktisch begeleider in één? Naar iemand die ook zelf de handen uit de mouwen wil steken? Dan sta ik 100% voor u klaar! En bent u MANTELZORGER? Ook dan ben ik er voor u!..
Website: optimaaloporde.nl
Lees verder

Pieter van Foreest

Pieter van Foreest biedt een breed, flexibel pakket aan services en diensten voor ouderen op het gebied van wonen, zorg, behandeling en welzijn in de regio Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. Zorg, hulp en advies bieden, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Dat is ons uitgangsp..
Website: pietervanforeest.nl
Lees verder

PlusZorg

ANS staat voor Aanvullend op uw Naasten Service en is een assistent die praktische hulp, ondersteuning en gezelschap biedt waar, wanneer en hoe u het wilt. Na de persoonlijke intake zoeken wij voor u een passende ANS. Bijvoorbeeld mevrouw Boom; haar dochter woont in Groningen en ze wilde graag iema..
Website: pluszorg.nl
Lees verder

Rinette Zorg

Thuiszorg met een lokaal accent, dat wilt u toch ook? In onze visie krijgt u niet zorg van een organisatie, maar van mensen: de medewerkers van Rinette. Gemotiveerde, betrokken en zelfstandige medewerkers, die er alles aan doen om u de passende zorg te geven waar u van op aan kunt. Dag in, dag uit...
Website: rinettezorg.nl/
Lees verder

Savant Zorg

Fijne, goede zorg in de buurt Savant Zorg is een grote, gecertificeerde regionale zorgaanbieder in Zuidoost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor professionele verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding. Daarnaast levert Savant diensten voor wonen en welzijn. Dit doen we zowel bij u thuis ..
Website: savant-zorg.nl/
Lees verder

Senior Service

Senior Service is in 1995 opgezet om in de behoefte van aanvullende mantelzorg te kunnen voorzien. De organisatie bestaat inmiddels twintig jaar. In de afgelopen jaren is Senior Service uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie die actief is in maar liefst twintig regio’s. In elke regio..
Website: seniorservice.nl
Lees verder

Stichting Eykenburg

Vanuit onze twee locaties, Huize Eykenburg en Het Zamen bieden wij naast verpleeghuiszorg een optimaal pakket aan diensten. Van a tot z, van alarmering tot ziekenhuisbegeleiding. In de wijken Escamp, Centrum en Segbroek wordt door ons zorg aan huis geleverd en in geheel Den Haag in huis. Onze mis..
Website: eykenburg.nl
Lees verder

SummaZorg Lokaal+

Lokaal+ is een ontmoetingsruimte voor senioren. Het wordt gerund door studenten van Summa Zorg en Summa Welzijn, onder begeleiding van docenten. Senioren kunnen hier terecht voor een kopje koffie of een praatje. Ook bieden wij vaste activiteiten op het gebied van ontspanning, sport en welzijn, zoals..
Website: samenslimzorgenthuis.nl
Lees verder

Thuiszorg Vérian

Zorg thuis met een warm hart voor iedereen. Van (tijdelijke) zorg bij dagelijkse verzorging of verpleging, thuisbegeleiding tot helpende handen in uw huishouding. Thuiszorg Vérian werkt wijkgericht. Met kleine overzichtelijke teams en vaste aanspreekpunten en zorgmedewerkers, leveren wij snel goede..
Website: verian.nl
Lees verder

TSN Thuiszorg

Opgeruimd staat netjes Bedden verschonen, ramen lappen, stofzuigen en opruimen. Het huishouden is best zwaar om te doen. Als u dat allemaal niet meer redt, is het fijn om hulp te krijgen. Wij zorgen ervoor dat altijd dezelfde zorgverlener bij u aan het werk is, zodat u niet iedere keer hoeft uit..
Website: tsn-thuiszorg.nl
Lees verder

Tzorg

Tzorg helpt, daar waar nodig, met het huishouden. Er zijn bij Tzorg geen wachtlijsten en onze medewerkers komen uit de buurt. U krijgt meteen de hulp die u verdient. Onze zorg is afgestemd op uw manier van leven. U bepaalt op welke dag en tijdstip u onze hulp wilt ontvangen. Uw wensen en manier van ..
Website: tzorg.nl
Lees verder

Vcura

Uw hulp om zelfstandig thuis te blijven wonen. Vcura biedt bijna onbeperkte ondersteuning om uw thuiswonen zo prettig mogelijk te laten zijn, thuis waar u controle heeft over uw eigen wil en welzijn. Of het nu gaat om gezellig samen een kopje koffie drinken of om samen op stap te gaan, het verlenen..
Website: vcura.nl
Lees verder

Vitalis WoonZorg Groep

Vitalis biedt in Eindhoven ruime mogelijkheden voor senioren ter ondersteuning van het zelfstandig thuis wonen. Of u nu zelfstandig wilt wonen in een van onze huurappartementen of u juist een helpende hand wilt in uw huidige woonsituatie. Wij denken graag met u mee! Bezoek ons op de liever beurs! ..
Website: vitalisgroep.nl
Lees verder

Woonzorgconcern IJsselheem

Woonzorgconcern IJsselheem is specialist in de ouderenzorg en biedt verschillende vormen van zorg, wonen en dienstverlening vanuit dertien locaties in Kampen, Zwolle en Zwartewaterland. IJsselheem levert zorg en diensten daar waar de cliënt woont. Het streven hierbij is dat de cliënt, met de onder..
Website: ijsselheem.nl
Lees verder

Zonzorg

Zonzorg verleent thuiszorg voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Wij vinden een persoonlijke benadering en kwalitatief en hoogwaardige zorg erg belangrijk. Zorg met passie noemen we dat. Onze medewerksters hebben niet alleen tijd en aandacht voor het werk dat ze bij u doen. Ze hebben ook tijd e..
Website: zonzorg.nl
Lees verder

Zorg&Co

Wanneer u op zoek bent naar een zorgverlener voor persoonlijke verzorging, verpleging of begeleiding, bent u bij Zorg&Co aan het juiste adres. Zorg&Co is een coöperatie van en door zorg-zzp’ers. De coöperatie heeft een groot en gevarieerd ledenbestand met zelfstandige zorg- en hulpverlen..
Website: zorgenco.nl
Lees verder

Zorgmed Thuiszorg

Zorgmed Thuiszorg biedt verpleging, verzorging, huishoudelijke hulp, begeleiding en dagbesteding in Eindhoven en omstreken. Daarnaast hebben wij ook een afdeling Kraamzorg. Ons team wijkverpleegkundigen houdt zich bezig met indicatiestellingen verpleging en verzorging voor de Zorgverzekeringswet..
Website: zorgmed.nl
Lees verder

ZuidZorg

ZuidZorg is er voor u en uw naasten met professionele zorg in elke fase van uw leven. ZuidZorg biedt kraamzorg, jeugdgezondheidszorg, voedingsvoorlichting en dieetadvisering, zorg thuis (zoals huishoudelijke hulp, verzorging en verpleging) in Eindhoven en omliggende gemeenten. Ook verzorgen wij vers..
Website: zuidzorg.nl
Lees verder