Maaltijdservice

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders met een maaltijdservice. De maaltijden worden vers bij u thuis bezorgd.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

3Bdiner

3Bdiner heeft een assortiment van ruim 90 maaltijden, uiteenlopend van een heerlijke Hollandse stampot tot meer exotische maaltijden zoals een oosterse rijstschotel en een brede variatie in kip, rundvlees en vis maaltijden. 3Bdiner is de maaltijdservice met de meeste keuze. Momenteel zijn wij het me..
Website: 3bdiner.nl/
Lees verder

Actief Zorg

Actief Zorg is een deskundige thuiszorgorganisatie. Wij zijn thuis in uw omgeving en kunnen u goed de weg wijzen in de lokale zorgwereld. In overleg met lokale instanties zoeken wij voortdurend naar de beste oplossing voor uw. Ook al groeien wij hard, wij blijven werken met kleinschalige teams, want..
Website: actiefzorg.nl
Lees verder

apetito

apetito biedt al meer dan 50 jaar maatwerkoplossingen voor maaltijden aan huis en gezond eten voor senioren thuis en tafeltje dekje, organisaties en bedrijven...
Website: apetito.nl
Lees verder

Archipel

Archipel heeft een brede dienstverlening in zorg, welzijn en wonen en is al jaren een bekende organisatie op het gebied van verzorging en verpleging, in Eindhoven en omgeving. Gaat het om een prettige woonomgeving, meer sociale contacten of om zorg: bij iedere vraag zoeken we samen met de cliënt na..
Website: archipelzorggroep.nl
Lees verder

Berkumstede

Onder het motto “Wij zijn het extra paar handen dat u nodig heeft” biedt Berkumstede u graag hulp aan op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Berkumstede is bekend als vertrouwde aanbieder in de wijk Berkum, met een vast team van vakkundige mensen zorgen wij voor hulp bij u thuis. Wij bieden..
Website: berkumstede.nl
Lees verder

bofrost*

Bij bofrost* kunt u eenvoudig en gemakkelijk uw favoriete producten online bestellen, met slechts enkele muisklikken. Onze vriendelijke verkopers leveren de bestelde producten gratis bij u thuis. Met diepvriesproducten hebt u "versheid op voorraad". Door de bewezen schokvriesmethode zorgen wij er..
Website: bofrost.nl/
Lees verder

Chef Martin

Thuis wil je gezond, lekker gevarieerd eten, ook als je niet zelf kookt. Chef Martin bereidt heerlijke en gezonde gerechten voor je. Met vertrouwde smaken van de beste culinaire kwaliteit. Goed eten is wat Chef Martin betreft gemaakt van verse ingrediënten, puur van smaak en geur en ziet er aantrek..
Website: chefmartin.nl
Lees verder

De DiepVriesMan

Bij de Diepvriesman kiest u uit een compleet assortiment. Niet alleen ijs en snacks maar ook vlees, kip, vis, groenten, gebak en maaltijden. Kortom alles wat u nodig heeft voor een kwalitatief goede en smakelijke maaltijd! Onze producten worden dagvers in speciale vriescellen snel diepgevroren, waa..
Website: diepvriesman.nl
Lees verder

De Zorgboog

De Zorgboog biedt verschillende mogelijkheden voor zorg en ondersteuning thuis. Want met wat extra hulp, gemaksdiensten of verzorging kunt u vaak gewoon thuis blijven wonen. En als het nodig is, bieden onze verpleegkundigen of behandelaren uitkomst. Of u nu alleen een helpende hand kunt gebruiken of..
Website: dezorgboog.nl
Lees verder

Easy Meal maaltijdservice

Lekkere, makkelijke en gezonde maaltijden Maaltijdservice Easy Meal kookt in eigen keuken en bereidt elke maaltijd zelf. Wij leveren iedere week lekkere, makkelijke en gezonde maaltijden bij u aan huis. U kunt naar hartenlust kiezen uit ruim 100 verschillende gerechten. Om een goede kwaliteit te ..
Website: maaltijdje.nl
Lees verder

étumé

Dagvers bereide maaltijden zonder kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen. Dagelijks leveren selectief gekozen leveranciers de verse vlees, vis en groenteproducten waarmee uw maaltijden, met veel enthousiasme, worden bereid. Dit is de kracht van étumé. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot ..
Website: etume.nl
Lees verder

Gewoon Lekker Thuis

Gewoon Lekker Thuis levert dagelijks ruim 2000 maaltijden aan Verpleeg- en Verzorgingshuizen en daarnaast ook aan particuliere klanten in de regio's Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Scheveningen, Voorschoten, Wassenaar en Westland. Dit doen wij centraal vanuit onze keuken in Wate..
Website: gewoonlekkerthuis.nl/
Lees verder

HelloFresh

HelloFresh ontwikkelt elke week gezonde recepten en bezorgt alle ingrediënten die hiervoor nodig zijn bij haar klanten thuis. Het zijn maaltijden die binnen 30 minuten te bereiden zijn en door voedingsexperts zijn samengesteld. De ingrediënten zijn vers en met zorg uitgekozen. HelloFresh zorgt er ..
Website: hellofresh.nl
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

LekkerLeven

LekkerLeven is een online platform waarop diverse soorten goede, betaalbare dienstverlening aan huis aangeboden wordt. LekkerLeven bemiddelt tussen mensen die een dienst aan huis zoeken en mensen die hun dienstverlening aanbieden. Heeft een klant bijvoorbeeld een huishoudelijke hulp nodig dan kan hi..
Website: lekkerleven.nl
Lees verder

Levenu

Wilt u hulp bij het huishouden of de tuin? Iemand die boodschappen voor of met u doet of uw kat te eten geeft tijdens uw vakantie? Personenalarmering, hulp bij het gebruik van de iPad? Kleine karweitjes? Levenu helpt u met het invullen van uw leef – en woonsituatie. Daarbij draait het om uw wens: ..
Website: levenu.nl
Lees verder

Maaltijdservice.nl

Een verse en gezonde maaltijd in een handomdraai op tafel. Dat is Maaltijdservice.nl. Alles heel gemakkelijk en snel online besteld via www.maaltijdservice.nl. Op werkdagen voor 12 uur besteld is de volgende dag al in huis! Ons assortiment is heel divers; van Hollandse pot tot de buitenlandse keu..
Website: maaltijdservice.nl/
Lees verder

Pieter van Foreest

Pieter van Foreest biedt een breed, flexibel pakket aan services en diensten voor ouderen op het gebied van wonen, zorg, behandeling en welzijn in de regio Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. Zorg, hulp en advies bieden, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Dat is ons uitgangsp..
Website: pietervanforeest.nl
Lees verder

Stichting Eykenburg

Vanuit onze twee locaties, Huize Eykenburg en Het Zamen bieden wij naast verpleeghuiszorg een optimaal pakket aan diensten. Van a tot z, van alarmering tot ziekenhuisbegeleiding. In de wijken Escamp, Centrum en Segbroek wordt door ons zorg aan huis geleverd en in geheel Den Haag in huis. Onze mis..
Website: eykenburg.nl
Lees verder

Vers aan Tafel Maaltijdservice

Vers aan Tafel Maaltijdservice biedt lekkere en gezonde maaltijden voor bezorging aan huis, voor organisaties en instellingen. De maaltijden worden met zorg bereid en onze voedingsdeskundigen richten zich bij het samenstellen van de recepturen op de Richtlijnen Voedselkeuze van het Voedingscentrum. ..
Website: versaantafel.nl
Lees verder

Vers bij u thuis

Vers bij u thuis levert verse, smakelijke maaltijden aan huis. De maaltijden zijn 4-9 dagen houdbaar in de koelkast. U bepaalt dus zelf welke maaltijden u op welk tijdstip wilt eten! Er kan een keuze worden gemaakt uit een ruim assortiment aan verse maaltijden, verse soepen en nagerechten. De maalt..
Website: versbijuthuis.nl
Lees verder

Versmarkt Vreeburg

Wij zijn als bedrijf vanaf 2006 werkzaam in deze branche . Wij hebben onze activiteiten gericht op zieken, ouderen en gehandicapten. Ook bezorgen wij veel bij mensen die begeleid zelfstandig wonen en mensen die uit een verzorgingstehuis of ziekenhuis thuiskomen en tijdelijk boodschappen en/of maalti..
Website: versmarktvreeburg.nl/
Lees verder

Woonzorgconcern IJsselheem

Woonzorgconcern IJsselheem is specialist in de ouderenzorg en biedt verschillende vormen van zorg, wonen en dienstverlening vanuit dertien locaties in Kampen, Zwolle en Zwartewaterland. IJsselheem levert zorg en diensten daar waar de cliënt woont. Het streven hierbij is dat de cliënt, met de onder..
Website: ijsselheem.nl
Lees verder

Zorg&Co

Wanneer u op zoek bent naar een zorgverlener voor persoonlijke verzorging, verpleging of begeleiding, bent u bij Zorg&Co aan het juiste adres. Zorg&Co is een coöperatie van en door zorg-zzp’ers. De coöperatie heeft een groot en gevarieerd ledenbestand met zelfstandige zorg- en hulpverlen..
Website: zorgenco.nl
Lees verder

ZuidZorg

ZuidZorg is er voor u en uw naasten met professionele zorg in elke fase van uw leven. ZuidZorg biedt kraamzorg, jeugdgezondheidszorg, voedingsvoorlichting en dieetadvisering, zorg thuis (zoals huishoudelijke hulp, verzorging en verpleging) in Eindhoven en omliggende gemeenten. Ook verzorgen wij vers..
Website: zuidzorg.nl
Lees verder