Mantelzorg ondersteuning

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders die mantelzorgers op allerlei gebieden kunnen ondersteuning, van advies en het delen van ervaringen tot het opvangen van de hulpbehoevende.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

BijdehandZorgt

[vc_row full_width="" parallax="" parallax_image=""][vc_column width="1/1"][vc_column_text]BijdehandZorgt is een kleinschalige (particuliere) thuiszorgorganisatie van moederorganisatie stichting Duinrust en zusterorganisatie De Thuishaven. BijdehandZorgt biedt met haar activiteiten en service on..
Website: bijdehandzorgt.nl
Lees verder

CasaLinga Ontzorgt B.V.

CasaLinga Ontzorgt een kleine organisatie die zich bezig houdt met het ontzorgen van cliënten. Wij werken niet alleen bij oudere maar ook bij jongere cliënten die langer zelfstanding thuis willen blijven wonen. In de particuliere sector werken wij o.a. bij cliënten die het prettig vinden om zich ..
Website: casalingaontzorgt.nl
Lees verder

Casenio

Casenio is een innovatieve oplossing voor iedereen die langer, veiliger, comfortabeler of zelfstandiger thuis wil blijven wonen. Op onze stand kunt u kennis maken met deze producten. Wij zullen deze voor u demonstreren zodat u zelf kan zien hoe deze gebruiksvriendelijke producten uw leven makkelij..
Website: casenio.nl
Lees verder

Civic Amsterdam

Civic Amsterdam is verantwoordelijk voor de uitvoering van het welzijnswerk, de maatschappelijke dienstverlening en de schuldhulpverlening in Amsterdam Oost. Of u nu een baan of vrijwilligerswerk zoekt, een vraag hebt over de belastingaangifte, hulp zoekt bij financiële problemen, of een zorgvraag ..
Website: civicamsterdam.nl
Lees verder

De Wit Thuiszorg

De Wit Thuiszorg biedt betaalbare 24-uurs zorgservice op maat. Dankzij onze inwonende zorg-au-pairs kunnen vele ouderen of mensen met een ziekte of beperking gewoon thuis blijven wonen. De zorg wordt 100% vergoed uit het PGB. Meer weten? Neem contact op met de zorgcoördinator in uw regio voor een v..
Website: dewitthuiszorg.nl
Lees verder

De Zorgboog

De Zorgboog biedt verschillende mogelijkheden voor zorg en ondersteuning thuis. Want met wat extra hulp, gemaksdiensten of verzorging kunt u vaak gewoon thuis blijven wonen. En als het nodig is, bieden onze verpleegkundigen of behandelaren uitkomst. Of u nu alleen een helpende hand kunt gebruiken of..
Website: dezorgboog.nl
Lees verder

Familiae

Familiae ontzorgt ouders op leeftijd, hun kinderen en alleenstaande senioren. Familiae werkt met Familiae Managers, die persoonlijke assistentie op maat bieden. Zij bieden hulp bij comfortabel ouder worden, bij boedel en vastgoed of bij afscheid. Tijdens het gratis en vrijblijvende kennismakingsg..
Website: familiae.nl
Lees verder

Fideel Dienstverlening B.V.

De regie in eigen handen kunnen houden is zeer belangrijk zeker bij het ouder worden. Om langer thuis te kunnen blijven wonen biedt onze professionele Huishoudelijke Hulp uitkomst. Deze is op vele manieren mogelijk. Onze ondersteuning verlenen wij zowel particulier, als de aangeboden huishoudelijke ..
Website: fideel.nl
Lees verder

Hermes Mantelzorgwoningen

Hermes mantelzorgwoningen vervult voor u de rol van adviseur, projectleider en aanspreekpunt tijdens de bouw van de woning. Wij werken samen met gemeenten, woningbouw­stichtingen, thuiszorginstanties, adviesbureaus, leveran­ciers van hulpproducten en indien nodig gaan wij samenwerkingsverbanden a..
Website: hermesmantelzorgwoningen.nl
Lees verder

Home Instead Thuisservice

Home Instead Thuisservice maakt het mogelijk dat senioren zelfstandig kunnen blijven wonen en leven in hun vertrouwde thuisomgeving. Home Instead Thuisservice biedt een grote diversiteit aan niet-medische diensten die zijn ingedeeld in de categorieën: Met gezelschap, In&Om Huis, Persoonlijke ve..
Website: homeinstead.nl/eindhoven
Lees verder

Hulp bij samen zorgen – Informele Zorg

Iedereen heeft wel eens hulp nodig. De onbetaalde zorg voor mensen die langdurig ziek zijn, een beperking hebben of het om andere redenen alleen niet redden, noemen we informele zorg. Deze informele zorg staat naast professionele zorg of is een aanvulling daarop. Het kan gaan om mantelzorg aan pa..
Website: netwerkinformelezorg.nl
Lees verder

Lancet Living

Lancet Living is gespecialiseerd in onder architectuur ontworpen prefab woningen en accommodaties. Voor ouderen of minder validen die graag semi-zelfstandig dichtbij hun kinderen of mantelzorgers willen wonen biedt Lancet Living de Canopy Care: een verplaatsbare, goed geïsoleerde design mantelzorgw..
Website: lancetliving.nl/
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

Levenu

Wilt u hulp bij het huishouden of de tuin? Iemand die boodschappen voor of met u doet of uw kat te eten geeft tijdens uw vakantie? Personenalarmering, hulp bij het gebruik van de iPad? Kleine karweitjes? Levenu helpt u met het invullen van uw leef – en woonsituatie. Daarbij draait het om uw wens: ..
Website: levenu.nl
Lees verder

Mezzo

Zorgt u voor een ander? Dan staat u er niet alleen voor Wist u dat in Nederland 1 op de 5 mantelzorgers onbetaald voor een ander zorgt? Mezzo is de Landelijke Vereniging voor mantelzorgers. Wij bieden samen met 330 lidorganisaties verspreid over heel Nederland informatie, advies en steun aan mantel..
Website: mezzo.nl
Lees verder

NovicareThuis

NovicareThuis biedt gecoördineerde (multidisciplinaire) behandeling voor mensen met chronisch complexe zorgvragen met als doel dat mensen zo lang mogelijk vitaal en met plezier in de eigen woonomgeving kunnen blijven wonen. Zij doen dit o.a. op verwijzing van de huisarts of specialist van het zieke..
Website: novicarethuis.nl
Lees verder

Pieter van Foreest

Pieter van Foreest biedt een breed, flexibel pakket aan services en diensten voor ouderen op het gebied van wonen, zorg, behandeling en welzijn in de regio Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. Zorg, hulp en advies bieden, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Dat is ons uitgangsp..
Website: pietervanforeest.nl
Lees verder

RED – Langer thuis wonen

RED biedt oplossingen aan voor het langer thuis wonen, denk hierbij aan personenalarmering, veilige en comfortabele (elektronische) toegang, producten voor hulp in huis en digitale communicatie met de mantelzorg. RED maakt het mogelijk om ouderen op een veilige en gemakkelijke manier langer thuis..
Website: redlangerthuiswonen.nl/
Lees verder

Senior Service

Senior Service is in 1995 opgezet om in de behoefte van aanvullende mantelzorg te kunnen voorzien. De organisatie bestaat inmiddels twintig jaar. In de afgelopen jaren is Senior Service uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie die actief is in maar liefst twintig regio’s. In elke regio..
Website: seniorservice.nl
Lees verder

ShareCare

ShareCare helpt mantelzorgers om met elkaar én met professionals te communiceren over de zorg voor iemand. Communicatie is belangrijk, maar inzicht in elkaars planning ook. Wie doet wat op welk moment en wat is er nog meer nodig? Wie samenwerkt moet afstemmen. Voor deze afstemming heeft ShareCare w..
Website: sharecare.nl
Lees verder

Steunpunt Mantelzorg Verlicht

Steunpunt Mantelzorg Verlicht is er ter ondersteuning voor mantelzorgers in Eindhoven. Maar ook mantelzorgers buiten Eindhoven die mantelzorg geven aan een inwoner van Eindhoven, kunnen zich inschrijven bij ons steunpunt. Wij helpen je je weg te vinden in de zorg, bieden praktische en emotionele on..
Website: https://mantelzorgverlicht.nl/
Lees verder

Stichting 2109

Stichting 2109 heeft een gepatenteerd beeldmerk ontworpen wat dementie (h)erkend. Het beeldmerk is omgezet in een sierlijk speldje met een traceerbare code...
Website: 2109nl
Lees verder

Vcura

Uw hulp om zelfstandig thuis te blijven wonen. Vcura biedt bijna onbeperkte ondersteuning om uw thuiswonen zo prettig mogelijk te laten zijn, thuis waar u controle heeft over uw eigen wil en welzijn. Of het nu gaat om gezellig samen een kopje koffie drinken of om samen op stap te gaan, het verlenen..
Website: vcura.nl
Lees verder

Zorg&Co

Wanneer u op zoek bent naar een zorgverlener voor persoonlijke verzorging, verpleging of begeleiding, bent u bij Zorg&Co aan het juiste adres. Zorg&Co is een coöperatie van en door zorg-zzp’ers. De coöperatie heeft een groot en gevarieerd ledenbestand met zelfstandige zorg- en hulpverlen..
Website: zorgenco.nl
Lees verder

ZuidZorg

ZuidZorg is er voor u en uw naasten met professionele zorg in elke fase van uw leven. ZuidZorg biedt kraamzorg, jeugdgezondheidszorg, voedingsvoorlichting en dieetadvisering, zorg thuis (zoals huishoudelijke hulp, verzorging en verpleging) in Eindhoven en omliggende gemeenten. Ook verzorgen wij vers..
Website: zuidzorg.nl
Lees verder