Notaris

Binnen deze categorie vindt u diverse notarissen.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

Akto bv

Akto BV ondersteunt u op financieel/juridisch gebied, Akto BV helpt u de regie over uw leven te behouden ook als u dat zelf niet meer kan of wilt. wij helpen u met financiële keuzes, het voorkomen van schenk- en erfbelasting, bij het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting. Na uw overlijden ..
Website: akto.nu
Lees verder

Ellens & Lentze

De notaris helpt bij het opstellen van een (levens)testament , treedt op als mediator om familieleden of zakenpartners weer op één lijn te krijgen en wikkelt de nalatenschap zorgvuldig af. Ellens & Lentze, notariaat en mediation, is een veelzijdig kantoor met zeer ervaren notaris en mediato..
Website: ellenslentze.nl
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

Notariskantoor Heleen Vaarten

Testamenten - Levenstestamenten – Schenkingen Uw verhaal staat centraal. Ons kantoor richt zich met name op het familierecht, met bijzondere aandacht voor 55-plussers. Maar ook alle andere zaken verzorgen wij voor u met dezelfde persoonlijke benadering. De kracht van het kantoor zit in de kl..
Website: notarishv.nl
Lees verder