Overlijden en uitvaart

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders die u kunnen ondersteunen bij het overlijden van uw dierbaren. Ook vindt u aanbieders die ondersteunen bij het regelen van een uitvaart.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

Akto bv

Akto BV ondersteunt u op financieel/juridisch gebied, Akto BV helpt u de regie over uw leven te behouden ook als u dat zelf niet meer kan of wilt. wij helpen u met financiële keuzes, het voorkomen van schenk- en erfbelasting, bij het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting. Na uw overlijden ..
Website: akto.nu
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

Natasja Huting Uitvaartbegeleiding

Natasja Huting Uitvaartbegeleiding is een kleinschalige uitvaartonderneming, waarbij persoonlijke aandacht, rust en betrokkenheid belangrijke kernwaarden zijn. Ik ben uw vaste, vertrouwde aanspreekpunt waarop u kunt terugvallen. Een goede rouwverwerking begint met een passend afscheid en een persoo..
Website: natasjahuting.nl
Lees verder

Stichting Netgraf Nederland

Grafverzorging voor uw dierbaren Stichting Netgraf Nederland stelt zich ten doel om de kwaliteit en de staat van begraafplaatsen in Nederland te verbeteren. Zij doet dit door het aanbieden van diensten op het gebied van individuele grafverzorging. Soms woont u te ver weg of bent u lichamelijk ni..
Website: netgraf.nl
Lees verder

UitvaartCompact

Via UitvaartCompact biedt PC Uitvaart voordelige, eenvoudige uitvaarten die zelf online te regelen zijn, zonder tussenkomst van een uitvaartverzorger. UitvaartCompact maakt gebruik van de professionele dienstverlening en faciliteiten van PC Uitvaart en heeft het Thuiswinkel Waarborg...
Website: https://uitvaartcompact.nl/
Lees verder

Valetodoo

Valetodoo (Van leven tot Dood)  helpt mede via advies en pragmatische uitvoering aan het mogelijk maken en (veilig) houden van wonen daar waar de voorkeur naar uit gaat. Via Technisch beheer, technische ondersteuning, administratieve ondersteuning. Dit alles realiseert zij  o.a. door een goede ke..
Website: valetodoo.nl
Lees verder

Vcura

Uw hulp om zelfstandig thuis te blijven wonen. Vcura biedt bijna onbeperkte ondersteuning om uw thuiswonen zo prettig mogelijk te laten zijn, thuis waar u controle heeft over uw eigen wil en welzijn. Of het nu gaat om gezellig samen een kopje koffie drinken of om samen op stap te gaan, het verlenen..
Website: vcura.nl
Lees verder