PGB advies

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders die u kunnen helpen bij uw PGB-aanvraag.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

24 Uurs Zorgloket

Het 24 Uurs Zorgloket helpt mensen om zelfstandig thuis te blijven wonen. Dit doen wij door het inzetten van zeer betaalbare particuliere thuiszorg en mantelzorg. Afgestemd op (nagenoeg) elke behoefte en wens. Onze medewerkers zijn gekwalificeerd en gediplomeerd. Het gaat om goed opgeleide, ervaren..
Website: 24uurszorgloket.nl
Lees verder

Home Instead Thuisservice

Home Instead Thuisservice maakt het mogelijk dat senioren zelfstandig kunnen blijven wonen en leven in hun vertrouwde thuisomgeving. Home Instead Thuisservice biedt een grote diversiteit aan niet-medische diensten die zijn ingedeeld in de categorieën: Met gezelschap, In&Om Huis, Persoonlijke ve..
Website: homeinstead.nl/eindhoven
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

PGB Teamwork

PGB TEAMWORK is een kleinschalig particulier thuiszorgbureau voor u, uw kind, uw partner of uw ouder. De zorg verandert en PGBTeamwork verandert mee. PGBTeamwork past de zorg en ondersteunging aan op de nieuwe wetgeving, zodat u ook in de toekomst de benodigde zorg krijgt die bij u past en op tijd..
Website: pgbteamwork.nl
Lees verder

Tiade, bemiddeling en advies

Tiade bemiddelt in zorg voor mensen die persoonlijke verzorging, begeleiding, verpleging, huishoudelijke hulp of terminale zorg nodig hebben, van 1-24 uur per dag. Zowel met als zonder indicatie, als ook PGB zorg. Tiade kan ook overbruggingszorg leveren tot opname. Wij leveren zorg in Noord- en Mi..
Website: tiade.nl
Lees verder

Welzorg Nederland

Welzorg, onderdeel van de Louwman Group, is gespecialiseerd in advies, verkoop, service, aanpassing en verhuur van (revalidatie)hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een beperking. Naast hulpmiddelen levert Welzorg ook comfortartikelen. Dit zijn hulpmiddelen die het dagelijks leven vergemakkeli..
Website: welzorg.nl
Lees verder

Zorg&Co

Wanneer u op zoek bent naar een zorgverlener voor persoonlijke verzorging, verpleging of begeleiding, bent u bij Zorg&Co aan het juiste adres. Zorg&Co is een coöperatie van en door zorg-zzp’ers. De coöperatie heeft een groot en gevarieerd ledenbestand met zelfstandige zorg- en hulpverlen..
Website: zorgenco.nl
Lees verder

Zorgbelang Brabant

Zorgbelang Brabant vindt goede zorg belangrijk en komt op voor de belangen van iedereen die gebruik maakt van zorg, jeugdhulp of maatschappelijke dienstverlening in de regio. Onze cliëntondersteuners van Adviespunt Zorgbelang geven telefonisch advies over zorg en bieden onder meer: • Onderste..
Website: zorgbelang-brabant.nl
Lees verder

Zorgmed Thuiszorg

Zorgmed Thuiszorg biedt verpleging, verzorging, huishoudelijke hulp, begeleiding en dagbesteding in Eindhoven en omstreken. Daarnaast hebben wij ook een afdeling Kraamzorg. Ons team wijkverpleegkundigen houdt zich bezig met indicatiestellingen verpleging en verzorging voor de Zorgverzekeringswet..
Website: zorgmed.nl
Lees verder