Thuiszorg

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders van thuiszorg.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

24 Uurs Zorgloket

Het 24 Uurs Zorgloket helpt mensen om zelfstandig thuis te blijven wonen. Dit doen wij door het inzetten van zeer betaalbare particuliere thuiszorg en mantelzorg. Afgestemd op (nagenoeg) elke behoefte en wens. Onze medewerkers zijn gekwalificeerd en gediplomeerd. Het gaat om goed opgeleide, ervaren..
Website: 24uurszorgloket.nl
Lees verder

Actief Zorg

Actief Zorg is een deskundige thuiszorgorganisatie. Wij zijn thuis in uw omgeving en kunnen u goed de weg wijzen in de lokale zorgwereld. In overleg met lokale instanties zoeken wij voortdurend naar de beste oplossing voor uw. Ook al groeien wij hard, wij blijven werken met kleinschalige teams, want..
Website: actiefzorg.nl
Lees verder

Archipel

Archipel heeft een brede dienstverlening in zorg, welzijn en wonen en is al jaren een bekende organisatie op het gebied van verzorging en verpleging, in Eindhoven en omgeving. Gaat het om een prettige woonomgeving, meer sociale contacten of om zorg: bij iedere vraag zoeken we samen met de cliënt na..
Website: archipelzorggroep.nl
Lees verder

Berkumstede

Onder het motto “Wij zijn het extra paar handen dat u nodig heeft” biedt Berkumstede u graag hulp aan op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Berkumstede is bekend als vertrouwde aanbieder in de wijk Berkum, met een vast team van vakkundige mensen zorgen wij voor hulp bij u thuis. Wij bieden..
Website: berkumstede.nl
Lees verder

BijdehandZorgt

[vc_row full_width="" parallax="" parallax_image=""][vc_column width="1/1"][vc_column_text]BijdehandZorgt is een kleinschalige (particuliere) thuiszorgorganisatie van moederorganisatie stichting Duinrust en zusterorganisatie De Thuishaven. BijdehandZorgt biedt met haar activiteiten en service on..
Website: bijdehandzorgt.nl
Lees verder

CareCrew

CareCrew is een initiatief van ons, Sheila, Jolanda en Rozana. Wij zijn ervan overtuigd dat de ouderenzorg beter kan. Ons uitgangspunt is: iedereen heeft recht op een kwalitatief goede oude dag. Deze kwaliteit kan door niemand anders bepaald worden dan uzelf. Bij ons staan u en uw persoonlijke w..
Website: carecrew.nl
Lees verder

Carinova

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 4000 medewerkers actief op vier zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg, Huishoudelijke Hulp en Aanvullende diensten. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” werken wij buurt- en wijkgericht ..
Website: carinova.nl
Lees verder

Comfortable Nederland BV

Comfortable is een innovatief bedrijf welke actief bezig is met de ontwikkeling van nieuwe toepassingen met o.a. het unieke schokabsorberende Sands materiaal. Hierbij besteden wij veel aandacht aan onderzoek en testen. Onze producten hebben immers een beschermende functie zodat kwaliteit en betrouwb..
Website: comfortable.nl
Lees verder

De Wit Thuiszorg

De Wit Thuiszorg biedt betaalbare 24-uurs zorgservice op maat. Dankzij onze inwonende zorg-au-pairs kunnen vele ouderen of mensen met een ziekte of beperking gewoon thuis blijven wonen. De zorg wordt 100% vergoed uit het PGB. Meer weten? Neem contact op met de zorgcoördinator in uw regio voor een v..
Website: dewitthuiszorg.nl
Lees verder

De Zorgboog

De Zorgboog biedt verschillende mogelijkheden voor zorg en ondersteuning thuis. Want met wat extra hulp, gemaksdiensten of verzorging kunt u vaak gewoon thuis blijven wonen. En als het nodig is, bieden onze verpleegkundigen of behandelaren uitkomst. Of u nu alleen een helpende hand kunt gebruiken of..
Website: dezorgboog.nl
Lees verder

Domocare

Domocare bemiddelt inwonende zorgverleners uit Europa, zodat cliënten langer thuis kunnen blijven wonen. Onze inwonende zorgverleners helpen bij alle dagelijkse werkzaamheden en zorgmomenten én houden de cliënt gezelschap. Dat kan al vanaf €625,00 per week. Domocare zorgt voor een zorgverlener..
Website: dezorgboog.nl
Lees verder

Florence

Gezondheid en Zorg. Dat is waarvoor 4.000 medewerkers en ruim 1.900 vrijwilligers van Florence zich iedere dag inzetten. Zo’n 35.000 inwoners van Delft, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar maken gebruik van de ondersteuning. De dienstverlening omvat onder me..
Website: https://florence.nl/
Lees verder

Home Instead Thuisservice

Home Instead Thuisservice maakt het mogelijk dat senioren zelfstandig kunnen blijven wonen en leven in hun vertrouwde thuisomgeving. Home Instead Thuisservice biedt een grote diversiteit aan niet-medische diensten die zijn ingedeeld in de categorieën: Met gezelschap, In&Om Huis, Persoonlijke ve..
Website: homeinstead.nl/eindhoven
Lees verder

Icare

Icare Verpleging & Verzorging biedt dag en nacht, altijd en overal, breed en specialistisch zorg. De zorg die Icare u biedt is afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden en thuissituatie. Welke zorg u ook krijgt, het is ons doel om u zo goed mogelijk te ondersteunen en te helpen. Wij zijn er wa..
Website: icare.nl
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

Lunet zorg

We doen al meer dan honderd jaar waar we sterk in zijn: mensen ondersteunen die onze hulp nodig hebben. We ondersteunen mensen professioneel, van harte, met bezieling en respect. Hun wensen, behoeften en keuzes bepalen ons werk. Dicht bij huis en in de wijk bieden en ontwikkelen we wonen, dagbestedi..
Website: lunetzorg.nl
Lees verder

NovicareThuis

NovicareThuis biedt gecoördineerde (multidisciplinaire) behandeling voor mensen met chronisch complexe zorgvragen met als doel dat mensen zo lang mogelijk vitaal en met plezier in de eigen woonomgeving kunnen blijven wonen. Zij doen dit o.a. op verwijzing van de huisarts of specialist van het zieke..
Website: novicarethuis.nl
Lees verder

Nursing In Motion

Nursing In Motion is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de thuiszorg. Wij bieden zorg op maat aan, dat wil zeggen dat wij klaar staan voor al uw wensen binnen de thuiszorg. Wij bieden particuliere en PGB zorg aan in de omgeving Utrecht, gooi en vechtstreken en Amsterdam. Ook in Flevoland en Zwoll..
Website: nursinginmotion.nl
Lees verder

PGB Teamwork

PGB TEAMWORK is een kleinschalig particulier thuiszorgbureau voor u, uw kind, uw partner of uw ouder. De zorg verandert en PGBTeamwork verandert mee. PGBTeamwork past de zorg en ondersteunging aan op de nieuwe wetgeving, zodat u ook in de toekomst de benodigde zorg krijgt die bij u past en op tijd..
Website: pgbteamwork.nl
Lees verder

Pieter van Foreest

Pieter van Foreest biedt een breed, flexibel pakket aan services en diensten voor ouderen op het gebied van wonen, zorg, behandeling en welzijn in de regio Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. Zorg, hulp en advies bieden, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Dat is ons uitgangsp..
Website: pietervanforeest.nl
Lees verder

PlusZorg

ANS staat voor Aanvullend op uw Naasten Service en is een assistent die praktische hulp, ondersteuning en gezelschap biedt waar, wanneer en hoe u het wilt. Na de persoonlijke intake zoeken wij voor u een passende ANS. Bijvoorbeeld mevrouw Boom; haar dochter woont in Groningen en ze wilde graag iema..
Website: pluszorg.nl
Lees verder

Respect Zorggroep

Respect Zorggroep biedt zorg thuis aan cliënten in Den Haag en verzorging, verpleging en behandeling aan cliënten die verblijven in één van onze woonzorgcentra of verpleeghuizen. Meer informatie vindt u op: www.respectzorggroep.nl...
Website: respectzorggroep.nl
Lees verder

Rinette Zorg

Thuiszorg met een lokaal accent, dat wilt u toch ook? In onze visie krijgt u niet zorg van een organisatie, maar van mensen: de medewerkers van Rinette. Gemotiveerde, betrokken en zelfstandige medewerkers, die er alles aan doen om u de passende zorg te geven waar u van op aan kunt. Dag in, dag uit...
Website: rinettezorg.nl/
Lees verder

Savant Zorg

Fijne, goede zorg in de buurt Savant Zorg is een grote, gecertificeerde regionale zorgaanbieder in Zuidoost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor professionele verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding. Daarnaast levert Savant diensten voor wonen en welzijn. Dit doen we zowel bij u thuis ..
Website: savant-zorg.nl/
Lees verder

Senior Service

Senior Service is in 1995 opgezet om in de behoefte van aanvullende mantelzorg te kunnen voorzien. De organisatie bestaat inmiddels twintig jaar. In de afgelopen jaren is Senior Service uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie die actief is in maar liefst twintig regio’s. In elke regio..
Website: seniorservice.nl
Lees verder

ShareCare

ShareCare helpt mantelzorgers om met elkaar én met professionals te communiceren over de zorg voor iemand. Communicatie is belangrijk, maar inzicht in elkaars planning ook. Wie doet wat op welk moment en wat is er nog meer nodig? Wie samenwerkt moet afstemmen. Voor deze afstemming heeft ShareCare w..
Website: sharecare.nl
Lees verder

Stichting 2109

Stichting 2109 heeft een gepatenteerd beeldmerk ontworpen wat dementie (h)erkend. Het beeldmerk is omgezet in een sierlijk speldje met een traceerbare code...
Website: 2109nl
Lees verder

STICHTING DE ZORGHULP

Stichting De Zorghulp is een non-profit organisatie die in heel Nederland en België opereert en zorgt voor betaalbare hulpen welke in bijna alle gevallen door de PGB vergoed worden. Wij werken met EU personeel uit voornamelijk Polen en Slowakije. Binnen de EU is er vrijheid inzake arbeid, geld en g..
Website: stichtingdezorghulp.nl/en
Lees verder

Stichting Eykenburg

Vanuit onze twee locaties, Huize Eykenburg en Het Zamen bieden wij naast verpleeghuiszorg een optimaal pakket aan diensten. Van a tot z, van alarmering tot ziekenhuisbegeleiding. In de wijken Escamp, Centrum en Segbroek wordt door ons zorg aan huis geleverd en in geheel Den Haag in huis. Onze mis..
Website: eykenburg.nl
Lees verder

Stichting PartiCura

PartiCura is als zorgorganisatie actief in Noordwest Nederland en Zuid- Holland. PartiCura is er voor iedereen en biedt zorg in uw eigen, vertrouwde thuisomgeving. Al vanaf 1995 en tot volle tevredenheid van onze cliënten. Zij kiezen voor de zorg van PartiCura. Wij bieden: - Huishoudelijke hu..
Website: particura.nl
Lees verder

Thuiszorg Vérian

Zorg thuis met een warm hart voor iedereen. Van (tijdelijke) zorg bij dagelijkse verzorging of verpleging, thuisbegeleiding tot helpende handen in uw huishouding. Thuiszorg Vérian werkt wijkgericht. Met kleine overzichtelijke teams en vaste aanspreekpunten en zorgmedewerkers, leveren wij snel goede..
Website: verian.nl
Lees verder

TSN Thuiszorg

Opgeruimd staat netjes Bedden verschonen, ramen lappen, stofzuigen en opruimen. Het huishouden is best zwaar om te doen. Als u dat allemaal niet meer redt, is het fijn om hulp te krijgen. Wij zorgen ervoor dat altijd dezelfde zorgverlener bij u aan het werk is, zodat u niet iedere keer hoeft uit..
Website: tsn-thuiszorg.nl
Lees verder

Vcura

Uw hulp om zelfstandig thuis te blijven wonen. Vcura biedt bijna onbeperkte ondersteuning om uw thuiswonen zo prettig mogelijk te laten zijn, thuis waar u controle heeft over uw eigen wil en welzijn. Of het nu gaat om gezellig samen een kopje koffie drinken of om samen op stap te gaan, het verlenen..
Website: vcura.nl
Lees verder

Vitalis WoonZorg Groep

Vitalis biedt in Eindhoven ruime mogelijkheden voor senioren ter ondersteuning van het zelfstandig thuis wonen. Of u nu zelfstandig wilt wonen in een van onze huurappartementen of u juist een helpende hand wilt in uw huidige woonsituatie. Wij denken graag met u mee! Bezoek ons op de liever beurs! ..
Website: vitalisgroep.nl
Lees verder

Woonzorgconcern IJsselheem

Woonzorgconcern IJsselheem is specialist in de ouderenzorg en biedt verschillende vormen van zorg, wonen en dienstverlening vanuit dertien locaties in Kampen, Zwolle en Zwartewaterland. IJsselheem levert zorg en diensten daar waar de cliënt woont. Het streven hierbij is dat de cliënt, met de onder..
Website: ijsselheem.nl
Lees verder

Zonzorg

Zonzorg verleent thuiszorg voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Wij vinden een persoonlijke benadering en kwalitatief en hoogwaardige zorg erg belangrijk. Zorg met passie noemen we dat. Onze medewerksters hebben niet alleen tijd en aandacht voor het werk dat ze bij u doen. Ze hebben ook tijd e..
Website: zonzorg.nl
Lees verder

Zorg en Wonen Glorieux

Zorg & Wonen Glorieux Glorieuxpark in Eindhoven biedt alle zorg op maat op één adres, van verzorging tot verpleging. Daardoor kunnen bewoners meestal op ons park blijven wonen, ook als hun zorgbehoefte verandert. Zorg & Wonen Glorieux ..
Website: glorieuxpark.nl
Lees verder

Zorg&Co

Wanneer u op zoek bent naar een zorgverlener voor persoonlijke verzorging, verpleging of begeleiding, bent u bij Zorg&Co aan het juiste adres. Zorg&Co is een coöperatie van en door zorg-zzp’ers. De coöperatie heeft een groot en gevarieerd ledenbestand met zelfstandige zorg- en hulpverlen..
Website: zorgenco.nl
Lees verder

Zorgmed Thuiszorg

Zorgmed Thuiszorg biedt verpleging, verzorging, huishoudelijke hulp, begeleiding en dagbesteding in Eindhoven en omstreken. Daarnaast hebben wij ook een afdeling Kraamzorg. Ons team wijkverpleegkundigen houdt zich bezig met indicatiestellingen verpleging en verzorging voor de Zorgverzekeringswet..
Website: zorgmed.nl
Lees verder

ZuidZorg

ZuidZorg is er voor u en uw naasten met professionele zorg in elke fase van uw leven. ZuidZorg biedt kraamzorg, jeugdgezondheidszorg, voedingsvoorlichting en dieetadvisering, zorg thuis (zoals huishoudelijke hulp, verzorging en verpleging) in Eindhoven en omliggende gemeenten. Ook verzorgen wij vers..
Website: zuidzorg.nl
Lees verder

Zuster in Huis

ZusterinHuis regelt 24 uurs zorg middels een inwonende verzorgende/ verpleegkundige.Hierdoor kunnen wij 24 uurs zorg, beter, slimmer én efficienter organiseren. Dát biedt voordelen! * 24-uurszorg is afgestemd op zorgbehoefte, persoonlijkheid, dagritme en familie van de client. * Client bepaalt h..
Website: ZusterinHuis.nl
Lees verder

Zuster Jansen, Particuliere Thuiszorg

Zuster Jansen is een particuliere thuiszorg organisatie gespecialiseerd in landelijke 24-uurs verpleging en verzorging. Wij verlenen particuliere thuiszorg in heel Nederland aan particulieren en PGB-houders en zijn gespecialiseerd in landelijke 24-uurs zorg. Groot voordeel is dat Zuster Jansen ge..
Website: zusterjansen.nl
Lees verder