Tuinonderhoud

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders die u kunnen helpen met het onderhouden van uw tuin of met het onderhoudsvriendelijk maken van uw tuin.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

LekkerLeven

LekkerLeven is een online platform waarop diverse soorten goede, betaalbare dienstverlening aan huis aangeboden wordt. LekkerLeven bemiddelt tussen mensen die een dienst aan huis zoeken en mensen die hun dienstverlening aanbieden. Heeft een klant bijvoorbeeld een huishoudelijke hulp nodig dan kan hi..
Website: lekkerleven.nl
Lees verder

mooiebalkonvloer.nl

De Ribdeck onderhoudsvrije antislip tegels zijn ideaal om een balkon, terras of galerij veiliger te maken en zeer geschikt voor ouderen en minder validen. De tegels zijn snel gelegd vanwege het ingenieuze klik systeem. Vaak kunnen ze direct over de bestaande vloer heen worden gelegd en kunt u binnen..
Website: mooiebalkonvloer.nl
Lees verder

PVS Hoveniers

PVS Hoveniers beschikt inmiddels over 10 jaar ervaring in het hoveniersvak. In die 10 jaar zijn alle vormen van tuinaanleg voorbij gekomen, waardoor we inmiddels kunnen zeggen dat geen klus ons meer te gek is. Bij ons staat de klant centraal en dat is dan ook hetgeen wij uit willen stralen. Wij denk..
Website: pvshoveniers.nl
Lees verder

Vcura

Uw hulp om zelfstandig thuis te blijven wonen. Vcura biedt bijna onbeperkte ondersteuning om uw thuiswonen zo prettig mogelijk te laten zijn, thuis waar u controle heeft over uw eigen wil en welzijn. Of het nu gaat om gezellig samen een kopje koffie drinken of om samen op stap te gaan, het verlenen..
Website: vcura.nl
Lees verder

Zorg&Co

Wanneer u op zoek bent naar een zorgverlener voor persoonlijke verzorging, verpleging of begeleiding, bent u bij Zorg&Co aan het juiste adres. Zorg&Co is een coöperatie van en door zorg-zzp’ers. De coöperatie heeft een groot en gevarieerd ledenbestand met zelfstandige zorg- en hulpverlen..
Website: zorgenco.nl
Lees verder