Verhuisdienst

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders die u kunnen helpen met verhuizen, ook helpen zij met uw inboedel wanneer u kleiner gaat wonen.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

AGAAT weet raad

AGAAT begeleidt senioren en zorginstellingen bij verhuizingen en woninginrichting. Eén vaste contactpersoon regelt alles. Van nieuwe gordijnen en schoonmaakwerkzaamheden tot een complete verhuizing of het ophangen van een enkel schilderij. Ook voor administratie en het omzetten van abonnementen sta..
Website: agaatweetraad.nl
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

Scholte Verhuis Groep Euromovers

Scholte Verhuis Groep Euromovers is uw partner in de regio. Naast het verhuizen van particulieren en bedrijven, doen ook opslag en archiefbeheer. Door u aan te sluiten bij het netwerk van Scholte Verhuis Groep Euromovers, heeft u altijd iemand achter de hand als het erom spant. Of het nu gaat ..
Website: SVG-Euromovers.nl
Lees verder

Vcura

Uw hulp om zelfstandig thuis te blijven wonen. Vcura biedt bijna onbeperkte ondersteuning om uw thuiswonen zo prettig mogelijk te laten zijn, thuis waar u controle heeft over uw eigen wil en welzijn. Of het nu gaat om gezellig samen een kopje koffie drinken of om samen op stap te gaan, het verlenen..
Website: vcura.nl
Lees verder

VVVEuropa

VVVEuropa is trendsetter in dé totaaloplossing voor: aangepaste vakanties, gemaksfietsen, lichtgewicht opritten voor rolstoel, rollator, allround verhuizingen en complete woningstoffering voor instelling én particulier. Verhuur van Rolstoelvriendelijk vakantiechalet(s) en dealer van o.a: LinT..
Website: vvveuropa.nl
Lees verder