Wassen

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders die u kunnen helpen met uw was. Wassen, drogen én strijken.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

CareCrew

CareCrew is een initiatief van ons, Sheila, Jolanda en Rozana. Wij zijn ervan overtuigd dat de ouderenzorg beter kan. Ons uitgangspunt is: iedereen heeft recht op een kwalitatief goede oude dag. Deze kwaliteit kan door niemand anders bepaald worden dan uzelf. Bij ons staan u en uw persoonlijke w..
Website: carecrew.nl
Lees verder

De Wit Thuiszorg

De Wit Thuiszorg biedt betaalbare 24-uurs zorgservice op maat. Dankzij onze inwonende zorg-au-pairs kunnen vele ouderen of mensen met een ziekte of beperking gewoon thuis blijven wonen. De zorg wordt 100% vergoed uit het PGB. Meer weten? Neem contact op met de zorgcoördinator in uw regio voor een v..
Website: dewitthuiszorg.nl
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

Newasco

Newasco bestaat uit familiebedrijven. We houden van persoonlijk contact, korte lijnen en kwaliteit. U als klant bent lid van onze familie. Duurzaamheid staat bij ons voorop. In het contact met u, tijdens het wassen én in beleid. We verzorgen het textiel voor zorginstellingen, bedrijven, grote hotel..
Website: newasco.nl
Lees verder

Viega Nederland B.V.

Familietraditie met toekomst Viega is in de beste zin van het woord een familiebedrijf. Wat ruim honderd jaar geleden geboren werd met een vast geloof in een goed idee en gezonde ondernemingsgeest, ontwikkelde zich voor generaties steeds verder. Met de constante uitbouw van het kernbedrijf – de..
Website: viega.nl/visign
Lees verder

Vitalis WoonZorg Groep

Vitalis biedt in Eindhoven ruime mogelijkheden voor senioren ter ondersteuning van het zelfstandig thuis wonen. Of u nu zelfstandig wilt wonen in een van onze huurappartementen of u juist een helpende hand wilt in uw huidige woonsituatie. Wij denken graag met u mee! Bezoek ons op de liever beurs! ..
Website: vitalisgroep.nl
Lees verder

Zorg&Co

Wanneer u op zoek bent naar een zorgverlener voor persoonlijke verzorging, verpleging of begeleiding, bent u bij Zorg&Co aan het juiste adres. Zorg&Co is een coöperatie van en door zorg-zzp’ers. De coöperatie heeft een groot en gevarieerd ledenbestand met zelfstandige zorg- en hulpverlen..
Website: zorgenco.nl
Lees verder

ZuidZorg

ZuidZorg is er voor u en uw naasten met professionele zorg in elke fase van uw leven. ZuidZorg biedt kraamzorg, jeugdgezondheidszorg, voedingsvoorlichting en dieetadvisering, zorg thuis (zoals huishoudelijke hulp, verzorging en verpleging) in Eindhoven en omliggende gemeenten. Ook verzorgen wij vers..
Website: zuidzorg.nl
Lees verder

Zuster in Huis

ZusterinHuis regelt 24 uurs zorg middels een inwonende verzorgende/ verpleegkundige.Hierdoor kunnen wij 24 uurs zorg, beter, slimmer én efficienter organiseren. Dát biedt voordelen! * 24-uurszorg is afgestemd op zorgbehoefte, persoonlijkheid, dagritme en familie van de client. * Client bepaalt h..
Website: ZusterinHuis.nl
Lees verder