Woningonderhoud

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders die uw woning helpen te onderhouden.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

Aangepast voor u

In Nederland is het uitgangspunt dat het niet uitmaakt of iemand een beperking heeft of niet. Iedereen moet de mogelijkheid hebben mee te kunnen doen. Adviesbureau Aangepast voor U heeft als doel de bereikbaarheid, toegankelijkheid, bruikbaarheid en Uitgankelijkheid van wonen, verkeer, (openbaar) v..
Website: aangepastvooru.nl
Lees verder

Aangepast Wonen

Zelfstandig blijven wonen in uw huis en vertrouwde omgeving? De integrale woningaanpassingen van Aangepast Wonen maken het mogelijk. We maken gebruik van de unieke combinatie van ergonomisch advies, bouwkundige kennis en opgeleide vakmensen. Aangepast Wonen adviseert welke aanpassingen u in uw speci..
Website: aangepastwonen.info
Lees verder

AGAAT weet raad

AGAAT begeleidt senioren en zorginstellingen bij verhuizingen en woninginrichting. Eén vaste contactpersoon regelt alles. Van nieuwe gordijnen en schoonmaakwerkzaamheden tot een complete verhuizing of het ophangen van een enkel schilderij. Ook voor administratie en het omzetten van abonnementen sta..
Website: agaatweetraad.nl
Lees verder

CVkoopjes.nl

CVkoopjes.nl is totaalleverancier op het gebied van klimaatbeheersing voor zowel de professional als de consument. Zo kan men bij Cvkoopjes.nl onder andere terecht voor complete verwarmingsinstallaties, slimme thermostaat systemen, zoneregeling en biomassa CO2 neutrale verwarming. Dit allemaal is..
Website: https://cvkoopjes.nl
Lees verder

Doorwonen

U wilt zo lang mogelijk blijven genieten van uw droomhuis. Ook als u ouder wordt of te maken krijgt met lichamelijke beperkingen. Doorwonen maakt het mogelijk. Met enkele aanpassingen kunt u zo weer twintig jaar verder in uw eigen woning...
Website: doorwonen.nl
Lees verder

Duits isolatie bv

Duits isolatie bv is uw partner als het gaat om het isoleren van de spouwmuur , vloer , dak of het glas. 39 jaar uw aanspreekpunt voor alle energetische of onderhouds vraagstukken met betrekking tot vastgoed. IKOK/SGK KOMO gecertificeerd Neopixels en Knauf verwerker..
Website: duitsgroep.nl
Lees verder

GlansGarant

Met het onderhoudsabonnement van GlansGarant woont u tien jaar lang in een perfect geschilderd huis, zonder geregel en zonder financiële verrassingen. Uw huis staat er altijd tip top onderhouden bij en behoudt zijn waarde. En u? U bent verlost van alle geregel en woont een stuk prettiger. ..
Website: glansgarant.nl
Lees verder

HIGH TECH ISOLATIE

Wij zijn een allround gecertificeerd ISOLATIE Bedrijf die U kan helpen uw woning of onroerend goed door goede isolatie 40% minder energie te laten verbruiken. Tevens zorgen wij voor een droog binnenklimaat. Kijk voor meer informatie op www.hightechisolatie.nl of bel 0612073019..
Website: hightechisolatie.nl
Lees verder

Ik Wil Langer Thuis Wonen

Wilt u het liefst nog jaren in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen en vraagt u zich af of uw woning hier ook geschikt voor te maken is? Met veelal kleine en praktische aanpassingen, zoals een extra trapleuning, toiletbeugel of een intercom/entreecamera, wordt uw woning veiliger, comfortabeler..
Website: ikwillangerthuiswonen.nl
Lees verder

Kuiper Vastgoed Onderhoud

Dankzij meer dan 40 jaar ervaring in de bouw is Kuiper VGO een prima partij voor grote en kleine renovaties. Met onze flexibele schil van betrouwbare partners (ketensamenwerking) kunnen wij complete trajacten voor u verzorgen. Van ontwerp tot en met realisatie. Tijdens het hele traject draait alles ..
Website: kuiper-vgo.nl
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

Lex Woont

Lex Woont biedt ondersteunende diensten voor Particuliere woning eigenaren en huurders. Binnen bestaande aanbieders, klusjesmannen en aannemers is Lex een welkom alternatief en bieden we een comfortabele oplossing met het service abonnement. Bij Lex weet je zeker dat de zaken goed geregeld zijn, we ..
Website: lexwoont.nl/
Lees verder

mooiebalkonvloer.nl

De Ribdeck onderhoudsvrije antislip tegels zijn ideaal om een balkon, terras of galerij veiliger te maken en zeer geschikt voor ouderen en minder validen. De tegels zijn snel gelegd vanwege het ingenieuze klik systeem. Vaak kunnen ze direct over de bestaande vloer heen worden gelegd en kunt u binnen..
Website: mooiebalkonvloer.nl
Lees verder

PORTAS

PORTAS is sinds 1974 uw specialist op renovtiegebied en wij, het PORTAS-vakbedrijf in uw buurt staan graag voor u klaar voor informatie en advies. Wij renoveren alles om en in uw woning, geheel naar uw smaak en individuele wensen. Duurzaam, snel, schoon en persoonlijke service, dat zijn de kenmerken..
Website: bjw.portas.nl
Lees verder

PVS Hoveniers

PVS Hoveniers beschikt inmiddels over 10 jaar ervaring in het hoveniersvak. In die 10 jaar zijn alle vormen van tuinaanleg voorbij gekomen, waardoor we inmiddels kunnen zeggen dat geen klus ons meer te gek is. Bij ons staat de klant centraal en dat is dan ook hetgeen wij uit willen stralen. Wij denk..
Website: pvshoveniers.nl
Lees verder

Vcura

Uw hulp om zelfstandig thuis te blijven wonen. Vcura biedt bijna onbeperkte ondersteuning om uw thuiswonen zo prettig mogelijk te laten zijn, thuis waar u controle heeft over uw eigen wil en welzijn. Of het nu gaat om gezellig samen een kopje koffie drinken of om samen op stap te gaan, het verlenen..
Website: vcura.nl
Lees verder

VVVEuropa

VVVEuropa is trendsetter in dé totaaloplossing voor: aangepaste vakanties, gemaksfietsen, lichtgewicht opritten voor rolstoel, rollator, allround verhuizingen en complete woningstoffering voor instelling én particulier. Verhuur van Rolstoelvriendelijk vakantiechalet(s) en dealer van o.a: LinT..
Website: vvveuropa.nl
Lees verder

Woonservice senioren

Veilig in uw eigen (t)huis Zou het niet fantastisch zijn om jaren langer in uw eigen thuis te kunnen blijven wonen? Woonservice Senioren regelt en maakt het mogelijk om op een prettige manier alle aanpassingen in en rond uw huis mogelijk te maken. Onze medewerkers hebben jarenlang ervaring in o..
Website: woonservicesenioren.nl
Lees verder

Zorg&Co

Wanneer u op zoek bent naar een zorgverlener voor persoonlijke verzorging, verpleging of begeleiding, bent u bij Zorg&Co aan het juiste adres. Zorg&Co is een coöperatie van en door zorg-zzp’ers. De coöperatie heeft een groot en gevarieerd ledenbestand met zelfstandige zorg- en hulpverlen..
Website: zorgenco.nl
Lees verder