Zorg en welzijn

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders die u helpen met zorg en uw welzijn.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

24 Uurs Zorgloket

Het 24 Uurs Zorgloket helpt mensen om zelfstandig thuis te blijven wonen. Dit doen wij door het inzetten van zeer betaalbare particuliere thuiszorg en mantelzorg. Afgestemd op (nagenoeg) elke behoefte en wens. Onze medewerkers zijn gekwalificeerd en gediplomeerd. Het gaat om goed opgeleide, ervaren..
Website: 24uurszorgloket.nl
Lees verder

AED-Partner

AED-Partner is een samenwerkingsverband tussen Vivon Nederland B.V. in Nederland en AED Partner in België. Beide partijen zijn al sinds 2003 een toonaangevende en merk-onafhankelijke leverancier van AED’s, elektroden, batterijen, AED kasten, reanimatiepoppen en accessoires. Gezamenlijk hebbe..
Website: aedpartner.nl
Lees verder

Ananz – wonen, welzijn, zorg

Ananz bestaat uit vier woonzorgcentra in Geldrop en Heeze en is onderdeel van de St. Anna Zorggroep. Door het gevarieerde aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg voor ouderen speelt Ananz in op de individuele behoefte van iedere cliënt. Uitgangspunt daarbij is om de zelfstandigheid van cliënten t..
Website: ananz.nl
Lees verder

ANBO

ANBO is een onafhankelijke vereniging die bestaat bij de gratie van haar leden. Voor een ledenorganisatie zijn ledenraadplegingen de legitimatie op belangrijke dossiers en beleidsterreinen. De stem van alle leden, actief en niet-actief, moet daartoe worden gehoord. Niet alleen de politieke belang..
Website: anbo.nl
Lees verder

Ank Sloots Stervensbegeleiding

Ank Sloots ondersteunt u tijdens de palliatieve fase van uw leven. “Met mijn warmte en betrokkenheid help ik u om op een zachte manier te groeien naar uw levenseinde.” “Methodes waar ik gebruik van maak zijn helend tekenen, mantra zingen en visualisaties.” Gesprekken over b.v. de geesteli..
Website: anksloots-stervensbegeleiding.nl
Lees verder

Archipel

Archipel heeft een brede dienstverlening in zorg, welzijn en wonen en is al jaren een bekende organisatie op het gebied van verzorging en verpleging, in Eindhoven en omgeving. Gaat het om een prettige woonomgeving, meer sociale contacten of om zorg: bij iedere vraag zoeken we samen met de cliënt na..
Website: archipelzorggroep.nl
Lees verder

BeterThuis

BeterThuis is een maatschappelijk gedreven initiatief van Kiki Hirschfeldt en Gervaise Coebergh. Wij hebben beiden onze sporen in het bedrijfsleven verdiend; voornamelijk in de communicatiebranche. BeterThuis hebben we opgezet naast ons eigen werk, gedreven door de behoefte om een betekenisvolle bij..
Website: beterthuis.nl
Lees verder

BijdehandZorgt

[vc_row full_width="" parallax="" parallax_image=""][vc_column width="1/1"][vc_column_text]BijdehandZorgt is een kleinschalige (particuliere) thuiszorgorganisatie van moederorganisatie stichting Duinrust en zusterorganisatie De Thuishaven. BijdehandZorgt biedt met haar activiteiten en service on..
Website: bijdehandzorgt.nl
Lees verder

Brabant, Region of Smart Health

Wanneer u op de liever thuis! beurs even uitrust met een kopje koffie of thee op het horecaplein, kijkt u recht op onze bruisende stand “Brabant, Region of Smart Health”. Oftewel: Brabant, regio van slimme zorg. In onze stand presenteren verschillende ondernemers hun nieuwe producten die u helpe..
Website: brabant.nl
Lees verder

Casenio

Casenio is een innovatieve oplossing voor iedereen die langer, veiliger, comfortabeler of zelfstandiger thuis wil blijven wonen. Op onze stand kunt u kennis maken met deze producten. Wij zullen deze voor u demonstreren zodat u zelf kan zien hoe deze gebruiksvriendelijke producten uw leven makkelij..
Website: casenio.nl
Lees verder

CDA Brabant

CDA Brabant staat op de liever thuis! beurs om van u te horen wat er beter kan op het gebied van comfortabel, veilig en zelfstandig thuis wonen voor ouderen. Grijp uw kans om kennis te maken met CDA-politici en om uw zorgen of tips met hen te delen. Wij staan open voor uw opmerkingen: waar het bete..
Website: cdabrabant.nl
Lees verder

Civic Amsterdam

Civic Amsterdam is verantwoordelijk voor de uitvoering van het welzijnswerk, de maatschappelijke dienstverlening en de schuldhulpverlening in Amsterdam Oost. Of u nu een baan of vrijwilligerswerk zoekt, een vraag hebt over de belastingaangifte, hulp zoekt bij financiële problemen, of een zorgvraag ..
Website: civicamsterdam.nl
Lees verder

Comfortable Nederland BV

Comfortable is een innovatief bedrijf welke actief bezig is met de ontwikkeling van nieuwe toepassingen met o.a. het unieke schokabsorberende Sands materiaal. Hierbij besteden wij veel aandacht aan onderzoek en testen. Onze producten hebben immers een beschermende functie zodat kwaliteit en betrouwb..
Website: comfortable.nl
Lees verder

De seniorenmantel

De diensten van de Seniorenmantel richten zich op het aanvullen van het mantelzorgnetwerk van hulp behoevende ouderen. Wij streven ernaar dat u met liefdevolle waardige zorg zo lang mogelijk onbezorgd thuis kunt blijven wonen door het inzetten van de juiste persoon welke bij u past. De dienstverl..
Website: seniorenmantel.nl
Lees verder

De Wit Thuiszorg

De Wit Thuiszorg biedt betaalbare 24-uurs zorgservice op maat. Dankzij onze inwonende zorg-au-pairs kunnen vele ouderen of mensen met een ziekte of beperking gewoon thuis blijven wonen. De zorg wordt 100% vergoed uit het PGB. Meer weten? Neem contact op met de zorgcoördinator in uw regio voor een v..
Website: dewitthuiszorg.nl
Lees verder

DGA Care BV

DGA Care is een kleine organisatie met een focus op innovatieve producten die het individu beschermen en/of bewust maken van zijn/haar omgeving. 1. www.hip-hope.com Gordel die de heup beschermt bij vallen. 2. www.uprightpose.com Product om houding te verbeteren bij rugklachten en/of de z.g. app-..
Website: dga.care (Under construction)
Lees verder

Domocare

Domocare bemiddelt inwonende zorgverleners uit Europa, zodat cliënten langer thuis kunnen blijven wonen. Onze inwonende zorgverleners helpen bij alle dagelijkse werkzaamheden en zorgmomenten én houden de cliënt gezelschap. Dat kan al vanaf €625,00 per week. Domocare zorgt voor een zorgverlener..
Website: dezorgboog.nl
Lees verder

Gemeente Delft

Iedereen wil een prettig leven. Voor veel mensen betekent dat: onafhankelijk zijn, zelf keuzes maken. En als er problemen zijn: die zelf oplossen. De meeste Delftenaren kunnen dat ook. Ook als het leven niet zo gladjes verloopt, kunnen mensen vaak nog heel veel zelf. En kunt u wel wat hulp gebruiken..
Website: delft.nl
Lees verder

Gemeente Rijswijk

Via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) regelt de gemeente Rijswijk dat alle inwoners, jong en oud, mee kunnen blijven doen. Zelfstandig of geholpen vanuit de directe omgeving of eigen netwerk. Nou kan het zijn dat het u (even) niet lukt om voor uzelf te zorgen of om mee te doen in uw eigen ..
Website: rijswijk.nl
Lees verder

Herstelhotel Stefaan

Wilt u in alle rust verblijven in een prachtige omgeving waar u de ruimte krijgt om veilig en ontspannen te herstellen? Wij bieden u graag de mogelijkheid tijdelijk te verblijven in Herstelhotel Stefaan. Op de unieke natuurlijke locatie van Glorieuxpark in Eindhoven biedt Herstelhotel Stefaan u e..
Website: herstelhotelstefaan.nl/
Lees verder

Home Health Products

We zullen in de toekomst steeds vaker moeten investeren in onze eigen gezondheid. Hhp biedt de mogelijkheid om in vertrouwde omgeving de controle over het eigen welzijn te behouden. Sinds het jaar 2000 wordt door meer dan 85.000 tevreden gebruikers andullatietherapie met succes ingezet bij pijnvermi..
Website: homehealthproducts.nl
Lees verder

Hulp bij samen zorgen – Informele Zorg

Iedereen heeft wel eens hulp nodig. De onbetaalde zorg voor mensen die langdurig ziek zijn, een beperking hebben of het om andere redenen alleen niet redden, noemen we informele zorg. Deze informele zorg staat naast professionele zorg of is een aanvulling daarop. Het kan gaan om mantelzorg aan pa..
Website: netwerkinformelezorg.nl
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

Levenu

Wilt u hulp bij het huishouden of de tuin? Iemand die boodschappen voor of met u doet of uw kat te eten geeft tijdens uw vakantie? Personenalarmering, hulp bij het gebruik van de iPad? Kleine karweitjes? Levenu helpt u met het invullen van uw leef – en woonsituatie. Daarbij draait het om uw wens: ..
Website: levenu.nl
Lees verder

MEE Zuidoost Brabant

Wij zijn er voor mensen met een beperking. Én voor hun omgeving. Welke beperking iemand ook heeft, bij MEE Zuidoost Brabant kan hij terecht voor onafhankelijke cliëntondersteuning. Of het nu gaat om een lichamelijke, zintuiglijke of verstandelijke beperking, een stoornis in het autistisch spectrum..
Website: meezuidoostbrabant.nl/
Lees verder

Mezzo

Zorgt u voor een ander? Dan staat u er niet alleen voor Wist u dat in Nederland 1 op de 5 mantelzorgers onbetaald voor een ander zorgt? Mezzo is de Landelijke Vereniging voor mantelzorgers. Wij bieden samen met 330 lidorganisaties verspreid over heel Nederland informatie, advies en steun aan mantel..
Website: mezzo.nl
Lees verder

Mijnkwaliteitvanleven.nl

Mijnkwaliteitvanleven.nl is een landelijk initiatief dat laat zien waar goede zorg om draait. Juist nu er veel in de zorg verandert. Door twee keer per jaar de online vragenlijst in te vullen, brengt u in beeld wat voor u belangrijk is. De vragen gaan over uw persoonlijke situatie, uw mogelijkheden ..
Website: mijnkwaliteitvanleven.nl/
Lees verder

Min. VWS / Programmabureau IZO

De zoektocht naar zorg en ondersteuning is vaak ingewikkeld. Welke hulp is mogelijk, hoe lost u zelf problemen op, welke organisatie kan u verder helpen? De website Regelhulp.nl helpt u op weg bij vragen over onder meer wonen, werk en inkomen, verzorging en verpleging, vervoer en de zorg voor andere..
Website: regelhulp.nl
Lees verder

Optimaal Op Orde

Bent u op zoek naar zowel een vertrouwenspersoon, een deskundig adviseur als ook een persoonlijk, praktisch begeleider in één? Naar iemand die ook zelf de handen uit de mouwen wil steken? Dan sta ik 100% voor u klaar! En bent u MANTELZORGER? Ook dan ben ik er voor u!..
Website: optimaaloporde.nl
Lees verder

PCOB

De vereniging PCOB wil bijdragen aan een stevige positie van senioren in de samenleving. In de officiële statuten staat: ‘De vereniging stelt zich ten doel de geestelijk en materiële belangen van zowel de ouderen in het algemeen, als die van haar leden in het bijzonder, op de meest doeltreffende..
Website: pcob.nl/
Lees verder

PGB Teamwork

PGB TEAMWORK is een kleinschalig particulier thuiszorgbureau voor u, uw kind, uw partner of uw ouder. De zorg verandert en PGBTeamwork verandert mee. PGBTeamwork past de zorg en ondersteunging aan op de nieuwe wetgeving, zodat u ook in de toekomst de benodigde zorg krijgt die bij u past en op tijd..
Website: pgbteamwork.nl
Lees verder

Pieter van Foreest

Pieter van Foreest biedt een breed, flexibel pakket aan services en diensten voor ouderen op het gebied van wonen, zorg, behandeling en welzijn in de regio Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. Zorg, hulp en advies bieden, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Dat is ons uitgangsp..
Website: pietervanforeest.nl
Lees verder

PlusZorg

ANS staat voor Aanvullend op uw Naasten Service en is een assistent die praktische hulp, ondersteuning en gezelschap biedt waar, wanneer en hoe u het wilt. Na de persoonlijke intake zoeken wij voor u een passende ANS. Bijvoorbeeld mevrouw Boom; haar dochter woont in Groningen en ze wilde graag iema..
Website: pluszorg.nl
Lees verder

Provincie Gelderland

De provincie Gelderland wil de keuzevrijheid van mensen vergroten zodat zij zelfstandig thuis kunnen blijven wonen, ook wanneer zij ouder worden of met beperkingen worden geconfronteerd...
Website: gelderland.nl
Lees verder

PVGE Vereniging voor senioren

Voor iedereen van 50 jaar en ouder: – Plezier en voldoening voor ieder lid – Ieder lid op zijn eigen manier – Actief participeren in de samenleving – Belangenbehartiging op alle niveaus..
Website: pvge.nl
Lees verder

Respect Zorggroep

Respect Zorggroep biedt zorg thuis aan cliënten in Den Haag en verzorging, verpleging en behandeling aan cliënten die verblijven in één van onze woonzorgcentra of verpleeghuizen. Meer informatie vindt u op: www.respectzorggroep.nl...
Website: respectzorggroep.nl
Lees verder

RSZK ZorgProfessionals

De RSZK is een organisatie met woonzorgcentra, een Revalidatie Centrum voor Senioren, hospice en een zorgboerderij. Ons werkgebied omvat de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-de Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre. Zorg op maat, met een lokale kleur. Dat is..
Website: rszk.nl
Lees verder

ShareCare

ShareCare helpt mantelzorgers om met elkaar én met professionals te communiceren over de zorg voor iemand. Communicatie is belangrijk, maar inzicht in elkaars planning ook. Wie doet wat op welk moment en wat is er nog meer nodig? Wie samenwerkt moet afstemmen. Voor deze afstemming heeft ShareCare w..
Website: sharecare.nl
Lees verder

SPECTRUM partner met elan

SPECTRUM partner met elan ondersteunt gemeenten en organisaties bij de aanpak van sociale vraagstukken. Onze expertise richt zich op de thema’s: Vrijwillige inzet & Mantelzorg Leefbaarheid & Voorzieningen Transitie AWBZ – Wmo Jeugdbeleid en CJG Transitie Jeugdzorg & Onderwijs D..
Website: spectrumelan.nl
Lees verder

Stichting 2109

Stichting 2109 heeft een gepatenteerd beeldmerk ontworpen wat dementie (h)erkend. Het beeldmerk is omgezet in een sierlijk speldje met een traceerbare code...
Website: 2109nl
Lees verder

Stichting PartiCura

PartiCura is als zorgorganisatie actief in Noordwest Nederland en Zuid- Holland. PartiCura is er voor iedereen en biedt zorg in uw eigen, vertrouwde thuisomgeving. Al vanaf 1995 en tot volle tevredenheid van onze cliënten. Zij kiezen voor de zorg van PartiCura. Wij bieden: - Huishoudelijke hu..
Website: particura.nl
Lees verder

Stichting WensAmbulance Brabant

Nog een laatste maal het ouderlijk huis zien, naar familie toe of een dagje naar het strand. Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet lang meer te leven hebben, is dat echt niet altijd vanzelfsprekend. WensAmbulance Brabant brengt terminaal zieke mensen nog ..
Website: wensambulancebrabant.nl
Lees verder

Vcura

Uw hulp om zelfstandig thuis te blijven wonen. Vcura biedt bijna onbeperkte ondersteuning om uw thuiswonen zo prettig mogelijk te laten zijn, thuis waar u controle heeft over uw eigen wil en welzijn. Of het nu gaat om gezellig samen een kopje koffie drinken of om samen op stap te gaan, het verlenen..
Website: vcura.nl
Lees verder

Viega Nederland B.V.

Familietraditie met toekomst Viega is in de beste zin van het woord een familiebedrijf. Wat ruim honderd jaar geleden geboren werd met een vast geloof in een goed idee en gezonde ondernemingsgeest, ontwikkelde zich voor generaties steeds verder. Met de constante uitbouw van het kernbedrijf – de..
Website: viega.nl/visign
Lees verder

Vilans

Als u ouder wordt of een ziekte of beperking hebt, gaan dagelijkse handelingen niet altijd meer vanzelf. Gelukkig zijn er honderden hulpmiddelen die u kunnen helpen. Maar om iets te kiezen dat bij u past, heeft u eerlijke informatie nodig. Onafhankelijk en betrouwbaar. Die informatie vindt u op de H..
Website: hulpmiddelenwijzer.nl
Lees verder

Woonzorgconcern IJsselheem

Woonzorgconcern IJsselheem is specialist in de ouderenzorg en biedt verschillende vormen van zorg, wonen en dienstverlening vanuit dertien locaties in Kampen, Zwolle en Zwartewaterland. IJsselheem levert zorg en diensten daar waar de cliënt woont. Het streven hierbij is dat de cliënt, met de onder..
Website: ijsselheem.nl
Lees verder

Zembro

Het Zembro horloge is een modern personenalarm dat familie waarschuwt in geval van nood. In binnen- en buitenland. Met een batterijduur van meer dan 1 week kunt u het Zembro horloge dag en nacht dragen, net zoals een gewoon horloge. Bij een noodgeval ontvangt de familie de gps-locatie via de bijbeho..
Website: https://zembro.com
Lees verder

Zorg en Wonen Glorieux

Zorg & Wonen Glorieux Glorieuxpark in Eindhoven biedt alle zorg op maat op één adres, van verzorging tot verpleging. Daardoor kunnen bewoners meestal op ons park blijven wonen, ook als hun zorgbehoefte verandert. Zorg & Wonen Glorieux ..
Website: glorieuxpark.nl
Lees verder

Zorg-online.nl

Zorg-online bedenkt, ontwerpt en realiseert samen met u oplossingen voor het begeleiden en ondersteunen van patiënten via internet. Zorg-online realiseert uw eHealth wensen met verstand van medische zaken en gevoel voor de zorg. Zorg-online richt zich op chronische ziekten zoals Hartfalen, Diabetes..
Website: zorg-online.nl
Lees verder

Zorg&Co

Wanneer u op zoek bent naar een zorgverlener voor persoonlijke verzorging, verpleging of begeleiding, bent u bij Zorg&Co aan het juiste adres. Zorg&Co is een coöperatie van en door zorg-zzp’ers. De coöperatie heeft een groot en gevarieerd ledenbestand met zelfstandige zorg- en hulpverlen..
Website: zorgenco.nl
Lees verder

Zorgbelang Brabant

Zorgbelang Brabant vindt goede zorg belangrijk en komt op voor de belangen van iedereen die gebruik maakt van zorg, jeugdhulp of maatschappelijke dienstverlening in de regio. Onze cliëntondersteuners van Adviespunt Zorgbelang geven telefonisch advies over zorg en bieden onder meer: • Onderste..
Website: zorgbelang-brabant.nl
Lees verder

Zorgbelang Nederland

In Nederland zijn dertien regionale Zorgbelangorganisaties actief. Zij behartigen de belangen van zorgvragers in de regio en zetten zich in voor de kwaliteit van de zorg. Zij zijn met elkaar en met de landelijke patiëntenorganisaties verbonden via Zorgbelang Nederland. Zorgbelangorganisaties zorgen..
Website: zorgbelang-nederland.nl
Lees verder

ZuidZorg

ZuidZorg is er voor u en uw naasten met professionele zorg in elke fase van uw leven. ZuidZorg biedt kraamzorg, jeugdgezondheidszorg, voedingsvoorlichting en dieetadvisering, zorg thuis (zoals huishoudelijke hulp, verzorging en verpleging) in Eindhoven en omliggende gemeenten. Ook verzorgen wij vers..
Website: zuidzorg.nl
Lees verder

Zuster in Huis

ZusterinHuis regelt 24 uurs zorg middels een inwonende verzorgende/ verpleegkundige.Hierdoor kunnen wij 24 uurs zorg, beter, slimmer én efficienter organiseren. Dát biedt voordelen! * 24-uurszorg is afgestemd op zorgbehoefte, persoonlijkheid, dagritme en familie van de client. * Client bepaalt h..
Website: ZusterinHuis.nl
Lees verder