Activiteiten

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders van diverse activiteiten.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

Ananz – wonen, welzijn, zorg

Ananz bestaat uit vier woonzorgcentra in Geldrop en Heeze en is onderdeel van de St. Anna Zorggroep. Door het gevarieerde aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg voor ouderen speelt Ananz in op de individuele behoefte van iedere cliënt. Uitgangspunt daarbij is om de zelfstandigheid van cliënten t..
Website: ananz.nl
Lees verder

ANBO

ANBO is een onafhankelijke vereniging die bestaat bij de gratie van haar leden. Voor een ledenorganisatie zijn ledenraadplegingen de legitimatie op belangrijke dossiers en beleidsterreinen. De stem van alle leden, actief en niet-actief, moet daartoe worden gehoord. Niet alleen de politieke belang..
Website: anbo.nl
Lees verder

Archipel

Archipel heeft een brede dienstverlening in zorg, welzijn en wonen en is al jaren een bekende organisatie op het gebied van verzorging en verpleging, in Eindhoven en omgeving. Gaat het om een prettige woonomgeving, meer sociale contacten of om zorg: bij iedere vraag zoeken we samen met de cliënt na..
Website: archipelzorggroep.nl
Lees verder

BijdehandZorgt

[vc_row full_width="" parallax="" parallax_image=""][vc_column width="1/1"][vc_column_text]BijdehandZorgt is een kleinschalige (particuliere) thuiszorgorganisatie van moederorganisatie stichting Duinrust en zusterorganisatie De Thuishaven. BijdehandZorgt biedt met haar activiteiten en service on..
Website: bijdehandzorgt.nl
Lees verder

Civic Amsterdam

Civic Amsterdam is verantwoordelijk voor de uitvoering van het welzijnswerk, de maatschappelijke dienstverlening en de schuldhulpverlening in Amsterdam Oost. Of u nu een baan of vrijwilligerswerk zoekt, een vraag hebt over de belastingaangifte, hulp zoekt bij financiële problemen, of een zorgvraag ..
Website: civicamsterdam.nl
Lees verder

De seniorenmantel

De diensten van de Seniorenmantel richten zich op het aanvullen van het mantelzorgnetwerk van hulp behoevende ouderen. Wij streven ernaar dat u met liefdevolle waardige zorg zo lang mogelijk onbezorgd thuis kunt blijven wonen door het inzetten van de juiste persoon welke bij u past. De dienstverl..
Website: seniorenmantel.nl
Lees verder

De Zorgboog

De Zorgboog biedt verschillende mogelijkheden voor zorg en ondersteuning thuis. Want met wat extra hulp, gemaksdiensten of verzorging kunt u vaak gewoon thuis blijven wonen. En als het nodig is, bieden onze verpleegkundigen of behandelaren uitkomst. Of u nu alleen een helpende hand kunt gebruiken of..
Website: dezorgboog.nl
Lees verder

DGA Care BV

DGA Care is een kleine organisatie met een focus op innovatieve producten die het individu beschermen en/of bewust maken van zijn/haar omgeving. 1. www.hip-hope.com Gordel die de heup beschermt bij vallen. 2. www.uprightpose.com Product om houding te verbeteren bij rugklachten en/of de z.g. app-..
Website: dga.care (Under construction)
Lees verder

Domocare

Domocare bemiddelt inwonende zorgverleners uit Europa, zodat cliënten langer thuis kunnen blijven wonen. Onze inwonende zorgverleners helpen bij alle dagelijkse werkzaamheden en zorgmomenten én houden de cliënt gezelschap. Dat kan al vanaf €625,00 per week. Domocare zorgt voor een zorgverlener..
Website: dezorgboog.nl
Lees verder

Familiae

Familiae ontzorgt ouders op leeftijd, hun kinderen en alleenstaande senioren. Familiae werkt met Familiae Managers, die persoonlijke assistentie op maat bieden. Zij bieden hulp bij comfortabel ouder worden, bij boedel en vastgoed of bij afscheid. Tijdens het gratis en vrijblijvende kennismakingsg..
Website: familiae.nl
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

Mezzo

Zorgt u voor een ander? Dan staat u er niet alleen voor Wist u dat in Nederland 1 op de 5 mantelzorgers onbetaald voor een ander zorgt? Mezzo is de Landelijke Vereniging voor mantelzorgers. Wij bieden samen met 330 lidorganisaties verspreid over heel Nederland informatie, advies en steun aan mantel..
Website: mezzo.nl
Lees verder

Nederlandse Stichting voor Rollator Dans (NSRD)

Dansen combineert twee belangrijke zaken: heerlijk bewegen en genieten van de muziek! En als dat niet meer ‘gewoon’ gaat, dan kan dat ook met de rollator of zittend op een stoel of met een (elektrische of geduwde) rolstoel. De romantische Engelse Wals, de vrolijke Samba, een gezellige volksdan..
Website: nsrd.nl
Lees verder

PVGE Vereniging voor senioren

Voor iedereen van 50 jaar en ouder: – Plezier en voldoening voor ieder lid – Ieder lid op zijn eigen manier – Actief participeren in de samenleving – Belangenbehartiging op alle niveaus..
Website: pvge.nl
Lees verder

Stichting Eykenburg

Vanuit onze twee locaties, Huize Eykenburg en Het Zamen bieden wij naast verpleeghuiszorg een optimaal pakket aan diensten. Van a tot z, van alarmering tot ziekenhuisbegeleiding. In de wijken Escamp, Centrum en Segbroek wordt door ons zorg aan huis geleverd en in geheel Den Haag in huis. Onze mis..
Website: eykenburg.nl
Lees verder

Stichting Woej

Woej heeft ouderen in Leidschendam-Voorburg veel te bieden. Met hulp van vrijwilligers bieden wij ondersteunende diensten op het gebied van o.a. administratie, burenhulp, activiteiten, vervoer , mantelzorgondersteuning en bezoek aan huis. Voor vragen kunt u elke dag tussen 09.00 – 17.00 uur conta..
Website: woej.nl
Lees verder

Vcura

Uw hulp om zelfstandig thuis te blijven wonen. Vcura biedt bijna onbeperkte ondersteuning om uw thuiswonen zo prettig mogelijk te laten zijn, thuis waar u controle heeft over uw eigen wil en welzijn. Of het nu gaat om gezellig samen een kopje koffie drinken of om samen op stap te gaan, het verlenen..
Website: vcura.nl
Lees verder

WijZ

WijZ is een organisatie die mensen in Zwolle uitdaagt om actief te zijn. Dat betekent dat wij mensen inspireren om hun talenten en mogelijkheden te gebruiken. Daardoor vinden zij balans in hun leven en kunnen zij betekenis hebben voor anderen. Wie zó actief is, houdt zelf het stuur in handen. Wi..
Website: wijz.nu
Lees verder

Zorg&Co

Wanneer u op zoek bent naar een zorgverlener voor persoonlijke verzorging, verpleging of begeleiding, bent u bij Zorg&Co aan het juiste adres. Zorg&Co is een coöperatie van en door zorg-zzp’ers. De coöperatie heeft een groot en gevarieerd ledenbestand met zelfstandige zorg- en hulpverlen..
Website: zorgenco.nl
Lees verder

Zorgmed Thuiszorg

Zorgmed Thuiszorg biedt verpleging, verzorging, huishoudelijke hulp, begeleiding en dagbesteding in Eindhoven en omstreken. Daarnaast hebben wij ook een afdeling Kraamzorg. Ons team wijkverpleegkundigen houdt zich bezig met indicatiestellingen verpleging en verzorging voor de Zorgverzekeringswet..
Website: zorgmed.nl
Lees verder