Geheugentraining

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders van producten en diensten die u helpen uw hersenen en geheugen goed te houden.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

DGA Care BV

DGA Care is een kleine organisatie met een focus op innovatieve producten die het individu beschermen en/of bewust maken van zijn/haar omgeving. 1. www.hip-hope.com Gordel die de heup beschermt bij vallen. 2. www.uprightpose.com Product om houding te verbeteren bij rugklachten en/of de z.g. app-..
Website: dga.care (Under construction)
Lees verder

Geheugenhulp

Uw (Web)winkel voor verkoop of verhuur van producten voor structuur, verduidelijking en welbevinden ter bevordering van de zelfredzaamheid. Voor iedereen die te maken heeft met een vorm van dementie, Parkinson, autisme, AD(H)D, syndroom van Down of iedere andere ziekte of handicap waarbij zelfred..
Website: geheugenhulp.nl
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder