Gezonde voeding

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders gezonde voeding.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

3Bdiner

3Bdiner heeft een assortiment van ruim 90 maaltijden, uiteenlopend van een heerlijke Hollandse stampot tot meer exotische maaltijden zoals een oosterse rijstschotel en een brede variatie in kip, rundvlees en vis maaltijden. 3Bdiner is de maaltijdservice met de meeste keuze. Momenteel zijn wij het me..
Website: 3bdiner.nl/
Lees verder

bofrost*

Bij bofrost* kunt u eenvoudig en gemakkelijk uw favoriete producten online bestellen, met slechts enkele muisklikken. Onze vriendelijke verkopers leveren de bestelde producten gratis bij u thuis. Met diepvriesproducten hebt u "versheid op voorraad". Door de bewezen schokvriesmethode zorgen wij er..
Website: bofrost.nl/
Lees verder

Chef Martin

Thuis wil je gezond, lekker gevarieerd eten, ook als je niet zelf kookt. Chef Martin bereidt heerlijke en gezonde gerechten voor je. Met vertrouwde smaken van de beste culinaire kwaliteit. Goed eten is wat Chef Martin betreft gemaakt van verse ingrediënten, puur van smaak en geur en ziet er aantrek..
Website: chefmartin.nl
Lees verder

De DiepVriesMan

Bij de Diepvriesman kiest u uit een compleet assortiment. Niet alleen ijs en snacks maar ook vlees, kip, vis, groenten, gebak en maaltijden. Kortom alles wat u nodig heeft voor een kwalitatief goede en smakelijke maaltijd! Onze producten worden dagvers in speciale vriescellen snel diepgevroren, waa..
Website: diepvriesman.nl
Lees verder

Easy Meal maaltijdservice

Lekkere, makkelijke en gezonde maaltijden Maaltijdservice Easy Meal kookt in eigen keuken en bereidt elke maaltijd zelf. Wij leveren iedere week lekkere, makkelijke en gezonde maaltijden bij u aan huis. U kunt naar hartenlust kiezen uit ruim 100 verschillende gerechten. Om een goede kwaliteit te ..
Website: maaltijdje.nl
Lees verder

Gewoon Lekker Thuis

Gewoon Lekker Thuis levert dagelijks ruim 2000 maaltijden aan Verpleeg- en Verzorgingshuizen en daarnaast ook aan particuliere klanten in de regio's Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Scheveningen, Voorschoten, Wassenaar en Westland. Dit doen wij centraal vanuit onze keuken in Wate..
Website: gewoonlekkerthuis.nl/
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

Malsovit

Gezond leven begint bij het maken van gezonde keuzes. Wordt het de auto of de fiets? Op tijd naar bed of toch nog even tv-kijken? ´s Ochtends een uitgebalanceerd ontbijt of een snelle boterham? Malsovit VezelMuesli maakt de gezonde keuze voor je ontbijt of tussendoortje in ieder geval makkelijk, le..
Website: malsovit.nl/
Lees verder

Versmarkt Vreeburg

Wij zijn als bedrijf vanaf 2006 werkzaam in deze branche . Wij hebben onze activiteiten gericht op zieken, ouderen en gehandicapten. Ook bezorgen wij veel bij mensen die begeleid zelfstandig wonen en mensen die uit een verzorgingstehuis of ziekenhuis thuiskomen en tijdelijk boodschappen en/of maalti..
Website: versmarktvreeburg.nl/
Lees verder

Vitadis.nl

VITADIS Healthcare is sinds 2013 de online specialist op het gebied van gezonde gewichtsbeheersing en gewichtsreductie, met de nadruk op gezondheid. Met de moderne webshop en meerdere steunpunten bedienen zij hun klanten op een innovatieve wijze over alles wat met voeding in relatie tot een gezond l..
Website: https://vitadis.nl/
Lees verder