Mondzorg

Binnen deze categorie vindt u diverse tandartsen en andere aanbieders van mondzorg.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

Biomet 3i

Of u nu een tand mist of al uw tanden, met implantaten heeft u de oplossing die het meest lijkt op natuurlijke tanden. Tand implantaten kunnen u helpen uw levenskwaliteit te verbeteren: - Verminderen van oraal botverlies - Het behouden van uw eigen gezichtscontouren en uiterlijk - Het risico verm..
Website: biomet3i.nl/
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

Tandartspraktijk Morgenstond

Tandartspraktijk Morgenstond voorziet als familiebedrijf al meer dan 75 jaar hele generaties van de beste tandzorg. Sinds 2005 zijn wij gevestigd in een uniek pand aan de Sir Winston Churchilllaan in Rijswijk. Een gezond gebit is een kostbaar bezit, welke leeftijd u ook heeft. Daarom bieden wij u fu..
Website: tandarts-morgenstond.nl
Lees verder

Tandprothetische Praktijk Reuvers

Uw (nieuwe) kunstgebit is in goede handen bij Tandprothetische praktijk Reuvers. TP Reuvers is opgericht door Jeroen Reuvers, een door het ONT erkend tandprotheticus. Samen met een team van ervaren tandprothetici en KPT’ers (prothese specialisten) maken wij alle soorten kunstgebitten. Wij ..
Website: tpreuvers.nl
Lees verder

Timko Tandheelkunde

Een mond vol stralende witte tanden wil iedereen, want een mooie lach maakt een onvergetelijke indruk. Gelukkig is dat tegenwoordig geen onmogelijke wens meer. Nieuwe technieken en een gezonde eigentijdse benadering van cosmetische. Met een gezonde mond kun je probleemloos eten en drinken. En een..
Website: timko-tandheelkunde.nl
Lees verder