Uiterlijke verzorging

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders met producten om u te helpen met de uiterlijke verzorging en diensten binnen de uiterlijke verzorging.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

Biomet 3i

Of u nu een tand mist of al uw tanden, met implantaten heeft u de oplossing die het meest lijkt op natuurlijke tanden. Tand implantaten kunnen u helpen uw levenskwaliteit te verbeteren: - Verminderen van oraal botverlies - Het behouden van uw eigen gezichtscontouren en uiterlijk - Het risico verm..
Website: biomet3i.nl/
Lees verder

Haarinstituut Westland

Iedereen kent wel de slogan: "Als je haar maar goed zit" Als Haarinstituut Westland zijn wij gespecialiseerd in het oplossen van allerlei soorten haar- en hoofdhuidproblemen, zoals: haaruitval, dun haar waardoor de hoofdhuid zichtbaar is, kale plekken en kaalheid door chemotherapie of erfelijke ..
Website: haarinstituutwestland.nl
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

LekkerLeven

LekkerLeven is een online platform waarop diverse soorten goede, betaalbare dienstverlening aan huis aangeboden wordt. LekkerLeven bemiddelt tussen mensen die een dienst aan huis zoeken en mensen die hun dienstverlening aanbieden. Heeft een klant bijvoorbeeld een huishoudelijke hulp nodig dan kan hi..
Website: lekkerleven.nl
Lees verder

Tandprothetische Praktijk Reuvers

Uw (nieuwe) kunstgebit is in goede handen bij Tandprothetische praktijk Reuvers. TP Reuvers is opgericht door Jeroen Reuvers, een door het ONT erkend tandprotheticus. Samen met een team van ervaren tandprothetici en KPT’ers (prothese specialisten) maken wij alle soorten kunstgebitten. Wij ..
Website: tpreuvers.nl
Lees verder

Vcura

Uw hulp om zelfstandig thuis te blijven wonen. Vcura biedt bijna onbeperkte ondersteuning om uw thuiswonen zo prettig mogelijk te laten zijn, thuis waar u controle heeft over uw eigen wil en welzijn. Of het nu gaat om gezellig samen een kopje koffie drinken of om samen op stap te gaan, het verlenen..
Website: vcura.nl
Lees verder