Airconditioning

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders van airconditioning en klimaatregelingssystemen.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

CleanAir Concept

CleanAir Concept richt zich op het binnenklimaat van woningen en gebouwen. Onze aanpak is gebaseerd op de wijze waarop de lucht buiten in de vrije natuur wordt gezuiverd. Toepassing van deze techniek zorgt voor een aanzienlijke verbetering van het comfort binnenshuis en draagt daarmee bij aan het we..
Website: cleanairconcept.nl
Lees verder

CVkoopjes.nl

CVkoopjes.nl is totaalleverancier op het gebied van klimaatbeheersing voor zowel de professional als de consument. Zo kan men bij Cvkoopjes.nl onder andere terecht voor complete verwarmingsinstallaties, slimme thermostaat systemen, zoneregeling en biomassa CO2 neutrale verwarming. Dit allemaal is..
Website: https://cvkoopjes.nl
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

P.H. Frauenfelder

U woont plezierig en u wilt nog heel lang van uw eigen huis blijven genieten. Maar wat als u minder mobiel wordt? Of toch wat meer comfort of veiligheid wenst? P.H. Frauenfelder helpt en adviseert u bij het toekomstbestendig maken van uw woning! Als erkend comfort installateur, biedt P.H. Frauenf..
Website: phfrauenfelder.nl
Lees verder

PuntZorg

Langer en comfortabel thuis wonen betekent bij het ouder worden dat er voorzieningen moeten worden getroffen, die dat ook mogelijk maken. Soms zijn dat ingrijpende voorzieningen en in andere gevallen kan worden volstaan met beperkte aanpassingen. Puntzorg biedt de mogelijkheid om uw woning aan te pa..
Website: https://puntzorg.nl/
Lees verder

The Assistant Amsterdam

The Assistant zorgt ervoor dat mensen langer in hun eigen woning kunnen blijven wonen. Ook als ze wat ouder worden. Dat doen we door bouwkundige aanpassingen als drempelloze vloeren, een inpandige lift of een instapvrije douche. Maar bijvoorbeeld ook door een nieuw lichtplan, domotica of aangepast m..
Website: theassistant.amsterdam
Lees verder

Welzorg Nederland

Welzorg, onderdeel van de Louwman Group, is gespecialiseerd in advies, verkoop, service, aanpassing en verhuur van (revalidatie)hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een beperking. Naast hulpmiddelen levert Welzorg ook comfortartikelen. Dit zijn hulpmiddelen die het dagelijks leven vergemakkeli..
Website: welzorg.nl
Lees verder