Antislip vloer

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders van anti-slip vloeren.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

Bano Benelux BV

Mensen met een functiebeperking worden gedwongen om zolang mogelijk thuis te blijven wonen. Eén van de belangrijkste aspecten die ervoor kunnen zorgen dat de zelfredzaamheid zo lang mogelijk gewaarborgd kan blijven is een aangepaste badkamer. Bano Benelux kan dit door een kleine verbouwing in het h..
Website: banobadkamers.nl
Lees verder

Bartels Parket

Bartels Parket Veldhoven al sinds 1996 ambachtsman in kwaliteitsvloeren en trappen. Wilt u advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact op met T.040-2548694. Bartels Parket is CBW erkend. Met het unieke trapsysteem van Bartels Parket worden over de oude afgesleten traptreden prachtige nieuwe tred..
Website: bartelsparket.nl
Lees verder

Beterbad

Beterbad B.V. in Dronten, is vanaf 1976 deskundige op het gebied van bad-renovatie en productie in Nederland. Met producten als ‘’Van Bad naar Douche” en ‘’Beterbad Anti Slip”, is Beterbad marktleider in badkameroplossingen. Mensen worden steeds ouder en met die ouderdom komen vaker g..
Website: beterbad.nl
Lees verder

Ik Wil Langer Thuis Wonen

Wilt u het liefst nog jaren in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen en vraagt u zich af of uw woning hier ook geschikt voor te maken is? Met veelal kleine en praktische aanpassingen, zoals een extra trapleuning, toiletbeugel of een intercom/entreecamera, wordt uw woning veiliger, comfortabeler..
Website: ikwillangerthuiswonen.nl
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

Lodewijk BV

Lodewijk Veiligheid en Comfort is een familiebedrijf met ruime ervaring in het veiliger maken van uw woning. Aandacht en zorg voor de klant staat voorop. Beleefdheid, belangstelling en vertrouwen zijn onze kernwaarden. Door het bieden van diverse innovatieve, kwalitatief hoogwaardige oplossingen die..
Website: veiligevloer.nl
Lees verder

mooiebalkonvloer.nl

De Ribdeck onderhoudsvrije antislip tegels zijn ideaal om een balkon, terras of galerij veiliger te maken en zeer geschikt voor ouderen en minder validen. De tegels zijn snel gelegd vanwege het ingenieuze klik systeem. Vaak kunnen ze direct over de bestaande vloer heen worden gelegd en kunt u binnen..
Website: mooiebalkonvloer.nl
Lees verder

P.H. Frauenfelder

U woont plezierig en u wilt nog heel lang van uw eigen huis blijven genieten. Maar wat als u minder mobiel wordt? Of toch wat meer comfort of veiligheid wenst? P.H. Frauenfelder helpt en adviseert u bij het toekomstbestendig maken van uw woning! Als erkend comfort installateur, biedt P.H. Frauenf..
Website: phfrauenfelder.nl
Lees verder

PuntZorg

Langer en comfortabel thuis wonen betekent bij het ouder worden dat er voorzieningen moeten worden getroffen, die dat ook mogelijk maken. Soms zijn dat ingrijpende voorzieningen en in andere gevallen kan worden volstaan met beperkte aanpassingen. Puntzorg biedt de mogelijkheid om uw woning aan te pa..
Website: https://puntzorg.nl/
Lees verder

The Assistant Amsterdam

The Assistant zorgt ervoor dat mensen langer in hun eigen woning kunnen blijven wonen. Ook als ze wat ouder worden. Dat doen we door bouwkundige aanpassingen als drempelloze vloeren, een inpandige lift of een instapvrije douche. Maar bijvoorbeeld ook door een nieuw lichtplan, domotica of aangepast m..
Website: theassistant.amsterdam
Lees verder

Van Bergen – Welzijn & comfort

Als u op het punt staat dat u beseft dat uw huidige badkamer niet meer voldoet, dan zullen we samen met u bekijken welk product het beste bij uw situatie past. Dit kant om veiligheidsredenen zijn, maar ook praktische en budgettaire redenen kunnen een rol spelen. Door het uitgebreide assortiment van ..
Website: vanbergensanitair.nl
Lees verder

Veilig Douchen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wij van Zwaluw Comfortsanitair zijn gespecialiseerd op het gebied van comfortsanitair op maat. Het aanpassen van uw toilet of badkamer naar een veilige en comfortabele omgeving is onze passie. Om iedereen hierbij te kunnen helpen, heeft Zwaluw Comfortsanitair sanit..
Website: veiligdouchen.nl
Lees verder

Vloerenmantegels

Al meer dan vijftien jaar is Vloerenmantegels gevestigd in de regio Utrecht, waarin zij beschikken over een showroom in IJsselstein. Hierin bieden zij hun klanten een ruime keuze aan vloertegels. Het bedrijf staat voor echte vakkennis, die zij uitoefenen door middel van een persoonlijke benadering.V..
Website: vloerenmantegels.nl
Lees verder

Welzorg Nederland

Welzorg, onderdeel van de Louwman Group, is gespecialiseerd in advies, verkoop, service, aanpassing en verhuur van (revalidatie)hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een beperking. Naast hulpmiddelen levert Welzorg ook comfortartikelen. Dit zijn hulpmiddelen die het dagelijks leven vergemakkeli..
Website: welzorg.nl
Lees verder

Woonservice senioren

Veilig in uw eigen (t)huis Zou het niet fantastisch zijn om jaren langer in uw eigen thuis te kunnen blijven wonen? Woonservice Senioren regelt en maakt het mogelijk om op een prettige manier alle aanpassingen in en rond uw huis mogelijk te maken. Onze medewerkers hebben jarenlang ervaring in o..
Website: woonservicesenioren.nl
Lees verder