Domotica

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders van woningautomatisering / domotica.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

Aangepast Wonen

Zelfstandig blijven wonen in uw huis en vertrouwde omgeving? De integrale woningaanpassingen van Aangepast Wonen maken het mogelijk. We maken gebruik van de unieke combinatie van ergonomisch advies, bouwkundige kennis en opgeleide vakmensen. Aangepast Wonen adviseert welke aanpassingen u in uw speci..
Website: aangepastwonen.info
Lees verder

Alpha-X domotica

Alpha-X domotica creëert slimme leefomgevingen op basis van domotica. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt. U bent specialist als het gaat om het benutten van uw pand. Uitgaande van uw wensen ontwerpen en realiseren wij een omgeving die garant staat voor maximaal woon-/werkgenot...
Website: alpha-x.nl
Lees verder

Casenio

Casenio is een innovatieve oplossing voor iedereen die langer, veiliger, comfortabeler of zelfstandiger thuis wil blijven wonen. Op onze stand kunt u kennis maken met deze producten. Wij zullen deze voor u demonstreren zodat u zelf kan zien hoe deze gebruiksvriendelijke producten uw leven makkelij..
Website: casenio.nl
Lees verder

Centrale24

Centrale24 legt de verbinding tussen mensen met een zorgvraag, hun familie & vrienden en professionele zorgorganisaties. Door gebruik te maken van slimme technologie bieden we aandacht en zorg op afstand. Persoonlijk, gebruiksvriendelijk en op maat. We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week para..
Website: centrale24.nl
Lees verder

CESnederland B.V.

CESnederland Bij CESnederland, specialist in mechanische en elektronische sluitsystemen staat veiligheid voorop. Wij leveren een combinatie van gebruiksvriendelijke en veilige systemen van sleutels, sloten en cilinders. Waarbij de klant centraal staat en onze medewerkers met hun liefde voor hun vak..
Website: ceseasy.nl
Lees verder

e-Domotica

Langer thuis wonen met e-Domotica Met e-Domotica kunt u langer zelfstandig thuis blijven wonen, zonder grote verbouwing aan uw huis. Bovendien is e-Domotica een betaalbare oplossing en geschikt voor elk type woning. Meer comfort en veiligheid in huis Verhoog het comfort en de veiligheid in huis..
Website: e-domotica.com
Lees verder

HestiCare

HestiCare wil mensen helpen om op een zo prettig mogelijke manier, zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Tegelijkertijd wil HestiCare zorgaanbieders ondersteunen het zorgproces te verbeteren. Om deze missie te realiseren, zet HestiCare haar kennis en kunde in. De drie pijlers die HestiCare..
Website: hesticare.com
Lees verder

Home8

Home8: betaalbaar en compleet alarmsysteem met zorgondersteuning Home8 heeft alles in huis voor een veiliger thuis. Dit slimme alarmsysteem biedt met verschillende camera's en sensoren, in combinatie met een overzichtelijke gratis app, bescherming tegen inbraak, brand, lekkage en..
Website: home8-alarm.nl/
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

Lunet zorg

We doen al meer dan honderd jaar waar we sterk in zijn: mensen ondersteunen die onze hulp nodig hebben. We ondersteunen mensen professioneel, van harte, met bezieling en respect. Hun wensen, behoeften en keuzes bepalen ons werk. Dicht bij huis en in de wijk bieden en ontwikkelen we wonen, dagbestedi..
Website: lunetzorg.nl
Lees verder

P.H. Frauenfelder

U woont plezierig en u wilt nog heel lang van uw eigen huis blijven genieten. Maar wat als u minder mobiel wordt? Of toch wat meer comfort of veiligheid wenst? P.H. Frauenfelder helpt en adviseert u bij het toekomstbestendig maken van uw woning! Als erkend comfort installateur, biedt P.H. Frauenf..
Website: phfrauenfelder.nl
Lees verder

PasAan

PasAan realiseert in overleg met u woonoplossingen die erop gericht zijn om zelfstandig te blijven wonen in het eigen sociale netwerk, zoals de verplaatsbare mantelzorgwoning en de aanbouw-zorgkamer. De mantelzorgwoning zorgt ervoor dat familieleden buren worden, doordat in de tuin of plantsoen t..
Website: pasaan.nl
Lees verder

pchulp.com

pchulp.com lost de meest uiteenlopende computerproblemen op, een laptop of vaste computer, zowel Windows en Mac. Met 12,5 jaar ervaring kent pchulp.com je computer. We gaan door totdat alles weer optimaal werkt, met vooraf een inschatting van de kosten. Al jaren worden de meest voorkomende problemen..
Website: pchulp.com
Lees verder

PuntZorg

Langer en comfortabel thuis wonen betekent bij het ouder worden dat er voorzieningen moeten worden getroffen, die dat ook mogelijk maken. Soms zijn dat ingrijpende voorzieningen en in andere gevallen kan worden volstaan met beperkte aanpassingen. Puntzorg biedt de mogelijkheid om uw woning aan te pa..
Website: https://puntzorg.nl/
Lees verder

QuoVadis Nederland

QuoVadis Nederland levert producten om lichamelijke, cognitieve en spraakhandicaps te compenseren met als doel zo LANG en zo ZELFSTANDIG mogelijk te functioneren, bij voorkeur in de eigen woning. QuoVadis levert oplossingen voor Alarmering, Bediening en Communicatie en integraties van deze verschil..
Website: qvn.nl
Lees verder

Somfy

Somfy is een Franse multinational, marktleider en fabrikant van huisautomatisering om wonen comfortabeler te maken. Onder andere het automatiseren van gordijnen, verlichting, garagedeuren, zonwering, rolluiken, verwarming en sensoren. Home Motion van Somfy neemt de handelingen over, wat zelfstandig ..
Website: homemotion.nl
Lees verder

The Assistant Amsterdam

The Assistant zorgt ervoor dat mensen langer in hun eigen woning kunnen blijven wonen. Ook als ze wat ouder worden. Dat doen we door bouwkundige aanpassingen als drempelloze vloeren, een inpandige lift of een instapvrije douche. Maar bijvoorbeeld ook door een nieuw lichtplan, domotica of aangepast m..
Website: theassistant.amsterdam
Lees verder

Uwzorgshop.nl

Welkom bij Uw Zorg Shop! De one-stop webwinkel voor al uw zorg artikelen en mobiele apparatuur. Uwzorgshop.nl onderscheidt zich van andere door het bieden van producten van uitstekende kwaliteit en een uitgebreide, eerlijke klanten service! Voor al uw producten kunt u bij onze zorg winkel terecht. ..
Website: uwzorgshop.nl
Lees verder

Vcura

Uw hulp om zelfstandig thuis te blijven wonen. Vcura biedt bijna onbeperkte ondersteuning om uw thuiswonen zo prettig mogelijk te laten zijn, thuis waar u controle heeft over uw eigen wil en welzijn. Of het nu gaat om gezellig samen een kopje koffie drinken of om samen op stap te gaan, het verlenen..
Website: vcura.nl
Lees verder

Verkerk Service Systemen

Verkerk Service Systemen (VSS) houdt zich als onderdeel van de Verkerk Groep bezig met de ontwikkeling, productie, levering, het in bedrijf stellen en onderhoud van intelligente verpleegroepsystemen. Deze systemen worden zowel geleverd voor intramurale als extramurale zorg in woonzorgcentra, verplee..
Website: verkerkgroep.nl
Lees verder

Welzorg Nederland

Welzorg, onderdeel van de Louwman Group, is gespecialiseerd in advies, verkoop, service, aanpassing en verhuur van (revalidatie)hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een beperking. Naast hulpmiddelen levert Welzorg ook comfortartikelen. Dit zijn hulpmiddelen die het dagelijks leven vergemakkeli..
Website: welzorg.nl
Lees verder

Woonservice senioren

Veilig in uw eigen (t)huis Zou het niet fantastisch zijn om jaren langer in uw eigen thuis te kunnen blijven wonen? Woonservice Senioren regelt en maakt het mogelijk om op een prettige manier alle aanpassingen in en rond uw huis mogelijk te maken. Onze medewerkers hebben jarenlang ervaring in o..
Website: woonservicesenioren.nl
Lees verder

Zorgwonen

Als u ouder wordt of ziek wordt en met beperkingen geconfronteerd wordt wil u samen met uw geliefden zo lang mogelijk thuis blijven wonen. In veel woon situaties is dat niet goed mogelijk aangezien de huidige woning niet aan de eisen voldoet. Zorgwonen ondersteunt u daarbij met een totaal concept op..
Website: zorgwonen.com
Lees verder

Zorgzelf

Comfortabeler en veilig wonen in uw eigen huis? Zorgzelf is uw partner voor persoonlijk advies. Van senioren telefoon en personenalarmen tot beugels en bredere deuren. Samen met u kijken de professionals van Zorgzelf naar wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot de situatie in en rondom uw huis..
Website: zorgzelf.com
Lees verder