Hang- en sluitwerk

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders van hang- en sluitwerk.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

24 Uurs Zorgloket

Het 24 Uurs Zorgloket helpt mensen om zelfstandig thuis te blijven wonen. Dit doen wij door het inzetten van zeer betaalbare particuliere thuiszorg en mantelzorg. Afgestemd op (nagenoeg) elke behoefte en wens. Onze medewerkers zijn gekwalificeerd en gediplomeerd. Het gaat om goed opgeleide, ervaren..
Website: 24uurszorgloket.nl
Lees verder

2ONDER1DAK

De oplossing 2ONDER1DAK is er voor mensen die zo lang mogelijk willen wonen in de grondgebonden woning waar zij nu wonen. De aspecten Wonen – Welzijn – Zorg zijn belangrijk en worden, naarmate mensen ouder worden, steeds belangrijker. Onze oplossing levert een belangrijke bijdrage aan de drie ge..
Website: 2onder1dak.nl
Lees verder

3Bdiner

3Bdiner heeft een assortiment van ruim 90 maaltijden, uiteenlopend van een heerlijke Hollandse stampot tot meer exotische maaltijden zoals een oosterse rijstschotel en een brede variatie in kip, rundvlees en vis maaltijden. 3Bdiner is de maaltijdservice met de meeste keuze. Momenteel zijn wij het me..
Website: 3bdiner.nl/
Lees verder

4-ever yours

Iedereen heeft iets te vertellen, iedereen heeft een eigen verhaal: Wat heb ik gedaan in mijn leven; welke beslissingen die ik heb genomen zijn cruciaal geweest? Hoe is mijn levensweg verlopen en wat wil ik doorgeven? Dit is mijn leven, dit is ’Mijn Verhaal.’ Alleen zijn er maar weinig men..
Website: 4ever-yours.nl/
Lees verder

4WIELER.NL

De 4wielfietsen van 4Wieler (zie www.4wieler.nl) worden al jaren en met volle tevredenheid gebruikt, voornamelijk door ouderen en mensen met een beperking. Onze fietsen zijn in het bijzonder voor deze doelgroepen geschikt omdat men er net zo op- en afstapt, op zit en op rijdt als op een gewone fiets..
Website: 4wieler.nl/
Lees verder

Aamatic

Aamatic heeft een innovatief communicatiemiddel ontwikkelt om het contact tussen senioren en haar naasten te optimaliseren, de Aamatic Care. Dankzij één druk op de knop zijn de naasten van senioren dagelijks op de hoogte van hun welzijn. Er wordt dagelijks een ‘het-gaat-goed-bericht’ verstuur..
Website: aamatic.nl
Lees verder

Aangenaam slapen

Iedereen is uniek! Een veel gehoorde uitspraak, maar helaas is het binnen de slaapwereld geen ‘standaard’. Bij Aangenaam Slapen is onze gehele collectie op maat, persoonlijk voor u samen te stellen. Niet alleen de buitenkant, maar ook de basis (bodem of box) en de matras worden helemaal uniek vo..
Website: aangenaamslapen.nl/
Lees verder

Aangepast lezen

Kunt u de kleine lettertjes niet meer lezen? Wordt het lezen meer inspanning dan ontspanning? Stichting Aangepast Lezen is dé lectuurvoorziening voor mensen met een leesbeperking. Wij hebben een uitgebreide collectie gesproken boeken en een divers aanbod landelijke kranten, regionale dagbladen en p..
Website: aangepastlezen.nl
Lees verder

Aangepast voor u

In Nederland is het uitgangspunt dat het niet uitmaakt of iemand een beperking heeft of niet. Iedereen moet de mogelijkheid hebben mee te kunnen doen. Adviesbureau Aangepast voor U heeft als doel de bereikbaarheid, toegankelijkheid, bruikbaarheid en Uitgankelijkheid van wonen, verkeer, (openbaar) v..
Website: aangepastvooru.nl
Lees verder

Aangepast Wonen

Zelfstandig blijven wonen in uw huis en vertrouwde omgeving? De integrale woningaanpassingen van Aangepast Wonen maken het mogelijk. We maken gebruik van de unieke combinatie van ergonomisch advies, bouwkundige kennis en opgeleide vakmensen. Aangepast Wonen adviseert welke aanpassingen u in uw speci..
Website: aangepastwonen.info
Lees verder

ABENA Healthcare

Actief blijven leven met incontinentie. Dat is mogelijk met de producten van Abena. Abena heeft voor iedere vorm van incontinentie een passende oplossing. Voor zowel verlies van urine als voor ontlastingsverlies. Abena biedt uitstekende service en instructies voor gebruiker, mantelzorger én profes..
Website: incontinentievragen.nl
Lees verder

ABN AMRO

Wij doen er alles aan om u als oudere klant goed te ondersteunen. Zo organiseren we regelmatig bijeenkomsten waarin we een bepaald onderwerp aan de orde stellen, bijvoorbeeld schenken aan kinderen. Ook helpen we u om uw dagelijkse bankzaken te blijven doen. Als u niet meer zelf uw geldzaken kunt reg..
Website: https://abnamro.nl/nl/prive/senioren/ondersteuning.html
Lees verder

ABN AMRO Bank N.V.

Voor ons is het lange-termijnbelang van u de leidraad in al ons handelen. Wij bouwen aan bestendige klantrelaties door in te spelen op wat er in de wereld van onze klanten gebeurt. In elk gesprek is ons streven: ken je klant. Spreek zijn taal en voorzie op duurzame wijze in zijn behoeften. Biedt je ..
Website: abnamro.nl
Lees verder

Actief Zorg

Actief Zorg is een deskundige thuiszorgorganisatie. Wij zijn thuis in uw omgeving en kunnen u goed de weg wijzen in de lokale zorgwereld. In overleg met lokale instanties zoeken wij voortdurend naar de beste oplossing voor uw. Ook al groeien wij hard, wij blijven werken met kleinschalige teams, want..
Website: actiefzorg.nl
Lees verder

ADCA Vereniging

ADCA is een ziekte die de kleine hersenen aantast. Een van de kenmerken is dat patiënten moeite hebben met de coördinatie, dit uit zich onder andere in het lopen, praten en motoriek. Daarnaast zijn er specifieke kenmerken die voorkomen bij de verschillende varianten die de ziekte kent. ADCA is ..
Website: ataxie.nl
Lees verder

AED-Partner

AED-Partner is een samenwerkingsverband tussen Vivon Nederland B.V. in Nederland en AED Partner in België. Beide partijen zijn al sinds 2003 een toonaangevende en merk-onafhankelijke leverancier van AED’s, elektroden, batterijen, AED kasten, reanimatiepoppen en accessoires. Gezamenlijk hebbe..
Website: aedpartner.nl
Lees verder

AGAAT weet raad

AGAAT begeleidt senioren en zorginstellingen bij verhuizingen en woninginrichting. Eén vaste contactpersoon regelt alles. Van nieuwe gordijnen en schoonmaakwerkzaamheden tot een complete verhuizing of het ophangen van een enkel schilderij. Ook voor administratie en het omzetten van abonnementen sta..
Website: agaatweetraad.nl
Lees verder

Akoestiek Montage Brabant

Akoestiek Montage Brabant is reeds 47 jaar actief in afbouw van projecten. We hebben in de loop der jaren veel ervaring en specialisaties opgedaan. Met onze projectgerichte aanpak staan we garant voor een deskundige uitvoering van projecten. Onze projectleiders en werkvoorbereiders begeleiden de pro..
Website: systeemplafond.info
Lees verder

Akto bv

Akto BV ondersteunt u op financieel/juridisch gebied, Akto BV helpt u de regie over uw leven te behouden ook als u dat zelf niet meer kan of wilt. wij helpen u met financiële keuzes, het voorkomen van schenk- en erfbelasting, bij het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting. Na uw overlijden ..
Website: akto.nu
Lees verder

Alpha-X domotica

Alpha-X domotica creëert slimme leefomgevingen op basis van domotica. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt. U bent specialist als het gaat om het benutten van uw pand. Uitgaande van uw wensen ontwerpen en realiseren wij een omgeving die garant staat voor maximaal woon-/werkgenot...
Website: alpha-x.nl
Lees verder

Ananz – wonen, welzijn, zorg

Ananz bestaat uit vier woonzorgcentra in Geldrop en Heeze en is onderdeel van de St. Anna Zorggroep. Door het gevarieerde aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg voor ouderen speelt Ananz in op de individuele behoefte van iedere cliënt. Uitgangspunt daarbij is om de zelfstandigheid van cliënten t..
Website: ananz.nl
Lees verder

ANBO

ANBO is een onafhankelijke vereniging die bestaat bij de gratie van haar leden. Voor een ledenorganisatie zijn ledenraadplegingen de legitimatie op belangrijke dossiers en beleidsterreinen. De stem van alle leden, actief en niet-actief, moet daartoe worden gehoord. Niet alleen de politieke belang..
Website: anbo.nl
Lees verder

Ank Sloots Stervensbegeleiding

Ank Sloots ondersteunt u tijdens de palliatieve fase van uw leven. “Met mijn warmte en betrokkenheid help ik u om op een zachte manier te groeien naar uw levenseinde.” “Methodes waar ik gebruik van maak zijn helend tekenen, mantra zingen en visualisaties.” Gesprekken over b.v. de geesteli..
Website: anksloots-stervensbegeleiding.nl
Lees verder

apetito

apetito biedt al meer dan 50 jaar maatwerkoplossingen voor maaltijden aan huis en gezond eten voor senioren thuis en tafeltje dekje, organisaties en bedrijven...
Website: apetito.nl
Lees verder

Apollo Aqua

Dé specialist voor de 55 plusser die zo lang mogelijk thuis wil blijven wonen. U wilt zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen? Misschien is uw huis er niet helemaal geschikt voor? Met vaak kleine aanpassingen is veel mogelijk zonder dat het handen vol geld kost. Van drempelloos, een verhoo..
Website: apollohome.nl
Lees verder

Aqua Purica

Aqua Purica beschouwt het als haar missie om mensen bewust te maken van de kracht en eigenschappen van water. Hiervoor bieden wij producten en behandelingen die kunnen bijdragen aan een hogere kwaliteit van leven voor individu en samenleving. Wij hebben als missie de beste producten te leveren en de..
Website: https://aquapurica.nl/
Lees verder

Archipel

Archipel heeft een brede dienstverlening in zorg, welzijn en wonen en is al jaren een bekende organisatie op het gebied van verzorging en verpleging, in Eindhoven en omgeving. Gaat het om een prettige woonomgeving, meer sociale contacten of om zorg: bij iedere vraag zoeken we samen met de cliënt na..
Website: archipelzorggroep.nl
Lees verder

Astorc Inklapbare Trailers

Astorc, de bedenker en leverancier van inklapbare trailers voor vervoer van alle soorten scootmobielen, e-bikes, driewielerfietsen, scooters, bakfietsen, handbikes en rolstoelen. De voordelen van Astorc aanhangwagens; een verrijking van uw mobiliteit, verticaal ruimtebesparend op te bergen door h..
Website: astorc.nl
Lees verder

Automobielbedrijf Dingen

Autobedrijf Dingen is gevestigd in Oerle (gemeente Veldhoven) Vanaf 1964 een familiebedrijf dat meer dan 40 jaar Fiat ervaring heeft. Klant tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, dit is mede de reden dat u bij ons geen 3 maatskostuum hoeft te verwachten maar meer een ongedwongen sfeer. ..
Website: autobedrijfdingen.nl/
Lees verder

Axxicom

Axxicom levert hulp bij u thuis, op basis van een indicatie die afgegeven is door uw gemeente. Wij zijn er voor iedereen die zelfstandig wil blijven wonen maar hiervoor ondersteuning nodig heeft. De diensten die wij aanbieden zijn huishoudelijke hulp, individuele begeleiding en zorg op afstand. W..
Website: axxicom.nl
Lees verder

Bad-Koning

Bad-Koning helpt u op een veilige manier in en uit bad te komen. De Bad-Koning badliften bieden oplossingen voor een bestaand bad. Een praktisch hulpmiddel dat geen extra ruimte in beslag neemt, maar discreet uw veiligheid waarborgt. De Bad-Koning instapbaden met een deurtje bieden u maximale gebrui..
Website: bad-koning.nl
Lees verder

Bano Benelux BV

Mensen met een functiebeperking worden gedwongen om zolang mogelijk thuis te blijven wonen. Eén van de belangrijkste aspecten die ervoor kunnen zorgen dat de zelfredzaamheid zo lang mogelijk gewaarborgd kan blijven is een aangepaste badkamer. Bano Benelux kan dit door een kleine verbouwing in het h..
Website: banobadkamers.nl
Lees verder

Barli

Barli is actief in de markt van de prefab bouw van tijdelijke en permanente huisvesting. Dit omvat onder andere de uitbreiding van een woning, een losstaande zorgwoning of huisvesting voor zorginstellingen. Door de korte bouwperiode ter plaatse is de overlast minimaal. De gewijzigde situatie kan na ..
Website: barli.com
Lees verder

Bartels Parket

Bartels Parket Veldhoven al sinds 1996 ambachtsman in kwaliteitsvloeren en trappen. Wilt u advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact op met T.040-2548694. Bartels Parket is CBW erkend. Met het unieke trapsysteem van Bartels Parket worden over de oude afgesleten traptreden prachtige nieuwe tred..
Website: bartelsparket.nl
Lees verder

Bartiméus

Bent u zelf of is iemand uit uw omgeving visueel beperkt? Wilt u graag de krant blijven lezen en zelfstandig op pad kunnen? U zoekt ondersteuning bij (zelfstandig) wonen of in uw werk? Neem contact op met onze medewerkers via 088 – 88 99 888. Bartiméus; voor revalidatie bij leven met een visuele ..
Website: bartimeus.nl
Lees verder

BeauViCa

BeauViCa is een innovatief, fris en helder merk en levert uitsluitend kwaliteitsproducten op het gebied van schoonheid, vitaliteit en zorg...
Website: beauvica.nl
Lees verder

Beddenspecialist Topslapen

Beddenspecialist TOPSLAPEN is in Arnhem al bijna 30 jaar een begrip op het gebied van goed advies over ondersteunend en gezond slapen. Bij ons staat service, persoonlijke aandachten het eindresultaat: ,,DE KLANT MOET LEKKER SLAPEN” op de eerste plaats. Wij werken samen met de POM van het St. Maart..
Website: topslapen.nl
Lees verder

Beeldhorloge

Dit is een horloge met een weergave van handelingen en activiteiten. Het presenteert de tijd voor activiteiten door middel van pictogrammen of foto’s. Het horloge helpt mensen die moeite hebben met oriënteren in de tijd en het structureren van de dag. Het herinnert aan afspraken/activiteiten. Di..
Website: beeldhorloge.nl
Lees verder

Berkumstede

Onder het motto “Wij zijn het extra paar handen dat u nodig heeft” biedt Berkumstede u graag hulp aan op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Berkumstede is bekend als vertrouwde aanbieder in de wijk Berkum, met een vast team van vakkundige mensen zorgen wij voor hulp bij u thuis. Wij bieden..
Website: berkumstede.nl
Lees verder

Beter Horen

Beter Horen wil de beste hoorzorg begrijpelijk, bereikbaar en betaalbaar houden voor iedereen. Ons doel is om overal en altijd de beste zorg en persoonlijke aandacht te garanderen. We brengen geluid tot leven...
Website: beterhoren.nl
Lees verder

Beter Zien

Beter Zien heeft een zeer uitgebreide en moderne & klassieke collectie brillen, zonnebrillen en sportbrillen. Maar ook over optisch vergrotende hulpmiddelen adviseren wij u graag. Wist u dat het belangrijk is om regelmatig naar de opticien te gaan? Merkt u dat u de ondertiteling van de televi..
Website: beterzien.info
Lees verder

Beteractief.nl

Welkom bij Beteractief.nl! Wij helpen u een stapje verder als u extra comfort nodig hebt. U blijft in beweging met een opvouwbare scootmobiel of vaste scootmobiel, rollator, rolstoel of elektrische fiets. U woont comfortabeler met een sta-op-stoel, seniorenbed of traplift. U kunt alle producten op d..
Website: beteractief.nl
Lees verder

Beterbad

Beterbad B.V. in Dronten, is vanaf 1976 deskundige op het gebied van bad-renovatie en productie in Nederland. Met producten als ‘’Van Bad naar Douche” en ‘’Beterbad Anti Slip”, is Beterbad marktleider in badkameroplossingen. Mensen worden steeds ouder en met die ouderdom komen vaker g..
Website: beterbad.nl
Lees verder

BeterHulp

BeterHulp maakt medische producten bereikbaar voor zorgconsumenten. Het assortiment van therapeutisch elastische kousen, steunzolen, braces, aantrekhulp en sportcompressie, bestaat uit de merken Arion, Bauerfeind, CEP, Mediven, Sigvaris, Varodem, Medix, Dimedix en Perfeet...
Website: beterhulp.eu
Lees verder

BeterThuis

BeterThuis is een maatschappelijk gedreven initiatief van Kiki Hirschfeldt en Gervaise Coebergh. Wij hebben beiden onze sporen in het bedrijfsleven verdiend; voornamelijk in de communicatiebranche. BeterThuis hebben we opgezet naast ons eigen werk, gedreven door de behoefte om een betekenisvolle bij..
Website: beterthuis.nl
Lees verder

Bever autoaanpassingen

Omdat mobiliteit voor elke automobilist belangrijk is! In 1973 was Bever een van de pioniers op het gebied van autoaanpassingen voor mensen met een lichamelijke beperking. Sindsdien is er veel veranderd. Bever is uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie. De zorg voor de klant is echte..
Website: beverautoaanpassingen.nl/
Lees verder

Bibliotheekservice Passend Lezen

Bibliotheekservice Passend Lezen is de bibliotheek voor mensen met een leesbeperking. Of je nu blind, slechtziend of dyslectisch bent, het lezen van boeken, kranten en tijdschriften moet volgens ons altijd mogelijk kunnen zijn! De collectie van Passend Lezen bestaat uit ruim 75.000 gesproken boek..
Website: https://passendlezen.nl/
Lees verder

BijdehandZorgt

[vc_row full_width="" parallax="" parallax_image=""][vc_column width="1/1"][vc_column_text]BijdehandZorgt is een kleinschalige (particuliere) thuiszorgorganisatie van moederorganisatie stichting Duinrust en zusterorganisatie De Thuishaven. BijdehandZorgt biedt met haar activiteiten en service on..
Website: bijdehandzorgt.nl
Lees verder

Biomet 3i

Of u nu een tand mist of al uw tanden, met implantaten heeft u de oplossing die het meest lijkt op natuurlijke tanden. Tand implantaten kunnen u helpen uw levenskwaliteit te verbeteren: - Verminderen van oraal botverlies - Het behouden van uw eigen gezichtscontouren en uiterlijk - Het risico verm..
Website: biomet3i.nl/
Lees verder

Blije Voeten

Blije Voeten heeft de oplossing voor vermoeide voeten en benen, vochtophoping in de onderbenen en voeten, bloedcirculatie en pijnlijke spieren. Blije Voeten vindt u op jaarmarkten, braderieen en de grote consumentenbeurzen met ons eigen merk voetencreme en ons voetmassage apparaat...
Website: blije-voeten.nl
Lees verder

Blijf ook wonen mantelzorgwoningen

U wilt zolang mogelijk zelfstandig wonen en de zorg overlaten aan uw directe omgeving? Dat kan met het ‘Blijf ook wonen’ concept van TOP Totaal. Een totaalconcept van advies tot plaatsing en nazorg rond de aanschaf van een mantelzorgwoning, een volledig op maat gemaakte woning. Het concept Bl..
Website: vcura.nl/
Lees verder

BlokUnits

Thuis blijven wonen, in de vertrouwde omgeving is de wens van velen. Ook als lichamelijke beperkingen optreden. Bijzondere aanpassingen en een woonvoorziening met alles op de begane grond zijn dan gewenst...
Website: blokunits.nl
Lees verder

bofrost*

Bij bofrost* kunt u eenvoudig en gemakkelijk uw favoriete producten online bestellen, met slechts enkele muisklikken. Onze vriendelijke verkopers leveren de bestelde producten gratis bij u thuis. Met diepvriesproducten hebt u "versheid op voorraad". Door de bewezen schokvriesmethode zorgen wij er..
Website: bofrost.nl/
Lees verder

Brabant, Region of Smart Health

Wanneer u op de liever thuis! beurs even uitrust met een kopje koffie of thee op het horecaplein, kijkt u recht op onze bruisende stand “Brabant, Region of Smart Health”. Oftewel: Brabant, regio van slimme zorg. In onze stand presenteren verschillende ondernemers hun nieuwe producten die u helpe..
Website: brabant.nl
Lees verder

CareCrew

CareCrew is een initiatief van ons, Sheila, Jolanda en Rozana. Wij zijn ervan overtuigd dat de ouderenzorg beter kan. Ons uitgangspunt is: iedereen heeft recht op een kwalitatief goede oude dag. Deze kwaliteit kan door niemand anders bepaald worden dan uzelf. Bij ons staan u en uw persoonlijke w..
Website: carecrew.nl
Lees verder

Carinova

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 4000 medewerkers actief op vier zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg, Huishoudelijke Hulp en Aanvullende diensten. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” werken wij buurt- en wijkgericht ..
Website: carinova.nl
Lees verder

CasaLinga Ontzorgt B.V.

CasaLinga Ontzorgt een kleine organisatie die zich bezig houdt met het ontzorgen van cliënten. Wij werken niet alleen bij oudere maar ook bij jongere cliënten die langer zelfstanding thuis willen blijven wonen. In de particuliere sector werken wij o.a. bij cliënten die het prettig vinden om zich ..
Website: casalingaontzorgt.nl
Lees verder

Casenio

Casenio is een innovatieve oplossing voor iedereen die langer, veiliger, comfortabeler of zelfstandiger thuis wil blijven wonen. Op onze stand kunt u kennis maken met deze producten. Wij zullen deze voor u demonstreren zodat u zelf kan zien hoe deze gebruiksvriendelijke producten uw leven makkelij..
Website: casenio.nl
Lees verder

CDA Brabant

CDA Brabant staat op de liever thuis! beurs om van u te horen wat er beter kan op het gebied van comfortabel, veilig en zelfstandig thuis wonen voor ouderen. Grijp uw kans om kennis te maken met CDA-politici en om uw zorgen of tips met hen te delen. Wij staan open voor uw opmerkingen: waar het bete..
Website: cdabrabant.nl
Lees verder

Centrale24

Centrale24 legt de verbinding tussen mensen met een zorgvraag, hun familie & vrienden en professionele zorgorganisaties. Door gebruik te maken van slimme technologie bieden we aandacht en zorg op afstand. Persoonlijk, gebruiksvriendelijk en op maat. We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week para..
Website: centrale24.nl
Lees verder

CESnederland B.V.

CESnederland Bij CESnederland, specialist in mechanische en elektronische sluitsystemen staat veiligheid voorop. Wij leveren een combinatie van gebruiksvriendelijke en veilige systemen van sleutels, sloten en cilinders. Waarbij de klant centraal staat en onze medewerkers met hun liefde voor hun vak..
Website: ceseasy.nl
Lees verder

Chef Martin

Thuis wil je gezond, lekker gevarieerd eten, ook als je niet zelf kookt. Chef Martin bereidt heerlijke en gezonde gerechten voor je. Met vertrouwde smaken van de beste culinaire kwaliteit. Goed eten is wat Chef Martin betreft gemaakt van verse ingrediënten, puur van smaak en geur en ziet er aantrek..
Website: chefmartin.nl
Lees verder

Civic Amsterdam

Civic Amsterdam is verantwoordelijk voor de uitvoering van het welzijnswerk, de maatschappelijke dienstverlening en de schuldhulpverlening in Amsterdam Oost. Of u nu een baan of vrijwilligerswerk zoekt, een vraag hebt over de belastingaangifte, hulp zoekt bij financiële problemen, of een zorgvraag ..
Website: civicamsterdam.nl
Lees verder

CleanAir Concept

CleanAir Concept richt zich op het binnenklimaat van woningen en gebouwen. Onze aanpak is gebaseerd op de wijze waarop de lucht buiten in de vrije natuur wordt gezuiverd. Toepassing van deze techniek zorgt voor een aanzienlijke verbetering van het comfort binnenshuis en draagt daarmee bij aan het we..
Website: cleanairconcept.nl
Lees verder

Comfortable Nederland BV

Comfortable is een innovatief bedrijf welke actief bezig is met de ontwikkeling van nieuwe toepassingen met o.a. het unieke schokabsorberende Sands materiaal. Hierbij besteden wij veel aandacht aan onderzoek en testen. Onze producten hebben immers een beschermende functie zodat kwaliteit en betrouwb..
Website: comfortable.nl
Lees verder

Commap – communicatie apparatuur BV

Commap levert allerlei communicatiehulpmiddelen aan mensen die een belemmering ervaren in de communicatie. Commap communicatie apparatuur BV geeft advies bij de selectie van hulpmiddelen en begeleidt het gehele traject van aanvraag en het gebruik van het hulpmiddel. We werken samen met de meeste zor..
Website: commap.nl
Lees verder

Compaan

De Compaan is de meest complete tablet voor ouderen en senioren. Dankzij het toegankelijke ontwerp, de grote knoppen en de eenvoudige navigatie, kunnen we ouderen deelgenoot van onze digitale communicatie maken. Ervaring met computers is niet nodig, de Compaan is zo opgezet dat iedereen het kan ler..
Website: uwcompaan.nl
Lees verder

Connect Service

Mensen met een zorgbehoefte zo lang mogelijk thuis laten wonen, dat de missie van Connect Service. Connect Service is een kleinschalige organisatie waar goede dienstverlening belangrijk is. Ons eigen serviceteam komt bij u thuis om de apparatuur aan te sluiten. Wij ondersteunen thuiszorgorganisaties..
Website: connect-service.nl
Lees verder

Correct Slapen

Verbeter uw nachtrust, verminder uw klachten. Specialist in maatwerk slaapcomfort. Zowel voor bedrijven als particulieren. Uitgebreid assortiment in matrassen, toppers, bedden, kussens en alle aanverwante artikelen...
Website: correctslapen.nl
Lees verder

Croonenburgh Comfortmeubelen

Himolla en andere kwaliteitsmerken voor lage prijzen. Dat is de Croonenburgh formule! U bespaart al snel 20% op de adviesprijs van een sta op stoel of relaxfauteuil. Op onze website kunt u uw eigen fauteuil samenstellen. U ziet direct de prijs en wat u betaalt voor de extra opties. Zo krijgt u altij..
Website: croonenburgh.nu
Lees verder

Cubigo

Cubigo biedt u en uw naasten een betrouwbaar platform waarmee u kosteloos toegang krijgt tot allerlei kwaliteitsvolle producten, diensten, toepassingen en informatie die u helpen om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen. Dit aanbod kunt u afstemmen op uw persoonlijke noden en behoefte..
Website: cubigo.nl/nl
Lees verder

CuraNovum

De meest innovatieve scootmobiel ter wereld, met een levensduur van minstens 10 jaar. De ATTO kan eenvoudig in twee delen gesplitst worden, hetgeen het transport nog eenvoudiger maakt. Eenmaal uitgevouwen is de ATTO een volwaardig medium-size scootmobiel, zonder daarbij aan enige vorm van comfort..
Website: curanovum.nl
Lees verder

CVkoopjes.nl

CVkoopjes.nl is totaalleverancier op het gebied van klimaatbeheersing voor zowel de professional als de consument. Zo kan men bij Cvkoopjes.nl onder andere terecht voor complete verwarmingsinstallaties, slimme thermostaat systemen, zoneregeling en biomassa CO2 neutrale verwarming. Dit allemaal is..
Website: https://cvkoopjes.nl
Lees verder

Daniels traprenovatie

Bent u uw vloerbedekking moe vanwege “elke dag weer dat stofzuigen”, is schilderen ook niet uw hobby en wilt u geen hak of breek werk? Kies dan voor traprenovatie van Daniels Traprenovatie !!!! Daniels Traprenovatie is een bedrijf met jarenlang ervaring in traprenovatie, er zijn er u al vele..
Website: danielstraprenovatie.nl/
Lees verder

De Beddenwinkel

Sinds 1997 geven we onze klanten slaapadvies op maat! Dit doen we natuurlijk in een gezellige en ongedwongen sfeer. Door onze ruime keuze aan slaapsystemen kunnen we voor iedere klant het juiste slaapcomfort bieden. Of je nu een nieuw kussen, matras of een complete boxspring combinatie wilt gaan ..
Website: debeddenwinkel.nl/
Lees verder

De DiepVriesMan

Bij de Diepvriesman kiest u uit een compleet assortiment. Niet alleen ijs en snacks maar ook vlees, kip, vis, groenten, gebak en maaltijden. Kortom alles wat u nodig heeft voor een kwalitatief goede en smakelijke maaltijd! Onze producten worden dagvers in speciale vriescellen snel diepgevroren, waa..
Website: diepvriesman.nl
Lees verder

De Schans Support B.V.

De Schans is actief in productie, verkoop en verhuur van tijdelijke huisvesting met ervaring van ruim 36 jaar. Met name de laatste 10 jaar zijn de activiteiten van de Schans gespecialiseerd op het gebied van tijdelijke zorgwoningen. Hierin heeft de Schans inmiddels een bekende naam met referenti..
Website: deschans.com
Lees verder

De Scootmobielspecialist

De Scootmobielspecialist is een familiebedrijf wat gespecialiseerd in mobiliteit en rehabilitatiemiddelen. Wij heten u van harte welkom een van onze showrooms, waar u een breed assortiment aan drie, vier en vijf wiel scootmobielen van de hoogste kwaliteit vindt. Wij garanderen u de best mogelijke se..
Website: scootmobielspecialist.nl
Lees verder

De seniorenmantel

De diensten van de Seniorenmantel richten zich op het aanvullen van het mantelzorgnetwerk van hulp behoevende ouderen. Wij streven ernaar dat u met liefdevolle waardige zorg zo lang mogelijk onbezorgd thuis kunt blijven wonen door het inzetten van de juiste persoon welke bij u past. De dienstverl..
Website: seniorenmantel.nl
Lees verder

De Wit Thuiszorg

De Wit Thuiszorg biedt betaalbare 24-uurs zorgservice op maat. Dankzij onze inwonende zorg-au-pairs kunnen vele ouderen of mensen met een ziekte of beperking gewoon thuis blijven wonen. De zorg wordt 100% vergoed uit het PGB. Meer weten? Neem contact op met de zorgcoördinator in uw regio voor een v..
Website: dewitthuiszorg.nl
Lees verder

De Woningwachter

Bespaar moeite, tijd, energie en geld met het zoeken naar een geschikte en betrouwbare klusdiensten. Met één telefoontje wordt u klus goed en voordelig geklaard. De Woningwachter: ‘een wegenwacht, maar dan voor onderhoudswerkzaamheden in en rondom uw huis’. De Woningwachter ontzorgt u landeli..
Website: dewoningwachter.nl/
Lees verder

De Zorgboog

De Zorgboog biedt verschillende mogelijkheden voor zorg en ondersteuning thuis. Want met wat extra hulp, gemaksdiensten of verzorging kunt u vaak gewoon thuis blijven wonen. En als het nodig is, bieden onze verpleegkundigen of behandelaren uitkomst. Of u nu alleen een helpende hand kunt gebruiken of..
Website: dezorgboog.nl
Lees verder

Derks Rolstoelbussen

Derks is een bedrijf met expertise, vakmanschap en bijna 25 jaar ervaring in het inrichten en aanpassen van voertuigen. Bij ons kunt u terecht voor zowel in- als verkoop, verhuur en lease. Wij beschikken over een Speciaalbouw werkplaats voor onze (rolstoel-)aanpassingen en daarnaast over een mode..
Website: rolstoelaanpassingen.nl
Lees verder

DGA Care BV

DGA Care is een kleine organisatie met een focus op innovatieve producten die het individu beschermen en/of bewust maken van zijn/haar omgeving. 1. www.hip-hope.com Gordel die de heup beschermt bij vallen. 2. www.uprightpose.com Product om houding te verbeteren bij rugklachten en/of de z.g. app-..
Website: dga.care (Under construction)
Lees verder

Doehetbudget.nl

Wilt u graag advies over de beste raamdecoratie voor uw woning? Bij Doehetbudget.nl is ouderwetse service nog heel normaal. Op de website staan de handige meet- en montage-instructies en kunt u eenvoudig en veilig online bestellen. Natuurlijk bezorgen ze alle raamdecoratie gratis bij u thuis. De sho..
Website: https://doehetbudget.nl
Lees verder

Domocare

Domocare bemiddelt inwonende zorgverleners uit Europa, zodat cliënten langer thuis kunnen blijven wonen. Onze inwonende zorgverleners helpen bij alle dagelijkse werkzaamheden en zorgmomenten én houden de cliënt gezelschap. Dat kan al vanaf €625,00 per week. Domocare zorgt voor een zorgverlener..
Website: dezorgboog.nl
Lees verder

DomusCura

Bij “Domuscura” wordt praktisch nagedacht over de diverse oplossingen om een echte “ZORGwoning voor u te bouwen voor een alleszins redelijke prijs. Expert in mantelzorgwoningen Ervaren: Onze adviseur heeft ruime ervaring in de bouw (..
Website: https://domuscura.nl/
Lees verder

Doorduyn Seniorenmode

Doorduynmode.nl is de webwinkel van Doorduyn Mode uit Bodegraven. In onze winkel, vindt u een grote collectie eigentijdse mode. Een groot deel van ons assortiment vindt u in deze webwinkel. Wilt u liever persoonlijk geadviseerd worden? Dan bent u van harte welkom in onze winkel, of u kunt telefonis..
Website: seniorenmode.nl/
Lees verder

Doorwonen

U wilt zo lang mogelijk blijven genieten van uw droomhuis. Ook als u ouder wordt of te maken krijgt met lichamelijke beperkingen. Doorwonen maakt het mogelijk. Met enkele aanpassingen kunt u zo weer twintig jaar verder in uw eigen woning...
Website: doorwonen.nl
Lees verder

DryMed Nederland

DryMed Nederland is de specialist in wasbaar incontinentiemateriaal. Onze producten zijn van de allerhoogste kwaliteit, worden gefabriceerd in Duitsland en voldoen aan de hoogste eisen als het gaat om comfort en pasvorm...
Website: drymed.nl
Lees verder

Duits isolatie bv

Duits isolatie bv is uw partner als het gaat om het isoleren van de spouwmuur , vloer , dak of het glas. 39 jaar uw aanspreekpunt voor alle energetische of onderhouds vraagstukken met betrekking tot vastgoed. IKOK/SGK KOMO gecertificeerd Neopixels en Knauf verwerker..
Website: duitsgroep.nl
Lees verder

Duo-Wonen

Een mantelzorgwoning bezichtigen, kom langs bij de stand van Duo-Wonen. Als mensen ouder worden willen ze graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Een mantelzorgwoning plaatsen in uw tuin, zorgt ervoor dat zelfstandige mensen, samen, comfortabel kunnen blijven wonen in hun eigen vertrouwde..
Website: duo-wonen.nl
Lees verder

e-Domotica

Langer thuis wonen met e-Domotica Met e-Domotica kunt u langer zelfstandig thuis blijven wonen, zonder grote verbouwing aan uw huis. Bovendien is e-Domotica een betaalbare oplossing en geschikt voor elk type woning. Meer comfort en veiligheid in huis Verhoog het comfort en de veiligheid in huis..
Website: e-domotica.com
Lees verder

Easy Meal maaltijdservice

Lekkere, makkelijke en gezonde maaltijden Maaltijdservice Easy Meal kookt in eigen keuken en bereidt elke maaltijd zelf. Wij leveren iedere week lekkere, makkelijke en gezonde maaltijden bij u aan huis. U kunt naar hartenlust kiezen uit ruim 100 verschillende gerechten. Om een goede kwaliteit te ..
Website: maaltijdje.nl
Lees verder

EasyHomeLift

EBD Techniek is één van de laatste onafhankelijke liftbedrijven in Nederland. Sinds de oprichting in 1998 zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling, levering en het onderhoud van liften voor goederen en huisliften voor personen. Ons bedrijf heeft drie hoofdsegmenten: lifttechniek, handling geree..
Website: easyhomelift.nl
Lees verder

easyUPchair

De easyUPchair is een elegante houten eetkamerstoel met een onzichtbare sta-op-functie. Door een slim veersysteem kantelt de zitting mee met uw beweging. De easyUPchair werkt intuïtief op basis van uw eigen spierkracht. U krijgt precies de ondersteuning die u nodig heeft als u gaat zitten én als u..
Website: easyUPchair.com
Lees verder

easywandelstok.nl

Wij exposeren wandelstokken EN ons pilmanagement. Kijk ook even op onze webshop; www.easywandelstok.nl. We exposeren sowieso onze stokken uit onze categorieën “Design” EN “Sportief”. De wandelstokken uit de categorie “Design” zijn ontwikkeld in Silicon Valley in de U.SA en zijn van het ..
Website: easywandelstok.nl
Lees verder

Ekozijn

Wij van Ekozijn vinden het vooral belangrijk rekening te houden met de mening en wensen van onze klanten. Hierdoor stellen wij hoge eisen aan onszelf om topkwaliteit met de best mogelijke voordelen te leveren en te garanderen. U kan steeds rekenen op de permanente hulpvaardigheid en hoge bereidhe..
Website: ekozijn.eu
Lees verder

Electric Comfort

Vloerverwarming is de meest behaaglijke manier van verwarmen. Warmte die door vloerverwarming wordt afgegeven, verspreidt zich zo gelijkmatig in de leefruimte dat het nauwelijks te voelen is waar het nu precies vandaan komt. Het is er gewoon, heel comfortabel. Overal waar je zit, staat, loopt of lig..
Website: electriccomfort.nl/
Lees verder

Ellens & Lentze

De notaris helpt bij het opstellen van een (levens)testament , treedt op als mediator om familieleden of zakenpartners weer op één lijn te krijgen en wikkelt de nalatenschap zorgvuldig af. Ellens & Lentze, notariaat en mediation, is een veelzijdig kantoor met zeer ervaren notaris en mediato..
Website: ellenslentze.nl
Lees verder

Ergoflex BV

Ergoflex B.V. is al 35 jaar actief met het op de markt brengen van hulpmiddelen voor de woningaanpassingen en zorginstellingen. Ergoflex levert en monteert producten, die het ouderen en mindervaliden mogelijk maakt risicovrij alledaagse handelingen te verrichten, aangenamer en met meer gevoel van
..
Website: ergoflex.nl
Lees verder

Etac Holland

Etac Holland B.V. is de Nederlandse vestiging van Etac, een Zweeds bedrijf gespecialiseerd in medische hulpmiddelen: Douche- en toilethulpmiddelen, (handbewogen en elektrische) rolstoelen, ADL hulpmiddelen en transferproducten. Enkele bekende producten van Etac zijn de Swift douchestoel, de Cross ro..
Website: etac-holland.com
Lees verder

Eten met gemak!

Eten met gemak is de maaltijdservice die verse en gevarieerde maaltijden bij u aan huis bezorgt, tot in de koelkast! We hebben een ruim assortiment maaltijden rekening houdend met diëten en voedingsgewoonten. Onze maaltijden worden bereid met verse ingrediënten, passend bij het seizoen. Gedipl..
Website: etenmetgemak.nl/
Lees verder

étumé

Dagvers bereide maaltijden zonder kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen. Dagelijks leveren selectief gekozen leveranciers de verse vlees, vis en groenteproducten waarmee uw maaltijden, met veel enthousiasme, worden bereid. Dit is de kracht van étumé. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot ..
Website: etume.nl
Lees verder

Eurocom Group

De Eurocom Group ontwikkeld producten en diensten die erop gericht zijn om ouderen, mantelzorgers en professionele zorg met elkaar te verbinden om zo tot een optimale zorgsituatie te komen. Denkt u hierbij aan de CQ-3 Alarmzender. De perfecte online alarmeringsoplossing voor zelfstandig wonende mens..
Website: eurocom-group.eu
Lees verder

Familiae

Familiae ontzorgt ouders op leeftijd, hun kinderen en alleenstaande senioren. Familiae werkt met Familiae Managers, die persoonlijke assistentie op maat bieden. Zij bieden hulp bij comfortabel ouder worden, bij boedel en vastgoed of bij afscheid. Tijdens het gratis en vrijblijvende kennismakingsg..
Website: familiae.nl
Lees verder

Fideel Dienstverlening B.V.

De regie in eigen handen kunnen houden is zeer belangrijk zeker bij het ouder worden. Om langer thuis te kunnen blijven wonen biedt onze professionele Huishoudelijke Hulp uitkomst. Deze is op vele manieren mogelijk. Onze ondersteuning verlenen wij zowel particulier, als de aangeboden huishoudelijke ..
Website: fideel.nl
Lees verder

fireblocking systems

Bij de intrede van de scootmobiel in Nederland had geen enkeling verwacht dat deze zo snel en massaal in ons straatbeeld opgenomen zou worden. Dit revolutionaire voertuig zorgde voor veel mensen als u, met een beperkte mobiliteit, dat u hierdoor uit uw dagelijkse isolement wordt bevrijd. Maar zoals ..
Website: fireblocker.nl/
Lees verder

Flinndal

Flinndal is leverancier van eigenmerk voedingssupplementen, opgericht in 2005 en gevestigd in Haarlem. Het bedrijf heeft een plek verworven in de top 100 grootste webwinkels van Nederland en is ook actief in België, Duitsland en Frankrijk. Flinndal heeft zo’n 40 medewerkers, die elke dag met veel..
Website: flinndal.nl
Lees verder

Florence

Gezondheid en Zorg. Dat is waarvoor 4.000 medewerkers en ruim 1.900 vrijwilligers van Florence zich iedere dag inzetten. Zo’n 35.000 inwoners van Delft, Den Haag, Rijswijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten en Wassenaar maken gebruik van de ondersteuning. De dienstverlening omvat onder me..
Website: https://florence.nl/
Lees verder

Forever Home by Moments Furniture

Forever Home by Moments Furniture is een vernieuwend concept dat inspeelt op de sterk toenemende vergrijzing van onze bevolking, de tendens van zo lang mogelijk thuis blijven wonen en de opkomende trend van alternatieve woonvormen voor ouderen, met als doel: “Senioren langer zelfstandig te laten w..
Website: foreverhome.eu
Lees verder

Forza Fietsen

Ons doel is dat een ieder fluitend gebruik kan maken van de elektrische fiets. Met de elektrische fiets grotere afstanden af leggen, naar bijvoorbeeld het werk, school of andere bestemmingen. Er mag best wat meer gebruik worden gemaakt van de fiets. Onze missie is daarom: groener en flexibeler op we..
Website: forzafietsen.nl/
Lees verder

Freedom Auto Aanpassingen

Wij zijn gespecialiseerd in zowel autoaanpassingen als busaanpassingen voor individueel- en groepsrolstoelvervoer. Ons doel is om mensen in een rolstoel een stuk mobiliteit terug geven. Daarom heeft Freedom Auto Aanpassingen een aantal oplossingen bedacht die hieraan bijdragen. Tevens zijn wij gecer..
Website: freedomautoaanpassingen.nl
Lees verder

Freenergics

Freenergics is een full service bureau voor al uw vraagstukken met betrekking tot energiebesparing. Bij ons krijgt u middels persoonlijke advisering van experts de juiste combinatie van energieonafhankelijkheid, comfort en rendement met behoud van een esthetische uitstraling van uw woning of gebouw...
Website: freenergics.nl
Lees verder

Fusselastic Nederland

Fusselastic is een hoogontwikkelde, elastische steunzool, die schokken dempt en gelijktijdig uw voeten masseert. Fusselastic steunzolen worden door ons met grote zorg voor uw voeten en rekening houdend met uw lichaamsgewicht op maat vervaardigd. U zult direct merken dat uw houding verbetert en uw vo..
Website: fusselastic.eu
Lees verder

Geheugenhulp

Uw (Web)winkel voor verkoop of verhuur van producten voor structuur, verduidelijking en welbevinden ter bevordering van de zelfredzaamheid. Voor iedereen die te maken heeft met een vorm van dementie, Parkinson, autisme, AD(H)D, syndroom van Down of iedere andere ziekte of handicap waarbij zelfred..
Website: geheugenhulp.nl
Lees verder

GeheugenSupport

Als je partner of een van je ouders begint te dementeren, wordt het leven complexer. GeheugenSupport biedt dan een helpende hand. We ontwikkelen eenvoudige, praktische producten die mensen met dementie ondersteunen bij het zelfstandig thuis wonen. Samen met partners in de zorg zoals experts van h..
Website: geheugensupport.nl
Lees verder

Gemeente Delft

Iedereen wil een prettig leven. Voor veel mensen betekent dat: onafhankelijk zijn, zelf keuzes maken. En als er problemen zijn: die zelf oplossen. De meeste Delftenaren kunnen dat ook. Ook als het leven niet zo gladjes verloopt, kunnen mensen vaak nog heel veel zelf. En kunt u wel wat hulp gebruiken..
Website: delft.nl
Lees verder

Gemeente Rijswijk

Via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) regelt de gemeente Rijswijk dat alle inwoners, jong en oud, mee kunnen blijven doen. Zelfstandig of geholpen vanuit de directe omgeving of eigen netwerk. Nou kan het zijn dat het u (even) niet lukt om voor uzelf te zorgen of om mee te doen in uw eigen ..
Website: rijswijk.nl
Lees verder

Gewoon Lekker Thuis

Gewoon Lekker Thuis levert dagelijks ruim 2000 maaltijden aan Verpleeg- en Verzorgingshuizen en daarnaast ook aan particuliere klanten in de regio's Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Scheveningen, Voorschoten, Wassenaar en Westland. Dit doen wij centraal vanuit onze keuken in Wate..
Website: gewoonlekkerthuis.nl/
Lees verder

Gezonderwinkelen.nl

Gezonderwinkelen.nl is een jong en dynamisch bedrijf met een historie in de drogisterij en reformbranche. Naast Gezonderwinkelen.nl zijn er ook fysieke winkels waardoor een actueel assortiment goed te onderhouden is en er constant vernieuwing is door vragen van de consument. Ook is het kennisniveau ..
Website: gezonderwinkelen.nl/
Lees verder

GGzE Direct + Steunpunt mantelzorg

Voor de meeste cliënten van GGzE Direct geldt dat hun problemen ingewikkeld zijn en al langer duren. Vaak hebben eerdere behandelingen te weinig effect gehad en is er structureel contact met de huisarts of de praktijkondersteuner. GGzE Direct helpt je weer grip te krijgen op je leven. JOUW VRAAG..
Website: ggze.nl/direct
Lees verder

GlansGarant

Met het onderhoudsabonnement van GlansGarant woont u tien jaar lang in een perfect geschilderd huis, zonder geregel en zonder financiële verrassingen. Uw huis staat er altijd tip top onderhouden bij en behoudt zijn waarde. En u? U bent verlost van alle geregel en woont een stuk prettiger. ..
Website: glansgarant.nl
Lees verder

Gociety

Altijd en overal eenvoudig verbonden zijn met anderen, waar je ook gaat! De GoLivePhone® is in de eerste plaats een zeer gebruiksvriendelijke smartphone, ontworpen voor en door senioren. Het menu stelt u eenvoudig zelf samen, afhankelijk van uw ervaring en voorkeuren. Voorzien van een heleboel sli..
Website: gociety.eu
Lees verder

GPSTrackShop.com

"Het onzekere gevoel dat ouderdom met zich meebrengt geeft veel stress voor u, uw familie en verzorgers. Wij bieden dat extra beetje zekerheid, vrijheid en veiligheid waarnaar u opzoek bent. Met ons onopvallend senior GPS horloge kunt u bellen, gebeld worden, uw GPS positie volgen en om hulp vragen ..
Website: gpstrackshop.com/
Lees verder

Graveka Diessen

Graveka Diessen is specialist op het gebied van haarden, kachels, schouwen en rookkanalen. In onze showroom in Diessen ontdekt u een keur aan mogelijkheden en stijlen. Nostalgisch, strak of modern; bij Graveka Diessen zit u er altijd warmpjes bij. Tevens zijn wij gespecialiseerd in speksteenkachels ..
Website: graveka.nl
Lees verder

GrondVrij BV

GrondVrij koopt grond onder bestaande woningen of appartementen met geen of weinig hypotheek en maakt daarmee overwaarde vrij. De woningeigenaar mag de grond gebruiken zolang hij wil of terugkopen wanneer hij wil. Datzelfde geldt voor een volgende eigenaar en let wel: terugkopen mag, het hoeft niet...
Website: grondvrij.nl
Lees verder

Haarinstituut Westland

Iedereen kent wel de slogan: "Als je haar maar goed zit" Als Haarinstituut Westland zijn wij gespecialiseerd in het oplossen van allerlei soorten haar- en hoofdhuidproblemen, zoals: haaruitval, dun haar waardoor de hoofdhuid zichtbaar is, kale plekken en kaalheid door chemotherapie of erfelijke ..
Website: haarinstituutwestland.nl
Lees verder

Handicare Trapliften

Handicare is een Nederlandse trapliftfabrikant met een eigen fabriek in Heerhugowaard en bestaat al ruim 125 jaar. Handicare Trapliften ontwikkelt haar producten vanuit de wensen van haar klanten. Wij praten daarom veelvuldig met toekomstige en ervaren Handicare gebruikers. De bevindingen worden zo ..
Website: handicare.com
Lees verder

Handigvooru.nl

Handigvooru.nl is dé webwinkel met hulpmiddelen voor mensen met of zonder beperking. Hulpmiddelen voor binnen en buiten die u helpen de dagelijkse verrichtingen te vereenvoudigen om langer zelfstandig te blijven. Aangepast bestek, borden, bekers, hulpmiddelen voor in de keuken, woonkamer, slaapkame..
Website: handigvooru.nl
Lees verder

HandyLegs BV

HandyLegs BV is een jonge organisatie die zich specifiek richt op de marktintroductie, instructie, begeleiding en verkoop van het innovatieve hulpmiddel HandyLegs. HandyLegs is dé steunkoushulp voor het zelfstandig aan- en uittrekken van therapeutische elastische kousen, vooral bij mensen die mo..
Website: handylegs.com
Lees verder

hazoo

Hallo en welkom bij hazoo Veel mensen denken dat we steunkousen verkopen, maar dat doen we niet. We behandelen steunkousen met een hazoo behandeling waardoor ze makkelijker aan en uit gaan! Of u nu kniekousen, armkousen of zelfs een complete steunpanty heeft, zowel nieuw als bestaand, voor on..
Website: hazoo.nl
Lees verder

HeatFun

Om prettige te kunnen wonen is een comfortabel klimaat van groot belang. Maar omdat ieder mens verschillend is en iedereen dus ook een ander klimaat prettig vindt, is het soms lastig om zo’n comfortabel klimaat te creëren. HeatFun biedt hierbij de oplossing. De infraroodpanelen van HeatFun zorgen..
Website: heatfun.eu
Lees verder

HelloFresh

HelloFresh ontwikkelt elke week gezonde recepten en bezorgt alle ingrediënten die hiervoor nodig zijn bij haar klanten thuis. Het zijn maaltijden die binnen 30 minuten te bereiden zijn en door voedingsexperts zijn samengesteld. De ingrediënten zijn vers en met zorg uitgekozen. HelloFresh zorgt er ..
Website: hellofresh.nl
Lees verder

Hemels Wonen

Een kleine metamorfose of grote verbouwing, nieuwbouw of renovatie, voor uw woonhuis of bedrijfsruimte, Hemels Wonen gaat aan de slag met uw woonvraag en creëert een interieurplan op maat. In iedere gewenste stijl, passend binnen uw budget. Wij brengen uw woonwensen in kaart en maken van uw huis ee..
Website: hemelswonen.com
Lees verder

Hermes Mantelzorgwoningen

Hermes mantelzorgwoningen vervult voor u de rol van adviseur, projectleider en aanspreekpunt tijdens de bouw van de woning. Wij werken samen met gemeenten, woningbouw­stichtingen, thuiszorginstanties, adviesbureaus, leveran­ciers van hulpproducten en indien nodig gaan wij samenwerkingsverbanden a..
Website: hermesmantelzorgwoningen.nl
Lees verder

HERSENZ

OOK U KUNT LEREN OMGAAN MET HERSENLETSEL Een beroerte, ongeluk, hartstilstand of hersenaandoening kan leiden tot blijvend hersenletsel. Bent u als gevolg daarvan vaak moe, vergeetachtig, snel boos of kunt u zich niet goed meer concentreren? Met de behandeling van Hersenz leren u en uw naasten ..
Website:
Lees verder

Herstelhotel Stefaan

Wilt u in alle rust verblijven in een prachtige omgeving waar u de ruimte krijgt om veilig en ontspannen te herstellen? Wij bieden u graag de mogelijkheid tijdelijk te verblijven in Herstelhotel Stefaan. Op de unieke natuurlijke locatie van Glorieuxpark in Eindhoven biedt Herstelhotel Stefaan u e..
Website: herstelhotelstefaan.nl/
Lees verder

HestiCare

HestiCare wil mensen helpen om op een zo prettig mogelijke manier, zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Tegelijkertijd wil HestiCare zorgaanbieders ondersteunen het zorgproces te verbeteren. Om deze missie te realiseren, zet HestiCare haar kennis en kunde in. De drie pijlers die HestiCare..
Website: hesticare.com
Lees verder

Het Comfort

Het Comfort maakt comfortabel leven voor senioren mogelijk. Wij bieden een uitgebreid advies en complete begeleiding bij het zoeken en realiseren van uw ideale woning. Door naar uw wensen te luisteren maken wij uw leefomgeving zo aangenaam mogelijk, zodat u zonder zorgen van het leven kunt genieten...
Website: hetcomfort.nl/
Lees verder

Het Nederlandse Rode Kruis

Bij rampen en conflicten helpen we direct. Met een wereldwijd netwerk van meer dan 17 miljoen vrijwilligers is het Rode Kruis altijd ter plaatse. We starten direct met levensreddende activiteiten en bieden onderdak, voedsel, schoon drinkwater en medische voorzieningen. Ons doel: zoveel mogelijk leve..
Website: rodekruis.nl
Lees verder

HIGH TECH ISOLATIE

Wij zijn een allround gecertificeerd ISOLATIE Bedrijf die U kan helpen uw woning of onroerend goed door goede isolatie 40% minder energie te laten verbruiken. Tevens zorgen wij voor een droog binnenklimaat. Kijk voor meer informatie op www.hightechisolatie.nl of bel 0612073019..
Website: hightechisolatie.nl
Lees verder

Hodes Bouwsystemen

Hodes is gespecialiseerd in het realiseren van flexibele huisvesting. Door de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) komen mensen met lichamelijke beperkingen en/of een progressief ziektebeeld in aanmerking voor aanpassingen en speciale voorzieningen voor hun woning. Hodes Bouwsystemen biedt hierv..
Website: hodeswmounit.nl/
Lees verder

Home Health Products

De firma Home Health Products heeft jaren ervaring met de ontwikkeling en verkoop van medische producten en is de grootste verkoper van medische massageproducten. Duizenden tevreden klanten over de hele wereld profiteren van onze producten die allemaal in Duitsland gemaakt worden. Zo garanderen wij..
Website: pijnklachtenvrij.nl
Lees verder

Home Health Products

We zullen in de toekomst steeds vaker moeten investeren in onze eigen gezondheid. Hhp biedt de mogelijkheid om in vertrouwde omgeving de controle over het eigen welzijn te behouden. Sinds het jaar 2000 wordt door meer dan 85.000 tevreden gebruikers andullatietherapie met succes ingezet bij pijnvermi..
Website: homehealthproducts.nl
Lees verder

Home Instead Thuisservice

Home Instead Thuisservice maakt het mogelijk dat senioren zelfstandig kunnen blijven wonen en leven in hun vertrouwde thuisomgeving. Home Instead Thuisservice biedt een grote diversiteit aan niet-medische diensten die zijn ingedeeld in de categorieën: Met gezelschap, In&Om Huis, Persoonlijke ve..
Website: homeinstead.nl/eindhoven
Lees verder

Home8

Home8: betaalbaar en compleet alarmsysteem met zorgondersteuning Home8 heeft alles in huis voor een veiliger thuis. Dit slimme alarmsysteem biedt met verschillende camera's en sensoren, in combinatie met een overzichtelijke gratis app, bescherming tegen inbraak, brand, lekkage en..
Website: home8-alarm.nl/
Lees verder

Honni

Vochtopnemende sjaals voor jong en oud De honni kwijlsjaal of kwijlslab voor volwassenen zoals ze ook wel worden genoemd, zijn uitermate geschikt voor mensen met overmatig speekselverlies. Modieus en functioneel zijn de grootste waarden. Wanneer u vragen heeft over onze sjaals, neem gerust ..
Website: https://honnisjaal.nl/
Lees verder

Houdingzolen Smulders

Of het nu gaat om het spronggewricht, de knie, de wervelkolom, de hand, de elleboog of de schouder: als Uw gewrichten pijn doen, helpen Train actieve bandages van Smulders fysio- en podotherapie Enschede. Ze bestaan uit een rekbaar, ademend breiwerk met elastische pelotten. Ze geven steun en masse..
Website: vitaalcenter.nl/
Lees verder

HSPO Zorgpunt

HSPO LUISTERT NAAR UW PERSOONLIJKE WENSEN HSPO Zorgpunt kijkt goed om zich heen en ziet dat er veel mensen zorg nodig hebben. Achter ieder mens schuilt een verhaal. Of u nu jong of oud bent, of het nu gaat om een lichamelijke beperking, psychische of verstandelijke beperking of tijdelijke hulp, ..
Website: hspozorgpunt.nl/
Lees verder

Huishoudelijke Hulp & Co

Kunt u thuis wel een paar extra handen gebruiken? Kies dan voor een hulp van Huishoudelijke Hulp & Co. Wij bieden hulp bij vrijwel alle huishoudelijke zaken zoals schoonmaken, wassen, strijken, boodschappen doen en bijv. koken, voor slechts € 14,95 per uur...
Website: huishoudelijkehulpenco.nl/
Lees verder

Huka

Huka is een Nederlandse fabrikant van speciale fietsen en andere mobiliteitsproducten. Met onze meer dan 35 jarige ervaring bouwen wij driewiel fietsen, tandems, rolstoelfietsen en rolstoel scooters. Wij verpakken vakmanschap in hedendaags gestylde en vormgegeven producten. Bij Huka concentreert all..
Website: huka.nl
Lees verder

Hulp bij samen zorgen – Informele Zorg

Iedereen heeft wel eens hulp nodig. De onbetaalde zorg voor mensen die langdurig ziek zijn, een beperking hebben of het om andere redenen alleen niet redden, noemen we informele zorg. Deze informele zorg staat naast professionele zorg of is een aanvulling daarop. Het kan gaan om mantelzorg aan pa..
Website: netwerkinformelezorg.nl
Lees verder

Hulpmiddelwereld

Zelfstandig wonen, leven en mobiel zijn is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom biedt Hulpmiddelwereld tal van uitgekiende hulpmiddelen. Voor woon- en slaapkamer, badkamer en toilet, trap en keuken. Maar ook diverse oplossingen om mobiel te blijven en waarmee u kunt gaan en staan waar u wilt. ..
Website: https://hulpmiddelwereld.nl
Lees verder

iAlert

Liever thuis, langer thuis is mogelijk met iAlert. iAlert maakt het mogelijk om in combinatie met moderne GPS en GSM technieken de locatie van een persoon te volgen. Voorzien van valalarm het ideale maatje om mee te nemen. Altijd bereikbaar, 4 voorkeuzenummers met één druk op de knop te bellen...
Website: ditisbeveiligen.nl
Lees verder

Icare

Icare Verpleging & Verzorging biedt dag en nacht, altijd en overal, breed en specialistisch zorg. De zorg die Icare u biedt is afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden en thuissituatie. Welke zorg u ook krijgt, het is ons doel om u zo goed mogelijk te ondersteunen en te helpen. Wij zijn er wa..
Website: icare.nl
Lees verder

Ik Wil Langer Thuis Wonen

Wilt u het liefst nog jaren in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen en vraagt u zich af of uw woning hier ook geschikt voor te maken is? Met veelal kleine en praktische aanpassingen, zoals een extra trapleuning, toiletbeugel of een intercom/entreecamera, wordt uw woning veiliger, comfortabeler..
Website: ikwillangerthuiswonen.nl
Lees verder

IMS MEDICAL

IMS Medical B.V. is gevestigd in Grootebroek in Noord Holland. Het is een innovatieve organisatie die midden in de samenleving staat. Zij neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheden ook zéér serieus.   Een paar voorbeelden van onze innovatieve heathcare producten: https://imsmedical.nl/
Lees verder

INCA Techniek

INCA Techniek bestaat al sinds 1919 als fabrikant van medische apparatuur en heeft zich sinds 1933 gespecialiseerd in gemotoriseerde gehandicaptenvoertuigen allen voorzien van CE keuring. INCA Techniek streeft er naar haar producten voortdurend te verbeteren en aan te passen aan de wensen en behoef..
Website: incatechniek.nl
Lees verder

Informatiebalie

Heeft u vragen over de beurs, of wilt u kennis maken met de organisatie? Bij de informatiebalie helpen we u graag!      ..
Lees verder

Invent Automatische deuren

U wilt uw pand voorzien van een automatische deur. We ondersteunen u bij het maken van de juiste keuzes, komen met plannen én voeren ze uit. Van advies tot installatie We adviseren, berekenen, bestellen en leveren automatische deuren. We demonteren, monteren, installeren, integreren en programm..
Website: invent-automatischedeuren.nl/
Lees verder

Invitalis BeNeLux

De massagekussens van Invitalis BeNeLux kunnen uw gehele lichaam vitaliseren, het bouwt stress af, bevorderd bloedcirculatie en nog veel meer. Bent u die vervelende kleine klachtjes ook liever kwijt? Investeer dan in uw lichaam. De infrarood stimuleert ook uw hand- en voetreflexzones...
Website: invitalisbenelux.com
Lees verder

IQ Wellness center

Veel mensen beschouwen hun lichamelijke en mentale gezondheid als vanzelfsprekend en zullen pas wanneer zij klachten of pijn ervaren naar een huisarts of specialist gaan. Echter wanneer u pijn voelt betekent dit dat het betreffende orgaan nog slechts voor vijfendertig procent functioneert. Iedereen ..
Website: iqwellness.nl/
Lees verder

Ixxi Haarwerken & Pruiken

Een haarwerk (pruik) of haarstukje is een goede oplossing voor iedereen die last heeft van geheel of gedeeltelijk haarverlies. U kunt bij ons terecht voor confectie- en maathaarwerken. Varierend van haarstukjes tot volledige pruiken. Voor mannen, vrouwen en kinderen...
Website: ixxi-haarwerken.nl/
Lees verder

KBO Brabant

In de komende gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 is de zorg voor ouderen een van de in het oog springende onderwerpen. Daarom vindt er een debat plaats waarin vertegenwoordigers van Eindhovense politieke partijen hun beleid zullen toelichten. Tijdens het debat wordt aan de hand van stellin..
Website: kbo-brabant.nl/
Lees verder

Koninklijke Visio

Expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen Bij Visio kan iedereen terecht met vragen over slechtziend of blind zijn. Visio biedt informatie en advies, maar ook verschillende vormen van onderzoek, begeleiding, revalidatie, onderwijs en wonen. Deze diensten zijn er voor mensen die slechtzi..
Website: visio.org
Lees verder

Kristalpad

Pijnloos ontharen met de Kristalpad, haartjes blijven langer weg en komen zachter terug. Het geheim van de originele Allure Kristalpad zit verborgen in het ultra-fijne kristalachtige ontwerp, welke ontwikkeld is in Zwitserland. Nooit meer scheren, harsen of epileren! De Kristalpad is zacht genoeg o..
Website: https://kristalpad.com/
Lees verder

Kroon Kozijn Eindhoven

Kroon Kozijn Eindhoven is hét adres in de regio Eindhoven voor kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien. Uiteraard leveren wij op basis van een vakkundig advies! Bij Kroon Kozijn Eindhoven bent u aan een vertrouwd adres voor wat betreft montage en verbouwen. Ook levert Kroon Kozijn Eindhoven op v..
Website: kroonkozijn.nl/dealers/eindhoven
Lees verder

Kuiper Vastgoed Onderhoud

Dankzij meer dan 40 jaar ervaring in de bouw is Kuiper VGO een prima partij voor grote en kleine renovaties. Met onze flexibele schil van betrouwbare partners (ketensamenwerking) kunnen wij complete trajacten voor u verzorgen. Van ontwerp tot en met realisatie. Tijdens het hele traject draait alles ..
Website: kuiper-vgo.nl
Lees verder

Lancet Living

Lancet Living is gespecialiseerd in onder architectuur ontworpen prefab woningen en accommodaties. Voor ouderen of minder validen die graag semi-zelfstandig dichtbij hun kinderen of mantelzorgers willen wonen biedt Lancet Living de Canopy Care: een verplaatsbare, goed geïsoleerde design mantelzorgw..
Website: lancetliving.nl/
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

Ledwalk

De Ledwalk is een zeer handige vloerverlichting die in het donker geheel automatisch in- en uitschakelt bij beweging. Het apparaat is bedoeld om in het donker, zodra u uit bed stapt of een ruimte betreedt, de vloer te verlichten. Zo kunt u beter zien waar u loopt! De Ledwalk heeft vier led-lampjes d..
Website: ledwalk.com
Lees verder

LekkerLeven

LekkerLeven is een online platform waarop diverse soorten goede, betaalbare dienstverlening aan huis aangeboden wordt. LekkerLeven bemiddelt tussen mensen die een dienst aan huis zoeken en mensen die hun dienstverlening aanbieden. Heeft een klant bijvoorbeeld een huishoudelijke hulp nodig dan kan hi..
Website: lekkerleven.nl
Lees verder

Lemar hulpmiddelen

Wij zijn een nieuwe leverancier op het gebied van hulpmiddelen zoals rollators, rolstoelen, verpleegartikelen en incontinentie materiaal. Onze producten leveren wij tegen zeer concurrerende prijzen en hiernaast staat service hoog bij ons in het vaandel. Graag adviseren wij bij de aanschaf van een h..
Website: lemarhulpmiddelen.nl
Lees verder

Levenu

Wilt u hulp bij het huishouden of de tuin? Iemand die boodschappen voor of met u doet of uw kat te eten geeft tijdens uw vakantie? Personenalarmering, hulp bij het gebruik van de iPad? Kleine karweitjes? Levenu helpt u met het invullen van uw leef – en woonsituatie. Daarbij draait het om uw wens: ..
Website: levenu.nl
Lees verder

Lewis Seating Systems

Sit & feel free! U wilt de vrijheid om zo zelfstandig mogelijk te functioneren, net als ieder ander, ook al zit u in een rolstoel. Of u bent een zorgprofessional en wilt graag dat uw cliënt zich zo vrij mogelijk voelt, met zo weinig mogelijk zitgerelateerde problemen, als bv. decubitus, rug-..
Website: lewisseatingsystems.nl
Lees verder

Lex Woont

Lex Woont biedt ondersteunende diensten voor Particuliere woning eigenaren en huurders. Binnen bestaande aanbieders, klusjesmannen en aannemers is Lex een welkom alternatief en bieden we een comfortabele oplossing met het service abonnement. Bij Lex weet je zeker dat de zaken goed geregeld zijn, we ..
Website: lexwoont.nl/
Lees verder

Lexima Reinecker Vision

Reinecker Reha-Technik GmbH is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en verkoop van opto-elektronische beeldschermleessystemen, leesloepen en voorleessystemen voor slechtziende en blinde mensen. Onze opto-elektronische leessystemen zijn hulpmiddelen, die het ..
Website: lexima-reinecker.nl
Lees verder

Lodewijk BV

Lodewijk Veiligheid en Comfort is een familiebedrijf met ruime ervaring in het veiliger maken van uw woning. Aandacht en zorg voor de klant staat voorop. Beleefdheid, belangstelling en vertrouwen zijn onze kernwaarden. Door het bieden van diverse innovatieve, kwalitatief hoogwaardige oplossingen die..
Website: veiligevloer.nl
Lees verder

Low Vision Totaal b.v.

Low Vision Totaal adviseert, vervaardigt en levert hulpmiddelen voor slechtzienden. Tijdens een door een gespecialiseerde optometrist aan huis uitgevoerd oogonderzoek wordt een hulpmiddeladvies op maat gegeven. We kijken dan naar alle mogelijke hulpmiddelen(o.a. brillen, loupen, filters en beeldsche..
Website: lowvisionwebshop.nl
Lees verder

Luckysale Rolstoelauto’s

Luckysale is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd betaalbare rolstoelauto’s, rolstoelbussen en alle mogelijke aanpassingen. Wij hebben gemiddeld 80 occasions op voorraad. Ons werkgebied is Nederland en Belgie vanuit de vestigingen in Kaatsheuvel en Borculo. Naast de verkoop van gebruikte ..
Website: luckysale.nl
Lees verder

Lunet zorg

We doen al meer dan honderd jaar waar we sterk in zijn: mensen ondersteunen die onze hulp nodig hebben. We ondersteunen mensen professioneel, van harte, met bezieling en respect. Hun wensen, behoeften en keuzes bepalen ons werk. Dicht bij huis en in de wijk bieden en ontwikkelen we wonen, dagbestedi..
Website: lunetzorg.nl
Lees verder

M’bility

Wij geloven in een wereld waar ieder mens met een lichamelijke beperking, aangeboren of niet, ongeacht afkomst, religie, leeftijd en financiële situatie recht heeft om zolang mogelijk onafhankelijk te blijven en te kunnen deelnemen aan alle dagelijkse activiteiten zonder enige beperking van mobil..
Website: mbility.nl/
Lees verder

Maaltijdservice.nl

Een verse en gezonde maaltijd in een handomdraai op tafel. Dat is Maaltijdservice.nl. Alles heel gemakkelijk en snel online besteld via www.maaltijdservice.nl. Op werkdagen voor 12 uur besteld is de volgende dag al in huis! Ons assortiment is heel divers; van Hollandse pot tot de buitenlandse keu..
Website: maaltijdservice.nl/
Lees verder

MAATadvies

De verantwoordelijkheid voor welbevinden en gezondheid wordt in toenemende mate belegd bij de individuele burger en zijn omgeving. Maar hoe wordt de burger daarin gefaciliteerd? En, ook niet onbelangrijk, op welke gronden besluit de gemeente bepaalde taken over te dragen aan het informele circuit? ..
Website: maatadvies.net
Lees verder

Maatzorg Wonen

Langer thuis wonen betekent langer leven in uw vertrouwde omgeving en langer samen wonen met uw partner en in het bijzijn van uw familie. Langer thuis wonen is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wij zijn u graag tot uw dienst Maatzorg Wonen helpt hulpbehoevende mensen om lang zorgeloos, ..
Website: maatzorgwonen.nl
Lees verder

Mackaay Mode

Draagt u graag bijzondere, mooie én leuke mode, van goede kwaliteit en met een mooie pasvorm? Mackaaymode biedt u ondermeer jasjes, blouses, vesten en tuniekjes, veelal van natuurlijke materialen zmackaaymodeoals katoen, linnen, wol en viscose. Prettig, leuk én veilig winkelen? Welkom bij Carin en..
Website: mackaaymode.nl/
Lees verder

Malsovit

Gezond leven begint bij het maken van gezonde keuzes. Wordt het de auto of de fiets? Op tijd naar bed of toch nog even tv-kijken? ´s Ochtends een uitgebalanceerd ontbijt of een snelle boterham? Malsovit VezelMuesli maakt de gezonde keuze voor je ontbijt of tussendoortje in ieder geval makkelijk, le..
Website: malsovit.nl/
Lees verder

MAX welzijnswinkel

De firma MAX welzijnswinkel is een jong en dynamisch familiebedrijf wat zich richt op een ieder die een lichamelijk ongemak ondervind, van jong tot oud. Wij zijn een zeer gedreven firma zonder dure managers en panden, waardoor wij u een eerlijke en lage prijs kunnen bieden! De bedrijfsvisie van MAX ..
Website: maxwelzijnswinkel.nl
Lees verder

MEE Zuidoost Brabant

Wij zijn er voor mensen met een beperking. Én voor hun omgeving. Welke beperking iemand ook heeft, bij MEE Zuidoost Brabant kan hij terecht voor onafhankelijke cliëntondersteuning. Of het nu gaat om een lichamelijke, zintuiglijke of verstandelijke beperking, een stoornis in het autistisch spectrum..
Website: meezuidoostbrabant.nl/
Lees verder

Meubelzorg B.V.

Meubelzorg is al jaren bezig om het ultieme toppunt van comfort te leveren. Hier is Meubelzorg dan ook zeer geslaagd in. Wij zijn pas tevreden als u lekker zit! Uitstekende dienstverlening Wij bieden een uitstekende dienstverlening en kunnen voor elke klant een passende stoel vinden die jaren me..
Website: meubelzorg.nl/
Lees verder

Meyra

Meyra brengt uw wereld in beweging U wilt van het leven blijven genieten, ook als u lichamelijke beperkingen heeft. Vrijheid en zelfstandigheid zijn dan heel belangrijk. Bij Meyra begrijpen we dat en ondersteunen u met adequate hulpmiddelen en een service waar u op kunt rekenen. Onze missie: met..
Website: meyra.nl
Lees verder

Mezzo

Zorgt u voor een ander? Dan staat u er niet alleen voor Wist u dat in Nederland 1 op de 5 mantelzorgers onbetaald voor een ander zorgt? Mezzo is de Landelijke Vereniging voor mantelzorgers. Wij bieden samen met 330 lidorganisaties verspreid over heel Nederland informatie, advies en steun aan mantel..
Website: mezzo.nl
Lees verder

MiBida

Het MiBida communicatieplatform is ontstaan uit jarenlange intensieve samenwerking met zorgverleners en zorgvragers zowel professioneel als informeel. we leren nog elke dag van de praktijk om ons platform te verbeteren. Met de grootste zorg hebben wij gewerkt aan de veiligheid, betrouwbaarheid en..
Website: mibida.nl/
Lees verder

Mijnkwaliteitvanleven.nl

Mijnkwaliteitvanleven.nl is een landelijk initiatief dat laat zien waar goede zorg om draait. Juist nu er veel in de zorg verandert. Door twee keer per jaar de online vragenlijst in te vullen, brengt u in beeld wat voor u belangrijk is. De vragen gaan over uw persoonlijke situatie, uw mogelijkheden ..
Website: mijnkwaliteitvanleven.nl/
Lees verder

MijnLift.nl

Wij zijn EBD Techniek, een onderneming die behoort tot de Stokvis groep, en die zich sinds haar oprichting in 1906 bezig houdt als toeleverancier van industriële appendages. Ons huidige leveringsprogramma is er op gericht om slimme innovatieve technieken aan te wenden om de individuele mens te onde..
Website: mijnlift.nl
Lees verder

Min. VWS / Programmabureau IZO

De zoektocht naar zorg en ondersteuning is vaak ingewikkeld. Welke hulp is mogelijk, hoe lost u zelf problemen op, welke organisatie kan u verder helpen? De website Regelhulp.nl helpt u op weg bij vragen over onder meer wonen, werk en inkomen, verzorging en verpleging, vervoer en de zorg voor andere..
Website: regelhulp.nl
Lees verder

mooiebalkonvloer.nl

De Ribdeck onderhoudsvrije antislip tegels zijn ideaal om een balkon, terras of galerij veiliger te maken en zeer geschikt voor ouderen en minder validen. De tegels zijn snel gelegd vanwege het ingenieuze klik systeem. Vaak kunnen ze direct over de bestaande vloer heen worden gelegd en kunt u binnen..
Website: mooiebalkonvloer.nl
Lees verder

MundoRado Reizen

Vakanties voor reislustige mensen met een lichamelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Wij bieden begeleide groepsvakanties en individuele reizen op maat aan. Van avontuurlijke rondreizen voor mensen met een lichte beperking tot zorgvakanties onder 1-op-1 begeleiding. Nieuw in 2016 zi..
Website: mundoradoreizen.nl
Lees verder

Natasja Huting Uitvaartbegeleiding

Natasja Huting Uitvaartbegeleiding is een kleinschalige uitvaartonderneming, waarbij persoonlijke aandacht, rust en betrokkenheid belangrijke kernwaarden zijn. Ik ben uw vaste, vertrouwde aanspreekpunt waarop u kunt terugvallen. Een goede rouwverwerking begint met een passend afscheid en een persoo..
Website: natasjahuting.nl
Lees verder

Nederlandse Stichting voor Rollator Dans (NSRD)

Dansen combineert twee belangrijke zaken: heerlijk bewegen en genieten van de muziek! En als dat niet meer ‘gewoon’ gaat, dan kan dat ook met de rollator of zittend op een stoel of met een (elektrische of geduwde) rolstoel. De romantische Engelse Wals, de vrolijke Samba, een gezellige volksdan..
Website: nsrd.nl
Lees verder

Nestlé Health Science Nederland

Nestlé Health Science is onderdeel van de Nestlé groep. Bij Nestlé Health Science ligt de nadruk op de voedingskundige ondersteuning van patiënten/cliënten met (risico op) ondervoeding en kauw- en slikproblemen en de complicaties die hieruit voortkomen. Nestlé Health Science biedt een breed as..
Website: eshop.nestlehealthscience.nl
Lees verder

Newasco

Newasco bestaat uit familiebedrijven. We houden van persoonlijk contact, korte lijnen en kwaliteit. U als klant bent lid van onze familie. Duurzaamheid staat bij ons voorop. In het contact met u, tijdens het wassen én in beleid. We verzorgen het textiel voor zorginstellingen, bedrijven, grote hotel..
Website: newasco.nl
Lees verder

Notariskantoor Heleen Vaarten

Testamenten - Levenstestamenten – Schenkingen Uw verhaal staat centraal. Ons kantoor richt zich met name op het familierecht, met bijzondere aandacht voor 55-plussers. Maar ook alle andere zaken verzorgen wij voor u met dezelfde persoonlijke benadering. De kracht van het kantoor zit in de kl..
Website: notarishv.nl
Lees verder

NovicareThuis

NovicareThuis biedt gecoördineerde (multidisciplinaire) behandeling voor mensen met chronisch complexe zorgvragen met als doel dat mensen zo lang mogelijk vitaal en met plezier in de eigen woonomgeving kunnen blijven wonen. Zij doen dit o.a. op verwijzing van de huisarts of specialist van het zieke..
Website: novicarethuis.nl
Lees verder

NPC Mobility

Elke scootmobiel verdient de beste bescherming Voor minder validen is een scootmobiel onmisbaar. De woonruimte is vaak ontoereikend om een scootmobiel veilig te stallen. Onze scootmobielberging is een robuuste en praktische kluis die optimale bescherming geeft voor elke scootmobiel. Marktleider ..
Website: npcmobility.nl
Lees verder

Nursing In Motion

Nursing In Motion is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de thuiszorg. Wij bieden zorg op maat aan, dat wil zeggen dat wij klaar staan voor al uw wensen binnen de thuiszorg. Wij bieden particuliere en PGB zorg aan in de omgeving Utrecht, gooi en vechtstreken en Amsterdam. Ook in Flevoland en Zwoll..
Website: nursinginmotion.nl
Lees verder

NVVS

Wanneer u minder gaat horen en slechter gaat verstaan, dan is er voor u de Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden NVVS. De NVVS geeft u onafhankelijke voorlichting en onafhankelijk advies over wat u het beste kunt doen om met uw beperking zo goed mogelijk te leven. De NVVS is er niet alleen voo..
Website: nvvs.nl/denhaag
Lees verder

O4 Wheelchairs

In 2004 begonnen wij met het creëren van onze vernieuwende rolstoel. Onze prototypen zijn uitvoerig getest in de praktijk. Via nationale sportverenigingen voor gehandicapten hebben ervaren rolstoelrijders onze modellen getest. Door goed te luisteren naar rolstoelgebruikers en rolstoespecialisten he..
Website: https://rolstoel.nl/
Lees verder

Optelec

Optelec is ontwikkelaar en distributeur van makkelijk bedienbare producten die hulp bieden bij een slecht zicht. Heb je moeite om de krant of kleine letters te lezen? Dan heeft Optelec de oplossing voor jou. Optelec biedt producten aan om weer eenvoudig boeken, kranten en brieven te lezen, foto's te..
Website: https://optelec.com
Lees verder

Opticien aan Huis By Crazz Optics

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wij zijn een organisatie met specialisten die oogmetingen op locaties verrichten. Ons unieke concept kijkt door heel Nederland. Dit omvat unieke-kwaliteitsbrillen voor een eerlijke prijs. Onze kracht komt voort uit het aan huis meten waar persoonlijk contact ..
Website: opticienaanhuis.com
Lees verder

Optimaal Op Orde

Bent u op zoek naar zowel een vertrouwenspersoon, een deskundig adviseur als ook een persoonlijk, praktisch begeleider in één? Naar iemand die ook zelf de handen uit de mouwen wil steken? Dan sta ik 100% voor u klaar! En bent u MANTELZORGER? Ook dan ben ik er voor u!..
Website: optimaaloporde.nl
Lees verder

Orthovitaal

Orthovitaal is al meer dan 30 jaar een autoriteit op het gebied van vitamines en voedingssupplementen, zowel in Nederland als daarbuiten. Bekijk op deze website onze producten, of laat u adviseren door onze product-specialisten...
Website: https://orthovitaal.nl/
Lees verder

Otolift Trapliften

Familiebedrijf Otolift Trapliften, opgericht in 1891 is al meer dan 45 jaar fabrikant en leverancier van trapliften en jarenlang overtuigend marktleider in Nederland. Otolift onderscheidt zich door kwaliteit, innovatie en betrokkenheid. Door het uitgebreide assortiment kan Otolift voor iedere trapsi..
Website: otolift.com/nl
Lees verder

Ouderen Appèl Eindhoven

Het Ouderen Appèl Eindhoven gaat voor: - Een dienstbare overheid, die samen met de inwoners van Eindhoven een verzorgingsstad maakt. - Een overheid die de Eindhovenaren ziet als partners voor het ontwikkelen, vaststellen en uitvoeren van beleid. - Het verminderen van armoede, het verbeteren v..
Website: ouderenappel.nl
Lees verder

P.H. Frauenfelder

U woont plezierig en u wilt nog heel lang van uw eigen huis blijven genieten. Maar wat als u minder mobiel wordt? Of toch wat meer comfort of veiligheid wenst? P.H. Frauenfelder helpt en adviseert u bij het toekomstbestendig maken van uw woning! Als erkend comfort installateur, biedt P.H. Frauenf..
Website: phfrauenfelder.nl
Lees verder

PasAan

PasAan realiseert in overleg met u woonoplossingen die erop gericht zijn om zelfstandig te blijven wonen in het eigen sociale netwerk, zoals de verplaatsbare mantelzorgwoning en de aanbouw-zorgkamer. De mantelzorgwoning zorgt ervoor dat familieleden buren worden, doordat in de tuin of plantsoen t..
Website: pasaan.nl
Lees verder

PC-Basic B.V.

PC Basic levert computers en software speciaal ontworpen voor een zo eenvoudig mogelijke bediening. Wij kunnen vrijwel iedere bestaande computer voorzien van onze software en de computer hierdoor veel gebruiksvriendelijker maken. Onder 14 grote iconen zijn belangrijke functies van de computer gegroe..
Website: pcbasic.eu
Lees verder

pchulp.com

pchulp.com lost de meest uiteenlopende computerproblemen op, een laptop of vaste computer, zowel Windows en Mac. Met 12,5 jaar ervaring kent pchulp.com je computer. We gaan door totdat alles weer optimaal werkt, met vooraf een inschatting van de kosten. Al jaren worden de meest voorkomende problemen..
Website: pchulp.com
Lees verder

PCOB

De vereniging PCOB wil bijdragen aan een stevige positie van senioren in de samenleving. In de officiële statuten staat: ‘De vereniging stelt zich ten doel de geestelijk en materiële belangen van zowel de ouderen in het algemeen, als die van haar leden in het bijzonder, op de meest doeltreffende..
Website: pcob.nl/
Lees verder

Penders Voetzorg

Door de jaren heen lopen we ongeveer vier maal de wereld rond. Het is dan ook logisch dat tijdens het ouder worden onze voeten kunnen gaan protesteren onder al het geweld dat we ze aandoen. Het is fijn om te weten dat voetklachten vaak goed zijn te behandelen en/of te voorkomen. Door het ouder wo..
Website: pendersvoetzorg.nl/
Lees verder

Per Saldo

Per Saldo is de belangenvereniging van en voor mensen met een persoonsgebonden budget. Zij ondersteunt haar 25.000 leden en abonnees met informatie over het pgb, met een helpdesk die vier dagen per week bereikbaar is, met cursussen en ledenvergaderingen in het land, met een uitgebreide website, bro..
Website: pgb.nl
Lees verder

PGB Teamwork

PGB TEAMWORK is een kleinschalig particulier thuiszorgbureau voor u, uw kind, uw partner of uw ouder. De zorg verandert en PGBTeamwork verandert mee. PGBTeamwork past de zorg en ondersteunging aan op de nieuwe wetgeving, zodat u ook in de toekomst de benodigde zorg krijgt die bij u past en op tijd..
Website: pgbteamwork.nl
Lees verder

Physiotherm Valkenburg

Physiotherm Infrarood Warmte Cabines zijn uitgerust met Lavazand technologie en helpt: Bloedcirculatie en stofwisseling te verbeteren, afvalstoffen af te scheiden, spier- en gewrichtspijnen te verminderen (zoals rugpijn , spierpijn, reuma, artrose), bij vermageren (ontslakken), het immuunsysteem ver..
Website: physiotherm-valkenburg.nl
Lees verder

Pieter van Foreest

Pieter van Foreest biedt een breed, flexibel pakket aan services en diensten voor ouderen op het gebied van wonen, zorg, behandeling en welzijn in de regio Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. Zorg, hulp en advies bieden, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Dat is ons uitgangsp..
Website: pietervanforeest.nl
Lees verder

PlusZorg

ANS staat voor Aanvullend op uw Naasten Service en is een assistent die praktische hulp, ondersteuning en gezelschap biedt waar, wanneer en hoe u het wilt. Na de persoonlijke intake zoeken wij voor u een passende ANS. Bijvoorbeeld mevrouw Boom; haar dochter woont in Groningen en ze wilde graag iema..
Website: pluszorg.nl
Lees verder

PORTAS

PORTAS is sinds 1974 uw specialist op renovtiegebied en wij, het PORTAS-vakbedrijf in uw buurt staan graag voor u klaar voor informatie en advies. Wij renoveren alles om en in uw woning, geheel naar uw smaak en individuele wensen. Duurzaam, snel, schoon en persoonlijke service, dat zijn de kenmerken..
Website: bjw.portas.nl
Lees verder

Preston Ability

Sinds 2004 importeur en exporteur van hulp- en revalidatiemiddelen. Wij staan bekend om onze kwalitatief hoogwaardige producten, flexibiliteit en goede service. Binnen de Benelux zijn wij leverancier van Topro, de eerste in de breedte opvouwbare rollator. Ook met de werkstoelen en Grijppalen van Hep..
Website: prestonability.com
Lees verder

Profita Comfortabel Wonen

Bij familiebedrijf Profita Comfortabel Wonen vindt u alles voor uw woninginrichting op 6.000 m². Zo heeft u het gemak dat u uw gordijnen, vloerbekleding, slaapkamer en meubelen perfect kunt combineren in één winkel. “Voor uw gemak, alles onder één dak”. Persoonlijk advies, hoge kwaliteit va..
Website: profita.nl
Lees verder

Proflebo BV

Proflebo, uw expert in aantrekhulpmiddelen! Ons assortiment bestaat o.a. uit: Aantrekhulpmiddelen voor benen & armen om therapeutische elastische kousen open- & gesloten teenstuk aan- en uit te trekken. Daarnaast zijn wij exclusief distribiteur van de HandyLegs, Dé hulpmiddel voor het ze..
Website: proflebo.nl
Lees verder

Pronk ergo

Of u nu voor uzelf of een huisgenoot een aanpassing of hulpmiddel nodig heeft, bij Pronk ergo vindt u hiervoor de oplossing. U kunt bij ons terecht voor keukens, sanitair, meubilair, til- en verplaatshulpmiddelen. Wij nodigen u van harte uit om eens met onze deskundige adviseurs door te praten ov..
Website: pronkergo.nl/producten/overzicht
Lees verder

Provincie Gelderland

De provincie Gelderland wil de keuzevrijheid van mensen vergroten zodat zij zelfstandig thuis kunnen blijven wonen, ook wanneer zij ouder worden of met beperkingen worden geconfronteerd...
Website: gelderland.nl
Lees verder

PuntZorg

Langer en comfortabel thuis wonen betekent bij het ouder worden dat er voorzieningen moeten worden getroffen, die dat ook mogelijk maken. Soms zijn dat ingrijpende voorzieningen en in andere gevallen kan worden volstaan met beperkte aanpassingen. Puntzorg biedt de mogelijkheid om uw woning aan te pa..
Website: https://puntzorg.nl/
Lees verder

Pure Solar

PureSolar is een bedrijf gespecialiseerd in enkel en alleen zonnepaneelsystemen. Dit is een bewuste keuze. Hierdoor kunnen wij tegen zeer concurrerende tarieven hoogwaardige service en kwaliteit leveren. PureSolar vindt dat een zonnepaneel systeem maatwerk dient te zijn. De adviseurs van PureSolar k..
Website: puresolar.nl/
Lees verder

PVGE Vereniging voor senioren

Voor iedereen van 50 jaar en ouder: – Plezier en voldoening voor ieder lid – Ieder lid op zijn eigen manier – Actief participeren in de samenleving – Belangenbehartiging op alle niveaus..
Website: pvge.nl
Lees verder

PVS Hoveniers

PVS Hoveniers beschikt inmiddels over 10 jaar ervaring in het hoveniersvak. In die 10 jaar zijn alle vormen van tuinaanleg voorbij gekomen, waardoor we inmiddels kunnen zeggen dat geen klus ons meer te gek is. Bij ons staat de klant centraal en dat is dan ook hetgeen wij uit willen stralen. Wij denk..
Website: pvshoveniers.nl
Lees verder

PVVN

De PVVN zet zich in voor haar leden en geïnteresseerden door o.a. landelijk en regionaal bijeenkomsten te organiseren lotgenotencontact te onderhouden, een blad uit te geven en aanwezig te zijn op publieks- en vakbeurzen. Uiteraard kunt u ook met al uw vragen bij ons terecht!..
Website: pvvn.nl
Lees verder

Q-Mobility

Gemakkelijk opstaan uit uw stoel en aanschuiven aan tafel! De Q-Move sta-op stoel met de unieke natuurlijke sta-op ondersteuning helpt u om gemakkelijk in en uit uw stoel te komen en aan te schuiven aan tafel. De stoel wordt op maat gemaakt. U vindt ons op liever thuis! Eindhoven op stand P31...
Website: q-mobility.nl
Lees verder

QuoVadis Nederland

QuoVadis Nederland levert producten om lichamelijke, cognitieve en spraakhandicaps te compenseren met als doel zo LANG en zo ZELFSTANDIG mogelijk te functioneren, bij voorkeur in de eigen woning. QuoVadis levert oplossingen voor Alarmering, Bediening en Communicatie en integraties van deze verschil..
Website: qvn.nl
Lees verder

Rabobank Eindhoven-Veldhoven

Zonder zorgen wonen. Daar zetten we onze kennis, ons netwerk en financiële oplossingen graag voor in. Want we willen mensen helpen om hun eigen woonsituatie te verbeteren. Zo ondersteunen we ouderen om langer zelfstandig te wonen en mantelzorgers met informatie en contacten via het platform IkWoonL..
Lees verder

RED – Langer thuis wonen

RED biedt oplossingen aan voor het langer thuis wonen, denk hierbij aan personenalarmering, veilige en comfortabele (elektronische) toegang, producten voor hulp in huis en digitale communicatie met de mantelzorg. RED maakt het mogelijk om ouderen op een veilige en gemakkelijke manier langer thuis..
Website: redlangerthuiswonen.nl/
Lees verder

Redactron Zorg

Of u nu senior bent, een blessure heeft, een kleintje verwacht of altijd bent aangewezen op zorgproducten: Redactron biedt uitkomst. Uw specifieke situatie bepaalt welke producten u nodig heeft. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om onze producten niet alleen te kopen, maar ook te huren of te le..
Website: redactron.com
Lees verder

Reisburo Vakantie & Zorg

Reizen is voor iedereen. Ook voor mensen met beperkingen. Het organiseren van een reis voor mensen met beperkingen brengt echter heel wat uitdagingen met zich mee. Reisburo Vakantie & Zorg wil deze uitdaging graag aangaan en de perfecte reis voor u organiseren. Onze zorgvakanties zijn helemaal t..
Website: https://vz-zorgvakanties.nl
Lees verder

REMEON Beveiliging

Zit jouw deur élke nacht op slot?
Misschien beantwoord je deze vraag wel met een ‘ja’. Dan zeggen wij: goed bezig! Het is erg belangrijk om je huis of bedrijfspand te voorzien van goede sloten en deze ook te gebruiken. Maar, is dit voldoende om ongenode gasten te weren? Nee, helaa..
Website: remeonbeveiliging.nl/
Lees verder

Respect Zorggroep

Respect Zorggroep biedt zorg thuis aan cliënten in Den Haag en verzorging, verpleging en behandeling aan cliënten die verblijven in één van onze woonzorgcentra of verpleeghuizen. Meer informatie vindt u op: www.respectzorggroep.nl...
Website: respectzorggroep.nl
Lees verder

Rinette Zorg

Thuiszorg met een lokaal accent, dat wilt u toch ook? In onze visie krijgt u niet zorg van een organisatie, maar van mensen: de medewerkers van Rinette. Gemotiveerde, betrokken en zelfstandige medewerkers, die er alles aan doen om u de passende zorg te geven waar u van op aan kunt. Dag in, dag uit...
Website: rinettezorg.nl/
Lees verder

Roll-on Mobilitycare

Roll-on Mobilitycare is een bedrijf wat gespecialiseerd is in onderhoud, reparatie en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte speciale fietsen en andere mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen. Roll-on beschikt over een ruime werkplaats waar al uw persoonlijke wensen omgezet worden in maatwerkaanpass..
Website: roll-on.nl
Lees verder

RSA-Footwear

RSA-Footwear is een specialist in moderne, comfortabele en duurzame werkschoenen in de maten 35 t/m 52. Wij distribueren via ons dealer netwerk en ondersteunen hen tot op de werkvloer...
Website: rsa-footwear.nl
Lees verder

RSR revalidatieservice

RSR revalidatieservice is al jaren een betrouwbare leverancier van hulpmiddelen aan particulieren, gemeenten en instellingen. RSR onderscheid zich door het geven van een goed advies met aandacht voor de klant. U krijgt bijvoorbeeld altijd een gratis rijles bij aflevering van uw scootmobiel. Andere p..
Website: rsr.nl
Lees verder

RSZK ZorgProfessionals

De RSZK is een organisatie met woonzorgcentra, een Revalidatie Centrum voor Senioren, hospice en een zorgboerderij. Ons werkgebied omvat de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Heeze-Leende, Oirschot, Reusel-de Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre. Zorg op maat, met een lokale kleur. Dat is..
Website: rszk.nl
Lees verder

Saar aan Huis Eindhoven en omgeving

Saar aan Huis zorgt voor persoonlijke hulp en dienstverlening aan huis om ouderen zolang mogelijk zelfstandig te laten wonen in hun eigen woonomgeving. Samen met de klant zorgen wij er voor dat het ouder worden onbezorgd, gezellig en plezierig kan zijn in de eigen vertrouwde leefomgeving. Saar aan H..
Website: saaraanhuis.nl
Lees verder

SafeThuis

SafeThuis is specialist op het gebied van advies, levering, montage en onderhoud van producten en diensten voor comfort en veiligheid in en rond uw huis. Wij hebben er bewust voor gekozen om u een totaal pakket te bieden waardoor u voor alle aspecten variërend van advies, levering, montage en o..
Website: safethuis.nl
Lees verder

Savant Zorg

Fijne, goede zorg in de buurt Savant Zorg is een grote, gecertificeerde regionale zorgaanbieder in Zuidoost-Brabant. U kunt bij ons terecht voor professionele verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding. Daarnaast levert Savant diensten voor wonen en welzijn. Dit doen we zowel bij u thuis ..
Website: savant-zorg.nl/
Lees verder

Schiedon Orthopedische Schoentechniek

Schiedon verzorgt als orthopedisch schoentechnieker de mobiliteit van de mens te voet. Wij bieden Orthopedische schoenen, comfortschoenen en schoenen geschikt voor voetbedden en steunzolen. Daarnaast verzorgen wij huispantoffels, verbandpantoffels en bedschoenen. Wij maken steunzolen en voetbedden v..
Website: schiedon.nl
Lees verder

Scholte Verhuis Groep Euromovers

Scholte Verhuis Groep Euromovers is uw partner in de regio. Naast het verhuizen van particulieren en bedrijven, doen ook opslag en archiefbeheer. Door u aan te sluiten bij het netwerk van Scholte Verhuis Groep Euromovers, heeft u altijd iemand achter de hand als het erom spant. Of het nu gaat ..
Website: SVG-Euromovers.nl
Lees verder

Senior Service

Senior Service is in 1995 opgezet om in de behoefte van aanvullende mantelzorg te kunnen voorzien. De organisatie bestaat inmiddels twintig jaar. In de afgelopen jaren is Senior Service uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie die actief is in maar liefst twintig regio’s. In elke regio..
Website: seniorservice.nl
Lees verder

Senioren Society

Dankzij Senioren Society vinden senioren makkelijk antwoorden op hun langer zelfstandig thuis-vragen. Senioren Society is een route kaart naar comfortabel ouder worden. (Senioren kunnen tegenwoordig dankzij de techniek en de Domotica langer zelfstandig wonen maar ook plezieriger en comfortabeler.) ..
Website: seniorensociety.nl
Lees verder

Seniorenbeddenwinkel.nl VOF

Het familiebedrijf seniorenbeddenwinkel.nl is ontstaan in 2006. Vanuit één van de grootste beddenspeciaalzaken van Noord-Nederland. Omdat we merkten dat de vraag naar complete seniorenbedden en aanverwante producten, op korte termijn sterk toenam, zijn we de web shopseniorenbeddenwinkel.nl gestart..
Website: seniorenbeddenwinkel.nl
Lees verder

Sensara

Beter weten, beter zorgen! De slimme sensoren van Sensara HomeCare analyseren continu het dagelijkse bewegingspatroon in huis. Dit zelflerende systeem stuurt de informatie naar een overzichtelijke app, die inzicht geeft in de activiteit in huis, ongebruikelijke situaties meldt en alarm slaat als ..
Website: https://sensara.eu/
Lees verder

senZup

SenZup is een familiebedrijf en dat voelt u! SenZup is een familiebedrijf in alle goede betekenissen van het woord: betrokken, hard werkend, no-nonsens en met een familiehart voor elkaar, onze zaak en onze klanten. En dat voelt u! Jarenlang waren wij actief onder de naam VitaNed en InvaNed. S..
Website: senzup.nl/
Lees verder

ShareCare

ShareCare helpt mantelzorgers om met elkaar én met professionals te communiceren over de zorg voor iemand. Communicatie is belangrijk, maar inzicht in elkaars planning ook. Wie doet wat op welk moment en wat is er nog meer nodig? Wie samenwerkt moet afstemmen. Voor deze afstemming heeft ShareCare w..
Website: sharecare.nl
Lees verder

Silema Revalidatietechniek

Silema Revalidatietechniek is sinds 1982 een toonaangevend groothandel in onderdelen voor scootmobielen en rolstoelen en staat al meer dan 34 jaar voor kwaliteit, betrokkenheid en snelle service. Wij combineren vakmanschap met betrokkenheid en inzet. Ons specialisme omvat levering van onderdelen, r..
Website: silema.nl/
Lees verder

Sint Annaklooster

Sint Annaklooster biedt hartverwarmende zorg aan iedereen die dat nodig heeft, zodat mensen zelf invulling kunnen blijven geven aan hun leven. De zorg en begeleiding van Sint Annaklooster draagt bij aan het versterken van de eigen regie en de zelfredzaamheid van cliënten en maakt langer thuiswonen..
Website: sintannaklooster.nl/.
Lees verder

Sissel Benelux

SISSEL Benelux adviseert producten ter bevordering van een gezondere levensstijl:
  • Gezond slapen
  • Gezond zitten
  • Zitten / Oefenen / Balanceren
  • Hot-Cold-Therapie
  • Massage
  • Omron
..
Website: sissel.be/nl
Lees verder

Smienk Trapliften

Smienk Trapliften levert gebruikte trapliften op maat, tegen de helft van de nieuwprijs. Door onze grote voorraad trapliften hebben wij altijd een passende traplift voor u. Zo is een traplift voor iedereen bereikbaar en worden er niet onnodig trapliften afgedankt...
Website: smienktrapliften.nl
Lees verder

Sofiben dress your bedroom

Sofiben dress your bedroom stelt zich ten doel het bevorderen en ondersteunen van zelfstandigheid voor senioren en mensen met een beperking. Sofiben heeft een dekbedovertrek ontwikkeld dat het wisselen van het dekbed tot een fluitje van een cent maakt. Sofiben produceert standaard en afwijkende mate..
Website: sofiben.com
Lees verder

Somfy

Somfy is een Franse multinational, marktleider en fabrikant van huisautomatisering om wonen comfortabeler te maken. Onder andere het automatiseren van gordijnen, verlichting, garagedeuren, zonwering, rolluiken, verwarming en sensoren. Home Motion van Somfy neemt de handelingen over, wat zelfstandig ..
Website: homemotion.nl
Lees verder

SP

De actie 'Nationaal ZorgFonds' is een initiatief van de SP en een brede maatschappelijke coalitie van mensen en organisaties die zich uitspreken voor een beter zorgstelsel...
Website: https://nationaalzorgfonds.nl/
Lees verder

SpaToilet

Door de grote hygiënische voordelen, het gebruiksgemak, de simpele installatie en de lage kosten verovert het bidet toilet SPATOILET® in sneltreinvaart Europa...
Website: spatoilet.nl
Lees verder

SPECTRUM partner met elan

SPECTRUM partner met elan ondersteunt gemeenten en organisaties bij de aanpak van sociale vraagstukken. Onze expertise richt zich op de thema’s: Vrijwillige inzet & Mantelzorg Leefbaarheid & Voorzieningen Transitie AWBZ – Wmo Jeugdbeleid en CJG Transitie Jeugdzorg & Onderwijs D..
Website: spectrumelan.nl
Lees verder

St. MalnuCare

In Nederland komt ondervoeding veel voor. Inmiddels is veel bekend over de gevolgen van ondervoeding bij ouderen, chronisch zieken en patiënten rondom een operatie. Als u of een familielid ziek is en ondervoed dan kan dit vervelende gevolgen geven. MalnuCare geeft gerichte dieetadviezen om ondervo..
Website: malnucare.nl
Lees verder

Sta Op Stoel aan huis

Met een complete collectie relaxfauteuils met een sta-op functie brengen wij vrijblijvend een bezoek bij u aan huis. U kunt dan in uw eigen omgeving zien of de stoel bij uw interieur past en of de maat en het zitcomfort voor u geschikt zijn. Eerst kijken we welke maat voor u geschikt is, dan kunt ..
Website: staopstoel-aanhuis.nl
Lees verder

Stabag PcP

Veiligheid staat voorop bij Stabag PcP De producten van Stabag PcP zorgen voor een betere toegankelijkheid van bepaalde omgevingen. Met behulp van verschillende soorten opritten en hellingbanen worden hoogteverschillen overbrugd en vormen obstakels geen problemen meer. Deze producten zijn ontworpen..
Website: stabagpcp.nl
Lees verder

Steunpunt Mantelzorg Verlicht

Steunpunt Mantelzorg Verlicht is er ter ondersteuning voor mantelzorgers in Eindhoven. Maar ook mantelzorgers buiten Eindhoven die mantelzorg geven aan een inwoner van Eindhoven, kunnen zich inschrijven bij ons steunpunt. Wij helpen je je weg te vinden in de zorg, bieden praktische en emotionele on..
Website: https://mantelzorgverlicht.nl/
Lees verder

Stichting 2109

Stichting 2109 heeft een gepatenteerd beeldmerk ontworpen wat dementie (h)erkend. Het beeldmerk is omgezet in een sierlijk speldje met een traceerbare code...
Website: 2109nl
Lees verder

STICHTING DE ZORGHULP

Stichting De Zorghulp is een non-profit organisatie die in heel Nederland en België opereert en zorgt voor betaalbare hulpen welke in bijna alle gevallen door de PGB vergoed worden. Wij werken met EU personeel uit voornamelijk Polen en Slowakije. Binnen de EU is er vrijheid inzake arbeid, geld en g..
Website: stichtingdezorghulp.nl/en
Lees verder

Stichting Eykenburg

Vanuit onze twee locaties, Huize Eykenburg en Het Zamen bieden wij naast verpleeghuiszorg een optimaal pakket aan diensten. Van a tot z, van alarmering tot ziekenhuisbegeleiding. In de wijken Escamp, Centrum en Segbroek wordt door ons zorg aan huis geleverd en in geheel Den Haag in huis. Onze mis..
Website: eykenburg.nl
Lees verder

Stichting Maison Patrick

De doelstelling van Maison Patrick is dat ouderen zo lang mogelijk zelfstandig moeten kunnen blijven wonen in hun vertrouwde omgeving. Zij moeten de regie kunnen blijven voeren over hun eigen leven. Het achterliggende doel hierbij is de verbetering van het welbevinden van deze ouderen, de kwaliteit ..
Website: maison-patrick.nl
Lees verder

Stichting Netgraf Nederland

Grafverzorging voor uw dierbaren Stichting Netgraf Nederland stelt zich ten doel om de kwaliteit en de staat van begraafplaatsen in Nederland te verbeteren. Zij doet dit door het aanbieden van diensten op het gebied van individuele grafverzorging. Soms woont u te ver weg of bent u lichamelijk ni..
Website: netgraf.nl
Lees verder

Stichting Oopoeh

Stichting OOPOEH stimuleert senioren zich in te zetten als maatje, als OOPOEH, voor huisdieren in de buurt. OOPOEH wil hiermee drie vliegen in één klap slaan: 55 plussers helpen aan meer gezelschap en beweging, baasjes helpen aan een betrouwbare oppas en huisdieren helpen aan de aandacht en verzor..
Website: oopoeh.nl
Lees verder

Stichting PartiCura

PartiCura is als zorgorganisatie actief in Noordwest Nederland en Zuid- Holland. PartiCura is er voor iedereen en biedt zorg in uw eigen, vertrouwde thuisomgeving. Al vanaf 1995 en tot volle tevredenheid van onze cliënten. Zij kiezen voor de zorg van PartiCura. Wij bieden: - Huishoudelijke hu..
Website: particura.nl
Lees verder

Stichting SeniorWeb Arnhem

Wij, zijn een organisatie bestaande uit een twintigtal enthousiaste vrijwillig(st)ers, die over een bepaalde deskundigheid beschikken op computergebied. Wat is ons doel? Ons doel is kort gezegd het bevorderen van de digitale zelfstandigheid van de ouder wordende mens. Wat houdt dat in? Dat h..
Website: seniorwebarnhem.nl
Lees verder

Stichting WensAmbulance Brabant

Nog een laatste maal het ouderlijk huis zien, naar familie toe of een dagje naar het strand. Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet lang meer te leven hebben, is dat echt niet altijd vanzelfsprekend. WensAmbulance Brabant brengt terminaal zieke mensen nog ..
Website: wensambulancebrabant.nl
Lees verder

Stichting Woej

Woej heeft ouderen in Leidschendam-Voorburg veel te bieden. Met hulp van vrijwilligers bieden wij ondersteunende diensten op het gebied van o.a. administratie, burenhulp, activiteiten, vervoer , mantelzorgondersteuning en bezoek aan huis. Voor vragen kunt u elke dag tussen 09.00 – 17.00 uur conta..
Website: woej.nl
Lees verder

Studentaanhuis.nl

Computerhulp en les aan huis Er zijn veel mensen in Nederland die te maken hebben met computerproblemen. En er zijn veel ICT-studenten die graag een leuke bijbaan willen in hun eigen vakgebied. Vanuit die gedachte is Studentaanhuis.nl enkele jaren geleden ontstaan. De ruim 400 ICT-studenten worde..
Website: studentaanhuis.nl
Lees verder

SummaZorg Lokaal+

Lokaal+ is een ontmoetingsruimte voor senioren. Het wordt gerund door studenten van Summa Zorg en Summa Welzijn, onder begeleiding van docenten. Senioren kunnen hier terecht voor een kopje koffie of een praatje. Ook bieden wij vaste activiteiten op het gebied van ontspanning, sport en welzijn, zoals..
Website: samenslimzorgenthuis.nl
Lees verder

SWZ Zorg

SWZ wil waarde toevoegen aan het leven van mensen met een beperking. Dit doen wij door merkbare mensgerichte zorg te bieden en samen de mogelijkheden van de cliënt te ontplooien. Die toegevoegde waarde komt tot stand in de relatie tussen medewerker en cliënt, van mens tot mens. Hoe daaraan invu..
Website: swzzorg.nl
Lees verder

Tandartspraktijk Morgenstond

Tandartspraktijk Morgenstond voorziet als familiebedrijf al meer dan 75 jaar hele generaties van de beste tandzorg. Sinds 2005 zijn wij gevestigd in een uniek pand aan de Sir Winston Churchilllaan in Rijswijk. Een gezond gebit is een kostbaar bezit, welke leeftijd u ook heeft. Daarom bieden wij u fu..
Website: tandarts-morgenstond.nl
Lees verder

Tandprothetische Praktijk Reuvers

Uw (nieuwe) kunstgebit is in goede handen bij Tandprothetische praktijk Reuvers. TP Reuvers is opgericht door Jeroen Reuvers, een door het ONT erkend tandprotheticus. Samen met een team van ervaren tandprothetici en KPT’ers (prothese specialisten) maken wij alle soorten kunstgebitten. Wij ..
Website: tpreuvers.nl
Lees verder

Technische Unie

Technische Unie is de grootste technische groothandel van Nederland. Met 280.000 artikelen van meer dan 700 leveranciers leveren wij al uw installatiematerialen op het gebied van elektrotechniek, licht, gereedschap, (luxe) sanitair, verwarming en klimaattechniek. Onze klanten zijn bedrijven die a..
Website: https://mijntu.nl/
Lees verder

The Assistant Amsterdam

The Assistant zorgt ervoor dat mensen langer in hun eigen woning kunnen blijven wonen. Ook als ze wat ouder worden. Dat doen we door bouwkundige aanpassingen als drempelloze vloeren, een inpandige lift of een instapvrije douche. Maar bijvoorbeeld ook door een nieuw lichtplan, domotica of aangepast m..
Website: theassistant.amsterdam
Lees verder

ThermIQ

Wij zijn ThermIQ, fabrikant van Infrarood verwarmingspanelen en intelligente verwarmingsoplossingen. We produceren innovatieve producten van hoge kwaliteit. Door continu te innoveren kunnen wij onze positie als kwaliteitsproducent van infrarood verwarming behouden. Daarnaast werken we met een perfec..
Website: thermiq.nl/
Lees verder

Thijssen Elektro

Thijssen Elektro is een installatiebedrijf, welke zich reeds 50 jaar bezig houdt met het aanleggen van elektrische installaties. Dit in zowel woningbouw (particulier en seriematig) als in de utiliteitsbouw. Hierin zijn wij actief in zowel nieuwbouw als renovatie en onderhoud. Naast de elektris..
Website: thijssenelektro.nl/
Lees verder

Thuis aan Huis

Zorg nodig, maar toch in je vertrouwde omgeving blijven? Een mantelzorgwoning is een aangepaste kant-en-klare woning die u in de tuin plaatst. De woningen zijn snel te plaatsen en kunnen ook weer weggehaald worden als de mantelzorg niet meer nodig is. Ze zijn leverbaar met allerlei aanpassingen en v..
Website: ThuisaanHuis.com
Lees verder

Thuisborg

Thuisborg biedt een vorm van dienstverlening, waarmee u uw woning verkoopt en terug huurt. Daarmee maakt u discreet het vermogen vrij dat u nodig heeft om uw zelfstandigheid te waarborgen. Het vrijgekomen vermogen kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld: - Uw woning aanpassen voor de toekomst - Uw..
Website: thuisborg.nl/
Lees verder

Thuiscomfort

Steeds meer mensen willen op een plezierige en veilige manier zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Thuiscomfort informeert en inspireert u hierbij. Met concrete oplossingen en het laatste nieuws op het gebied van wooncomfort, veiligheid en aangepast wonen. Heeft u een geschikte oplossing gevonden?..
Website: https://thuiscomfort.nl/home.html
Lees verder

Thuiszorg Vérian

Zorg thuis met een warm hart voor iedereen. Van (tijdelijke) zorg bij dagelijkse verzorging of verpleging, thuisbegeleiding tot helpende handen in uw huishouding. Thuiszorg Vérian werkt wijkgericht. Met kleine overzichtelijke teams en vaste aanspreekpunten en zorgmedewerkers, leveren wij snel goede..
Website: verian.nl
Lees verder

thyssenkrupp Encasa NV

thyssenkrupp is met meer dan 60 jaar ervaring dé leverancier van trapliften. Dat ziet u aan de Swing traplift die zowel aan de binnen als aan de buitenzijde geplaatst kan worden. De binnenkant van de trap heeft de voorkeur omdat u dan de trapleuning kunt laten zitten. Door de gepatenteerde ASL-Tech..
Website: tkencasa.nl
Lees verder

Tiade, bemiddeling en advies

Tiade bemiddelt in zorg voor mensen die persoonlijke verzorging, begeleiding, verpleging, huishoudelijke hulp of terminale zorg nodig hebben, van 1-24 uur per dag. Zowel met als zonder indicatie, als ook PGB zorg. Tiade kan ook overbruggingszorg leveren tot opname. Wij leveren zorg in Noord- en Mi..
Website: tiade.nl
Lees verder

Timko Tandheelkunde

Een mond vol stralende witte tanden wil iedereen, want een mooie lach maakt een onvergetelijke indruk. Gelukkig is dat tegenwoordig geen onmogelijke wens meer. Nieuwe technieken en een gezonde eigentijdse benadering van cosmetische. Met een gezonde mond kun je probleemloos eten en drinken. En een..
Website: timko-tandheelkunde.nl
Lees verder

Tomzorg

Tomzorg.nl biedt verschillende welzijns- en zorgproducten aan voor senioren om comfortabel te kunnen leven met voldoende bewegingsvrijheid. Onze producten lopen uiteen van rollators, rolstoelen, seniorenbedden en sta-op stoelen tot aan hulpmiddelen voor in de woonkamer, slaapkamer of in de badkamer...
Website: https://tomzorg.nl/
Lees verder

TONZON

TONZON is de uitvinder van het opvouwbare isolatiemateriaal, waarbij de benodigde lucht pas op de plaats van bestemming in het materiaal wordt opgesloten. Zij hebben als het ware de thermosfles flexibel gemaakt. TONZON is in Nederland met het Thermoskussen vooral bekend als de pionier op het gebied ..
Website: tonzon.nl
Lees verder

Tramétex Lifttechniek

Tramétex Lifttechniek verzorgd al meer dan 80 jaar de levering van de meest uiteenlopende soorten van liften; goederenliften voor restaurants, platformliften voor winkels en kantoorgebouwen, schaarheftafels voor het laden en lossen van vrachtwagens en natuurlijk een uitgebreid programma woonhuislif..
Website: woonhuislift.info
Lees verder

TSN Thuiszorg

Opgeruimd staat netjes Bedden verschonen, ramen lappen, stofzuigen en opruimen. Het huishouden is best zwaar om te doen. Als u dat allemaal niet meer redt, is het fijn om hulp te krijgen. Wij zorgen ervoor dat altijd dezelfde zorgverlener bij u aan het werk is, zodat u niet iedere keer hoeft uit..
Website: tsn-thuiszorg.nl
Lees verder

Tuincentrum Veldhoven

Tuincentrum Veldhoven is een tuincentrum en hoveniersbedrijf dat een breed scala aan producten en diensten aanbiedt op het gebied van huis en tuin. U kunt hierbij denken aan ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin en alle producten die je in een goed gesorteerd tuincentrum mag verwachten. Komend vo..
Website: tuincentrumveldhoven.nl
Lees verder

Twizzler Balancerende Rolstoelen BV

Twizzler toont de fraaie en stoere balancerende Scootmobielen of Rolstoelen. Door de GYRO techniek rijden ze op 2 grote aangedreven wielen en ontstaan enorme voordelen. Het wordt weer mogelijk op zandpaden te rijden en van het strand te genieten. De balanceertechniek maakt het mogelijk om comfortabe..
Website: twizzler.nl
Lees verder

TZ Projecten BV

TZ Projecten is een totaal inrichter voor de intramurale zorgsector. Daarnaast verkopen wij nieuwe en gebruikte hulpmiddelen met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding aan particulieren, gemeenten en zorginstellingen. Ook kunt u bij ons een zoekopdracht voor een specifiek hulpmiddel achterlaten ..
Website: tzprojecten.nl
Lees verder

Tzorg

Tzorg helpt, daar waar nodig, met het huishouden. Er zijn bij Tzorg geen wachtlijsten en onze medewerkers komen uit de buurt. U krijgt meteen de hulp die u verdient. Onze zorg is afgestemd op uw manier van leven. U bepaalt op welke dag en tijdstip u onze hulp wilt ontvangen. Uw wensen en manier van ..
Website: tzorg.nl
Lees verder

Uithuisservice

Bij Uithuisservice doen we ons best om onze dienstverlening zo simpel mogelijk te maken en te houden. Wanneer er verhuisd of ontruimd wordt zijn er namelijk genoeg andere zaken die u aandacht vragen. Bij Uithuisservice is een telefoontje of e-mail genoeg om het proces in gang te zetten. Natuurlijk k..
Website: uithuisservice.nl/
Lees verder

UitvaartCompact

Via UitvaartCompact biedt PC Uitvaart voordelige, eenvoudige uitvaarten die zelf online te regelen zijn, zonder tussenkomst van een uitvaartverzorger. UitvaartCompact maakt gebruik van de professionele dienstverlening en faciliteiten van PC Uitvaart en heeft het Thuiswinkel Waarborg...
Website: https://uitvaartcompact.nl/
Lees verder

Urogyn B.V.

Urogyn werd in 2009 opgericht met als doel nieuwe producten te ontwikkelen op het gebied van de urologie en de gynaecologie op basis van een tweecomponenten polymeertechnologie. De eerste producten die zijn ontwikkeld, worden toegepast bij de behandeling van stressincontinentie en als sterilisati..
Website: urogynbv.com
Lees verder

Uwzorgshop.nl

Welkom bij Uw Zorg Shop! De one-stop webwinkel voor al uw zorg artikelen en mobiele apparatuur. Uwzorgshop.nl onderscheidt zich van andere door het bieden van producten van uitstekende kwaliteit en een uitgebreide, eerlijke klanten service! Voor al uw producten kunt u bij onze zorg winkel terecht. ..
Website: uwzorgshop.nl
Lees verder

VACpunt Wonen

VACpunt Wonen is hét informatiepunt voor de gebruikskwaliteit van het wonen. Daarnaast is zij de landelijk koepel van lokale Adviescommissies Wonen, die op vrijwillige basis adviseren over nieuwbouw en bestaande bouw vanuit het perspectief van de eindgebruiker. Zij ondersteunt de commissies onder m..
Website: vacpuntwonen.nl
Lees verder

Vahlkamp International

Eenvoudig, functioneel en betaalbaar. Al ruim een kwart eeuw is Vahlkamp actief in het ontwikkelen en produceren van draadloze alarmsystemen. In onze bedrijfsfilosofie is ons streven er continu op gericht om ideale combinaties te maken tussen eenvoud, functionaliteit en betaalbaarheid; altijd vanui..
Website: vahlkamp.nl
Lees verder

Valetodoo

Valetodoo (Van leven tot Dood)  helpt mede via advies en pragmatische uitvoering aan het mogelijk maken en (veilig) houden van wonen daar waar de voorkeur naar uit gaat. Via Technisch beheer, technische ondersteuning, administratieve ondersteuning. Dit alles realiseert zij  o.a. door een goede ke..
Website: valetodoo.nl
Lees verder

Van Bergen – Welzijn & comfort

Als u op het punt staat dat u beseft dat uw huidige badkamer niet meer voldoet, dan zullen we samen met u bekijken welk product het beste bij uw situatie past. Dit kant om veiligheidsredenen zijn, maar ook praktische en budgettaire redenen kunnen een rol spelen. Door het uitgebreide assortiment van ..
Website: vanbergensanitair.nl
Lees verder

Van Boxtel Hoorwinkel

Bij Van Boxtel hoorwinkels nemen we graag de tijd om samen te zoeken naar de vraag achter de vraag. Pas als we de mens achter de cliënt kennen, kunnen we het beste advies geven. Slechter horen is niet alleen een fysiek probleem, het is vooral ook een sociaal probleem. Iedereen wil graag vitaal en a..
Website: vanboxtelhoorwinkels.nl
Lees verder

Van Dorp zorg en welzijn

Van Dorp zorg en welzijn levert zorggerelateerde producten voor de intramurale en extramurale markt. Hierbij worden de zorgprocessen ondersteund en het welzijn van de cliënt verbeterd. Wij geloven dat zorg ook anders kan: kosten kunnen verlaagd worden, kwaliteit van zorg kan beter, persoonlijker en..
Website: vandorpzorgenwelzijn.nl
Lees verder

Van Gilst Sanitair

Een op maat gemaakte inloopdouche in 1 dag! Wilt u uw bad of douche het liefst vervangen door een inloopdouche, maar heeft u geen zin in een enorme verbouwing? Dan hebben wij dé oplossing voor u! Van Gilst Sanitair tovert uw huidige badkamer binnen 1 dag om in een badkamer met inloopdouche. De ..
Website: vangilstsanitair.nl/contact/
Lees verder

Van Nunen Mondzorg

Van Nunen Mondzorg is een full service tandtechnisch lab met een specialisatie in de tandprothetiek. Ons team, met een groot aantal jaren ervaring binnen de tandtechniek, heeft als doel u maximale zorg en advies te geven voor uw tand-, en gebitsprothetische aanpassingen. Hierbij maken wij gebruik v..
Website: vannunen-mondzorg.nl
Lees verder

Van Oostveen Medical B.V., Romed Holland

Romed medische hulpmiddelen worden al bijna 30 jaar verkocht in binnen- en buitenland. Met een breed assortiment van ruim 100 kwaliteitsproducten hebben wij een totaal pakket aan service te bieden. Speciaal voor de Liever Thuis beurs heeft Romed een speciale selectie van hulpmiddelen gemaakt die ..
Website: romed.nl
Lees verder

Van Rheenen Bed

Van Rheenenbed is slaapspecialist op niveau. We introduceren het mooiste van bed van de toekomst. Hét hoog-laagbed dat wél mooi is! Mooi, huiselijk, sfeervol , comfort en praktisch zijn de kernwoorden die wij gebruiken. Met praktisch bedoelen wij dat u met dit fantastische bed langer thuis kan bli..
Website: https://vanrheenenbed.nl
Lees verder

Varodem

Varodem, the compression company richt zich al ruim 50 jaar op medische compressietherapie. Onze producten worden breed ingezet bij de behandeling van onder andere veneus oedeem, lymf- en lipoedeem en CVI. Daarnaast spelen onze producten een grote rol bij wondzorg zoals bij de compressie behandelin..
Website: varodem.nl
Lees verder

Vcura

Uw hulp om zelfstandig thuis te blijven wonen. Vcura biedt bijna onbeperkte ondersteuning om uw thuiswonen zo prettig mogelijk te laten zijn, thuis waar u controle heeft over uw eigen wil en welzijn. Of het nu gaat om gezellig samen een kopje koffie drinken of om samen op stap te gaan, het verlenen..
Website: vcura.nl
Lees verder

Vegro

Vegro is al bijna dertig jaar de specialist in hulpmiddelen. Bij Vegro kan men terecht voor het lenen (via zorgverzekeringswet), huren of kopen van hulpmiddelen zoals hoog/laagbedden, drempelhulpen, hometrainers, sta-opstoelen en meer. Met bijna 60 Thuiszorgwinkels, 26 uitleenpunten, een webwinke..
Website: vegro.nl
Lees verder

Veilig Douchen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wij van Zwaluw Comfortsanitair zijn gespecialiseerd op het gebied van comfortsanitair op maat. Het aanpassen van uw toilet of badkamer naar een veilige en comfortabele omgeving is onze passie. Om iedereen hierbij te kunnen helpen, heeft Zwaluw Comfortsanitair sanit..
Website: veiligdouchen.nl
Lees verder

Veilig Op Stap B.V.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]‘VOS’ staat voor Veilig Op Stap VOS is een concept waarmee iemand in nood snel in staat is een hulpverlener op multimediale wijze op te roepen. VOS werkt in héél Nederland en behoeft geen externe bedrading; alles werkt mobiel. Een alarm wordt op vijf man..
Website: https://veiligopstap.nl
Lees verder

Veilig Thuis Zuidoost-Brabant

Kindermishandeling, ouderenmishandeling en huiselijk geweld; het stopt nooit vanzelf. Tegen al deze vormen van geweld in huiselijke kring kun je iets doen, hoe moeilijk dat ook is. Op deze website vindt je meer informatie, hoe je signalen kunt herkennen en hoe je zelf actie kunt ondernemen. Omdat ie..
Website: https://vooreenveiligthuis.nl
Lees verder

Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost

Wist u dat er jaarlijks zo’n 100.000 woningbranden zijn? Dat is een brand in 1 op iedere 76 woningen. De belangrijkste oorzaken? Defecte apparaten, roken in bed en koken. Het goede nieuws is dat brand meestal goed te voorkomen is. Maar mocht er tóch een keer brand ontstaan, dan is het van leve..
Website: brandweer.nl
Lees verder

Veiligheidsregio Haaglanden

De brandweer Haaglanden geeft u graag een advies over het voorkomen van brand, een vluchtplan en eventuele voorzieningen. In ons café kunt u terecht voor een kop koffie of thee en een persoonlijk gesprek met een brandveiligheidsadviseur. Wij stemmen ons af op úw thuissituatie! Bezoekers die v..
Website: brandweer.nl/haaglanden
Lees verder

Vemamed

VEMAMED is importeur en distributeur van hoogwaardige en innovatieve rehabilitatie producten. We staan voor het verhogen van de kwaliteit van leven en daarmee het plezier in het leven. Vemamed is gevestigd in het Groot Handels Gebouw te Rotterdam, actief op de Nederlandse en internationale markt, en..
Website: vemamed.nl
Lees verder

Vereniging van Klussenbedrijven, VLOK

De VLOK is sinds de oprichting in 1983 uitgegroeid tot dé brancheorganisatie voor klussenbedrijven. De VLOK hecht veel waarde aan kwaliteit en persoonlijke service. De VLOK wil een bindende factor zijn voor de klussenbranche...
Website: vlok.nl
Lees verder

Verkerk Service Systemen

Verkerk Service Systemen (VSS) houdt zich als onderdeel van de Verkerk Groep bezig met de ontwikkeling, productie, levering, het in bedrijf stellen en onderhoud van intelligente verpleegroepsystemen. Deze systemen worden zowel geleverd voor intramurale als extramurale zorg in woonzorgcentra, verplee..
Website: verkerkgroep.nl
Lees verder

Vers aan Tafel Maaltijdservice

Vers aan Tafel Maaltijdservice biedt lekkere en gezonde maaltijden voor bezorging aan huis, voor organisaties en instellingen. De maaltijden worden met zorg bereid en onze voedingsdeskundigen richten zich bij het samenstellen van de recepturen op de Richtlijnen Voedselkeuze van het Voedingscentrum. ..
Website: versaantafel.nl
Lees verder

Vers bij u thuis

Vers bij u thuis levert verse, smakelijke maaltijden aan huis. De maaltijden zijn 4-9 dagen houdbaar in de koelkast. U bepaalt dus zelf welke maaltijden u op welk tijdstip wilt eten! Er kan een keuze worden gemaakt uit een ruim assortiment aan verse maaltijden, verse soepen en nagerechten. De maalt..
Website: versbijuthuis.nl
Lees verder

Versmarkt Vreeburg

Wij zijn als bedrijf vanaf 2006 werkzaam in deze branche . Wij hebben onze activiteiten gericht op zieken, ouderen en gehandicapten. Ook bezorgen wij veel bij mensen die begeleid zelfstandig wonen en mensen die uit een verzorgingstehuis of ziekenhuis thuiskomen en tijdelijk boodschappen en/of maalti..
Website: versmarktvreeburg.nl/
Lees verder

Verzilvermijvast

Verzilvermijvast biedt mensen van 55 jaar en ouder de gelegenheid om het vermogen dat vastzit in het eigen huis te verzilveren tegen terughuur van het 'thuis'. Wanneer u uw huis verkoopt aan Verzilvermijvast ontvangt u maximaal 100% van de marktwaarde plus 50% van de overwaarde. U gaat een marktcon..
Website: verzilvermijvast.nl
Lees verder

Viega Nederland B.V.

Familietraditie met toekomst Viega is in de beste zin van het woord een familiebedrijf. Wat ruim honderd jaar geleden geboren werd met een vast geloof in een goed idee en gezonde ondernemingsgeest, ontwikkelde zich voor generaties steeds verder. Met de constante uitbouw van het kernbedrijf – de..
Website: viega.nl/visign
Lees verder

Vier het Leven

Stichting Vier het Leven werd in 2005 opgericht door Helma van Heerikhuize en Annerieke Vonk. Een lokaal initiatief dat is uitgegroeid tot een landelijke organisatie die sociaal culturele arrangementen verzorgt voor duizenden ouderen door heel Nederland...
Website: https://4hetleven.nl
Lees verder

Vilans

Als u ouder wordt of een ziekte of beperking hebt, gaan dagelijkse handelingen niet altijd meer vanzelf. Gelukkig zijn er honderden hulpmiddelen die u kunnen helpen. Maar om iets te kiezen dat bij u past, heeft u eerlijke informatie nodig. Onafhankelijk en betrouwbaar. Die informatie vindt u op de H..
Website: hulpmiddelenwijzer.nl
Lees verder

Virtask

Zorg draait om menselijk contact en juist dat wordt steeds moeilijker door de hoge kosten van zorg. Maar Anne als virtuele medewerker neemt uw organisatie veel routinematig werk uit handen. Zowel voor de zorgverleners als voor de persoon die van zorg afhankelijk is. Anne signaleert en checkt op gro..
Website: virtask.nl
Lees verder

Vitadis.nl

VITADIS Healthcare is sinds 2013 de online specialist op het gebied van gezonde gewichtsbeheersing en gewichtsreductie, met de nadruk op gezondheid. Met de moderne webshop en meerdere steunpunten bedienen zij hun klanten op een innovatieve wijze over alles wat met voeding in relatie tot een gezond l..
Website: https://vitadis.nl/
Lees verder

Vitalis WoonZorg Groep

Vitalis biedt in Eindhoven ruime mogelijkheden voor senioren ter ondersteuning van het zelfstandig thuis wonen. Of u nu zelfstandig wilt wonen in een van onze huurappartementen of u juist een helpende hand wilt in uw huidige woonsituatie. Wij denken graag met u mee! Bezoek ons op de liever beurs! ..
Website: vitalisgroep.nl
Lees verder

Vitamineb12nu

Vitamine B12 - De koning der vitamines moet bij veel mensen aangevuld worden De belangrijkheid van Vitamine B12 voor het menselijk lichaam is te vergelijken met motorolie voor een benzinemotor. Als de benzinemotor zonder olie komt te zitten loopt deze langzaam maar zeker de vernieling in. Bij ..
Website: https://vitamineb12nu.nl/
Lees verder

Vitaminstore

Vitaminstore is sinds 1991 de off- en online specialist in verzorging en supplementen. Met de webshop en meer dan 30 winkels bedienen ze hun klanten van persoonlijk advies over alles wat met voedingssupplementen, sportvoeding en natuurcosmetica te maken heeft. Het bedrijf is modern, deskundig en eer..
Website: https://vitaminstore.eu/
Lees verder

Vivon Nederland BV

Vivon is de grootste merkonafhankelijke leverancier en service verlener in Nederland voor alle merken en types AED’s (Automatische Externe Defibrillatoren). Hierdoor kan Vivon u een onafhankelijk en objectief advies geven over de aanschaf van een AED. Vivon informeert en adviseert overheid, bed..
Website: https://vivon.nl/
Lees verder

Vloerenmantegels

Al meer dan vijftien jaar is Vloerenmantegels gevestigd in de regio Utrecht, waarin zij beschikken over een showroom in IJsselstein. Hierin bieden zij hun klanten een ruime keuze aan vloertegels. Het bedrijf staat voor echte vakkennis, die zij uitoefenen door middel van een persoonlijke benadering.V..
Website: vloerenmantegels.nl
Lees verder

VVVEuropa

VVVEuropa is trendsetter in dé totaaloplossing voor: aangepaste vakanties, gemaksfietsen, lichtgewicht opritten voor rolstoel, rollator, allround verhuizingen en complete woningstoffering voor instelling én particulier. Verhuur van Rolstoelvriendelijk vakantiechalet(s) en dealer van o.a: LinT..
Website: vvveuropa.nl
Lees verder

Watchi

Maakt u zich wel eens ongerust over uw ouders of een geliefde? Vraagt u zich wel eens af waar ze zijn? Of bent u wel eens bang dat ze gevallen zijn? Een Watchi Care is de oplossing voor uw ongerustheid. Wanneer ze een Watchi Care dragen, weet u altijd waar ze zijn, kunt u altijd bellen en kunnen ..
Website: https://watchi.nl
Lees verder

Well-Fair

Wij vinden het belangrijk dat senioren zich thuis voelen. En waar voelt u zich nu meer thuis dan in uw eigen huis? Daarom is het belangrijk dat senioren zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Onze meubelen en diensten zijn hierop speciaal ingericht. Ze leveren comfort en zorgen voor extra zelf..
Website: well-fair.nl
Lees verder

Welzorg Nederland

Welzorg, onderdeel van de Louwman Group, is gespecialiseerd in advies, verkoop, service, aanpassing en verhuur van (revalidatie)hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een beperking. Naast hulpmiddelen levert Welzorg ook comfortartikelen. Dit zijn hulpmiddelen die het dagelijks leven vergemakkeli..
Website: welzorg.nl
Lees verder

WijZ

WijZ is een organisatie die mensen in Zwolle uitdaagt om actief te zijn. Dat betekent dat wij mensen inspireren om hun talenten en mogelijkheden te gebruiken. Daardoor vinden zij balans in hun leven en kunnen zij betekenis hebben voor anderen. Wie zó actief is, houdt zelf het stuur in handen. Wi..
Website: wijz.nu
Lees verder

Wilma’s Lawn & Garden

1. PLANT JE ZAAD De perfecte bodem en voeding voor het planten van jouw zaadje voor een perfecte bloei van de bloemen of succesvolle oogst van jouw eigen groenten en fruit. Gemak staat voorop met onze Wilma voedingen. 2. GEBRUIK ONZE PRODUCTEN Onze producten zijn op elkaar afgestemd waardoor er..
Website: https://wilmaslawnandgarden.com/
Lees verder

Witgoedspecialist van de Weijer

Witgoed specialist VAN DE WEIJER al meer dan 35 jaar een begrip in Geldrop, Veldhoven & Omstreken! Onze adviezen gaan verder dan de keuze voor een product alleen. U bent immers pas écht tevreden met de voor uw wensen meest geschikte oplossing. Witgoedspecialist van de Weijer is ruim 35 jaar ..
Website: https://vandeweijershop.nl/
Lees verder

Womencare Westland

Womencare Westland is gespecialiseerd in het aanmeten van borstprotheses en bijpassende lingerie. We hebben een grote voorraad borstprotheses van verschillende merken. Ook voor post-operatieve bh's en speciale bh's voor oedeem zijn bij ons verkrijgbaar.  ..
Website: womencarewestland.nl
Lees verder

Wonior

Ons enthousiaste team is reeds vele jaren actief in de bouw en gezondheidszorg. Deze ervaring stelt ons in staat om te adviseren over oplossingen op maat om er voor te zorgen dat onze relaties zo lang mogelijk comfortabel, veilig en zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Eigen gekwalificeerde medew..
Website: wonior.nl
Lees verder

WoonincPlusVitalis

Wooninc plus Vitalis. Twee partijen die hun producten en diensten voor senioren en ouderen hebben gebundeld. Waar u met al uw vragen over wonen, zorg en welzijn terecht kunt. Daarbij richten we ons op uw wensen. Dat doen we samen met u en de mensen om u heen. Het gaat om wat u nodig heeft en wat u w..
Website: woonincplusvitalis.nl/
Lees verder

Woonkompas

Dankzij WoonKompas kunt u langer thuis (blijven) wonen! Door de krachten van 3 ondernemingen, met dezelfde visie, te bundelen bieden wij klantgerichte maatwerkoplossingen om het woongenot te vergroten, voor nu en de toekomst. Mogen wij u helpen? WoonKompas ondersteunt u bij het beantwoorden v..
Website: woonkompas.nu/
Lees verder

Woonservice senioren

Veilig in uw eigen (t)huis Zou het niet fantastisch zijn om jaren langer in uw eigen thuis te kunnen blijven wonen? Woonservice Senioren regelt en maakt het mogelijk om op een prettige manier alle aanpassingen in en rond uw huis mogelijk te maken. Onze medewerkers hebben jarenlang ervaring in o..
Website: woonservicesenioren.nl
Lees verder

Woonzorgconcern IJsselheem

Woonzorgconcern IJsselheem is specialist in de ouderenzorg en biedt verschillende vormen van zorg, wonen en dienstverlening vanuit dertien locaties in Kampen, Zwolle en Zwartewaterland. IJsselheem levert zorg en diensten daar waar de cliënt woont. Het streven hierbij is dat de cliënt, met de onder..
Website: ijsselheem.nl
Lees verder

Wuzzi Alert

Mobiel alarm Wuzzi Alert is een mobiel alarm voor binnen en buiten. Wuzzi Alert zorgt voor een zeker en veilig gevoel, met een druk op de knop is hulp altijd dichtbij, dag en nacht. Met één druk op de knop staat u sociaal in contact met uw familie en mantelzorgers OF professioneel in contact me..
Website: vcura.nl/
Lees verder

Zembro

Het Zembro horloge is een modern personenalarm dat familie waarschuwt in geval van nood. In binnen- en buitenland. Met een batterijduur van meer dan 1 week kunt u het Zembro horloge dag en nacht dragen, net zoals een gewoon horloge. Bij een noodgeval ontvangt de familie de gps-locatie via de bijbeho..
Website: https://zembro.com
Lees verder

Zonzorg

Zonzorg verleent thuiszorg voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Wij vinden een persoonlijke benadering en kwalitatief en hoogwaardige zorg erg belangrijk. Zorg met passie noemen we dat. Onze medewerksters hebben niet alleen tijd en aandacht voor het werk dat ze bij u doen. Ze hebben ook tijd e..
Website: zonzorg.nl
Lees verder

Zorg en Welzijn Bouw

Oog voor de zorg, verstand van de bouw! Zorg en Welzijn Bouw is gespecialiseerd in het bouwen van woon-zorgcomplexen, zoals het bouwen van zorgchalets, mantelzorgwoningen en het aanpassen van bestaande woningen. Van A tot Z Uw bouwwerkzaamheden worden van A tot Z uitgevoerd en begeleid. Zorg ..
Website: zorgenwelzijnbouw.nl
Lees verder

Zorg en Wonen Glorieux

Zorg & Wonen Glorieux Glorieuxpark in Eindhoven biedt alle zorg op maat op één adres, van verzorging tot verpleging. Daardoor kunnen bewoners meestal op ons park blijven wonen, ook als hun zorgbehoefte verandert. Zorg & Wonen Glorieux ..
Website: glorieuxpark.nl
Lees verder

Zorg-online.nl

Zorg-online bedenkt, ontwerpt en realiseert samen met u oplossingen voor het begeleiden en ondersteunen van patiënten via internet. Zorg-online realiseert uw eHealth wensen met verstand van medische zaken en gevoel voor de zorg. Zorg-online richt zich op chronische ziekten zoals Hartfalen, Diabetes..
Website: zorg-online.nl
Lees verder

Zorg&Co

Wanneer u op zoek bent naar een zorgverlener voor persoonlijke verzorging, verpleging of begeleiding, bent u bij Zorg&Co aan het juiste adres. Zorg&Co is een coöperatie van en door zorg-zzp’ers. De coöperatie heeft een groot en gevarieerd ledenbestand met zelfstandige zorg- en hulpverlen..
Website: zorgenco.nl
Lees verder

Zorgbelang Brabant

Zorgbelang Brabant vindt goede zorg belangrijk en komt op voor de belangen van iedereen die gebruik maakt van zorg, jeugdhulp of maatschappelijke dienstverlening in de regio. Onze cliëntondersteuners van Adviespunt Zorgbelang geven telefonisch advies over zorg en bieden onder meer: • Onderste..
Website: zorgbelang-brabant.nl
Lees verder

Zorgbelang Nederland

In Nederland zijn dertien regionale Zorgbelangorganisaties actief. Zij behartigen de belangen van zorgvragers in de regio en zetten zich in voor de kwaliteit van de zorg. Zij zijn met elkaar en met de landelijke patiëntenorganisaties verbonden via Zorgbelang Nederland. Zorgbelangorganisaties zorgen..
Website: zorgbelang-nederland.nl
Lees verder

Zorgdrager

Een Zorgdrager-stoel is de uitkomst van het samenspel dat u en onze adviseur aangaan. Uw zitvraag vullen wij aan met onze expertise en gezamenlijk komen we tot een degelijk product.. – Zorgdrager heeft een eigen werkplaats. – Zorgdrager verkoopt geen fratsen. – Zorgdrager werkt graag same..
Website: zorgdrager.com
Lees verder

Zorgmed Thuiszorg

Zorgmed Thuiszorg biedt verpleging, verzorging, huishoudelijke hulp, begeleiding en dagbesteding in Eindhoven en omstreken. Daarnaast hebben wij ook een afdeling Kraamzorg. Ons team wijkverpleegkundigen houdt zich bezig met indicatiestellingen verpleging en verzorging voor de Zorgverzekeringswet..
Website: zorgmed.nl
Lees verder

ZORGPLUS Schuifdeursystemen

ZORGPLUS Schuifdeursystemen kenmerkt zich door zijn hoge kwaliteit in combinatie met een concurrerende prijsstelling. De hoogwaardige schuifdeuren zijn uitermate geschikt voor toepassing in zorg gerelateerde projecten (woonzorgcentra, verpleeghuizen, ziekenhuizen, hospices, etc). Naast het feit d..
Website: zorg-plus.com/
Lees verder

Zorgwonen

Als u ouder wordt of ziek wordt en met beperkingen geconfronteerd wordt wil u samen met uw geliefden zo lang mogelijk thuis blijven wonen. In veel woon situaties is dat niet goed mogelijk aangezien de huidige woning niet aan de eisen voldoet. Zorgwonen ondersteunt u daarbij met een totaal concept op..
Website: zorgwonen.com
Lees verder

Zorgzelf

Comfortabeler en veilig wonen in uw eigen huis? Zorgzelf is uw partner voor persoonlijk advies. Van senioren telefoon en personenalarmen tot beugels en bredere deuren. Samen met u kijken de professionals van Zorgzelf naar wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot de situatie in en rondom uw huis..
Website: zorgzelf.com
Lees verder

ZuidZorg

ZuidZorg is er voor u en uw naasten met professionele zorg in elke fase van uw leven. ZuidZorg biedt kraamzorg, jeugdgezondheidszorg, voedingsvoorlichting en dieetadvisering, zorg thuis (zoals huishoudelijke hulp, verzorging en verpleging) in Eindhoven en omliggende gemeenten. Ook verzorgen wij vers..
Website: zuidzorg.nl
Lees verder

Zuster in Huis

ZusterinHuis regelt 24 uurs zorg middels een inwonende verzorgende/ verpleegkundige.Hierdoor kunnen wij 24 uurs zorg, beter, slimmer én efficienter organiseren. Dát biedt voordelen! * 24-uurszorg is afgestemd op zorgbehoefte, persoonlijkheid, dagritme en familie van de client. * Client bepaalt h..
Website: ZusterinHuis.nl
Lees verder

Zuster Jansen, Particuliere Thuiszorg

Zuster Jansen is een particuliere thuiszorg organisatie gespecialiseerd in landelijke 24-uurs verpleging en verzorging. Wij verlenen particuliere thuiszorg in heel Nederland aan particulieren en PGB-houders en zijn gespecialiseerd in landelijke 24-uurs zorg. Groot voordeel is dat Zuster Jansen ge..
Website: zusterjansen.nl
Lees verder