Huisvesting

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders van huisvesting of organisaties die u kunnen helpen met het vinden van de juiste huisvesting.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

2ONDER1DAK

De oplossing 2ONDER1DAK is er voor mensen die zo lang mogelijk willen wonen in de grondgebonden woning waar zij nu wonen. De aspecten Wonen – Welzijn – Zorg zijn belangrijk en worden, naarmate mensen ouder worden, steeds belangrijker. Onze oplossing levert een belangrijke bijdrage aan de drie ge..
Website: 2onder1dak.nl
Lees verder

Akto bv

Akto BV ondersteunt u op financieel/juridisch gebied, Akto BV helpt u de regie over uw leven te behouden ook als u dat zelf niet meer kan of wilt. wij helpen u met financiële keuzes, het voorkomen van schenk- en erfbelasting, bij het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting. Na uw overlijden ..
Website: akto.nu
Lees verder

GrondVrij BV

GrondVrij koopt grond onder bestaande woningen of appartementen met geen of weinig hypotheek en maakt daarmee overwaarde vrij. De woningeigenaar mag de grond gebruiken zolang hij wil of terugkopen wanneer hij wil. Datzelfde geldt voor een volgende eigenaar en let wel: terugkopen mag, het hoeft niet...
Website: grondvrij.nl
Lees verder

Hermes Mantelzorgwoningen

Hermes mantelzorgwoningen vervult voor u de rol van adviseur, projectleider en aanspreekpunt tijdens de bouw van de woning. Wij werken samen met gemeenten, woningbouw­stichtingen, thuiszorginstanties, adviesbureaus, leveran­ciers van hulpproducten en indien nodig gaan wij samenwerkingsverbanden a..
Website: hermesmantelzorgwoningen.nl
Lees verder

Lancet Living

Lancet Living is gespecialiseerd in onder architectuur ontworpen prefab woningen en accommodaties. Voor ouderen of minder validen die graag semi-zelfstandig dichtbij hun kinderen of mantelzorgers willen wonen biedt Lancet Living de Canopy Care: een verplaatsbare, goed geïsoleerde design mantelzorgw..
Website: lancetliving.nl/
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

Respect Zorggroep

Respect Zorggroep biedt zorg thuis aan cliënten in Den Haag en verzorging, verpleging en behandeling aan cliënten die verblijven in één van onze woonzorgcentra of verpleeghuizen. Meer informatie vindt u op: www.respectzorggroep.nl...
Website: respectzorggroep.nl
Lees verder

Stichting Eykenburg

Vanuit onze twee locaties, Huize Eykenburg en Het Zamen bieden wij naast verpleeghuiszorg een optimaal pakket aan diensten. Van a tot z, van alarmering tot ziekenhuisbegeleiding. In de wijken Escamp, Centrum en Segbroek wordt door ons zorg aan huis geleverd en in geheel Den Haag in huis. Onze mis..
Website: eykenburg.nl
Lees verder