Inrichting en aankleding

Binnen deze categorie vindt u diverse aanbieders van producten voor inrichting en aankleding ook vindt u aanbieders van diensten die u kunnen adviseren over de inrichting en aankleding van uw woning.
Klik op de aanbieder waar u meer over wilt weten voor een uitgebreid profiel met contactgegevens.

Akoestiek Montage Brabant

Akoestiek Montage Brabant is reeds 47 jaar actief in afbouw van projecten. We hebben in de loop der jaren veel ervaring en specialisaties opgedaan. Met onze projectgerichte aanpak staan we garant voor een deskundige uitvoering van projecten. Onze projectleiders en werkvoorbereiders begeleiden de pro..
Website: systeemplafond.info
Lees verder

Bartels Parket

Bartels Parket Veldhoven al sinds 1996 ambachtsman in kwaliteitsvloeren en trappen. Wilt u advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact op met T.040-2548694. Bartels Parket is CBW erkend. Met het unieke trapsysteem van Bartels Parket worden over de oude afgesleten traptreden prachtige nieuwe tred..
Website: bartelsparket.nl
Lees verder

Doehetbudget.nl

Wilt u graag advies over de beste raamdecoratie voor uw woning? Bij Doehetbudget.nl is ouderwetse service nog heel normaal. Op de website staan de handige meet- en montage-instructies en kunt u eenvoudig en veilig online bestellen. Natuurlijk bezorgen ze alle raamdecoratie gratis bij u thuis. De sho..
Website: https://doehetbudget.nl
Lees verder

Forever Home by Moments Furniture

Forever Home by Moments Furniture is een vernieuwend concept dat inspeelt op de sterk toenemende vergrijzing van onze bevolking, de tendens van zo lang mogelijk thuis blijven wonen en de opkomende trend van alternatieve woonvormen voor ouderen, met als doel: “Senioren langer zelfstandig te laten w..
Website: foreverhome.eu
Lees verder

Graveka Diessen

Graveka Diessen is specialist op het gebied van haarden, kachels, schouwen en rookkanalen. In onze showroom in Diessen ontdekt u een keur aan mogelijkheden en stijlen. Nostalgisch, strak of modern; bij Graveka Diessen zit u er altijd warmpjes bij. Tevens zijn wij gespecialiseerd in speksteenkachels ..
Website: graveka.nl
Lees verder

HeatFun

Om prettige te kunnen wonen is een comfortabel klimaat van groot belang. Maar omdat ieder mens verschillend is en iedereen dus ook een ander klimaat prettig vindt, is het soms lastig om zo’n comfortabel klimaat te creëren. HeatFun biedt hierbij de oplossing. De infraroodpanelen van HeatFun zorgen..
Website: heatfun.eu
Lees verder

Hemels Wonen

Een kleine metamorfose of grote verbouwing, nieuwbouw of renovatie, voor uw woonhuis of bedrijfsruimte, Hemels Wonen gaat aan de slag met uw woonvraag en creëert een interieurplan op maat. In iedere gewenste stijl, passend binnen uw budget. Wij brengen uw woonwensen in kaart en maken van uw huis ee..
Website: hemelswonen.com
Lees verder

Ik Wil Langer Thuis Wonen

Wilt u het liefst nog jaren in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen en vraagt u zich af of uw woning hier ook geschikt voor te maken is? Met veelal kleine en praktische aanpassingen, zoals een extra trapleuning, toiletbeugel of een intercom/entreecamera, wordt uw woning veiliger, comfortabeler..
Website: ikwillangerthuiswonen.nl
Lees verder

Langer Zelfstandig Thuis

Langer Zelfstandig Thuis is een collectief platform voor en door leveranciers van zowel diensten als producten. Onze regionale adviseurs maken het mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Er zijn veel initiatieven voor het leveren van hulpmiddelen voor senioren, gehandicapten of mensen..
Website: lzt.nu
Lees verder

Maatzorg Wonen

Langer thuis wonen betekent langer leven in uw vertrouwde omgeving en langer samen wonen met uw partner en in het bijzijn van uw familie. Langer thuis wonen is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wij zijn u graag tot uw dienst Maatzorg Wonen helpt hulpbehoevende mensen om lang zorgeloos, ..
Website: maatzorgwonen.nl
Lees verder

Profita Comfortabel Wonen

Bij familiebedrijf Profita Comfortabel Wonen vindt u alles voor uw woninginrichting op 6.000 m². Zo heeft u het gemak dat u uw gordijnen, vloerbekleding, slaapkamer en meubelen perfect kunt combineren in één winkel. “Voor uw gemak, alles onder één dak”. Persoonlijk advies, hoge kwaliteit va..
Website: profita.nl
Lees verder

PuntZorg

Langer en comfortabel thuis wonen betekent bij het ouder worden dat er voorzieningen moeten worden getroffen, die dat ook mogelijk maken. Soms zijn dat ingrijpende voorzieningen en in andere gevallen kan worden volstaan met beperkte aanpassingen. Puntzorg biedt de mogelijkheid om uw woning aan te pa..
Website: https://puntzorg.nl/
Lees verder

Sofiben dress your bedroom

Sofiben dress your bedroom stelt zich ten doel het bevorderen en ondersteunen van zelfstandigheid voor senioren en mensen met een beperking. Sofiben heeft een dekbedovertrek ontwikkeld dat het wisselen van het dekbed tot een fluitje van een cent maakt. Sofiben produceert standaard en afwijkende mate..
Website: sofiben.com
Lees verder

The Assistant Amsterdam

The Assistant zorgt ervoor dat mensen langer in hun eigen woning kunnen blijven wonen. Ook als ze wat ouder worden. Dat doen we door bouwkundige aanpassingen als drempelloze vloeren, een inpandige lift of een instapvrije douche. Maar bijvoorbeeld ook door een nieuw lichtplan, domotica of aangepast m..
Website: theassistant.amsterdam
Lees verder

VVVEuropa

VVVEuropa is trendsetter in dé totaaloplossing voor: aangepaste vakanties, gemaksfietsen, lichtgewicht opritten voor rolstoel, rollator, allround verhuizingen en complete woningstoffering voor instelling én particulier. Verhuur van Rolstoelvriendelijk vakantiechalet(s) en dealer van o.a: LinT..
Website: vvveuropa.nl
Lees verder